Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:41:02
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo dober dan! Čeprav se nism dolg nazaj zbudila. Sm spala ko ubita! Kaj Grahec se že pripravlja? Kam se pa mudi? dan kako? vredu, pa ti? kje si zdaj! Kaj spet likaš? kar sem mela za zlikat mamzlikano,tk ,da ni panike pridna. Kaj danes si spet taxist?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:41:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi Sicer pa me zanima kako sploh zgledajo popadki, kako se jih občuti. Alimilahko katera pove to? Ker mene jekar malo strah, da ne bom vedla. Sicer pa mi je vcer popoldne kar naenkrat postal trebuh nad popkom mal trd. A to mora biti cel trebuh trd? ko boš imela prave popadke bodi ziher,da jih boš občutla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:41:36
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ma kera bo zdej Grahcu sms poslala, da vidmo če je še 2v1? kera ma številko?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:42:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi Sicer pa me zanima kako sploh zgledajo popadki, kako se jih občuti. Alimilahko katera pove to? Ker mene jekar malo strah, da ne bom vedla. Sicer pa mi je vcer popoldne kar naenkrat postal trebuh nad popkom mal trd. A to mora biti cel trebuh trd? Kot bolečine pri M, samo veliko huje. Vse te zateguje od križa do sprednjega dela. Pa popusti, pa spet... Če je v rednih intervalih, so to pravi popadki...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:42:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo dober dan! Čeprav se nism dolg nazaj zbudila. Sm spala ko ubita! Kaj Grahec se že pripravlja? Kam se pa mudi? dan kako? vredu, pa ti? kje si zdaj! Kaj spet likaš? kar sem mela za zlikat mamzlikano,tk ,da ni panike pridna. Kaj danes si spet taxist? njet,ta teden pa ne-drugi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:42:40
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa upam, da bo že v četrtek lepše, ker moram v Lj... Ko tule gledam skozi okno sploh ne morem verjet, da je kje sneg... Saj tukaj tudi ni bleščeče vreme, sam niti pa ni tako mrzlo in ni se treba noter skrivat. boš imela vremenski šok! Ja ampak res! Že garderoba je čisto drugačna. Tam ne moreš brez žab hodit okoli, tukaj komot. Tam moram imet pod bundo kak puloverm tukaj lahko sam majčko... Kaki problemi, ne? Sam ko čakaš ob 7h zjutraj v Lj trolo na postaji, zna bit ta problem zelo velik, če nisi dovolj oblečen! boljš, da si preveč oblečen, ko pa premalo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:43:18
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: buksi Sicer pa me zanima kako sploh zgledajo popadki, kako se jih občuti. Alimilahko katera pove to? Ker mene jekar malo strah, da ne bom vedla. Sicer pa mi je vcer popoldne kar naenkrat postal trebuh nad popkom mal trd. A to mora biti cel trebuh trd? ko boš imela prave popadke bodi ziher,da jih boš občutla kjs upam, da bo tako!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:44:12
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo dober dan! Čeprav se nism dolg nazaj zbudila. Sm spala ko ubita! Kaj Grahec se že pripravlja? Kam se pa mudi? dan kako? vredu, pa ti? kje si zdaj! Kaj spet likaš? kar sem mela za zlikat mamzlikano,tk ,da ni panike pridna. Kaj danes si spet taxist? njet,ta teden pa ne-drugi kaj si že na porodniški, al še maš bolniško?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:44:48
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: buksi Sicer pa me zanima kako sploh zgledajo popadki, kako se jih občuti. Alimilahko katera pove to? Ker mene jekar malo strah, da ne bom vedla. Sicer pa mi je vcer popoldne kar naenkrat postal trebuh nad popkom mal trd. A to mora biti cel trebuh trd? Kot bolečine pri M, samo veliko huje. Vse te zateguje od križa do sprednjega dela. Pa popusti, pa spet... Če je v rednih intervalih, so to pravi popadki... pa na uro ne smeš pozabit gledat! kaj Grahec je imela kakšne posebnosti?: rizična nosečnost, al je vedla?
< Sporočilo je popravil novo -- 3.2.2009 10:45:50 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:45:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa upam, da bo že v četrtek lepše, ker moram v Lj... Ko tule gledam skozi okno sploh ne morem verjet, da je kje sneg... Saj tukaj tudi ni bleščeče vreme, sam niti pa ni tako mrzlo in ni se treba noter skrivat. boš imela vremenski šok! Ja ampak res! Že garderoba je čisto drugačna. Tam ne moreš brez žab hodit okoli, tukaj komot. Tam moram imet pod bundo kak puloverm tukaj lahko sam majčko... Kaki problemi, ne? Sam ko čakaš ob 7h zjutraj v Lj trolo na postaji, zna bit ta problem zelo velik, če nisi dovolj oblečen! boljš, da si preveč oblečen, ko pa premalo! Hja, pazi mene! Res se ful oblečem, ker kot si rekla, bolje preveč kot premalo in te zebe. In ko pridem v P, kjer imam preglede, grem najprej v wc in slečem žabe in dam nogavice gor. Ker tam bi pa zgorela tako veliko oblečena! In po pregledu ponovim vajo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:45:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo dober dan! Čeprav se nism dolg nazaj zbudila. Sm spala ko ubita! Kaj Grahec se že pripravlja? Kam se pa mudi? dan kako? vredu, pa ti? kje si zdaj! Kaj spet likaš? kar sem mela za zlikat mamzlikano,tk ,da ni panike pridna. Kaj danes si spet taxist? njet,ta teden pa ne-drugi kaj si že na porodniški, al še maš bolniško? bolniško mam do petka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:46:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: buksi Sicer pa me zanima kako sploh zgledajo popadki, kako se jih občuti. Alimilahko katera pove to? Ker mene jekar malo strah, da ne bom vedla. Sicer pa mi je vcer popoldne kar naenkrat postal trebuh nad popkom mal trd. A to mora biti cel trebuh trd? Kot bolečine pri M, samo veliko huje. Vse te zateguje od križa do sprednjega dela. Pa popusti, pa spet... Če je v rednih intervalih, so to pravi popadki... pa na uro ne smeš pozabit gledat! Ja, seveda... Lahko pa šteješ sekunde, če se ti da...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:46:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dobro jutro babike! sem vas prišla malo pozdravit. pa me je zdaj kar minilo do vsega ko vidim, da ga Grahec nekaj sračka....
