Bethany
|
Majčika, aha, ti si bla pol res čisto drugje nastanjena. Je pa res fajn bit sam v sobi, no, razen, če naletiš na res kako fajno cimro (jaz žal nisem) in sem že drugi dan rekla, če bi lahko zamenjala sobo, sam je bilo vse zasedeno. Dobila sem jo šele četrti dan, ampak se mi je za dva dni še vedno splačalo prestavit, ker sem prav uživala potem sama. Še spala sem prav fajn. Tak, da, Barika, čist razumem, da hočeš bit sama. Je pa res, da nimaš nobenega, da bi ti poahtal na dojenčka, ko greš na wc ali se tuširat. Ga pač pelješ k sestram ta čas. Naty, no, js vedno rada vem vse predvideno in nepredvideno, ko se podajam v nekaj neznanega kot je nosečnost in potem staršestvo, ampak nisem neki pretiravala z lieraturo. Nekaj prebereš strokovnega, ostalo pa izveš iz izkušenj in poskušaš potegnit ven najbolj ustrezno za sebe. Sem pa predlagala uno knjigo, ker ne samo, da ti poda veliko koristnih info, je tudi napisana tako, da je fajn za dušo, sploh potem, ko se že srečuješ s težavami... men je veliko pomagala. Joooj, tvoja izkušnja pri tamali je pa tudi prav grozljiva... sej se spomnem, ja, da sta še v lj mogle it. ej, a zdaj že vesta kaj bo? ali boš sploh vprašala? Mbd, očitno sezam malo pomaga, če ga samo dojenje nasiti, pa če zdrži eno uro, je boljš kot nič. js jo kr vsako uro oz, ko se začne dret zarad lakote, kr pristavim, tak da sma pač celo dopoldne bolj ali manj priklopljene. sej imam čas... Povej mi še, koliko pa moraš dodajat? Oz. do sedaj? po vsakem dojenju? koliko pa mu pripraviš? Js sem ji ponavadi pripravila eno flaško z 90 ml dopoldne, tam okoli 11-12ih, eno pa pozno popoldne oz. že bolj zvečer. Vmes in pa ponoči pa zdržima z mojim mlekom.
|