Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:23:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy Pa še tole, piše, da ne samo ukinitev citrusov kot sadeža, ampak se je potrebno izogibati tudi vseh sokov narejenih iz citrusov. In kaj je moj najljubši sok - pomarančni sok, cedevita - okus pomaranče ali grenivke, pa tudi limone se podpišem......baje tudi bonbonov ne smeš Bonbonov To pa že res meji na katastrofo to je meni sestra rekla.......pa sem jo samo pisano pogledala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:25:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ma jst bom vse spotoma...naše mame so tud vse jedla pa smo zrastl v normalne večinoma nealergene ljudi.... ja k pravjo da je kravji mlek premočen za dojenčke,moj čist znori in govori da so ob njemu gor zrasli pa so vsi živi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:25:24
|
|
|
|
timy
|
majchy, claud se absolutno strinjam Ko jaz svoji mami razlagam kaj in kako se kar prime za glavo. In vedno reče, to nisem jaz nič delala, to nisem jaz nič vedla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:27:40
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Ma jst bom vse spotoma...naše mame so tud vse jedla pa smo zrastl v normalne večinoma nealergene ljudi.... ja k pravjo da je kravji mlek premočen za dojenčke,moj čist znori in govori da so ob njemu gor zrasli pa so vsi živi Se strinjam z njim, pravijo, da je kravje mleko le za teličke in da ni primerno ne za človeške in ne za ostale živalske mladiče. Jaz pa sem s kravjim mlekom gor spravila dva čisto nebogljena, še slepa, mačja mladiča. Zdaj pa sta ogromna mačkona
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:27:56
|
|
|
|
Čebel@
|
ja pa učasih ni bilo UZ pa je bilo vse ok,zdej pa samo da ni po jusu ti že paniko naganjajo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:28:48
|
|
|
|
claud
|
timy sj to kar zdj vse v revijah pišejo je že taka skrajnost če bi to vse upoštevu... bi rabu posebi šolo narest za to da maš lohk otroka
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:29:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Ma jst bom vse spotoma...naše mame so tud vse jedla pa smo zrastl v normalne večinoma nealergene ljudi.... ja k pravjo da je kravji mlek premočen za dojenčke,moj čist znori in govori da so ob njemu gor zrasli pa so vsi živi Se strinjam z njim, pravijo, da je kravje mleko le za teličke in da ni primerno ne za človeške in ne za ostale živalske mladiče. Jaz pa sem s kravjim mlekom gor spravila dva čisto nebogljena, še slepa, mačja mladiča. Zdaj pa sta ogromna mačkona moja tašča ne pije druzga mleka k tega k ji ga ena s kmetije vsako jutro prinese-pa ženščini nič ne fali
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:29:32
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ja pa učasih ni bilo UZ pa je bilo vse ok,zdej pa samo da ni po jusu ti že paniko naganjajo Moja stara mama se kar za glavo drži, sploh ne more verjeti, koliko stvari se da že zdaj videt. Po eni strani dobro, po drugi pa tako kot si rekla, otročiček malo odstopa od njihove lestvice, pa je že cela štala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:30:52
|
|
|
|
Čebel@
|
no evo en kozarec mleka za vse
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:30:56
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud timy sj to kar zdj vse v revijah pišejo je že taka skrajnost če bi to vse upoštevu... bi rabu posebi šolo narest za to da maš lohk otroka Ja, in najbolj hecno je, da včasih v zelo podobnih revijah, npr. novorojenček in moj malček, pišejo stvari, ki se med sabo izključujejo. Čemu potem verjeti?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:31:18
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 no evo en kozarec mleka za vse Hvala lepa, meni fuul paše
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:32:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ja pa učasih ni bilo UZ pa je bilo vse ok,zdej pa samo da ni po jusu ti že paniko naganjajo Moja stara mama se kar za glavo drži, sploh ne more verjeti, koliko stvari se da že zdaj videt. Po eni strani dobro, po drugi pa tako kot si rekla, otročiček malo odstopa od njihove lestvice, pa je že cela štala ja jaz sem skenslala g-to k mi je rekla da ima naša pupa zastoj rasti....je šla babnica na privat in sem jo zamenjala ker mene tkole ne bojo več strašili
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:33:40
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz si grem pa kakav skuhat-iz mercatorjevega mleka-upam da ne bom umrla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:33:43
|
|
|
|
claud
|
Men piše sam še 2 dneva Ampak sam piše
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:34:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Men piše sam še 2 dneva Ampak sam piše boš po moje tko kt ajvy....prav na hitrco nam jo boš pobrisala v p
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:35:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Men piše sam še 2 dneva Ampak sam piše opa-kak je lepo videt ,saj veliko več kot 2 dni pa tud ne bo a je katera februarčica na nov v P?
