|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
3.2.2009 10:23:10   
Grethy
O modra deklica (WP) ... kako si kaj ??? Ni te tud ne za naslutit več ... kaj zdej to ... si huda kej na Gretiko??? 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 751
3.2.2009 10:25:18   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ja Lučka evo ni zime za eskime ... treba it na šiht ... a kej sneži tam v tvoji okolici, da vem kaj me čaka izza brda ????

Ne, zdaj sneži res čisto droben sneg, ki se  ne prijema na ceste in očiščene avtomobila. Upam, da je to to za danes in ga ne bo več.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 752
3.2.2009 10:26:35   
lučka 25
Shuki, kje si dečva? Pa ja ni na drugem koncu porodnišnice več snega kot pri nas in so te čist zamedli. A še veselo uživaš ob čaju,...?user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 753
3.2.2009 10:33:32   
lara light
Dobro jutro lepotičke moje in fanta!user posted image  
Kaj obeta danes? Upam,da same lepe rečiuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 754
3.2.2009 10:34:26   
T1979
Jutro Lara, kako si kaj ti, te je zasnežilo? user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 755
3.2.2009 10:38:59   
mismis
Punce, naša Noki mi je poslala SMS v katerem se najlepše zahvaljuje za prejeto čestitko in medvedke.
Pravi, da je mali Vitan pravi turist, noge v luft pa na izi, medtem ko je Ivana bolj zahtevna in večja borka.

Več pa napiše, ko pride iz porodnišnice...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 756
3.2.2009 10:40:54   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Dobro jutro lepotičke moje in fanta!user posted image  
Kaj obeta danes? Upam,da same lepe rečiuser posted image

Jutro Larica.Kako kaj na vašem koncu?Morda kakšen žarek sončka?

Neposredna povezava do sporočila: 757
3.2.2009 10:43:29   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Punce, naša Noki mi je poslala SMS v katerem se najlepše zahvaljuje za prejeto čestitko in medvedke.
Pravi, da je mali Vitan pravi turist, noge v luft pa na izi, medtem ko je Ivana bolj zahtevna in večja borka.

Hvala za lepe novice. Zdaj naj  pa turist in borka še naprej leo rasteta in se razvijata.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 758
3.2.2009 10:43:39   
T1979

Iiiiiiiiii kolk lepo. No fino, da so super in da je vse tako kot mora biti. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 759
3.2.2009 10:43:56   
pikovit
Blanč o šit,ampak zdaj pa počivat.Čestitke za lepo oprvljeno NSuser posted image
Lučka a ti pa rada kidašuser posted image Mi imamo tako zoprn klanc za kidatuser posted image Bi velikokrat prišle prav par rokuser posted image
Gretka ti pa si pravi kaskaderuser posted image user posted image user posted image Pa le previdnouser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 760
3.2.2009 10:44:52   
pikovit

No lepo,zdaj pa uživancijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 761
3.2.2009 10:45:38   
Goldy
WP - tvojga nič silit s popolno alkoholno abstinenco, ker pri nas ni nič pomagala. user posted image  Čajčke - ja zram mene je pil inver in cimet (to sva pred zadnjim postopkom menda res več kot en mesec žulilauser posted image ) pa tu in tam kvovmočnico (sam res tu in tam). Držimo pesti!! user posted image

Grethy - kva dugaja, celjska soseda?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 762
3.2.2009 10:45:49   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Jutro Lara, kako si kaj ti, te je zasnežilo? user posted image

Jutro, draga!user posted image
Te prosim, niti za vzorec ga nimamouser posted image , sej potem ko poslušal te tegobe gled zasbnežeih cest in probleme, a ne Gretkauser posted image , tudi tko ni slabo, pa greš na sneg, ko si ga res želišuser posted image . Kako se počutiš?user posted image

Mismis, lubčka zate! Hvala za sporočilce od nokice, saj ne morem verjet, da sta škratka že tu, turist in borkica!user posted image user posted image

Lučka, Wp, dan!user posted image

Pikovitek, zlato moje, nič ga ni, če prideš te obsijem jaz, sem okrogla kot eno sonceuser posted image  Kako je stanje? Vse v redu?user posted image

