Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:15:10
|
|
|
|
Čebel@
|
bibi......evo ena princeska za tvojo princesko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:15:18
|
|
|
|
bibi5
|
vau potem imava pa na isti dan predviden rok poroda .V kateri kraj greš rodit ?Jaz bom v LJ,mojo sončico pa sem rodila v Nemčiji,tako da me zdaj malo bega kak je tukaj,ker slišim precej različnoh zgodb, a vrjamem,da bo najboljše
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:16:45
|
|
|
|
bibi5
|
vau,moja sončica je čist navdušena in se ti najlepše zahvaljuje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:16:53
|
|
|
|
cleopatra4
|
joj bibi ti si pa pridna mamica...vsa čast ...no uapm da tokrat ne boš mela carskega, razn če ga želiš..jst si ga sigurno ne in upam da bo tokrat vse drugače šlo.. maychy z željami sva pa na istem...k kumi čakam na mojga bumbarčka...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:20:55
|
|
|
|
cleopatra4
|
brkn itak bo vse v redu...pa srečno bibi maš tut ti 18tega? jst grem pa v PO rodit, k mam tut G tam in so mi itak najboljši, od sester naprej...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:21:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 spps...super da nas prideš malo pogledat-jaz grem večkrat k vam pogledat če se kej rinete in nas prehitevate sej večkrat čekiram tudi tu,predvsem,ko je pri nas zatišje mi nismo dale zdaj še nobeni dovoljenja,da gre v P,ker ste najprej ve na vrsti no,s cito sem pa tak dogovorjena,da če je že v P,da naj se vsaj za vredu osebje pozanima,seveda,pa me mora počakat ona menda danes izve,če bo lahk šla domov joj res upam da gre cita domov......samo sej ste marčevke tudi full pridne-ste že tudi na 6. delu imaš pa luškan avart mal za sprostitev,se mi zdi,da je večina marčevk mal prestrašenih,pa je treba mal ozračje sprostit ja marčevke,gremo pridno za vami-se mi zdi,da takih čvek tu še ni bilo
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:21:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibi5 vau potem imava pa na isti dan predviden rok poroda .V kateri kraj greš rodit ?Jaz bom v LJ,mojo sončico pa sem rodila v Nemčiji,tako da me zdaj malo bega kak je tukaj,ker slišim precej različnoh zgodb, a vrjamem,da bo najboljše a to zame velja?jaz bom v LJ rodila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:21:52
|
|
|
|
bibi5
|
želim si izkušnjo spontanega poroda,tak da upam na najboljše...bomo vidli kako pa se bo dogajalo . Biti mati je najlepši poklic na svetu,čeprav hkrati tudi najtežji,poklic,ki traja 24 ur na dan .Ni šole,diplome za ta poklic,a ni osebe ki ti vrača brezpogojno ljubezen,ko si čist na tleh in te dvigne kot tvoj otroček od katerega se lahko tudi mi sami največ naučimo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:25:31
|
|
|
|
cleopatra4
|
želim si izkušnjo spontanega poroda,tak da upam na najboljše...bomo vidli kako pa se bo dogajalo . Biti mati je najlepši poklic na svetu,čeprav hkrati tudi najtežji,poklic,ki traja 24 ur na dan .Ni šole,diplome za ta poklic,a ni osebe ki ti vrača brezpogojno ljubezen,ko si čist na tleh in te dvigne kot tvoj otroček od katerega se lahko tudi mi sami največ naučimo lepo si povedala no zdej grem pa še malček delat..pupice imejte se lepo pa se še kej slišmo..pa pa...če pa katero kej zgrabi, srečno...***mwa***
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:25:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibi5 vau,moja sončica je čist navdušena in se ti najlepše zahvaljuje ni za kej če ima kakšno željo naj kar pove
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:26:17
|
|
|
|
bibi5
|
ja majchy pol pa se morda osebno srečava v LJ.Bomo videle kaj nama pripravljajo naši prihajajoči otročki,a ne? sicer imam občutek,da bo naše dete še kak dan potegnilo, glede na prihod moje prve hčerke .No pa saj to je čar poroda,k ga ne moraš planirat kdaj pride otroček na svet sam da je vse ok,a ne?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:28:41
|
|
|
|
Čebel@
|
