|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
3.2.2009 9:29:24   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Torek, 03.02.
user posted image
cukica - odvzem krvi in UZ
Kajšica - kri + UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ledenkauser posted image - pregled
Se*user posted image - NS
Bumouser posted image - NS
anci banciuser posted image - pregled

user posted image user posted image user posted image

Shuki dans sem se tak user posted image da je boljš, če kateri drug dan izbere pajkec...user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem navijanju. user posted image  user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 726
3.2.2009 9:29:46   
blanč
Gigi jaz kar dobro.
Grem pa zdajle nazaj ajat, ker imam od učeraj naprej strogo ležanje brez sprehodov in kakšnih hišnih opravil. Ta preklet hematom je čisto zraven posteljce našega Ajeka in mu ne da dovolj hrane, ker se posteljica nima kam naslont. Matr sem se včeraj na nuhalni kar razjokala, ko sem ga vidla kako posteljci nagajauser posted image .
Drugače pa nuhalna super, oba otročeka tipi topi in ni treba nadaljnih pregledov...
Ta teden mi je moj oblubu lap topa, da bom lahko več sodelovala in, da ne umrem od dolgega časa na kavču ali postelji.
Zaenkrat se poslavljam in se javim, ko bom spet internetno zmožna. Danes sem pa še mogla preverit kako so naše bivše nosečke predihale v novopečene mamice.
Jaz vas imam tudi vse radauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 727
3.2.2009 9:30:25   
Vitaebella
Punce, dobro jutro

vem, da je še prehitro, da bi mislila o mojem zamrznjenčku, ampak vseeno.

Midva sva šla v postopek samoplačniško. Prvega sva plačala, sedaj me pa zanima, če se zamrznjenček (ET) šteje kot nov postopek ali ne.
V primeru, da se še zamrznjenček ne vgnezdi, ali moram potem nov postopek spet plačati. Ali gre tisti novi  potem na konto zavarovalnice?

Hvala in srečno vsem!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 728
3.2.2009 9:37:14   
mlinčka
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

a ja BEBIII, na GK LJ, je stvar takšna, z novim zakonom ti do 35 leta vstavijo en zarodek, po 35 letu pa po dva. Vendar obstajo tudi izjeme, se je že zgodilo, da so mlajšim vstavili po dva zarodka.

Ja, načeloma je tako, čeprav sem očitno ena izmed tistih izjem.

Ker mi jo blo pomembno, če sploh bo kakšen zarodek za vstavit, se s tem, koliko jih nameravajo vstavit sploh nisem obremenjevala. In ko sem izvedela, da me čaka 6 zarodkov, sem čakala, če me bo kdo kaj vprašal oz. kdaj mi bodo povedali, kolk jih dobim "na toplo". Pa sem že na mizi, z dr. Tomaževičem malo debatirava, pride biologinja in reče no, ena je že blastocista. In meni takoj jasno, da če je blastocista, mi bo vstavila samo to - pač en dober zarodek in stara 30 let. Nakar mi, ko je končano, biologinja razloži, da sem dobila to blastocisto in eno morulo user posted image . Seveda mi ni blo nič jasno, predvsem to, da me ni nihče prav nič vprašal. Sem bla pa seveda vesela, da se razumemo. Zaradi preteklih slabih izkušenj, sem itak razmišljala samo tko, da mi to pač izboljša možnosti, da se prime vsaj eden, čeprav priznam (naj mi pupika oprosti), da sem tisto morulco že na začetku odpisala. Očitno so jo tud oni, ker sicer mi ni jasno, na podlagi česa so mi tako dobrohotno namenili dva. Mogoče ravno zaradi prejšnjih dveh "zjeb..." postopkov. 

No, rezultat je pa znan user posted image ... 

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 729
3.2.2009 9:38:07   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Punce, dobro jutro

vem, da je še prehitro, da bi mislila o mojem zamrznjenčku, ampak vseeno.