Coelho

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 763
3.2.2009 10:46:15   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: reni70

Mismis hvala za dobrodošlicouser posted image .
-----------------------------------------------

Reni dobrodošla zopet med nami.user posted image

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 764
3.2.2009 10:48:08   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Shuki, kje si dečva? Pa ja ni na drugem koncu porodnišnice več snega kot pri nas in so te čist zamedli. A še veselo uživaš ob čaju,...?user posted image

A Shuki je na pregledu?
Lučka, ti pa ju3 dobiš rezultate, a ne? Upam, da bo vse ok. Kaj sedaj jemlješ kot vitam.dodatke k prehrani?

Coelho

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 765
3.2.2009 10:48:44   
pikovit

Pikovitek, zlato moje, nič ga ni, če prideš te obsijem jaz, sem okrogla kot eno sonceuser posted image  Kako je stanje? Vse v redu?user posted image

Z veseljem,bi te prišla pogledatuser posted image .Za enkrat stanje ok.Packe še ni.Zvijanje,krči pa še vedno.Zdej je kar je.Tako da čakamo D day in upamo na dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 766
3.2.2009 10:49:29   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: reni70

Mismis hvala za dobrodošlicouser posted image .
-----------------------------------------------

Reni dobrodošla zopet med nami.user posted image

Naj ata opravi dobro delo, da bo to uspešen postopek! Dobrodošla nazaj!user posted image

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 767
3.2.2009 10:55:54   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Torek, 03.02.
user posted image
cukica - odvzem krvi in UZ
Kajšica - kri + UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ledenkauser posted image - pregled
Se*user posted image - NS
Bumouser posted image - NS
anci banciuser posted image - pregled

user posted image user posted image user posted image

Shuki dans sem se tak user posted image da je boljš, če kateri drug dan izbere pajkec...user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem navijanju. user posted image  user posted image

Si bom kar tole navijanje sposodla: go, girls, go girls user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 768
3.2.2009 11:07:23   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Z veseljem,bi te prišla pogledatuser posted image .Za enkrat stanje ok.Packe še ni.Zvijanje,krči pa še vedno.Zdej je kar je.Tako da čakamo D day in upamo na dobro.

Tako se govoriuser posted image , mene je precej krtovičilo in včasih bolelo, enih pa nič...le sprosti se, gremo na DVOJNI PLUS!user posted image user posted image

Današnje akterke pa še nič novic? Zdaj grem ven, se beremo kasnejeuser posted image

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 769
3.2.2009 11:20:53   
obayifo

Ženske, ali katera ve, kako so danes opravile naše nosečke???

Blanči, Obi van kenobi in Lučka, kako je bilo danes, hitro poročat, da nas ne bo skrbelo.

evo moj raport (malo pozen,pa vendar...)

ampak najprej čestitke novim srečnim mamicam, njihovim pikicam in očkom!!!

naša mala pikica živahno miga in pleše, ampak se je G hitro zresnila, saj je na UZ videt mehurček pred trebuščkom, ki bi lahko bil omfalokela, lahko fiziološka, ki naj bi izginila, lahko pa je genetska napaka... ne preostane nam drugega, kot da lepo počakamo do NS in upamo, da je takrat ne bo več videt

gigi ko se boš kaj okoli potepala, povej, da se dobiva, da ti vrnem škatlico

aja, hvala bogu sem doma in mi ni bilo treba ob 6.h kidat in se drsat v službo, verjetno bi rabila 2 uri ali pa še več.... je pa tako lepo gledat ven user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 770
3.2.2009 11:26:14   
kajsica
Ojla babike in fanta!

No da vam povem, da sem danes rabila od doma pa do GK 2 uri. Sem mislila da se mi bo zmešalo! Pa folk res ne zna vozit ko je malo snega na cesti...gužva pa taka.....

