tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 Midva tudi PRIDNA....upajoč,da so to res najini O dnevi....drgač pa sem včeraj postala GOSPA .... upajmo, da februar bo najin MESEC !!!! saj danes se mi je zdelo, ko sva slončkala, da je blo to to !!! no upam, da bo občutek potrdil tudi na testu... Iskrene čestitke GOSPA mojca345 HVALA ! HVALA ! HVALA ! S* si se pa res POTRUDILA !!! Midva sva PRIDNA koker se le da... Danes sem mami zaupala mojega in ga je izgubila. 3 ure in pol nismo vedeli kje je. Prej mu je pa še ovratnico dol snela, kjer ima mojo številko gor, razno za take primere. Zakaj je to nardila ? Ker je očitno nora. Pol me je klicala ji je bilo čist vseen. Midva sva šla pajčolan vrnit, ker sem si ga izposodila in me je ob novici začelo žgat v želodcu, slabo mi je bilo, ker me je začelo tako skrbet za mojeg kužija. Vozila sva se sneg je padal ko nor,pa se mi je vrtel film, kak joje kaki avto zbil in zdaj šepa po tem mrazu pa ne najdem domov, ker je sneg na tleh pa ni več sledov. pol sem začela jokat, moj me je držal pa sam pizdil,na mojo matko. Pol sem jo klicala, da naj vsaj vrtna vrata odpre, da če se bo vrnila, bo tukaj takoj zavohala, da je njen teren. In pol je šla mat ven in kliče čez 3 minute, da je pes se vrnil, da je čakal pred vrtnimi vrati. Ona pa men po gsmu govori, da vzuni kriči in da je ni....krula...jest sem ji rekla sam : če ti tka paziš na mojega psa, verjemi, da boš vnruka vidla sam od daleč... ker tole ni prvič, da se je to zgodil... joj, Mojca meni bi se zmešal če bi se mi kdaj kaj takega zgodilo, ker naj se tole sliši čudno ampak meni psi in otroci isto pomenijo...jaz imam tako srečo, da je moja mama edina ki ji 100% zaupam varstvo psa, pri drugih npr. bratu od mojega me je vedno malo strah, da se ne bo kaj takega zgodil kar se je tebi...no, še dobro da je prišel domov in se je vse srečno končalo
|