Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:50:45
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Z Galovimi kolki je vse v redu in se vam zahvaljujema za vse ah sem hotla tole pripopat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:50:48
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Krst te stane točno toliko kot sama hočeš. Točno tak Za oblečt ne rabiš nič novega, pač nekaj bolj svetlega oblečeš. Drži Župniku daš kolikor hočeš. spet drži Povabiš družbo na kosilo ali pa tudi ne. .... Torta ni obvezna, se skoz pride kar z navadno sladico po kosilu. ...nekaj sladkega mora bit, ker ti itak cuker pade če je taš..... v bližini Edino sveča in prtiček morata bit, to pa boter nabavi. ...se strinjam v celoti aja, lahko pa je tudi kontra: 100€ za obleko in čevlje 200 € za svojo obleko pa nekaj malega za možeka župniku daš 100€ al pa še več povabiš 30 ljudi na kosilo (recimo 10€ meni + 10€ pijača po osebi) 600€ torta za 30 ljudi pride cca 50€ __________________________________ 1000€+
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:51:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* škoda, sem te hotela malo v MB povabit res bi lahko prišla
< Sporočilo je popravil Saraya -- 2.2.2009 20:52:55 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:53:46
|
|
|
|
petra1978
|
Bubi, to je bila Galova prva kontrola kolkov. Je trajalo tako dolgo, da sma bila komaj pri 4 mesecih na vrsti, ker baje imajo na Ptuju tako gužvo. In tam so bili eni dojenčki, ki jim ob odpustu iz porodnišnice niso preverili kolkov, ker baje da ni bilo zdravnika, in so bili naročeni pri 1 mesecu Gal je zaspal, naše hranjenje pa je izgledalo takole: najprej desna ziza, ko več ni hotel desne še leva ziza in ko se je tam odstavil še 100 ml Milumila. Verjetno bi še več, ampak nisem imela pripravljeno. Potem pa je na zizi še parkrat potegnil in zaspal. Nisem mogla verjet, da je toliko dodatka pojedel. Bi ga pripravila še več, če bi to vedela. A to pomeni, da imam mogoče premalo mleka in Gal pač neha vlečt, ko neha tečt, joka pa ne? Ker sem si potem za foro še hotela sčrpat mleko in je iz obeh jošk priteklo ravno za eno kavno žličko Hvala za info o krstu. Potem pa nas res ne bi dosti prišlo, ker sem jaz razmišljala, da bi po krstu šli k nam domov in si zunaj nekaj spekli.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:55:22
|
|
|
|
misa4
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...zakaj na linovem koledarju pri rižolinu piše, da je od 4 meseca dalje....., ko smo ga pa danes kupili pa piše od 6 meseca dalje..pa vse druga je isto..na škatli mislim...7vitaminov, brez dodanega sladkorja, brez glutena... sem šla direkt pogledat.... res piše na škatli 6+. Glej, jaz mislim, da je to bolj fora v skladu z doktrino - kao do 6 mesecev nič GH. Ja, da se zasčitijo. Sem pa z medicinsko sestro govorila in je rekla riž je riž.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:56:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you na pop so razočarane gospodinje......... gledam
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:58:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, pa če si fensi, si še muziko zrihtaš
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:58:36
|
|
|
|
gloria
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:59:33
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Krst te stane točno toliko kot sama hočeš. Točno tak Za oblečt ne rabiš nič novega, pač nekaj bolj svetlega oblečeš. Drži Župniku daš kolikor hočeš. spet drži Povabiš družbo na kosilo ali pa tudi ne. .... Torta ni obvezna, se skoz pride kar z navadno sladico po kosilu. ...nekaj sladkega mora bit, ker ti itak cuker pade če je taš..... v bližini Edino sveča in prtiček morata bit, to pa boter nabavi. ...se strinjam v celoti aja, lahko pa je tudi kontra: 100€ za obleko in čevlje 200 € za svojo obleko pa nekaj malega za možeka župniku daš 100€ al pa še več povabiš 30 ljudi na kosilo (recimo 10€ meni + 10€ pijača po osebi) 600€ torta za 30 ljudi pride cca 50€ __________________________________ 1000€+ aja, pa če si fensi, si še muziko zrihtaš To pa pri nas ne bo šlo. Za Gala ne bomo nič novega kupovali, jaz in moj imava tudi že kaj za oblečt, da bi si župnik zaslužil 100 EUR je tudi malo preveč, torto sama pečem, kosilo bo pa pri nas doma. Imamo pa tudi kak stolp, da bomo imeli svojo muziko (glede na to, da bo nekaj otrok, je najbolje da vrtimo Hudo mravljico in podobne ).
