|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
1.2.2009 19:37:23   
_kathy_
Naty, jst si moram iztiskat mleko. Zaradi tega, ker imam mastitis. In mi je prva naloga iztiskanje mleka ter jemanje antibiotikov. Men se tamali naje pri obeh zizah. Potem si pa še iztisnem na obeh zizah. Skupaj približno 100 ml. Zjutraj tudi več. Drugače pa iztisnem po vsakem obroku. Vendar ne čisto do zadnje kapljice, kot mi je rekla zdravnica, ker me že to svinjsko boliuser posted image user posted image user posted image .

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
1.2.2009 19:53:45   
Bethany
Aja, glede tega SEZAMOVEGA ČAJA: koliko se pa mora tega popit? ena žlička na 2 deci vode ali več? enkrat na dan ali večkrat?

No, eno šalčko sem si že naredla, ni sicer bohvekaj, ampak je za spit, mam sicer rada sezam, ampak v tej obliki je najmanj okusen, hehe. user posted image user posted image Bomo vidli, če bo kej vplival na nastajanje mleka.

Kathy, ja itak, da sedaj moraš iztiskat, da pozdraviš mastitis. Ko se ti bo pa ponudba mleka uravnala, glede na to, koliko bo tvoj malček popil (princip ponudbe in povpraševanja), pol pa ti pomoje ne bo več treba. Da pa se količina mleka uravna, pa traja nekaj tednov.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
1.2.2009 19:57:53   
mbd0411
Kathy,moj noče več vlečt,a ga nekako probam še pristavljat.Včasih rata.Se cartava pa imam zizo čisto blizu in včasih se kar prisesa al pa tudi ne.Ko si črpam imam komaj kake 70-80 ml,včasih celo manj,odvisno ali si jih kaj zvečer masiram,pa topel tuš,pa veliko pitja kar pozabim včasih.
Glede flaške je različno.Tavečji je oboje enako maral in sem dojila 6 mesecev-najprej dojila,potem še flaška,ker je bilo premalo.Zdaj pa je druga pesem.
Bom skuhala sezam,če pa to rata potem bo pa juhu.Bethany,a bova???user posted image
Taleuser posted image user posted image user posted image je katastrofa.Tako me pa še ni.Upam,da ne bo vedno tako.Do zdaj nisem sploh vedela,da jo imam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
1.2.2009 20:32:45   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

...

Bom skuhala sezam,če pa to rata potem bo pa juhu.Bethany,a bova???user posted image
Taleuser posted image user posted image user posted image je katastrofa.Tako me pa še ni.Upam,da ne bo vedno tako.Do zdaj nisem sploh vedela,da jo imam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image jaa, da vidimo, če bo kej delovalo. user posted image user posted image

A M. se ti je že vrnila?? user posted image user posted image a ne pravijo, da so po porodu mal bolečine umirijo?? mene so prej tak matrale, sem prvi dan obležala. pa so me vsi tolažili kak bo boljš, ko bom enkrat rodila. no, bomo vidli. pri tebi je pa očitno glih obratno.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
1.2.2009 21:43:49   
blue eye
evo me punce, rodila 21.01.2008, tako kot sem se odločla. Imam sinčka Jerneja, 3750 gramov in 51 cm. po 7 dneh nama je končno uspelo pridet iz bolnice. zdj smo se pa par dni crklali, zdj mi je pa uspel pridet mal na internet.

Lep pozdravček, se slišmo

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
1.2.2009 21:51:24   
mbd0411
Tale sezam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Kaj vse damo skozi za našeuser posted image user posted image user posted image ...user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
1.2.2009 22:01:53   
Bethany

Tale sezam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Kaj vse damo skozi za našeuser posted image user posted image user posted image ...user posted image

hehe... user posted image user posted image aneda? user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
1.2.2009 22:02:47   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

evo me punce, rodila 21.01.2008, tako kot sem se odločla. Imam sinčka Jerneja, 3750 gramov in 51 cm. po 7 dneh nama je končno uspelo pridet iz bolnice. zdj smo se pa par dni crklali, zdj mi je pa uspel pridet mal na internet.

Dobro si se odločila, da te je ubogal. user posted image user posted image ČESTITKE!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
2.2.2009 8:01:45   
Bethany
Ecola, zadnja včeraj, prva danes. user posted image user posted image

Tegale se mi je zluštalo:
user posted image

Pa dobro jutro vsem!!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
2.2.2009 8:16:57   
brkn83

čestitke za fantka user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
2.2.2009 8:20:05   
brkn83
Drugače pa najprej dobro jutro. Kako ste kaj? Js sem bolj slabo spala, me je skoz neki špikalo, tk da mislim, da ne bomo dolgo zdržali več. Čeprav še naš datum ni kmalu, ampak mislim, da želi mal prehitevati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
2.2.2009 8:22:05   
Naty*Taja
Evo tudi od mene dobro jutro!! JE tako fajn, ko začnem s službo malo kasneje...
Bethany - tistole kavico bi pa tudi jaz. Si jo grem skuhat...

