Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 1.2.2009 18:18:50
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jaz mislim da ko bo S nazaj prišla da bo tud ona sebe v rozo obarvala larilu hvala za lepe želje, upam da se uresničijo Moji plodni dnevi naj bi se sedaj začeli, tako da bova z mojim veselo te dni. Hvala ker ste poskrbele za seznamček, ta čas ko sem jaz smučala. Na žalost je bilo vreme prav pasje, tako da se nisem ravno nasmučala, smo se pa veeno imeli super, tako da...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 1.2.2009 18:29:09
|
|
|
|
Grethy
|
S* kaj tudi ti imaš te dni O dneve ... tud pri nas je aktivna živalca te dni
|
|
RE: II pričakujemo februarja 1.2.2009 18:44:05
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy S* kaj tudi ti imaš te dni O dneve ... tud pri nas je aktivna živalca te dni Še dobro, da si na drugem koncu Slo. da ne bo prišlo do potresa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 1.2.2009 20:22:40
|
|
|
|
dysan
|
FEBRUARJA 2009 PRIČAKUJEMO oz. FEBRUARK NAS JE 44, OD TEGA ŠE NOBENA . NAVIJAČICE Tane Tiki 55 aqua77 Sonček85 ella. ziva1 nony črviček Grethy larilu spps sontschica DIANE Ejla zarja1 alna Anya22 janaja tinkara 2 jaknik1 skrivnost cori HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... FEBRUARSKA STAVNICA JANUAR......................................trenutno 40,0 % srečk nosečk FEBRUAR...................................trenutno še nobena tatjana.d - žal mi je, S* - dobrodošla z dopusta, me smo se nekaj mantrale s tem seznamčkom, kulk tulk je še šlo, ampak v procente se pa nismo spuščale, njih bo treba uredit kr jaz jih ne znam. limonita - dobrodošla
< Sporočilo je popravil dysan -- 1.2.2009 20:23:12 >
|
|
RE: II pričakujemo februarja 1.2.2009 20:25:35
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: Grethy S* kaj tudi ti imaš te dni O dneve ... tud pri nas je aktivna živalca te dni Še dobro, da si na drugem koncu Slo. da ne bo prišlo do potresa Ja tko mava pa srečo, da je usklajujeva tektonske premike vsaka s svoje strani ...
|
|
RE: II pričakujemo februarja 1.2.2009 20:28:03
|
|
|
|
dysan
|
Fargi - a je ona tud mela IUI danes? Nisem sigurna ziher katera je, a nosi očala? In kak si ti, vse vredi potekalo, vidim, da te nek prehlad napada, upam, da nebo še slabše, čuvaj se!!!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 1.2.2009 20:32:05
|
|
|
|
dysan
|
Grethy- strašn ti je ta slonček, ful mi je corti
|
|
RE: II pričakujemo februarja 1.2.2009 20:33:46
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dysan Grethy- strašn ti je ta slonček, ful mi je corti Ane da je tak mal odpikan in mal navihan ...men se tud dopade
|
|
RE: II pričakujemo februarja 1.2.2009 20:41:28
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: dysan Grethy- strašn ti je ta slonček, ful mi je corti Meni je tudi všeč . Počasi se z mojim odpravljava med rjuhe, sam mislim da ne bo tako poskočno . Sem totalno skurjena od dopusta, ampak za to bom pa še našla nekaj energije. Ane da je tak mal odpikan in mal navihan ...men se tud dopade
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 1.2.2009 20:44:42
|
|
|
|
Grethy
|
Prijetno slončkanje ti želim S* ... pa naj bodo posledice
|
|
RE: II pričakujemo februarja 1.2.2009 20:50:19
|
|
|
|
S*
|
FEBRUARJA 2009 PRIČAKUJEMO oz. xx.02. - Arual (15. krog ) XX.02. - pipika123 XX.02. - twixy v nove boje XX.02. - Nattasha XX.02. - barvar ( 9.krog ) XX.02. - mikica01 ( 12.krog ) XX.02. - Anonimen XX.02. - azeleja01 01.02. - Miklarom 02.02. - srecna_zvezda ( 2.krog ) v nove boje 02.02. - krzlatka ( 5.krog ) 03.02. - tatjana.d (4. krog ) v nove boje 04.02. - Natasha ( 4.krog ) 05.02.