Midva sva šla v postopek samoplačniško. Prvega sva plačala, sedaj me pa zanima, če se zamrznjenček (ET) šteje kot nov postopek ali ne.
V primeru, da se še zamrznjenček ne vgnezdi, ali moram potem nov postopek spet plačati. Ali gre tisti novi  potem na konto zavarovalnice?

Hvala in srečno vsem!

Vita, postopek z zamrznejnčki se NE šteje kot nov postopek, to je še vedno del prvega postopka, ki sta ga že plačala.
Če vama tudi z zamrznjenčkom ne uspe, morata iti v nov postopek, ali ga bosta plačala ali ne, je odvisno od Reša in od tega ali je dobil koncesijske postopke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 730
3.2.2009 9:41:03   
Vitaebella
Mišmiš,

hvala ti za vse odgovore in vso podporo skozi forum.

Super, da se šteje pod 1. postopek. Drugega nama je pa tako obljubil že na 1. posvetu, da bo šel skozi zavarovalnico.

Hvala ti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 731
3.2.2009 9:42:22   
mismis
Blanč, ma preklet hematom, ti kar počivaj, tvojemu pa polagam na srce, naj ti čimprej nabavi ta laptop, da boš lahko sodelovala z nami. Je kar malo praznine, od kar si manj tukaj gor.
Super pa je, da deca lepo napreduje, to je pa res lepa novička user posted image user posted image user posted image

Mlinčka, kot rečeno obstajajo izjeme. Meni pa lani junija niso želeli vstaviti dveh zarodkov, ker sem imela kao full lepe blastociste in še nisem bila stara 35. let. So bili prepričani, da se bo 100 % prijelo, no tudi pri meni je rezultat znan, nič od nič. Ma idemo dalje 

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 732
3.2.2009 9:43:58   
mismis

Mišmiš,

hvala ti za vse odgovore in vso podporo skozi forum.

Super, da se šteje pod 1. postopek. Drugega nama je pa tako obljubil že na 1. posvetu, da bo šel skozi zavarovalnico.

Hvala ti!

no vidiš, saj bo, sedaj pa počakaj, da pride tvoja user posted image , če bo sploh prišla, potem boš pa razmišljala o pingvinih. Te pa čisto razumem, ko sem bla jaz prvič v postopku, sem imela tudi 1001 vprašanje, sedaj po dveh postopkih, pa že lahko kateri pomagam z odgovori na njih.

Lep snežen dan ti želim 

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 733
3.2.2009 9:46:27   
Grethy
Helou,

sem se komej uspela pokonc spravit ... snoč sem mela mal kaskadersko vožnjo po snegu, pa še skoz mi je od dopoldne un tip pred oči hodu, k sem ga v krožnem spregledala in sva pogumno vštric zapeljala v krožnega ... mater bi se lohk stresla ... že študiram opcijo, da ne bi več hodila tam, to je pa že drugič zdej ... dizastr ...

No in pol sem se prsankala domov skoraj urco kasneje kot običajno ... ker ceste so ble v k**cu , avtoceste so me pa presenetle, glede na to kolk so sneg nasipal, so ble zavidljivo lepo spucane ... lokalne pa ubibože ... no in pol seveda tu net ni delal, ker je štrom pobiralo zaradi "obilice snega na dratih" ... narava je močnejša od nas user posted image user posted image ... pa sem šla se k mojmu lubeku pogret in ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 734
3.2.2009 9:48:38   
Vitaebella
Hvala mišmiš,

še eno vprašanje, koliko časa mora pa preteči od enega, do drugega postopka (menagon, superfact, itd).
Hipotetično: če mi tokrat ne uspe in če mi naslednji mesec s pingvinčkom tudi ne uspe, lahko grem spet na injekcije že takoj naslednjo menstruacijo po pingvinčku?

Hvala za vse

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 735
3.2.2009 9:50:19   
Grethy
Sosedika, že vidim da se bo treba slišat na gsm, ker so te prsilili kaučat in da bom kofič kr u termoski prnesla, al pa mal večji đezli, da nam sprot delala rjavo sled v snegu, a bi kej sladkega zravn, kaj na primer, sam ne mi zdej kakih tortic, ker pol moram najprej še v mesto letet user posted image user posted image user posted image ... matr duš ... ti kr aji, pa čuvaj moje male sosedeke ... bomo že ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 736
3.2.2009 9:51:57   
reni70
Dobro jutro,snežno jutro vsem,....

