|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
3.2.2009 11:52:03   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

.....na totem messengerju pa tud nobenga ne najdem al pa se mi noben ne oglasi!!!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na Messenger si mors sama "prpopat" folk gor....nemorjo kar sami pridet gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
3.2.2009 11:52:08   
urska238
dobro jutro...

mi mamo tut fuuuuuul snega, pa pregled ob 17:20user posted image ... upam,da nam bo ratalo pridt...

Kar se pa tiče spanja- je pa pri nas tako- zvečer zaspimo ob 21h oz. najkasneje ob 21:30, potem pa spimo med 9 in 11 ur (v kosu). Čez dan pa spimo še dvakrat po pol ure do eno uro- najprej zaspimo približno eno uro po prvem hranjenju, potem pa še okoli 17h. No, kadar pa greva z vozičkom ven, pa spimo tudi še v vozičku.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
3.2.2009 11:53:06   
urska238
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

No, midve sva naročile taxi in greva zdaj na teste. Držite pesti, da ne bo alergična na vse živouser posted image !

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
3.2.2009 11:53:44   
urska238
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

Dobro jutro!

Končno imam toliko časa, da se malo forumu posvetim. Prejšnje dni sem imela tudi user posted image doma z vročino, danes je pa že šel v službo.

Zdaj pa preizkušam Larino navodilo glede lepljenja slikc. Tole je naša bejba v krstni oblekci:

user posted image

kok je luškana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
3.2.2009 11:57:32   
Marsy
Uf, to je ful velka slikca, skor v naravni velikosti.
V glavnem, tako 'ptičico' naj bi spomladi dobila, pa stane cca 1000€ user posted image .

Bi vam pa še našega ljubosumneža pokazala, sam ne bi cele strani zasedla s tem user posted image . Samčki so čist drugačni od samičk - so zelene barve. Ma je kar težko, se da čist primerjat z otrokom, ko dobi bratca ali sestrico. Sam majhnemu otroku kakšne stvari lahko nekam visoko umakneš, naš falot pa zna letat in mi vse s polic dol meče. Prej je bil on središče pozornosti. Res, ko dojim, je najhujš, si da duška. Zanč mi je vse cvetke z orhideje potrgal, sadje na mizi mi je razturil...

In ker živi 50-60 let (zdaj pa je star 3 leta), ga ne morem pustit tako trpet in bo dobil punco user posted image .

Zdej mi lahko pomagate ime zbrat. Da bi pasa skupi Pino in ?

Jaz navijam za Ajšo, naši pa, da naj bo Pika.

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
3.2.2009 11:58:37   
urska238
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

hvala, bom zrihtala, ko gre Kaja spat user posted image .
Zdej jo imam v kengurujčku in mal pleševa, pa posodo greva pomit. Bo znala kmalu vsa gospodinjska opravila user posted image .

Sem pred 10 dnevi kengurujčka nabavla in ga kar uporabljamo. Sam za ven še ni, ker je premraz user posted image . Danes nas je pa tako zamedlo, da ne vem, kako sploh do trgovine. Z vozičkom je blo že včeraj kriza...

Nimam pa tako široke bunde, da bi jo kar čez kengurujčka oblekla. Mislim, da Kaja ne bi mela nič proti.

mi mamo tut kengurujčka, pa sva ga zaenkrat samo enkrat probala not dat, pa mu ni blo preveč všeč... se je kr jokal mal zraven (mogoče tut zato,k je bil že mal zmatran); morva spet mal probat, k ga je kr težko že nosit...

kako jo pa nosiš v kengurujčku? je obrnjena z glavco proti tebi, al s hrbtičkom? pa si šla kdaj tut že s tamalo ven s kengurujčkom? pa sej po moje, ne spraviš user posted image  v kengurujčka zdej, k more bit tok oblečen, a ne?

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
3.2.2009 12:00:45   
urska238

Uf, to je ful velka slikca, skor v naravni velikosti.

probaj predno shraniš sliko, klikniti na "dodatne možnosti", in tam zmanjšaj velikost

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
3.2.2009 12:00:55   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Sem verjetno že povedala, da je moja tašča shranla kar precej oblačil od otrok in mi jih je med nosečnostjo prav s strahom ponudila, če se mi ne bi preveč za malo zdelo in če me ne bi motilo, da bi katero ponucala...user posted image  No in takole zgleda atijeva kapa na Lovru

user posted image

...paše mu kapicauser posted image ....pa še modna jeuser posted image ....jaz tudi Niku oblečen katero mojo cotikouser posted image ....mam pa en slinček ko se obleče kot brezrokavnik in zaveže okrog vrat in mi je ful všeč pa bolj praktičen kot tisi današnjiuser posted image ....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
3.2.2009 12:02:07   
Marsy
Evo, mislim, da bo tole majhna slikca.
Naša otročka; Kaja in Pino.
user posted image

www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
3.2.2009 12:03:45   
gloria

Dobro jutro!

