Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:46:54
|
|
|
|
claud
|
bibi5-a ti si pa kr sneg odmetavala? upam da se nisi kj prenaprezala..... sicer pa super za dojenje in upam da bo tudi tokrat tako...pr men tuuuud!!!!!!! brkn- a še kr nč ne dogaja?....no lepo opravi na pregledu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:51:15
|
|
|
|
brkn83
|
claud - nič ne dogaja, zdej se je zopet nekak umiril. Zvečer me je še mal zbadalo, sedaj pa ne več. Ampak najbolje bomo videli na pregledu kako in kaj. Če sem mogoče še kaj več odprta, ker sem že prejšnji petek bila 1,5 cm, pa zanima me tudi če je še dovolj plodovnice in če je posteljica uredu................ampak bo treba še mal počakat, da vidim kak bo.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:52:05
|
|
|
|
Čebel@
|
timy.....luštno zapravljanje ti želim ......a teb je tud strahova to rekla-svašta claud....a fantje so se pa že veselili da ga bojo pili pa si jih zaj. zdele nimaš nikamor za hodit k je tak uzuni-počak da bo splužen spps...super da nas prideš malo pogledat-jaz grem večkrat k vam pogledat če se kej rinete in nas prehitevate bibi........super za prespano nočko pri nas pa kar moj kida in tast-pa je čist brezveze ker še full naletava .....upam da bom jaz tudi uspešno dojila brkn......pazljivo na cesti in dobro opravi na pregledu......upam da prideš še nazaj 2 v 1,čene pa vse najlepše želje in sporoči prosim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:53:23
|
|
|
|
claud
|
Mene bo v petek prvič še ginekološko pogledala....če sm kj odprta ....do zdj me še ni...tko da če ne bo nč upam da se grem u petek kr naročit...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:54:15
|
|
|
|
bibi5
|
mah ne nisem snega odmetavala,s hčero sva malo pometle zasnežen avto...saj se čuvam,mrzlo pa sploh nič ni,je prav lepo zunaj...prava zimska idila,čeprav še kar sneži,sneži v LJ,na Ptujuso pa prav danes kuranti začeli preganjat zimo...na pustni torek bom po izračunih v porodnišnici ,moja hči je orav navdušena, da bo prišla kot Pika Nogavička na obisk
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:54:57
|
|
|
|
Čebel@
|
mene so do zdej samo v p ginekološko pogledal.......bom pa v četrtek rekla da mi uzame bris in me orenk pogleda
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:55:30
|
|
|
|
claud
|
majc hy-ja fantje so čist not padl...vse sam zato da se zastonj pije Sj jst čakam-ne grem dons nikamor... A ti temu pravš naletavanje?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:56:35
|
|
|
|
Čebel@
|
bibi........ja res je lepo uzuni.....jaz sploh ne vem na ker dan je pust ......bravo za sestrico piko nogavičko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:59:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud majc hy-ja fantje so čist not padl...vse sam zato da se zastonj pije Sj jst čakam-ne grem dons nikamor... A ti temu pravš naletavanje? ja jaz ne vem kok pri vas pada-tudi se je res usulo ja take pa poznam k hočjo zastonj piti-mojga skos klicarjo kdaj bo in držijo pesti da rodim konec tedna no ti kar čaki,samo če bo larissa dala zeleno luč boš pač odplužila proti p upam da ne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:59:19
|
|
|
|
bibi5
|
punce želim vsem,da čim dlje svoje zlate sončke dojite. Je pa nekaj res, če se ženska odloči v sebi, da bo uspešno dojila ji tudi dojenje steče, ne glede na potek rojstva..saj veste s svojimi mislimi kreiramo svojo življenje ,pa ne obupat prec pa takoj.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:00:11
|
|
|
|
claud
|
bibi5- ja dober datum...mislm da ma sunny tud tm neki pustnega-a na torek...sm pozabla A pika nogavička bo majchy-zadnjič k sm mela ctg, je strahova delala, pa se je ravno tm po telefonu pogovarjala, pa mi je bla tok adijo...prou neki prostaško se je obnašala, pa kr neki no.... Edino kar je pr njej je to da je tok skomercializirana da tok h njej hodjo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:02:13
|
|
|
|
bibi5
|
no pati majchy jaz povem-torej 21.2.2009 pustna sobota,24.2.2009 pa pustni torek. pr nas smo že vse preštudirali
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:03:18
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibi5 punce želim vsem,da čim dlje svoje zlate sončke dojite. Je pa nekaj res, če se ženska odloči v sebi, da bo uspešno dojila ji tudi dojenje steče, ne glede na potek rojstva..saj veste s svojimi mislimi kreiramo svojo življenje ,pa ne obupat prec pa takoj. bibi- ja jst sm se odločla da se bom kr potrudla-ker pravjo da je ful težko da začneš dojit po CR....ampak se splača potrudt...tko vse pravijo.... majchy- ne ne larissa je že rekla da si bo vzela tok k ji pripada...če bomo preveč tečni pa ji težil pa še duplo....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:04:32
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibi5 no pati majchy jaz povem-torej 21.2.2009 pustna sobota,24.2.2009 pa pustni torek. pr nas smo že vse preštudirali bibi sj ko bojo naši otroci tok stari da bo treba za kostume študirat bomo tud mi vedle za vse te datume
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:04:35
|
|
|
|
cleopatra4
