Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 22:37:43
|
|
|
|
bambi75
|
Vitabella ti je že mismiška vse lepo napisala, kakorkoli bo na koncu le obupat ne smeš. Zarči uspešno prestan prvi delovni dan letos. Kajši a nisi ti imela danes izpita, al sem kaj pomešala?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 22:41:47
|
|
|
|
Rakica_80
|
Punce jaz imam spet eno vprašanje Mene se vrti eno in isto vprašanje v glavi ma non stop Preden ti vstavijo jajčeca, moraš sam prej povedat da ti vstavijo dva - no če se jih je toliko primilo, ali samo enega Mogoče res malo čudno vprašanje, ampak res tega nevem- pozabila sem vprašat zadnjič, zaradi zmede, ker so mi karton zgubili V bistvu, kako to poteka...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 22:43:03
|
|
|
|
Rakica_80
|
HVALA!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 22:45:59
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Punce jaz imam spet eno vprašanje Mene se vrti eno in isto vprašanje v glavi ma non stop Preden ti vstavijo jajčeca, moraš sam prej povedat da ti vstavijo dva - no če se jih je toliko primilo, ali samo enega Mogoče res malo čudno vprašanje, ampak res tega nevem- pozabila sem vprašat zadnjič, zaradi zmede, ker so mi karton zgubili V bistvu, kako to poteka... ...po punkciji so mene vprašal kol 2 ali 1...ponavadi vsativijo 2 na željo pa 1 ali tudi 3....meni se zdi da v lj. ponavadi 2 vstavijo v slamco ...na željo pa enega ... ...ma je že eno leto tega ko sem bila...bo mogoče katera frišna bolj vedla povedat
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 22:48:20
|
|
|
|
gloria
|
...nočka...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 23:14:00
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Punce jaz imam spet eno vprašanje Mene se vrti eno in isto vprašanje v glavi ma non stop Preden ti vstavijo jajčeca, moraš sam prej povedat da ti vstavijo dva - no če se jih je toliko primilo, ali samo enega Mogoče res malo čudno vprašanje, ampak res tega nevem- pozabila sem vprašat zadnjič, zaradi zmede, ker so mi karton zgubili V bistvu, kako to poteka... ...po punkciji so mene vprašal kol 2 ali 1...ponavadi vsativijo 2 na željo pa 1 ali tudi 3....meni se zdi da v lj. ponavadi 2 vstavijo v slamco ...na željo pa enega ... ...ma je že eno leto tega ko sem bila...bo mogoče katera frišna bolj vedla povedat Gloria hvala na odgovoru!!! A tudi tri Koliko pa je možnosti da se ti primejo 3
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 7:01:15
|
|
|
|
ledenka
|
kje je Kruce s kufetom??? tile dedci, ko jih človk rabi, jih nikjer ni Zvezdica čestitam za malega Patrika, lepo se cartajta, naj dojenje takoj steče, in čestitke atiju in bratcu se moram spravit, moram avto odkopat in it na pregled... joooj, kako je zunaj, prava zimska pravljica... sam taksija pa ne bi zdaj dobila pa da se na trepalnice postavim. eh... boge pupe, ki ste imele UZ pri Reškotu in to počele ob 5h zjutraj
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 7:21:27
|
|
|
|
arneja
|
Braaavo, Zvezdica, za malega Patrika . Hitro kakšno slikco nam pokazat. Pa še naša Hedi je pohitela in dobila malo Ivano in malega Vitana . Tudi ti hitro kakšno slikco nam nalimat. Zdaj se grem pa skozi sneg prebijat .
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 7:28:30
|
|
|
|
Pija76
|
Zvezdica za Patrika. Lepo se cartajta. Arneja a ni Noki rodila?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 7:56:25
|
|
|
|
lana08
|
Dobro jutro, čestitke Zvezdica za Patrika
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 8:09:24
|
|
|
|
arneja
|
Noki, sorry, seveda tebi čestitke za mala dva cortka . Mi je zdajle v avtu potegnilo, what a mistejka I mejka .
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 8:29:23
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Noki, sorry, seveda tebi čestitke za mala dva cortka . Mi je zdajle v avtu potegnilo, what a mistejka I mejka . Česar polno je srce, tisto usta govore
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 9:05:50
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Dobro jutro babike.....če nimate kaj nujnega nikar ne hodite ven, ker nas je zamedlo. Z Jesenic do Kranja sem rabla CELO URO po avtocesti!!!! Komunala zopet "ažurna" ko sto hudičev ZVEZDICA čestitke
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 9:07:07
|
|
|
|
blanč
|
Jutro. Ve si pa velik dovolite. En danme ni pa je tuki cel kaos, rojevanje, pa dihanje pa spet rojevanje . Noki še tukaj čestitke . Zvezdica lubica takole si mi ušla ravno tisti dan ko mene ni . Iskrene čestitke tebi, očiju in Patriku. Mamici v veselje, atiju v ponos pokukal si na svet brez zobkov in bos. Bodi vedno naš sonček mali, saj smo te komaj dočakali.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 9:11:07
|
|
|
|
Bumo
|
Punce hvala za navijanje in valjda navijam tudi jaz. Nosečnost me je res zdelala. Prehlad, slabosti, prehlad, prejsnji teden pa še išjas. Vse bom zdržala samo, da dobim svojega otročka. Lepo se imejte in mislim na vas.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 9:15:05
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 PRED NATANKO 1 URO JE NA SVET PRIJADRAL PATRIK. KREPAK, ATLETSKE POSTAVE TEHTA 3550g IN CELČIH 53 cm. Z MAMICO SE POČUTITA LEPO IN SPROŠČENO. PA SREČNO! V MAMINEM IMENU, ATI JUHUUUUU ČESTITKE ISKRENE ČESTITKE TUDI OD MENE!!!!!!!!!!!!!!!! Tassi, bravo za devet celic, odličen rezultat!!!! gigi1, zmenjeno. se spet vidimo na naslednjem srečanju in že komaj čakam. Srčno upam in si želim, da boš takrat tudi ti srečka nosečka
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 9:15:49
|
|
|
|
mismis
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaos... naše ceste so pobeljene, na njih pa en sam kaos. Še dobro, da mi je uspelo priti v službo. Drugače pa dobro jutro vsem skupaj... a ja BEBIII, na GK LJ, je stvar takšna, z novim zakonom ti do 35 leta vstavijo en zarodek, po 35 letu pa po dva. Vendar obstajo tudi izjeme, se je že zgodilo, da so mlajšim vstavili po dva zarodka. Se pa tudi odločajo glede na kvaliteto zarodkov, če so zelo kvalitetni raje vstavijo en zarodek, da preprečijo več plodno nosečnost. Glede na to, da si ti še mlada (mislim, da si pod 30., upam da se ne motim), predvidevam, da ti bodo vstavili eno pikico, ostale pa zamrznili.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 9:22:39
|
|
|
|
gigi1
|
Miška si me prehitela . Jutrčka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?