|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
2.2.2009 19:13:22   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Da razbijem tole monotono črkovno ozadje...

Za mojo Fargi da ji malo preusmerim misli...

user posted image

miska zlata si...sej nimam več moči za jokat...pa nekak sem prov pomirjena...vem da mu je zdaj boljše...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 626
2.2.2009 19:15:39   
Rakica_80
Zvezdica javiiiiiiiiiiii seeeeeeuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 627
2.2.2009 19:19:35   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

OK zdej pa da se zmenimo. RESNO! user posted image  user posted image  user posted image

Vsi, ki bi radi prispevali za voščilnice in medije naj se zglasijo na naslednjem srečanju v Kongu in dajo za eno rundo. Tisti, ki niste iz LJU pa udeležba še bolj obvezna, da vas spoznamo v živo user posted image

Da zapijemo skupaj naše RR otročke user posted image

A smo zmenjeni?user posted image

to mi zveni tak znano......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 628
2.2.2009 19:20:45   
Serendipity

OK zdej pa da se zmenimo. RESNO! user posted image  user posted image  user posted image

Vsi, ki bi radi prispevali za voščilnice in medije naj se zglasijo na naslednjem srečanju v Kongu in dajo za eno rundo. Tisti, ki niste iz LJU pa udeležba še bolj obvezna, da vas spoznamo v živo user posted image

PS Še nič novičk od Zvezdi

bentiš no, ''lublančanke'', ko se moja rit do tja primiga se bo pol Prekmurja treslo, tak me bojo (ne) pogrešali ... Bi pa z vseseljem prispevala za lepe želje v telegramu...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 629
2.2.2009 19:24:35   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

PS Še nič novičk od Zvezdi

bentiš no, ''lublančanke'', ko se moja rit do tja primiga se bo pol Prekmurja treslo, tak me bojo (ne) pogrešali ... Bi pa z vseseljem prispevala za lepe želje v telegramu...

se podpišemuser posted image ...samo da v mojem primeru Primorska doživi hud potresuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 630
2.2.2009 19:25:40   
tassi1
 Se  opravičujem, sem še malce zadeta od narkoze!!user posted image user posted image
Hvala vsem , ker vas je skrbelo za mene, sem prej prišla mal čekirat, pol mi je pa slabo ratalo, sem pa šla nazaj na kavč. user posted image
Pridelala sem 9 celic in imam transfer v soboto, 7.2.09. user posted image user posted image user posted image

To je moj najboljši pridelek v zadnjih  4 postopkih, tako da sem ful vesela, upam samo, da se je moj tudi izkazal in da me bo v soboto pričakalo čimveč blastocist!!
Hvala vsem še enkrat, grem še malo kavčat!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tassi1 -- 2.2.2009 19:27:23 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 631
2.2.2009 19:27:40   
spelka12
tassi čestitke za 9 celic user posted image .
Kje je pa krucefiksl dons?user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 632
2.2.2009 19:29:56   
lučka 25
tassi, čestitam za 9 celic. Zdaj pa ma, da se izkaže kako dobro se je odrezal še tvoj dragi in naj te v soboto pričaka čimveč blastocist. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 633
2.2.2009 19:30:06   
mismis
Tassi, čestitke za 9 celic, pa to je ja super rezultat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 634
2.2.2009 19:30:14   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

Se  opravičujem, sem še malce zadeta od narkoze!!user posted image user posted image
Hvala vsem , ker vas je skrbelo za mene, sem prej prišla mal čekirat, pol mi je pa slabo ratalo, sem pa šla nazaj na kavč. user posted image
Pridelala sem 9 celic in imam transfer v soboto, 7.2.09. user posted image user posted image user posted image

To je moj najboljši pridelek v zadnjih  4 postopkih, tako da sem ful vesela, upam samo, da se je moj tudi izkazal in da me bo v soboto pričakalo čimveč blastocist!!