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:35:38
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ja pa učasih ni bilo UZ pa je bilo vse ok,zdej pa samo da ni po jusu ti že paniko naganjajo Moja stara mama se kar za glavo drži, sploh ne more verjeti, koliko stvari se da že zdaj videt. Po eni strani dobro, po drugi pa tako kot si rekla, otročiček malo odstopa od njihove lestvice, pa je že cela štala ja jaz sem skenslala g-to k mi je rekla da ima naša pupa zastoj rasti....je šla babnica na privat in sem jo zamenjala ker mene tkole ne bojo več strašili Groza ja, si ne morem predstavljati, kako si se počutila. Še najbolj smešno pa se mi je zdelo, da je imela tvoja pupa težo čisto po merilih Pri Strahovi sem bila jaz na NS. Saj je bila vredu, samo mi je rekla, da je naše dete fuul malo in da zaostaja po tednih. me je kar prestrašila. Sem povedala svoji g., ki me je hb takoj potolažila, da je dete čisto dovolj veliko. No, kasneje se je izkazalo, da je celo večje.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:36:09
|
|
|
|
claud
|
Timy-ja pa v vsaki drugi reviji se članki ponavljajo, tko da brez veze.... Majchy--držim pesti da ti rata mleko popit pa pridt nazaj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:36:32
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz si grem pa kakav skuhat-iz mercatorjevega mleka-upam da ne bom umrla Jaz vedno uporabljam mercatorjevo mleko, pa sem še vedno tu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:37:08
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Men piše sam še 2 dneva Ampak sam piše Kak fajn, meni piše še 5 dni
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:38:19
|
|
|
|
timy
|
Punce jaz vas zapuščam, ker me ati pelje v trgovino ( grem v Mercator po mleko) Fajn bodite!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:38:38
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: claud Men piše sam še 2 dneva Ampak sam piše opa-kak je lepo videt ,saj veliko več kot 2 dni pa tud ne bo a je katera februarčica na nov v P? Pomoje pa bo več k 2 dni.... Na novo? hm...mislm da trenutno ne...v četrtek gre ena Tole čakanje kr ubija... Sm prej mojga v službo klicala-me je sam zanimal če je pršu do službe...pa so sodelavci zadi že upil pa mal manj k da nazdravlal da gremo rodit pa sm jih razočarala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:40:06
|
|
|
|
claud
|
timy-pridna bot...prid pol nazaj na čvek, k zuni je sneg pa nimaš kj delat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:40:16
|
|
|
|
bibi5
|
Dobro jutro lepo zasneženo jutro februarčice moje! Hval sunny in cloud za lepe želje(še od včeraj);ne boste vrjele tud jaz sem danes super spala in prnesla notri celo nedeljo k nisem zatisnila niti za trenutek očesa. S hčero sva že odmetavali sneg-male zimske radosti ... Glede prehrane v sčasu dojenja so moje izkušnje take,da nsem jedla stvari,ki so me napenjale,citrusov pa tudi ne, da ni imela hči vnete kože v predelu ritke.Drage moje jedla sem kolko mi je pasalo,kilce pa so šle dol kar same od sebe.Dojila sem je polno 5 mesecev, pol pa se je moj sončica sama odstavila,čeprav bi jaz lahko bla kar dojilja ...upam,da bo tudi tokrat tako,da bo dete veselo čimdlje jedlo na mojih prsih,ker dojenje je ZAKON ( nobenih flašk,grelcev,...)kaj hočemo boljšega. Želim vam lep zasnežen dan! papa,bibi5
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:42:32
|
|
|
|
brkn83
|
dobro jutro. Kako ste kaj? Js sem se super naspala, imela že zajtrk, aja pa cunje sem že obesla. No tk da nekaj malega sem pa danes le naredila. Sedaj pa se moram počasi odpraviti, ker moram na pregled. Upam,da bo vse ok, ter da še ne gremo rodit.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?