Vsem starim borkam in novim,ki vztrajate z mano na čelu,pa tisitm,ki ste že postale vesele nosečke iskrene čestitke,posebno se spomnim recimo BLANČ,iskrene čestitke Blanči sem prav vesela zate,da ti uspelo.V katerem postopku si zagledala plusek?? Pa,da ne bo pomote za vse punce,sm vesela.
Tistim,ki pa ni uspelo še,pa topel objem od mene.Ne smemo obupat,pa čeprav pride tud tak dan.
Prosim,če me date na seznam za april mesec.Takrat namreč spet začnem,sem že zmenjena z Rešom 9.4
6.icsi.Neki je omenjal,da bi mela difereline pa menopur,joj upam,da bo ta kombinacija taprava,pa čeprav sem že mela tako komb.Baje sta bla s to terapijo najlepša zarodka.Bomo pa še poskusil..je dejal.
Ah tale naš ata,je prou faj.
Sporočim vam takrat kako pa kaj,vse ki se špikate,trepetalke in itd,pa naj vam čimprej minejo dnevi,ko vem,da se vlečejo koooooooo ne vem kaj.
Papa

Neposredna povezava do sporočila: 737
3.2.2009 9:53:23   
sayuri
blanč ti kar lepo počivaj. Pazi na svoja dva zakladka in tudi nase. Pusti se razvajat user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 738
3.2.2009 9:55:07   
mismis

Hvala mišmiš,

še eno vprašanje, koliko časa mora pa preteči od enega, do drugega postopka (menagon, superfact, itd).
Hipotetično: če mi tokrat ne uspe in če mi naslednji mesec s pingvinčkom tudi ne uspe, lahko grem spet na injekcije že takoj naslednjo menstruacijo po pingvinčku?

Hvala za vse

Pravijo, da je dobro imeti med dvema postopkoma pavze vsaj 3 cikluse. Torej, teoretično če sedaj dobiš user posted image  in se zmeniš z Rešem, da greš sedaj po pingvine, je to en cikel. Če ti ne uspe z pingvini, je to drugi cikel, potem pa počakaš samo še enega in lahko štartaš. S tem, da se lahko v tem zadnjem ciklu že vse zmeniš z Rešem.

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 739
3.2.2009 9:56:11   
mismis
Reni, dobrodošla spet med nami.

Poseznamčkala te bom pa takrat, ko bom obnavljala seznam za vse nas

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 740
3.2.2009 9:58:04   
mojsonček
Uf, BLANČ sem zdele prebrala kako je blo na NS... jst ti želim, da se čim prej rešiš tega hudičevega hematoma, da bo bebica lepo rastla in boš ti manj zaskrbljena pa tut če bo treba kavčkat, sej maš tako fejst sosedo, ob njej ti ziht ne more bit dolgčasuser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 741
3.2.2009 10:00:32   
reni70
Mismis hvala za dobrodošlicouser posted image .
-----------------------------------------------

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 742
3.2.2009 10:11:45   
mlinčka
Blančka, sam da sta črvička tipi topi user posted image ! Boš že zdržala! Lej kolk maš fajn sosedo, k ti bo družbo delala pa kofetka nosila (Greti je zakon user posted image ) pa tvoj z laptopom... A pa so kej rekli, kdaj se zna tale nebodigatreba od hematoma spucat? To valda ni permanentna zadevščina, al kako user posted image ?

