Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 20:43:26
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 pikovitka kako si? OKEJ
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 20:45:19
|
|
|
|
pikovit
|
Tassi čestitke .Prava kokica
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 20:46:30
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 DEJMO DIHAT PUNCE, DA JI POMAGAMO diiiiihaaaaaamoooooooooo A ste ve že nehale dihat? Čudno, meni se zdi da jaz še vedno! Pa tudi sneži še zmerom zunaj! A je z mano kaj narobe? Zvezdica & Co, čestitke za tako bitko ! Pa dobrodošlica Patriku!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 20:50:37
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks A ste ve že nehale dihat? Čudno, meni se zdi da jaz še vedno! Pa tudi sneži še zmerom zunaj! A je z mano kaj narobe? Kruce, ti si zakon
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 20:51:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Tassi čestitke .Prava kokica
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 20:52:41
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Zarčilej kaj sem našla zate iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii komaj čakam naslednji teden!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 21:09:13
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 PRED NATANKO 1 URO JE NA SVET PRIJADRAL PATRIK. KREPAK, ATLETSKE POSTAVE TEHTA 3550g IN CELČIH 53 cm. Z MAMICO SE POČUTITA LEPO IN SPROŠČENO. PA SREČNO! V MAMINEM IMENU, ATI JUHUUUUU ČESTITKE Bravo Zvezdica in čestitke za krepkega fantička!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 21:12:35
|
|
|
|
Reby
|
Tassi - čestitke za jajčeca, naj se jih čimveč odplodi, da boš dobila še kakšnega pingvinčka Vita - sem brez besed... in zelo jezna nate!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 21:16:36
|
|
|
|
lučka 25
|
Joj, sem pozabila povedati. Danes sem dala kri za pregled kalija in glukoze, pa vodo za vse možne stvari. Za izvide pa izvem šele v sredo, ko imam kontrolo pri G. Sorči. Naj vas nič ne skrbi. Vitabella, kot si že rekla. Si že sama ugotovila, da si ga polomila. Jaz te bom , da boš lažje zdržala do testa, pa ne več takih neumnosti početi. Kruce, ti ga res znaš pihnit in nas spravit v smeh. Zarja, saj res, sedaj boš pa lahko spet začela hodit na jogo, a ne. Reby, kako si kaj ti. Vse v redu? Pikovitka, mi tako dobro virtualno izgledaš, kot prava nosečka. Vse ostale, a pri vas tudi tako noro sneži? Pravijo, da bo čez noč zapadlo kar nekaj snega. Še dobro, da sem doma, ker drugače bi bla vsa nervozna zaradi službe, snega, kidanja,...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 21:39:53
|
|
|
|
n74
|
mismis imam tekoči matični mleček, je pa res tako majhna količina, da verjamem, da moraš jemati čisto malo, da ga imaš lahko cel mesec. Mi je pa malo žal, da nisem šla v Medex, da bi dobila še žličko zraven. Bom pa malo improvizirala
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 21:47:27
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 OK zdej pa da se zmenimo. RESNO! Vsi, ki bi radi prispevali za voščilnice in medije naj se zglasijo na naslednjem srečanju v Kongu in dajo za eno rundo. Tisti, ki niste iz LJU pa udeležba še bolj obvezna, da vas spoznamo v živo Da zapijemo skupaj naše RR otročke A smo zmenjeni? PS Še nič novičk od Zvezdi To je beseda Gigi! Najboljše, da enkrat Kongo kar zakupimo, pa evo navali RR babnce in dečki na Hajnija, Kozla, tardečga in druge dobrote
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 21:51:32
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po To je beseda Gigi! Najboljše, da enkrat Kongo kar zakupimo, pa evo navali RR babnce in dečki na Hajnija, Kozla, tardečga in druge dobrote Mhm, pa na Taxi službo tudi!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 21:53:19
|
|
|
|
bambi75
|
tassi čestitke za lepo število celic. Tud jaz upam, da te pričaka čimveč blastocist. Sedaj pa kar lepo počivaj, Mene pa narkoza nič kaj ne zadane. Se spomnim Se* ko sva skup ležali po punkciji pa je bila še čisto paf jaz pa že povsem budna. Krucefiks ti ga pa pihneš. No vsaj nasmejim se dobro. Pa zvezdica in ati in Liam čestitke za novega družinskega člana.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 21:58:16
|
|
|
|
bbpikica
|
Vitabella en ful velik objemček zate, vem kako težko čakaš in kako zelo jeto mučno, sedaj pa si si še sama trpljenje povečala. Poskusi se malo sprostiti in ne misliti, glede na to da si atova in je šele 8 dan po ET, so pa vse možnosti odprte. Ne se jezit nase poskusi ne misliti na znakce in se nekako zamotiti še teh nekaj dni. Mislim nate ker vem kako težko je čakati na dan D
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 22:04:20
|
|
|
|
pika.po
|
Uhhhhhhhhh kok smo se nadihali! Pa smo le dočakali! Čestitke Zvezdici, atiju in Liamu za malega korenjaka Patrika! Družinica uživajte in se imejte najlepše na tem svetu!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 22:06:39
|
|
|
|
Fargesia
|
zvezdica, čestitke!!!!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 22:08:17
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: pika.po To je beseda Gigi! Najboljše, da enkrat Kongo kar zakupimo, pa evo navali RR babnce in dečki na Hajnija, Kozla, tardečga in druge dobrote Mhm, pa na Taxi službo tudi! Al pa zjutraj na trolo in druge oblike javnega prevoza!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 22:10:09
|
|
|
|
bbpikica
|
No jaz grem počas spat, ker zjutraj me spet čaka kidanje. Nočko vsem.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 22:30:46
|
|
|
|
pika.po
|
Tassi čestitke za 9 celic! Naj bodo tudi plavalčki super duper! In en lep končen rezultat al pa dva ti želim!
< Sporočilo je popravil pika.po -- 2.2.2009 22:33:33 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?