Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:13:22
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Da razbijem tole monotono črkovno ozadje... Za mojo Fargi da ji malo preusmerim misli... miska zlata si...sej nimam več moči za jokat...pa nekak sem prov pomirjena...vem da mu je zdaj boljše...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:15:39
|
|
|
|
Rakica_80
|
Zvezdica javiiiiiiiiiiii seeeeee
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:19:35
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 OK zdej pa da se zmenimo. RESNO! Vsi, ki bi radi prispevali za voščilnice in medije naj se zglasijo na naslednjem srečanju v Kongu in dajo za eno rundo. Tisti, ki niste iz LJU pa udeležba še bolj obvezna, da vas spoznamo v živo Da zapijemo skupaj naše RR otročke A smo zmenjeni? to mi zveni tak znano......
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:20:45
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 OK zdej pa da se zmenimo. RESNO! Vsi, ki bi radi prispevali za voščilnice in medije naj se zglasijo na naslednjem srečanju v Kongu in dajo za eno rundo. Tisti, ki niste iz LJU pa udeležba še bolj obvezna, da vas spoznamo v živo Da zapijemo skupaj naše RR otročke A smo zmenjeni? PS Še nič novičk od Zvezdi bentiš no, ''lublančanke'', ko se moja rit do tja primiga se bo pol Prekmurja treslo, tak me bojo (ne) pogrešali ... Bi pa z vseseljem prispevala za lepe želje v telegramu...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:24:35
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 OK zdej pa da se zmenimo. RESNO! Vsi, ki bi radi prispevali za voščilnice in medije naj se zglasijo na naslednjem srečanju v Kongu in dajo za eno rundo. Tisti, ki niste iz LJU pa udeležba še bolj obvezna, da vas spoznamo v živo Da zapijemo skupaj naše RR otročke A smo zmenjeni? PS Še nič novičk od Zvezdi bentiš no, ''lublančanke'', ko se moja rit do tja primiga se bo pol Prekmurja treslo, tak me bojo (ne) pogrešali ... Bi pa z vseseljem prispevala za lepe želje v telegramu... se podpišem ...samo da v mojem primeru Primorska doživi hud potres
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:25:40
|
|
|
|
tassi1
|
Se opravičujem, sem še malce zadeta od narkoze!! Hvala vsem , ker vas je skrbelo za mene, sem prej prišla mal čekirat, pol mi je pa slabo ratalo, sem pa šla nazaj na kavč. Pridelala sem 9 celic in imam transfer v soboto, 7.2.09. To je moj najboljši pridelek v zadnjih 4 postopkih, tako da sem ful vesela, upam samo, da se je moj tudi izkazal in da me bo v soboto pričakalo čimveč blastocist!! Hvala vsem še enkrat, grem še malo kavčat!!
< Sporočilo je popravil tassi1 -- 2.2.2009 19:27:23 >
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:27:40
|
|
|
|
spelka12
|
tassi čestitke za 9 celic . Kje je pa krucefiksl dons?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:29:56
|
|
|
|
lučka 25
|
tassi, čestitam za 9 celic. Zdaj pa ma, da se izkaže kako dobro se je odrezal še tvoj dragi in naj te v soboto pričaka čimveč blastocist.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:30:06
|
|
|
|
mismis
|
Tassi, čestitke za 9 celic, pa to je ja super rezultat
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:30:14
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 Se opravičujem, sem še malce zadeta od narkoze!! Hvala vsem , ker vas je skrbelo za mene, sem prej prišla mal čekirat, pol mi je pa slabo ratalo, sem pa šla nazaj na kavč. Pridelala sem 9 celic in imam transfer v soboto, 7.2.09. To je moj najboljši pridelek v zadnjih 4 postopkih, tako da sem ful vesela, upam samo, da se je moj tudi izkazal in da me bo v soboto pričakalo čimveč blastocist!! Hvala vsem še enkrat, grem še malo kavčat!! Bravo, pridna, navijam za et! Zdaj pa lepo počivat!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:31:59
|
|
|
|
gigi1
|
PRED NATANKO 1 URO JE NA SVET PRIJADRAL PATRIK. KREPAK, ATLETSKE POSTAVE TEHTA 3550g IN CELČIH 53 cm. Z MAMICO SE POČUTITA LEPO IN SPROŠČENO. PA SREČNO! V MAMINEM IMENU, ATI JUHUUUUU ČESTITKE
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:32:05
|
|
|
|
Serendipity
|
tassi - Superca! To te bo pričakalo kandidatov!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:32:16
|
|
|
|
T1979
|
Tassi1 super za 9 jajčk. Bravo, bravo. Zvezdica, zdej se že ziher cartate. Kolk lepo.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:32:32
|
|
|
|
marjetka cvetka
|