Drugač pa je laptop defiitivno fenomenalna reč. Malodane obvezna dodatna oprema IVF postopkov. Jaz sem od ET naprej praktično zraščena z njim in to brez hematoma user posted image ! Drži se, naša vijolična pošast!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 743
3.2.2009 10:18:45   
Grethy
Joooojjjj (mlinčka in mojsonček) jaz sem kukr ena vešča ... sej nimam časa prletet do Blančike ... no dons definitivno ne, gem še avto na dvorišče poiskat, pa pol še dvorišče spokidat in pol kuhat in madona ja cajta mi bo zmanjkalo, it na šiht ... predolgo sem spala pomoje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 744
3.2.2009 10:19:42   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Joooojjjj (mlinčka in mojsonček) jaz sem kukr ena vešča ... sej nimam časa prletet do Blančike ... no dons definitivno ne, grem še avto na dvorišče poiskatuser posted image user posted image user posted image , pa pol še dvorišče spokidat in pol kuhat in madona ja cajta mi bo zmanjkalo, it na šiht ... predolgo sem spala pomoje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 745
3.2.2009 10:20:21   
lučka 25
Dobro jutro.user posted image

Ste že skidale? Jaz zelo rada kidam (seveda ne zjutraj pred službo, ko se ti mudi, tako kot vsi po moje), zdaj pa nič ne bo s tem. Ja, če živiš v bloku si moraš tako in tako skidat ene 3 parkirne prostore. Enega zjutraj, da prideš ven, popoldne, ko prideš domov, pa je tvoj zaseden in naslednji dan, ko prideš domov, ko sta oba prejšnja zasedena. Je dobra rekreacija.

Zdaj pa da vidim, kaj je kaj novega.

ledenka, saj res sploh nisem pomislila. UZ pri Rešu on 5.30 zunaj pa sneg. No, ob taki uri vsaj še ni drena na cesti, pa veš da ne boš glih kje obtičal.

lana, danes si nam pa ti postregla s kavico. Hvala.

arneja, nič bat če si zamešala. Če jih je pa sedaj toliko na kupu, ki so rodile in še bodo.

hedi, si se sedaj že pripravila n ni več panike, če imaš vse?user posted image   Še  malo pa bosta vajina mucka v naročju.

Stella Rossa, ja sem slišal za gorenjsko avtocesto. Plužit so pa prvič po Kranju začeli ob 22.30 uri, v Ljublani pa baje šele ob 1h ponoč. Sej za domov bo pa lažje, ker se sedaj tudi sneg ne prijemlje več na cesto, pa upajmo, da bo nehal. Čeprav nekaj govorijo o tem, da bi popoldne pa znal padat dež.

Bumo, ti si pa res boga. Ampa saj boš zdržala, kot si rekla. Vse za naše pikice, a ne?user posted image

mismis, vidim da si se prebil do službe, težko a vseeno. A na GK je pa tako z zarodki. jaz sem pa vedno mislila, da kar povsod vstavijo po 2. No, vsak dan izvem kaj novega.

gigi, dobro jutro. Kako si kaj ti danes?

mojsonček, a tebe pa vročina daje. Jaz s pa do sedaj še spretno izogibam vseh bacilov, čeprav so bili že vsi od domačih bolni, samo midva z dragim ne. Se jim pa spretno izogibava. Evo, že trkam.

blanč, vidim da te je doletelo enako kot mojo svakinjo. Strogo ležanje do konca. Je tudi kar leptopa imela pri sebi in se vsaj malo zamotila. Ampak sedaj pravi, da je imela lepo nosečnost, da je že vse pozabila, samo da ima otročka. Ko se toliko let trudiš res potem vse tegobe pozabiš. a ja še to, njen hematom je končno izginil v 18t, samo potenm so se pa začele druge tegobe, ki pa tebe ne bojo doletele. V glavnem drži se, naj ta hematom manj nagaja, naj se otročka še naprej lepo razvijata, pa naj čas do konca nosečnosti čim prej mine. Potem se bo pa začelo veselje.

Vitabella, če si šla v prvi postopek samoplačniško (domnevam, da pri Rešu) je drugi 100% na koncesijo. Kako pa je z zamrznjenčkom, kam se šteje, pod kater postopekpa ne vem. To bo bolje Shuki vedela, ker je Reševa zamrznjenčka. No, pa vidim da je že mismis strokovno odgovorila. Za naslednji postopek pa potem počakaš 3 mesece (ena M po postopku, druga M, nato en teden pred tretjo M k Rešu na UZ). Sem se pa šteje tudi postopek z zamrznjenčki.

mlinčka, no zanimiva zgodba kako si prišla do dveh vstavljenih zarodkov. Je po moje kar dosti takih primerov, da se odločijo glede na posameznika (prejšnji postopki, diagnoza, kvaliteta celic,..), kar je tudi prav. No, zdaj pa v tebi rasteta dve prelepi pupi.