|
punce želim vsem,da čim dlje svoje zlate sončke dojite. Je pa nekaj res, če se ženska odloči v sebi, da bo uspešno dojila ji tudi dojenje steče, ne glede na potek rojstva..saj veste s svojimi mislimi kreiramo svojo življenje ,pa ne obupat prec pa takoj. se čisto strinjam s tabo...če se odločiš, boš vse dosegel..sama sm prestala preeklampsijo, ki se je že razvila v eklampsijo, posledično zato tut carski, pa mlečni vodi so se mi zamašili...bolelo k , pa sva se z malim dojila do 8 meseca...tko, da bejbike res ne obupat...v volji je moč.. Še enkrat pa hvala lepa vsem za dobrodošlico
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:06:52
|
|
|
|
Čebel@
|
bibi.......hvala za info........drugo leto bom sigurno vedela......imam pa 23. rok claud.....ja to s strahovo pa vem......sem bila tam na ctf prikloplena in je imela une ki hodijo samo na NS(oz.plačljive zadeve) in je bila tako prijazna da mi je bilo kar slabo........pa po telefonu tudi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:08:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cleopatra4 punce želim vsem,da čim dlje svoje zlate sončke dojite. Je pa nekaj res, če se ženska odloči v sebi, da bo uspešno dojila ji tudi dojenje steče, ne glede na potek rojstva..saj veste s svojimi mislimi kreiramo svojo življenje ,pa ne obupat prec pa takoj. se čisto strinjam s tabo...če se odločiš, boš vse dosegel..sama sm prestala preeklampsijo, ki se je že razvila v eklampsijo, posledično zato tut carski, pa mlečni vodi so se mi zamašili...bolelo k , pa sva se z malim dojila do 8 meseca...tko, da bejbike res ne obupat...v volji je moč.. Še enkrat pa hvala lepa vsem za dobrodošlico torej pozitivne misli v glavo in gasa dojit
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:08:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 spps...super da nas prideš malo pogledat-jaz grem večkrat k vam pogledat če se kej rinete in nas prehitevate sej večkrat čekiram tudi tu,predvsem,ko je pri nas zatišje mi nismo dale zdaj še nobeni dovoljenja,da gre v P,ker ste najprej ve na vrsti no,s cito sem pa tak dogovorjena,da če je že v P,da naj se vsaj za vredu osebje pozanima,seveda,pa me mora počakat ona menda danes izve,če bo lahk šla domov
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:09:20
|
|
|
|
brkn83
|
zdej sem se oblekla in se moram odpraviti, tk da punce držte pesti, da bo vse uredu in da se vrnem domov 2v1. Pa se vam potem javim kak je blo.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:10:21
|
|
|
|
cleopatra4
|
jaaa...gasa dojit pa še k je tak dobr filing...k gledaš uno malo dete, kako je od tebe odvisno..pa ti od njega hudooo lep filing
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:10:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 spps...super da nas prideš malo pogledat-jaz grem večkrat k vam pogledat če se kej rinete in nas prehitevate sej večkrat čekiram tudi tu,predvsem,ko je pri nas zatišje mi nismo dale zdaj še nobeni dovoljenja,da gre v P,ker ste najprej ve na vrsti no,s cito sem pa tak dogovorjena,da če je že v P,da naj se vsaj za vredu osebje pozanima,seveda,pa me mora počakat ona menda danes izve,če bo lahk šla domov joj res upam da gre cita domov......samo sej ste marčevke tudi full pridne-ste že tudi na 6. delu imaš pa luškan avart
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:10:47
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 zdej sem se oblekla in se moram odpraviti, tk da punce držte pesti, da bo vse uredu in da se vrnem domov 2v1. Pa se vam potem javim kak je blo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:11:45
|
|
|
|
bibi5
|
tudi jaz sem imela preklampsijo,prejela epiduralno, na koncu pa rodila mojo sončico z urgentnim carskim rezom.Doiti sem jo začela na svojih prsih po 3 dnevih,hvala Bogu je dete vso navdušeno zagrabilo moje zize, pred tem pa sem si mleko črpala.Hči je ostala v bolnišnici na intenzivni negi še 7 dni po rojstvu in ves ta čas sem si mleko črpala in ji ga nosila v bolnišnico,sem pa hodila k njej tako,da sem jo tudi tam takoj podojila,ker mleka sem res imela fuulll. Pila sem tudi veliko čaja za dojenje,pa vodo,malo tudi Radenske( ne preveč zaradi mehurčkov).Moja sončica se ravno kar vesi po meni in je firbčna kaj pa jaz pišem na forumu .sem ji povedala kak ste fajn.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:11:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cleopatra4 jaaa...gasa dojit pa še k je tak dobr filing...k gledaš uno malo dete, kako je od tebe odvisno..pa ti od njega hudooo lep filing nehi ker itak že komi čakam da dobim našo štruco v roke....jo bom po moje zmečkala k jo bom tok cartala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 9:12:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 zdej sem se oblekla in se moram odpraviti, tk da punce držte pesti, da bo vse uredu in da se vrnem domov 2v1. Pa se vam potem javim kak je blo. itak bo vse uredu........imaš pa moje in hanine pestke
|
|
|
IME ZA PUNČKOamaliaKATERO VAM JE LJUBŠE?TAJDA (
43%)
TADEJA (
12%)
JERNEJA (
14%)
JANA (
31%)
Število vseh glasov: 361Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!