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:46:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps bolniško mam do petka Uuu, pol pa porodniška al kako? Ja itak... Moram it, ker že brezveze nekaj bluzim...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:47:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa upam, da bo že v četrtek lepše, ker moram v Lj... Ko tule gledam skozi okno sploh ne morem verjet, da je kje sneg... Saj tukaj tudi ni bleščeče vreme, sam niti pa ni tako mrzlo in ni se treba noter skrivat. boš imela vremenski šok! Ja ampak res! Že garderoba je čisto drugačna. Tam ne moreš brez žab hodit okoli, tukaj komot. Tam moram imet pod bundo kak puloverm tukaj lahko sam majčko... Kaki problemi, ne? Sam ko čakaš ob 7h zjutraj v Lj trolo na postaji, zna bit ta problem zelo velik, če nisi dovolj oblečen! boljš, da si preveč oblečen, ko pa premalo! Hja, pazi mene! Res se ful oblečem, ker kot si rekla, bolje preveč kot premalo in te zebe. In ko pridem v P, kjer imam preglede, grem najprej v wc in slečem žabe in dam nogavice gor. Ker tam bi pa zgorela tako veliko oblečena! In po pregledu ponovim vajo. ja verjamem, ko prideš v prostor, bi pa se raztrgal tak je vroče. Js sploh včeraj nism bila fejst oblečena, pa se mi je zdelo v čakalnici, da mi bo slabo od vročine!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:48:48
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo dober dan! Čeprav se nism dolg nazaj zbudila. Sm spala ko ubita! Kaj Grahec se že pripravlja? Kam se pa mudi? dan kako? vredu, pa ti? kje si zdaj! Kaj spet likaš? kar sem mela za zlikat mamzlikano,tk ,da ni panike pridna. Kaj danes si spet taxist? njet,ta teden pa ne-drugi kaj si že na porodniški, al še maš bolniško? bolniško mam do petka poštena, mene je pa dala na komisijo in bom ta teden zvedla, kako in kaj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:49:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps bolniško mam do petka Uuu, pol pa porodniška al kako? Ja itak... Moram it, ker že brezveze nekaj bluzim... ahaaaaaaaaaaaaa....pol pa upam,da sneg izgine,da bom lahk šla mal naokol
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:50:25
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dobro jutro babike! sem vas prišla malo pozdravit. pa me je zdaj kar minilo do vsega ko vidim, da ga Grahec nekaj sračka.... kaj boš jezna! sej bo ok! Držimo pesti!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:51:36
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps bolniško mam do petka Uuu, pol pa porodniška al kako? Ja itak... Moram it, ker že brezveze nekaj bluzim... ahaaaaaaaaaaaaa....pol pa upam,da sneg izgine,da bom lahk šla mal naokol povej, da je tvoj doma in te rabi! sej ti je oproščeno!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:53:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps bolniško mam do petka Uuu, pol pa porodniška al kako? Ja itak... Moram it, ker že brezveze nekaj bluzim... ahaaaaaaaaaaaaa....pol pa upam,da sneg izgine,da bom lahk šla mal naokol povej, da je tvoj doma in te rabi! sej ti je oproščeno! moj me nič ne rabi je sneg kidal,pa je imel čas še snežaka naredit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:53:31
|
|
|
|
novo
|
nič babike, grem še js kaj koristnega naredit!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:53:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo ja verjamem, ko prideš v prostor, bi pa se raztrgal tak je vroče. Js sploh včeraj nism bila fejst oblečena, pa se mi je zdelo v čakalnici, da mi bo slabo od vročine! Ja sej, mene tud to zafrkava... Kamorkoli pridem, je tako vroče in slab zrak, da mi je takoj slabo, vrti se mi, čist švoh sem... Pol se pa še usest nimaš kam, mehke noge... Najboljše, da sem kar doma skoz.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:54:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo nič babike, grem še js kaj koristnega naredit! Aja, mi boš zaupala svojo cifro? Na zs?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:54:33
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps bolniško mam do petka Uuu, pol pa porodniška al kako? Ja itak... Moram it, ker že brezveze nekaj bluzim... ahaaaaaaaaaaaaa....pol pa upam,da sneg izgine,da bom lahk šla mal naokol povej, da je tvoj doma in te rabi! sej ti je oproščeno! moj me nič ne rabi je sneg kidal,pa je imel čas še snežaka naredit ti mu pa nesi korenček, pisker, metlo,...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:54:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo nič babike, grem še js kaj koristnega naredit! in to je kaj?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?