Greti, vidim da si imela razburljivo vožnjo. Zdaj se pa raje malo spočij, čeprav upam, da te ne čaka še ena razburljiva vožnja.

reni70, super za nov postopek in naj bo ta nova kombinacija za tebe uspešna.user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 3.2.2009 10:22:09 >

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 746
3.2.2009 10:20:30   
Grethy
No evo .. .vidte kakše neumnosti počnem

DIZASTR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 747
3.2.2009 10:21:15   
womanpolice
ZVEZDICA... Čestitke za Patrika! (morm priznat, da sm tud jst razmišljala o tem imenu, če nam nekega dne uspe...)

TASSI... Ja ti pridna kokoška! Zdaj pa lepo počivaj in lepo spočita na transfer! Potem pa se nič obremenjevati, poštelvati (beri pospravljati) - to prepusti tvojemu...

GOLDY.. Ja, mojega prepričat, da ne bi pil alkohola 6 mesecev.... ta pa je težka.. ko sm mu to omenila, je bila reakcija... boljše, da ne pravim. v glavnem v to ga ne morm prepričat. Tko, kakšno pivo spije vsak drugi ali tretji dan... tablete pa pridno jemlje (Maco, Fidi protect in Q encim). Kakšn čaj si pa dala svojemu piti?

MIŠKA73.. bom pogledala in ti povem...

MISMIS... Ja, ceste ne vem kakšne ste imeli... jst sm bila v službi in smo policisti pridno sporočali OKC-ju katere ceste niso splužene, da so le ti obveščali cestarje, da to uredijo. Je pa bila najbolj in najhitreje očiščena avtocesta, ki je bila lepo očiščena....

Ja, včeraj je bilo spet kr nekaj prometnih nesreč... Se mi zdi, da se ljudje sploh ne znajo "obnašat" na cesti, ko zapade nekaj več snega. To ko pride v nevarnost kr po zavorah stopi... ja valda, da ga potem nese levo, desno, sm ter tja... user posted image

Sm delala do enih zjutraj, pa nism mogla dlje spat kot do pol desetih; zdajle pa spet v službo (od 13ih do 18ih)... ja, dans je en čudn kratek šiht.

Jutr sm prosta in me čaka čistilna akcija; celo stanovanje za pospravt; že lep čas ni bilo časa za generalno. Po oknih se že tko lepo tačke od muckov poznajo. Zakaj? Lovita ptičke kr čez okno user posted image

GIGI1.. Ja, verjetn bi blo res dobr da bi blo srečanje prej. Jst npr. na zadnje srečanje ko je bilo nism mogla priti zato ker sem imela vikend po 12 urne službe in morm vstat ob pol petih. In si srečanja v petek zvečer nism mogla privoščit, saj bi bla podrta v službi. In tista sobota ter nedelja sta pa bili res naporni. TKo, da se strinjam z... ne vem ktera je že napisala.. za srečanje prej. Mogoče bi tko tud tiste, ki so od dlje prišle.. Ne vem... takšn  je moje mnenje user posted image user posted image

nč, mačkona mi jokata pred vrati, ker sem v kabinetu, tko da jih grem spustit v dnevno.. potem pa tko morm počas v službo... želim vam lep dan!!!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 748
3.2.2009 10:21:34   
Grethy
Ja Lučka evo ni zime za eskime ... treba it na šiht ... a kej sneži tam v tvoji okolici, da vem kaj me čaka izza brda ????

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 749
3.2.2009 10:22:09   
womanpolice
aja, pa RENI70 DOBRODOŠLA... bi te bilo lepo večkrat slišat tle gor in pa seveda tud v živo spoznat..

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?