Hojla bejbike, me resnično dolgo ni bilo gor, tako da se opravičujem na vse pretege! Priznam, da vas malo povprek in med vrsticami berem, pa čeprav sem si kar nekaj časa lizala rane po oktobrski hiperstimulaciji. Še vedno navijam za vse Špike, punkcije, ET pa preglede, samo dihati z bodočimi mamicami pa še ne zman, tako da to prepuščam drugim poznavalkam in inovativnosti Kruce Fiksa Mismis, mene tudi lepo prosim štej pri darilih, ker tako vztrajne srečke nosečke pa morajo tudi kaj lepega od RR fan cluba dobiti, kajne? Potem pa dam za rundo v Kongu, ma kaj rundo, dve ali tri, četudi bomo na soku- zdaj pa resnično moram priti spet na srečanje! lep pozdravček in bodite v rožicah! M.C.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:32:39
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 Se opravičujem, sem še malce zadeta od narkoze!! Hvala vsem , ker vas je skrbelo za mene, sem prej prišla mal čekirat, pol mi je pa slabo ratalo, sem pa šla nazaj na kavč. Pridelala sem 9 celic in imam transfer v soboto, 7.2.09. To je moj najboljši pridelek v zadnjih 4 postopkih, tako da sem ful vesela, upam samo, da se je moj tudi izkazal in da me bo v soboto pričakalo čimveč blastocist!! Hvala vsem še enkrat, grem še malo kavčat!! To bejba Pa ti si prava superkokoška... pa a nisi ti mela kao sroušno od foliklov...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:32:54
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 PRED NATANKO 1 URO JE NA SVET PRIJADRAL PATRIK. KREPAK, ATLETSKE POSTAVE TEHTA 3550g IN CELČIH 53 cm. Z MAMICO SE POČUTITA LEPO IN SPROŠČENO. PA SREČNO! V MAMINEM IMENU, ATI JUHUUUUU ČESTITKE Oooooo!!!! ČESTITKE DRUŽINICI!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:33:04
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 PRED NATANKO 1 URO JE NA SVET PRIJADRAL PATRIK. KREPAK, ATLETSKE POSTAVE TEHTA 3550g IN CELČIH 53 cm. Z MAMICO SE POČUTITA LEPO IN SPROŠČENO. PA SREČNO! V MAMINEM IMENU, ATI JUHUUUUU ČESTITKE Zvezdica, ati, Liam čestitam za Patrika!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:33:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 PRED NATANKO 1 URO JE NA SVET PRIJADRAL PATRIK. KREPAK, ATLETSKE POSTAVE TEHTA 3550g IN CELČIH 53 cm. Z MAMICO SE POČUTITA LEPO IN SPROŠČENO. PA SREČNO! V MAMINEM IMENU, ATI JUHUUUUU ČESTITKE ČESTITKE DRAGA ZVEZDICA!!!!!!!!!!!!! To čakam!!!!!!!!! Čist sem HAPPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:34:09
|
|
|
|
zarja1
|
Tassi super za devetko!!!!!!!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:34:27
|
|
|
|
T1979
|
Zvezdica, čestitkeeeeee ob rojstvu Patrika. Vse dobro vam želim in bodite zdravi.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:34:35
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 PRED NATANKO 1 URO JE NA SVET PRIJADRAL PATRIK. KREPAK, ATLETSKE POSTAVE TEHTA 3550g IN CELČIH 53 cm. Z MAMICO SE POČUTITA LEPO IN SPROŠČENO. PA SREČNO! V MAMINEM IMENU, ATI JUHUUUUU ČESTITKE JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee Čestitke mamici, očiju in Patriku. PS: Pa seveda tudi Liamu za bratca.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 2.2.2009 19:35:17 >
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:36:17
|
|
|
|
marjetka cvetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 PRED NATANKO 1 URO JE NA SVET PRIJADRAL PATRIK. KREPAK, ATLETSKE POSTAVE TEHTA 3550g IN CELČIH 53 cm. Z MAMICO SE POČUTITA LEPO IN SPROŠČENO. PA SREČNO! V MAMINEM IMENU, ATI JUHUUUUU ČESTITKE Čestitke in veliko zdravje, veselja, ljubezni in sreče v izpopolnjeni družinici!!!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:36:52
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 PRED NATANKO 1 URO JE NA SVET PRIJADRAL PATRIK. KREPAK, ATLETSKE POSTAVE TEHTA 3550g IN CELČIH 53 cm. Z MAMICO SE POČUTITA LEPO IN SPROŠČENO. PA SREČNO! V MAMINEM IMENU, ATI JUHUUUUU ČESTITKE JUPIJAJAJUPIJUPIJAAAAAAAAAAAAAAAAA zvezdica iskrene čestitke tebi in fantu/možu in seveda dobrodošel Patrik.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:38:09
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 PRED NATANKO 1 URO JE NA SVET PRIJADRAL PATRIK. KREPAK, ATLETSKE POSTAVE TEHTA 3550g IN CELČIH 53 cm. Z MAMICO SE POČUTITA LEPO IN SPROŠČENO. PA SREČNO! V MAMINEM IMENU, ATI JUHUUUUU ČESTITKE ČESTITKE DRUŽINICA
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:39:17
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 PRED NATANKO 1 URO JE NA SVET PRIJADRAL PATRIK. KREPAK, ATLETSKE POSTAVE TEHTA 3550g IN CELČIH 53 cm. Z MAMICO SE POČUTITA LEPO IN SPROŠČENO. PA SREČNO! V MAMINEM IMENU, ATI JUHUUUUU ČESTITKE ČESTITKE TUDI OD MEN Tassi bravo za 9 celic naj se lepo oplodijo in še lepše delijo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?