Končno imam toliko časa, da se malo forumu posvetim. Prejšnje dni sem imela tudi user posted image doma z vročino, danes je pa že šel v službo.

Zdaj pa preizkušam Larino navodilo glede lepljenja slikc. Tole je naša bejba v krstni oblekci:

user posted image

...kake ustike ma lepeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
3.2.2009 12:04:30   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Dobro jutro babe!

Mi pa smo danes spali do 1.30 user posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer se je zbudil ob 22.30, ampak je bila duda OK. Trikrt hura za Milumil user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
3.2.2009 12:05:25   
gold fish

Kako prilepim fotko?

shraniš jo na shrani.si in skopiraš sem...izbereš pa tisto s predogledom...user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
3.2.2009 12:06:31   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Dobro jutro. No pri nas sneži kot pri norcih. Danes imava z Lijo na pediatrični testiranje za alergijo, pa sploh ne vem kako bova do tja prišli. Pomoje bom kar taxi naročila.

...jaz bi si v takih primerih še tayi bolj težko naročla...no naročla ja, samo, če bi me lahko pobral...je pa drugo vprašanjeuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
3.2.2009 12:07:52   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Dobro jutro. No pri nas sneži kot pri norcih. Danes imava z Lijo na pediatrični testiranje za alergijo, pa sploh ne vem kako bova do tja prišli. Pomoje bom kar taxi naročila.

...jaz bi si v takih primerih še tayi bolj težko naročla...no naročla ja, samo, če bi me lahko pobral...je pa drugo vprašanjeuser posted image

....hotla sem povedat da mi mogla z lopato pred njim da bi mu pot nardilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
3.2.2009 12:08:32   
Marsy
urska238, prvic sem jo dala v kengurujcka v Baby Centru in sem mislila, da jo bo konc, tako se je drla. In takrat je bila v kombinezonu, pa smo jo 'stačili' noter. user posted image
Pol sva pa vsak dan mal probale, ko je bla dobre volje, sita in naspana, pa ji je postalo všeč. Zdej jo pa mam eno uro na dan not. Razvadla je pa tud ne bi rada, kar se po mojem hitr lahko nardi.

Ja, obvezno mora gledat naprej, da vidi, kaj se dogaja okrog. Sem probala tud, da je k men obrnjena. Sicer ni nič protestirala. To se mi zdi bolj praktično, če zaspi, da ima glavo naslonjeno. Drugač pa (vsaj Kaja) ne rabi več opore za glavo.

Ven je pa še ne upam nest, da je ne bi zeblo v roke in noge. V vozičku je le bolj zaščitena pred mrazom.

www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
3.2.2009 12:11:12   
gloria

No, midve sva naročile taxi in greva zdaj na teste. Držite pesti, da ne bo alergična na vse živouser posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
3.2.2009 12:13:48   
gloria

user posted image

...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
3.2.2009 12:14:31   
gold fish

.

Sem pred 10 dnevi kengurujčka nabavla in ga kar uporabljamo.

...jaz sem pa našega v soboto prodala...naš ni hotel not bit, pa brezveze, da mi leži domauser posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
3.2.2009 12:14:43   
gloria
....aha dober danuser posted image ..

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
3.2.2009 12:15:50   
gold fish

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
3.2.2009 12:18:46   
gold fish

user posted image

...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
3.2.2009 12:19:33   
gold fish
Marsy - men je tak z glave padlo....Pino in Tonkauser posted image .... nimam pojma kje sem to pobralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2397
3.2.2009 12:20:44   
gold fish
...al pa Dinka user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2398
3.2.2009 12:21:23   
gloria
....jaz mam pa danes za seboj katastrofa noč....HB sem se kamal odklopla od rr včeri sam kaj ko je moj sinko ob 23 gledal ko da je dan...pol se pa začne menit pa vriskatuser posted image ...končno ob 00.20 zaspi....ob 03.00 se zbudi  mu dam jest,zaspi za eno urco pa spet hoče zizo mu dam in začne protestirat mu dam drugo stran en čas je dober pa spet začne cvilit(ne jokat tko ko da bi mačko za rep vleko)....in tak sem se premetavala do 7....na kaj je zaspal do 9....mleka sem imela ker mi je kr teklo in pižama je bila mokra sam nevem kaj mu je bilouser posted image ...no zdej pa spet spi že pol urceuser posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
3.2.2009 12:21:28   
gold fish

Dobro jutro!

user posted image

...kake ustike ma lepeuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa očke tud, sploh ne rabiš slike povečat pa se vidi........mami naj ti kar raste špehuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

pust
Lelly28 RR

ali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!