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

naty, sezam?? prvič slišim. to pa vsekakor probam! user posted image user posted image a misliš, da še ni prepozno povečati količino mleka in pa Elino mal spodbudit, da mi bolj sprazni dojke?? veš, kaj mene skrbi, ali je res sita, ko se nehama dojit?? sej, ko mi zadovoljno zaspi, vem da ma dost. ko pa še kar tečnari in mi zavrča zize, pol pa po flaški popije še 90 ml, se pa vprašam, kulk je sploh pr men pojedla?? user posted image user posted image da ne govorim o tem , da me vsi sprašujejo, maš dost mleka? maš dost mleka?maš dost mleka?... al pa, ko se dere, vsi predvidevajo da je pač lačna, midve pa glih končale z dojenjem... user posted image user posted image pol dam pa flaško, pa se vsaj glede njene sitosti potolažim, s slabo vestjo se pa tak sama ukvarjam...

evo, sem mal potožla user posted image

Bethany, po mojem če se ti po zizi še kr dere je to že mal razvajenost s flaško! Ja, na koncu je pri zizi treba malo bolj vlečt, da teče in tile fakinčki si kr hitro gor pridejo, da bo pa dobil flaško in se ne bo treba matrat. Kot pravim, lahko probaš, da jo malo prisiliš, da bo do konca pocuzala. Za test, če je res čist spraznila obe joški si, potem, ko se odstavi probaj malo stisnit, če še šprica, je to kar sem ti omenla, če pa res nič več ne priteče, potem je pa tudi možno, da pač nimaš več veliko. Vsekakor, če ni več, da je ne stradaj in ji daj flaško, sam moreš pa vedet, da potem ne bo verjetno več dolgo cartanja. pa še mastitis lažje fašeš, ker ne sprazni jošk do kraja. Sicer je pa tudi res, da je pri vas s carskim zadeva malo drugačna, ker ni tistega takojšnje spodbude jošk po rojstvu. Jaz sem npr. oba takoj po porodu v porodni pripopala. Baje je takrat najbolj izrazit nagon za vlečenje...
Pa lepo prosim presliši tiste priopombe vseh pametnih okoli tebe, glede a imaš dost mleka, je ja lačna... ne pusti se zmest, ti samo opazuj svojega otročka in poslušaj svoj notranji glas. Če se znaš prepričat v določene stvari, ti pač ratajo user posted image . Isto pa velja za kontra, če te kdo prepričuje, da nekaj ne zmoreš, se ti to zgodi.
Ne resno mi gredo na živce vsi pametni -  od starih mam, do napiflanih sester v porodnišnici, ki so po možnosti še brez otrok in potem serejo nam...
Mah sem se mal razpisala.. mogoče pa kteri kej pomaga. user posted image
Sezamov čaj ni okusen, ne. Boš pa poročala, če pomaga!! Prav si naredila, ja, na dvadeci. Po moje je dost enkrat na dan, da ti ne bo potem preveč udarilo.user posted image

Katy - ja, valda, če je tako, si seveda moraš stiskat, očitno imaš še veliko preveč mlekca. Ko se bo uravnalo bo bolje. Je pa pri mastitisu najboljše zdravilo dojenček. No ja, bolj na začetku mastitisa. Potem je verjetno bolj hudo. Sama sem imela ene trikrat zastoj in sta mi ga maladva pomagala rešit preden je prišlo do konkretnega mastitisa z vročino. SO bile bolj samo še zatrdline. pol sem pa ko zmešana tole masirala pod vročim tušem z joškami navzdol, da je malo gravitacija pomagala,pa malega pristavljala in masirala zraven...pa sem se sama prav čas rešla.
Upam, da se čim prej pozdraviš in začneš spet popolnoma uživat ob dojenju.

Evo zdej se moram pa že počasi zrihtat. Imam pa danes redni pregled pri G. tak da komaj čakam, da bo ura popoldan...

MONTIGNAC

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
2.2.2009 8:47:26   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Drugače pa najprej dobro jutro. Kako ste kaj? Js sem bolj slabo spala, me je skoz neki špikalo, tk da mislim, da ne bomo dolgo zdržali več. Čeprav še naš datum ni kmalu, ampak mislim, da želi mal prehitevati.

Ja, mogoče boš pa otvorila rojevanje februarčic. user posted image user posted image nič hudega, če bo prej kot je pdp, se ti vsaj ne bo treba ukvarjat z zoprnim čakanjem po pdp-ju. user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
2.2.2009 8:50:03   
sonček85
Dobro jutro tudi od mene ,prebudilla sem se v prelepo zasneženo jutrouser posted image user posted image

Škoda ko niso počitnice bi se lahko otroci veselo smučali zunaj in sankali

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
2.2.2009 8:54:55   
Bethany
Naty, ej, hvala za tvoje besede. Mi je fajn brat, me res malo potolaži. user posted image Vidiš, da fajn, da si se pridružila, imaš kar nekaj pametnih nasvetov. user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
2.2.2009 9:13:37   
mbd0411
Bethany,a je sezam kaj pomagal??
Jaz pa mislim,da je malo.Sem malega uspela zjutraj ob 7:30 podojit pa zdaj še kar ni lačenuser posted image ,pa spet mi je po dolgem času ven teklo.Hm....