Bravo, pridna, navijam za et!user posted image Zdaj pa lepo počivat!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 635
2.2.2009 19:31:59   
gigi1
PRED NATANKO 1 URO JE NA SVET PRIJADRAL PATRIK. KREPAK, ATLETSKE POSTAVE TEHTA 3550g IN CELČIH 53 cm. Z MAMICO SE POČUTITA LEPO IN SPROŠČENO. PA SREČNO!
V MAMINEM IMENU, ATI

JUHUUUUU ČESTITKE user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 636
2.2.2009 19:32:05   
Serendipity
tassi - Superca! To te bo pričakalo kandidatov! user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 637
2.2.2009 19:32:16   
T1979
Tassi1 super za 9 jajčk. Bravo, bravo. user posted image  user posted image

Zvezdica, zdej se že ziher cartate. Kolk lepo. user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 638
2.2.2009 19:32:32   
marjetka cvetka
Hojla bejbike,
me resnično dolgo ni bilo gor, tako da se opravičujem na vse pretege! Priznam, da vas malo povprek in med vrsticami berem, pa čeprav sem si kar nekaj časa lizala rane po oktobrski hiperstimulaciji. Še vedno navijam za vse Špike, punkcije, ET pa preglede, samo dihati z bodočimi mamicami pa še ne zman, tako da to prepuščam drugim poznavalkam user posted image  in inovativnosti Kruce Fiksauser posted image

Mismis, mene tudi lepo prosim štej pri darilih, ker tako vztrajne srečke nosečke pa morajo tudi kaj lepega od RR fan cluba dobiti, kajne? Potem pa dam za rundo v Kongu, ma kaj rundo, dve ali tri, četudi bomo na soku-  zdaj pa resnično moram priti spet na srečanje!

lep pozdravček in bodite v rožicah!
M.C.

Upaj, če upaš upat!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 639
2.2.2009 19:32:39   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

To bejba user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ti si prava superkokoška... pa a nisi ti mela kao sroušno od foliklov... user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 640
2.2.2009 19:32:54   
Serendipity

PRED NATANKO 1 URO JE NA SVET PRIJADRAL PATRIK. KREPAK, ATLETSKE POSTAVE TEHTA 3550g IN CELČIH 53 cm. Z MAMICO SE POČUTITA LEPO IN SPROŠČENO. PA SREČNO!
V MAMINEM IMENU, ATI

Oooooo!!!! ČESTITKE DRUŽINICI! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 641
2.2.2009 19:33:04   
lučka 25

V MAMINEM IMENU, ATI

Zvezdica, ati, Liam čestitam za Patrika!!!!

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 642
2.2.2009 19:33:25   
zarja1

V MAMINEM IMENU, ATI

ČESTITKE DRAGA ZVEZDICA!!!!!!!!!!!!! To čakam!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čist sem HAPPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 643
2.2.2009 19:34:09   
zarja1
Tassi super za devetko!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 644
2.2.2009 19:34:27   
T1979
Zvezdica, čestitkeeeeee ob rojstvu Patrika.user posted image  user posted image

Vse dobro vam želim in bodite zdravi.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 645
2.2.2009 19:34:35   
miska73

V MAMINEM IMENU, ATI

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke mamici, očiju in Patriku.

PS: Pa seveda tudi Liamu za bratca.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 2.2.2009 19:35:17 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 646
2.2.2009 19:36:17   
marjetka cvetka

V MAMINEM IMENU, ATI

Čestitke in veliko zdravje, veselja, ljubezni in sreče v izpopolnjeni družinici!!!!!

Upaj, če upaš upat!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 647
2.2.2009 19:36:52   
spelka12

V MAMINEM IMENU, ATI

JUPIJAJAJUPIJUPIJAAAAAAAAAAAAAAAAA zvezdica iskrene čestitke tebi in fantu/možu in seveda dobrodošel Patrik.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 648
2.2.2009 19:38:09   
gloria

V MAMINEM IMENU, ATI

ČESTITKE DRUŽINICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 649
2.2.2009 19:39:17   
bbpikica

V MAMINEM IMENU, ATI

ČESTITKE TUDI OD MEN user posted image user posted image user posted image

Tassi bravo za 9 celic naj se lepo oplodijo in še lepše delijouser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?