cleopatra....a pri vas bo pa bumbarček pri nas pa knedeljček spps.....dobra taktika za sprostitev ja kaj češ-smo v porodniškah in nimamo kej delat bibi.....tole si pa lepo napisala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:30:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibi5 ja majchy pol pa se morda osebno srečava v LJ.Bomo videle kaj nama pripravljajo naši prihajajoči otročki,a ne? sicer imam občutek,da bo naše dete še kak dan potegnilo, glede na prihod moje prve hčerke .No pa saj to je čar poroda,k ga ne moraš planirat kdaj pride otroček na svet sam da je vse ok,a ne? kar pocuki me za rokav no jaz imam filing da grem malo prej ampak itak nimam nobene besede tuki zraven.....važno da bojo dojenčki zdravi ne glede kdaj se bojo rodili-itak smo bile pridne in počakale na februar
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:35:28
|
|
|
|
bibi5
|
čaki majchy bom v kuglo pogledala kako pa kaj bo tam okoli 20.2.2009 ... joke, no mrda pa se le srečava....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:37:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibi5 čaki majchy bom v kuglo pogledala kako pa kaj bo tam okoli 20.2.2009 ... joke, no mrda pa se le srečava.... ti bom slikico čarovnice nalepila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:40:11
|
|
|
|
bibi5
|
ni problema, ti kar daj ampak veš jaz sem coprnica prjazne sorte
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:40:22
|
|
|
|
Čebel@
|
evo jo bibi...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:42:44
|
|
|
|
witto
|
Dobro jutro dame . Vidim, da je ponekod to noč kar fajn zasnežilo, no pri nas na obali, skozi dežuje . Jast sem še vedno v enem kosu, po učerajšnji svečki, sem imela cel dan popadke, zelo neredne, in zdaj(vsaj zaenkrat) se ne dogaja nič več . Eh niso svečke zame, jast rabim očitno en wd40, da se akcija začne . Pa sva še z mojim eno vžgala, da ja bo kaj....... pa nič od tega.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:42:58
|
|
|
|
diamantina
|
Helou! Še sem 2v1, čeprav bi raje bila 2v2 Snegec imamo, celih 10cm, čeprav se že močno tali. Moj je še vedno v službi (od včeraj devetih zvečer), jaz pa sem zlikala, malo pospravila, kaj več se mi pa ne ljubi. Grem zokne šivat ... pol pa na diplomo, pol pa mojega cartat, da bo lažje zaspal, ko bo prišel domov Danes sem imela prvi pravi popadek ponoči - sem se zbudila od krča + trdega trebuha, ampak je bil samo eden, drgač pa mir vso noč ... sploh se ne pozna, da imam čez 5 dni rok Vidim, da je kar nekaj novih - dobrodošle!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:44:42
|
|
|
|
bibi5
|
hvala majchy,sam mi niti pod razno ni všeč,blek!sva pa se s hčerko prav nasmejale na moj račun
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:45:11
|
|
|
|
baki
|
ve ste pa res prave cveke.jst mam pa rok na pustno nedelo.ne vem ce nem sla v soboto rajat da bme bojo kr iz gavde pelali v p. sam jst bi sla pa kr prej.nabi cakala na pusta
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:56:01
|
|
|
|
Čebel@
|
bibi.......take so pač čarovnice witto.....ja upam da bo pol wd40 od tvojga nucal sej bo-slej ko prej diamantina......ja priden tvoj možek da je že tok časa v službi.....ti pa ne bodi preveč pridna da ne bosta šla direktno v p-boš pol tam mogla zokne štrikat moj je pa dobil pozdravčke s policije......je enkrat po novem letu peljal 16 preveč in je dubil položnico......še dober da nisem jaz vozila no tko da bomo popoldne ob 125 everčkov
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:58:29
|
|
|
|
claud
|
witto- nč se ne pustijo preganjat ja...ampak upam da boš kmal na vrsti...wd40 diamantina....jst mam še 2 dni pa še tud ni nč vidt tko...razn trebuha.... Majchy- a so ga na radar ujel...?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:59:21
|
|
|
|
Čebel@
|
bibi a bo tale boljša?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 10:00:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy- a so ga na radar ujel...? ja.....od uzadi se prov na slikici vidi da zraven sedim sej pravim-dober da je sam vozil ker bi mi skos naprej metal če bi mene ujeli
|
|
|
TAŠČAnataly33Ali se razumete s taščo?DA (
69%)
NE (
31%)
Število vseh glasov: 139Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!