- Ursa30 (2. krog po HSC ) 05.02. - esy 06.02. - baby1978 ( 5. krog ) 10.02. - dysan 12.02. - tropical (10.krog ) 13.02. - Tiki55 ( 19.krog ) 14.02. - pikicaa25 ( 14.krog ) 15.02. - camino79 17.02. - Grethy 17.02. - drobtinica29 17.02. - mojca345 18.02. - S* ( 7.krog ) 18.02. - Fargesia ( 34.krog ) 18.02. - misk2 (18.krog) 19.02. - jaz5 ( 1.krog ) 19.02. - csaje 19.02. - neodkrita 20.02. - mausika (1.krog ) 21.02. - aqua77 (2.krog po konizaciji) 22.02. - Tanisha ( 4.krog ) 22.02. - Nea_teja_ ( 3.krog po ss ) 23.02. - tinkatonka 25.02. - D0aisy ( 4.krog ) 25.02. - toba (2.krog) 26.02. - U 26.02. - limonita (11. krog) 27.02. - Bojana82(5.krog) 27.02. - miska28 28.02. - BEBIII ( 48.krog ) 28.02. - bejbibu FEBRUARK NAS JE 43, OD TEGA ŠE NOBENA . FEBRUARK NAS JE 43 OD TEGA 0 SREČK Modrih 3 Roza 0 Skupaj 3 NAVIJAČICE Tane Tiki 55 aqua77 Sonček85 ella. ziva1 nony črviček Grethy larilu spps sontschica DIANE Ejla zarja1 alna Anya22 janaja tinkara 2 jaknik1 skrivnost cori HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... FEBRUARSKA STAVNICA JANUAR......................................trenutno 40,0 % srečk nosečk FEBRUAR...................................trenutno še nobena dysan hvala ker ste lepo poskrbele za seznamček. Pikicao, a sem jaz prav razumela da te brišemo s seznamčka, al te je toliko prehitela? [/quote]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 1.2.2009 20:52:30
|
|
|
|
dysan
|
Grethy res mi je ful všeč, me je kr v dobro voljo spravil, ko tak poskakuje S*- no , lepo uživajta, dobro opravita, jaz bom pa nekaj časa v pripravljenosti-mislim glede potresa-da me nebo kje zametalo----- mal se hecam
|
|
RE: II pričakujemo februarja 1.2.2009 22:16:02
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy S* kaj tudi ti imaš te dni O dneve ... tud pri nas je aktivna živalca te dni Midva tudi PRIDNA....upajoč,da so to res najini O dnevi....drgač pa sem včeraj postala GOSPA .... upajmo, da februar bo najin MESEC !!!! saj danes se mi je zdelo, ko sva slončkala, da je blo to to !!! no upam, da bo občutek potrdil tudi na testu...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2.2.2009 0:26:10
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja Gospa Mojca , čestitke Veliko ljubezni in
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2.2.2009 7:40:25
|
|
|
|
cori
|
mojca345, čestitke ...sem se takoj spomnila na svojo poroko Zdaj pa hitro še , ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2.2.2009 8:13:12
|
|
|
|
nony
|
Mojca345 čestitke.....želim vama veliko sreče pri delanju ...
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2.2.2009 8:39:22
|
|
|
|
cori
|
Ena kavica za dobro jutro
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2.2.2009 8:41:48
|
|
|
|
cori
|
Kako ste kaj? Pri nas sneži in sneži, smo kar malo odrezani od sveta, ker cesta ni prevozna. Pa mi kar paše, ker je vse tako mirno . Zdaj pa komaj čakam da naš fantiček zaspi, potem pa akcijaaaa, se že veselim kidanja snega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2.2.2009 9:42:14
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ja Gospa Mojca , čestitke Veliko ljubezni in ..prav smešno se sliši....BEBI, CORY, NONI hvala za želje upava, da bo februar najin mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2.2.2009 9:47:07
|
|
|
|
Anonimen
|
mojca tudi jaz čestitam uuff cori ti si pa vsa naspidirana jaz sm pa k cunja no še tista kaže več življenja v seb kot pa jaz
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2.2.2009 9:56:03
|
|
|
|
cori
|
larilu: he hehe, ma sem pa res. Zdaj sem celo dvorišče skidala , snega je tolikooo....pa dopust imam cel teden...tako da mi je mal oproščeno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2.2.2009 9:59:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ma dobra si ni kej,jaz mislim da bi bruhala kuj k bi lopato prjela al bi se pa zadušila k kašljam huj k en čičo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2.2.2009 10:04:00
|
|
|
|
cori
|
zdej grem še k septembrkam mal poklepetat, da ne bom tu preveč temo smetila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2.2.2009 10:29:32
|
|
|
|
Arual
|
Joj KAJ DELATE NIČ še ROZA!!!!!!!!!!?? Bo treba hitro nosečke na plan poklicat. Vsem ki jih je ZADNJIČ obiskala en objemček. Me ki pa pričakujemo pa v akcijo. Lp
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2.2.2009 11:37:18
|
|
|
|
toba
|
hoj, še en lep pozdrav iz zasnežene štajerske Tudi pri nas se bližajo ˝tapravi˝ dnevi. Sem mojmu kar plan za naslednjih 14 dni nardila ! Upam, da nam bo uspela realizirati vsaj polovico tega, nas sonček je namreč spet bolan, kar pomeni samo cartanje, zbujanje 100 na noč ker je nosek polen... pol pa zmanjka energije za
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.