Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 11:44:14
|
|
|
|
gigi1
|
Reby samo da si boljša Noki bravo . Ti si carica Hedi še malo Kajši, upam, da jutri poči Šukica kako je bilo? Ajsika samo, da je vse OK. Kilce gor ali dol...a je cuker OK?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 11:49:31
|
|
|
|
Reby
|
O, Žižika, veš, se mi zdi, da je najbolj pomembno to, da človek ni pod stresom :) Ob kateri uri imaš jutri, da bom mislila nate in stiskala pesti ... Ajsi - ti le papaj, če ti paše
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:01:30
|
|
|
|
Rakica_80
|
Gigi in Mismis Hvala za odgovore!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:03:40
|
|
|
|
Rakica_80
|
Reby, sej jaz bi tudi rada da mi vstavijo , ker si tako močno želim dvojčke
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:07:55
|
|
|
|
Kicsi
|
Ola. Najrej vse čestitke Zvezdici za malega Patrika. Bebiii,jaz sem bila oplojena na GK.Imam 32 let,uspelo mi je v drugem postopku.V prvem sem sicer pridelala samo eno celico,v drugem postopku pa štiri,ki so bile vse blastociste,pa me niso nič uprašali,ampak so mi avtomatsko vstavili 2 blastocisti.Tako da jaz prvič slišim,da bi bilo število vstavljenih celic odvisno od starosti.Tudi vse ,ki so bile z mano tisti dan na transferju (pa sem bila jaz najstarejša ) so jim vstavili po dve celici.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:09:11
|
|
|
|
Shuka
|
dober dan evo, grem vas brati nazaj. aja pa ČETITKE ZVEZDICA ZA PATRIKA
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:15:35
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ajsika samo, da je vse OK. Kilce gor ali dol...a je cuker OK? urin je ok, tako da mi posebej testa za cuker niso delali. sam železo mi je padlo, sem dobila retafer. bljak! sicer sem pila ene železove šumečke, ampak očitno to ne zadošča več. no, nič hudega bo pa tale tablet in kozarec svežega pomarančnega soka stalnica vsako jutro...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:18:43
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi Bebiii,jaz sem bila oplojena na GK.Imam 32 let,uspelo mi je v drugem postopku.V prvem sem sicer pridelala samo eno celico,v drugem postopku pa štiri,ki so bile vse blastociste,pa me niso nič uprašali,ampak so mi avtomatsko vstavili 2 blastocisti.Tako da jaz prvič slišim,da bi bilo število vstavljenih celic odvisno od starosti.Tudi vse ,ki so bile z mano tisti dan na transferju (pa sem bila jaz najstarejša ) so jim vstavili po dve celici. No, super, se bom pozanimala, ko bom šla 25.2- po recepte, bom vprašala mojo G
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:20:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Obračam se na vas, ki ste stare mačke in mi boste morda lahko pomagale. Danes sem 5. dan po ET. O žičnosti in napetosti in neučakanosti ne bom govorila ... me pa zanima, kdaj naj bi dobila menstro, če mi tokrat ne uspe. Sem prvič v postopku. Danes me že cel dan ful glava boli in v trebuhu črviči, kot da bom zdaj zdaj dobila . Mi lahko katera pomaga?! Hvala stokrat.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:23:51
|
|
|
|
gloria
|
...dan pupike...kak smo ... ...grem brat na hiterco dok Nik spi...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:27:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Obračam se na vas, ki ste stare mačke in mi boste morda lahko pomagale. Danes sem 5. dan po ET. O žičnosti in napetosti in neučakanosti ne bom govorila ... me pa zanima, kdaj naj bi dobila menstro, če mi tokrat ne uspe. Sem prvič v postopku. Danes me že cel dan ful glava boli in v trebuhu črviči, kot da bom zdaj zdaj dobila . Mi lahko katera pomaga?! Hvala stokrat. Anonimna, tole je žal čisto premalo podatkov, da bi ti mi lahko iz tega povedale, kdaj boš dobila . Vendar pa naj ti v pomoč povem to, da sem jo jaz v obeh kratkih postopkih dobila redno, torej 28. do 29. dan svojega rednega cikla, kljub jemanju utragestana. Vem pa tudi, da se zna pri dolgem postopku celoten cikel zamakniti, tako da so naktere dobile šele, ko je bilo že konec 14 dnevnega obdobja trepetanja (tudi 17. ali 18. dan). Hočem povedati, da ni pravil, lahko jo dobiš v okviru svojega cikla, ali pa tudi ne. Vendar pa nikar ne obupaj, znaka za in za so si velikokrat podobni. Veliko sreče
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:27:36
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Obračam se na vas, ki ste stare mačke in mi boste morda lahko pomagale. Danes sem 5. dan po ET. O žičnosti in napetosti in neučakanosti ne bom govorila ... me pa zanima, kdaj naj bi dobila menstro, če mi tokrat ne uspe. Sem prvič v postopku. Danes me že cel dan ful glava boli in v trebuhu črviči, kot da bom zdaj zdaj dobila . Mi lahko katera pomaga?! Hvala stokrat. Odvisno od dolžine ciklusa, lahko 5 dni po ET, 10, 11, 12, 15, težko je to napovedat, če bi lahko bi bli jasnovidni.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:27:49