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
2.2.2009 9:14:43   
mbd0411
Al pa če je user posted image user posted image user posted image user posted image krivauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
2.2.2009 9:23:22   
Naty*Taja

Jaz pa mislim,da je malo.Sem malega uspela zjutraj ob 7:30 podojit pa zdaj še kar ni lačenuser posted image ,pa spet mi je po dolgem času ven teklo.Hm....

user posted image user posted image user posted image Mogoče pa le pomaga...user posted image Je pa res, da, če že imaš user posted image , se lahko mali pritožuje - vsaj naš taprvi se je, kak teden preden se je spustilo. Kr cufu se je stran in prav jezil se je na zize. user posted image Ko sem pa zanosla - pri njegovih 7 m, se je pa kr stran obrnu in je bilo konec. Sicer tak zadnji čas, ker je imel tak "zaug", da so mi kr bradavice poknale tam, ko so pripopane na joško! user posted image Resno, kr krvavo je bilo. Potem smo pa flašo dali. Evo, zdej pa res grem.

Brkn83 go, go!! Verjetno res bo... Sej tole pa ni tak zelo odmaknjen datum od tvojega pdp, tak da čist ok...

< Sporočilo je popravil Naty-Taja -- 2.2.2009 9:25:49 >

MONTIGNAC

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
2.2.2009 9:50:12   
barika
Jutro

Naty-Taja, ti malo strašiš tole z dojenjem, a??user posted image user posted image

No men so mlekarne presahnale po 1,5 mesecu, oz. še prej, mali je bil skoz priklopljen, vlekel ko pri norcih, pa skoz jokal. Ko sem si šla pa črpat, da vidim kolk je, je pa glih komi, da je podn pokrilouser posted image user posted image  Tak da je lepo od dobrega meseca in pol na adaptiranem mleku in HB je imel do zdej (14 mes) samo 3 dni rahle vročine, pa malo nahoda ...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
2.2.2009 10:15:57   
Bethany

Uuu, že?? Ful fajn!! user posted image user posted image Upam, da ti še bolj pomaga. Js sem glih na drugi šalci tega čaja, pa glih sem pojedla tist kuhan sezam user posted image Zdej morem pa okus popravit z zajtrkom, hehe. Nisem pa še opazila, da bi bilo kej več mleka. Sem se pa odločila, da danes samo dojim, če seveda nebo kazala velike znake lakote, boma pač skoz na zizi, če bo treba. Pa da vidim... aja, pa mal si bom pogrevala prsi, da spodbudi pretok mleka. To vem, da kar lepo pomaga.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
2.2.2009 10:16:37   
Lolita23

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
2.2.2009 10:29:47   
srecka82
Jutro.

Najprej čestitke user posted image  vsem novopečenim mamicam. Želim vam, da se čim več cartate s svojmi zakladi, medtem ko nekatere bomo še nekaj časa božale svoje bušije.

Glede dojenja jaz nimam pojma in kar z veseljem preberem vas, ki že imate s tem nekaj izkušenj obenem pa me je kar strah, da dojenje ne bo steklo tako kot je treba ali pa da bodo kakšne komplikacije, kot so vnetje dojk ipd. No bomo videli, upam na vse najbolje.

Včeraj oz. danes ponoči je zapadlo toliko snega, da sploh ne vem kako bom prišla z avtom v dolino (živim na hribu), moram pa nujno iti v Celje. Bo že nekako, pravijo, da počasi se daleč pride.

Sedaj pa šibam, vi pa pridno čvekajte, da bom imela kaj za prebrati ko se vrnemuser posted image .

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
2.2.2009 10:31:50   
timy

ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
2.2.2009 11:23:46   
urskaf
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

Zanimal me je zato, ker mam jst tud 9.2. pregled pri g. ob 10.45 mogoče se srečamouser posted image

Meni se zdi, da ga imam ob 10.30. user posted image user posted image user posted image Pol se sigurno srečamo. user posted image user posted image user posted image
Moram še preverit za ziher. Ti sporočim.

Lep pozdravček!

tinca84 Mal sem falila. user posted image Pregled imam ob 10.15., se pravi da je ena naročena vmes. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
2.2.2009 12:03:42   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Jutro.

...
Glede dojenja jaz nimam pojma in kar z veseljem preberem vas, ki že imate s tem nekaj izkušenj obenem pa me je kar strah, da dojenje ne bo steklo tako kot je treba ali pa da bodo kakšne komplikacije, kot so vnetje dojk ipd. No bomo videli, upam na vse najbolje.
...

Srečka82, glede dojenja: ti predlagam da prebereš knjigo Dojenje in materinstvo iz srca. Zelo lepo govori o dojenju in materinstvu ter vsemu, kar je fajn vedeti, če želiš dojiti oz. vsaj poizkusiti. Ni sicer nujno, da ne bo šlo brez težav, je pa fajn, če veš, kaj te čaka in kako se s tem spoprijeti.user posted image user posted image

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?