V glavnem moj folikelček še kar noče počit in kar raste nekam v daljave. Pikola mi res ni jasno, včeraj je bil 17+ danes pa 23 user posted image , jutri pa opet jovo na novo, pa na dildo kamerco, pa kri.....Danes mi je sploh niso vzeli, ker ni folikel še počil, mi je sestra Andreja rekla, da ne bodo brez potrebe matrali mojih lepih rokic in nežnih žilc user posted image . Jutri pa bo treba.

V glavnem to je to.....

Imam pa eno vprašanje, sedaj ko sem v NC z zmrznenčki ali lahko grem v savno pred ET? kaj pravite, ker bi nujno rabla se malo spočit od teh izpitov, ker sem zbita, pa sem razmišljala da bi šla....samo ne vem kolk je kaj priporočljivo?! Kaj pravite!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 771
3.2.2009 11:31:33   
Grethy
To je mene že v soboto begalo ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 772
3.2.2009 11:36:30   
Reby
Dan punce! Mi imamo na Barju 42 cm snega :) Sem gazila z Ajko po snegu, pa ni šlo dlje kot kakšnih 100, 200 m in sva se kar obrnili.

Lučka - jaz sem kar bolje, samo da sem doma in se potem zadeva umiri. Kako si ti? Do kdaj imaš podaljšano bolniško?
Noki - bravo za turista in borko, torej imate že sedaj pestro user posted image
Hedi - zgleda, da se ne boma nč vidle več ta teden, tako da se mi nujno javi, ko boš šla v P
Blanč - čestitke za nuhalno in upam, da se ti tele težave s hematomom čimprej rešijo, ti lepo počivaj in naj te dragi razvaja
Kajši - mislim, da zate ni problema, če greš v savno, mogoče bi blo pa bolje, da si privoščiš raje kakšno masažo
Obi - držim pesti, da bo vse ok in da bo na nuhalni videti vse lepo in da bo detece zdravo user posted image
Bumo in Se* - veliko sreče danes na nuhalni in čakamo raport :)
Vita - ti mi pa že zveniš, kot da si obupala, punca, punca, kaj nisi nič brala in upoštevala mojih mailov?
Bebiii - mene je Reš vprašal ali 1 ali 2, pa sem rekla, kaj on meni in je rekel, da bo dal samo 1, da ne bomo izzivali usode user posted image
Pija - a spet kidaš?

< Sporočilo je popravil Reby -- 3.2.2009 11:37:37 >

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 773
3.2.2009 11:38:56   
ledenka
pregled je bil ok, mali rase, sam kilce grejo prehitro gor user posted image  se bom morala začet izogibat sladoledu in drugim sladkim dobrotam, kar mi ni všeč, ampak kaj čmo. naslednji pregled imam 6.3., ko bo tudi kontrola rasti... pa še napotnico za P dobim takrat, aaaaaa! me je kar zvilo, to je tako hitro. naslednji teden moram it v Celovec, voziček in posteljico naročit, bi šla že ta teden, pa ne vem ,kako bo kaj vreme in stanje na cestah - kljub štirikolesnemu pogonu in zimskim gumam ne bi šla na pot, če ni ravno nujno potrebno user posted image  

sicer pa je stanje na cesti obup, taksi je bilo nemogoče dobit, tako da sem odkidala avto, pri Dravljah je bilo vse zaparkirano in sem se postavla kar na invalidsko mesto - tega sicer ne počnem. po pol ure, ko sem prišla ven, je bil avto spet zasnežen... ajojoj! kljub dieti je potem padel burek, za vso matrarijo s kidanjem user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 774
3.2.2009 11:40:17   
gigi1
Blanči user posted image  ma naj že izgine ta grdi hematom user posted image .
Super, da otročka lepo rasteta user posted image user posted image

Lučka, Larči kako sta?

Reni WLCM BACK user posted image

Obika draga user posted image  si lahko samo mislim kako sta sedaj v strahu. Močno držim pesti, da bo na NS vse OK
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za škatlico se bova zmenili, ko bodo snežni zameti popustili user posted image

WP pravzaprav se Mišmiš odloča kdaj se dobimo glede na želje večine udeleženk. Je pa vse stvar dogovora. Jaz sem tisto pisala, da bi zvabila čimveč RRovk v Lju user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?