|
|
|
|
gigi1
|
Reby okoli 10ih Šuki no kako je bilo na ctg? Kisci saj res ni pravila. Se mi zdi, da je tudo od tega odvisno kdo dela Et Anonimna nekje 14 dni po punkciji naj bi prišla. Ta bolečina, ki se pojavlja pri tebi je pa lahko zaradi vgnezditve. Držimo pesti Glorija helou . Lupčka Nikcu
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:27:51
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Šukica kako je bilo? KJE?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:28:06
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Shuki, kje si dečva? Pa ja ni na drugem koncu porodnišnice več snega kot pri nas in so te čist zamedli. A še veselo uživaš ob čaju,...? Doma sem, spala sem do 10h ampak je bil bl bogi spanec, pol pa bluzim, joj čaj, dobr da si me spomnila, morm ga skuhat. Pozna sem dons.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:28:20
|
|
|
|
gloria
|
Bebiii na GK se odločajo glede na leta in diagnozo. Mislim, da je meja nekje okoli 35, ko te vprašajo 1 ali 2. Nam konzervam vstavijo 2 brez vprašanja. Mladim puncam pa 1 brez vprašanja. To je nov sistem od junija lani. Je pa tudi odvisno od diagnoze, koliko neuspelih poskusov je bilo pred tem....v glavnem..ni nekega jasnega pravila. ...ti si pa res konzerva ja ....jaz sem imela decembra 07 in so me vprašal kolk hočem da mi vstavijo pa sem imela takrat 27 let junge konzerva ....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:28:32
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Punce, naša Noki mi je poslala SMS v katerem se najlepše zahvaljuje za prejeto čestitko in medvedke. Pravi, da je mali Vitan pravi turist, noge v luft pa na izi, medtem ko je Ivana bolj zahtevna in večja borka. Več pa napiše, ko pride iz porodnišnice... Superca za turista in borko
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:29:03
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light A Shuki je na pregledu? 1 dan ste prezgodnje jutri je CTG.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:29:12
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Dobro jutro. Ste že skidale? Jaz zelo rada kidam (seveda ne zjutraj pred službo, ko se ti mudi, tako kot vsi po moje), zdaj pa nič ne bo s tem. Ja, če živiš v bloku si moraš tako in tako skidat ene 3 parkirne prostore. Enega zjutraj, da prideš ven, popoldne, ko prideš domov, pa je tvoj zaseden in naslednji dan, ko prideš domov, ko sta oba prejšnja zasedena. Je dobra rekreacija. Zdaj pa da vidim, kaj je kaj novega. Pa da ne bi ti kej pucala, k te bom za ušesa!!!! Čeprov jest bi tud pa ne smem. Mislm sej zdej bi mogoče prov prišlo, bi se dete prej porodilo. , moj mi je vzel lopato tko da ne morm it kidat.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:29:38
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Šukica kako je bilo? KJE? A nisi šla danes na ctg???? Jooj a sem čist zabluzila???
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:31:08
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Šukica kako je bilo? KJE? A nisi šla danes na ctg???? Jooj a sem čist zabluzila??? Nisi edina Jutri bom mislila nate ti pa name, sej vem A čmo Zvezdici tud poslat telegram? A ma kera podatke?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:31:10
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lara light A Shuki je na pregledu? 1 dan ste prezgodnje jutri je CTG. Aha... Ena nas je zavedla, ker je nekaj o tem pisala in smo vse kar kupile, da ga imaš danes . Pa še dolgo te ni bilo naokoli in... Torej jutri Kako si danes?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:32:05
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Punce, naša Noki mi je poslala SMS v katerem se najlepše zahvaljuje za prejeto čestitko in medvedke. Pravi, da je mali Vitan pravi turist, noge v luft pa na izi, medtem ko je Ivana bolj zahtevna in večja borka. Več pa napiše, ko pride iz porodnišnice... ...o lepo sam da so ok...pozdrav nazaj
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 12:32:27
|
|
|
|
spelka12
|
blanč , ležat, počivat in razvajat se. Drugač bo šiba pela. žižek kako si? Živčna? Jest sploh nič ne spim . Danes mam pa haus-ija Pri nas pa že dež pada. Jupi za gorenjsko. Drugače ne vem, kako bi jutri do Postojne prismučala . ajsi sej si nosečka. Pa kaj pričakujejo, da bodo šle kile dol al kako? Hitro gre, prehitro. Kje ste pa ostale današnje akterke? Poročilo prosim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?