lučka 25
|
Dobro jutro. Ste že skidale? Jaz zelo rada kidam (seveda ne zjutraj pred službo, ko se ti mudi, tako kot vsi po moje), zdaj pa nič ne bo s tem. Ja, če živiš v bloku si moraš tako in tako skidat ene 3 parkirne prostore. Enega zjutraj, da prideš ven, popoldne, ko prideš domov, pa je tvoj zaseden in naslednji dan, ko prideš domov, ko sta oba prejšnja zasedena. Je dobra rekreacija. Zdaj pa da vidim, kaj je kaj novega. ledenka, saj res sploh nisem pomislila. UZ pri Rešu on 5.30 zunaj pa sneg. No, ob taki uri vsaj še ni drena na cesti, pa veš da ne boš glih kje obtičal. lana, danes si nam pa ti postregla s kavico. Hvala. arneja, nič bat če si zamešala. Če jih je pa sedaj toliko na kupu, ki so rodile in še bodo. hedi, si se sedaj že pripravila n ni več panike, če imaš vse? Še malo pa bosta vajina mucka v naročju. Stella Rossa, ja sem slišal za gorenjsko avtocesto. Plužit so pa prvič po Kranju začeli ob 22.30 uri, v Ljublani pa baje šele ob 1h ponoč. Sej za domov bo pa lažje, ker se sedaj tudi sneg ne prijemlje več na cesto, pa upajmo, da bo nehal. Čeprav nekaj govorijo o tem, da bi popoldne pa znal padat dež. Bumo, ti si pa res boga. Ampa saj boš zdržala, kot si rekla. Vse za naše pikice, a ne? mismis, vidim da si se prebil do službe, težko a vseeno. A na GK je pa tako z zarodki. jaz sem pa vedno mislila, da kar povsod vstavijo po 2. No, vsak dan izvem kaj novega. gigi, dobro jutro. Kako si kaj ti danes? mojsonček, a tebe pa vročina daje. Jaz s pa do sedaj še spretno izogibam vseh bacilov, čeprav so bili že vsi od domačih bolni, samo midva z dragim ne. Se jim pa spretno izogibava. Evo, že trkam. blanč, vidim da te je doletelo enako kot mojo svakinjo. Strogo ležanje do konca. Je tudi kar leptopa imela pri sebi in se vsaj malo zamotila. Ampak sedaj pravi, da je imela lepo nosečnost, da je že vse pozabila, samo da ima otročka. Ko se toliko let trudiš res potem vse tegobe pozabiš. a ja še to, njen hematom je končno izginil v 18t, samo potenm so se pa začele druge tegobe, ki pa tebe ne bojo doletele. V glavnem drži se, naj ta hematom manj nagaja, naj se otročka še naprej lepo razvijata, pa naj čas do konca nosečnosti čim prej mine. Potem se bo pa začelo veselje. Vitabella, če si šla v prvi postopek samoplačniško (domnevam, da pri Rešu) je drugi 100% na koncesijo. Kako pa je z zamrznjenčkom, kam se šteje, pod kater postopekpa ne vem. To bo bolje Shuki vedela, ker je Reševa zamrznjenčka. No, pa vidim da je že mismis strokovno odgovorila. Za naslednji postopek pa potem počakaš 3 mesece (ena M po postopku, druga M, nato en teden pred tretjo M k Rešu na UZ). Sem se pa šteje tudi postopek z zamrznjenčki. mlinčka, no zanimiva zgodba kako si prišla do dveh vstavljenih zarodkov. Je po moje kar dosti takih primerov, da se odločijo glede na posameznika (prejšnji postopki, diagnoza, kvaliteta celic,..), kar je tudi prav. No, zdaj pa v tebi rasteta dve prelepi pupi. Greti, vidim da si imela razburljivo vožnjo. Zdaj se pa raje malo spočij, čeprav upam, da te ne čaka še ena razburljiva vožnja. reni70, super za nov postopek in naj bo ta nova kombinacija za tebe uspešna.
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 3.2.2009 10:22:09 >
|