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 21:11:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria a ti maš pa lap top še v banji sabo...................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 21:13:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Krst te stane točno toliko kot sama hočeš. Točno tak Za oblečt ne rabiš nič novega, pač nekaj bolj svetlega oblečeš. Drži Župniku daš kolikor hočeš. spet drži Povabiš družbo na kosilo ali pa tudi ne. .... Torta ni obvezna, se skoz pride kar z navadno sladico po kosilu. ...nekaj sladkega mora bit, ker ti itak cuker pade če je taš..... v bližini Edino sveča in prtiček morata bit, to pa boter nabavi. ...se strinjam v celoti aja, lahko pa je tudi kontra: 100€ za obleko in čevlje 200 € za svojo obleko pa nekaj malega za možeka župniku daš 100€ al pa še več povabiš 30 ljudi na kosilo (recimo 10€ meni + 10€ pijača po osebi) 600€ torta za 30 ljudi pride cca 50€ __________________________________ 1000€+ aja, pa če si fensi, si še muziko zrihtaš To pa pri nas ne bo šlo. Za Gala ne bomo nič novega kupovali, jaz in moj imava tudi že kaj za oblečt, da bi si župnik zaslužil 100 EUR je tudi malo preveč, torto sama pečem, kosilo bo pa pri nas doma. Imamo pa tudi kak stolp, da bomo imeli svojo muziko (glede na to, da bo nekaj otrok, je najbolje da vrtimo Hudo mravljico in podobne ). pa res...............koliko se da župniku??? da ne bom preveč v kuverto napokala...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 21:13:57
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you na pop so razočarane gospodinje......... gledam jaz tud...........pa RR čekiram............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 21:14:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kdaj pa grejo vaši otročki spat? Se držite rutine, da je vsak dan isto? Lara tkoooo malo spi popoldne, da je ob 19h že čisto krepana.... ampak takrat se komaj spraviva v kopalnico.... tam se potem kr razživi... nekaj pred osmo jo nahranim in dam v pojslico... Tko da ja, vsak dan približno okoli 20h zaspi...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 21:17:36
|
|
|
|
lana17
|
J je tud taka tečka, ko je zaspan. Danes je kr velik spal, pa je po kopanju takoj zaspal.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 21:20:22
|
|
|
|
Marsy
|
Evo, Kaja je tudi v svoji postelji in spi (trkam). Zdej pa še jst šibam se umit in sama v posteljo . Petra, a si ti široko povijala? Meni so svetovali do 2. pregleda kolkov, ki ga je imela Kaja pred dobrim mesecem in do takrat smo imeli še bombažne plenice in je bilo res olajšanje, ko tega ni blo več. Je tud mala cel dan ful brcala, ko smo jih stran vzeli. Jaz nisem ravno strokovnjak na področju dojenja in se tudi kdaj isto vprašam, če bi Kaja pojedla več, če bi bilo mleka več. Ampak na pregledu so rekli, da je z njo vse OK. Je pa res, da ko je lačna, tak halo naredi, da po mojem bi vedela, če premalo dobiva. Upam... No, lahko noč.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 21:34:15
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Evo, Kaja je tudi v svoji postelji in spi (trkam). Zdej pa še jst šibam se umit in sama v posteljo . Petra, a si ti široko povijala? Meni so svetovali do 2. pregleda kolkov, ki ga je imela Kaja pred dobrim mesecem in do takrat smo imeli še bombažne plenice in je bilo res olajšanje, ko tega ni blo več. Je tud mala cel dan ful brcala, ko smo jih stran vzeli. Jaz nisem ravno strokovnjak na področju dojenja in se tudi kdaj isto vprašam, če bi Kaja pojedla več, če bi bilo mleka več. Ampak na pregledu so rekli, da je z njo vse OK. Je pa res, da ko je lačna, tak halo naredi, da po mojem bi vedela, če premalo dobiva. Upam... No, lahko noč. Marsy, široko sem ga povijala do 3 meseca, potem pa še samo ponoči. Oz. ne vem, če je bilo to prav široko povijanje: zmajček in ena tetra plenička. Čez dan sem ga pri 3 mesecih nehala tako povijat, ker je ful užival, ko je imel proste nogice in itak je bilo v porodnišnici z kolki že vse OK.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 21:35:11
|
|
|
|
lana17
|
Vidim, da se debata še ni razvila. Grem Tv gledat. Nočko!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 21:36:59
|
|
|
|
petra1978
|
Zdaj grem pa tudi jaz spat, sem neka utrujena in upam, da se ne bom že ob 23h prvič zbudila. Čim bolj mirno noč želim!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 21:38:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
koliko se da župniku??? da ne bom preveč v kuverto napokala............... Kolikor vpraša.... Ma mi gre na živce, da ne morejo ene cene postavit,....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 21:48:19
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa se je zbudila,kot običajno,po 20 min spanja.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 21:59:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy . Jaz sem ji kar na dudo nakapljala, pa čeprav piše, da naj bi se dale v tekočino. Mislite, da jih z dude ne pogoltne dol? Tko je najbolj enostavno... jaz mu tud na dudo dam.... sicer imamo mi samo 1 d3
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:01:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Marsy . Jaz sem ji kar na dudo nakapljala, pa čeprav piše, da naj bi se dale v tekočino. Mislite, da jih z dude ne pogoltne dol? Tko je najbolj enostavno... jaz mu tud na dudo dam.... sicer imamo mi samo 1 d3 jaz pa na žličko in v usta
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:01:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce zdravo. Sploh vas več ne folgam brati in komentirati sproti, ker se z babiko dosti potepava. Danes sem bila pri frizerju in sem tudi zadovoljna s frizurco. slikice ....ga še jaz pripopam.....mogoče bo kaj pomagalo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:02:42
|
|
|
|
arabela*
|
našo pa spet šraufa
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:05:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, lahko pa je tudi kontra: 100€ za obleko in čevlje 200 € za svojo obleko pa nekaj malega za možeka župniku daš 100€ al pa še več .....poznam tudi take...so hotli dat tud 200 povabiš 30 ljudi na kosilo (recimo 10€ meni + 10€ pijača po osebi) 600€ - tu maš neko nizko cifro torta za 30 ljudi pride cca 50€ - __________________________________ 1000€+ aja, pa če si fensi, si še muziko zrihtaš a pol je to že neke vrste gostija al kaj ...
|
|
|
CepljenjaMiška2006Poleg rednih cepljenj, bi otroka cepila še za....Vodene koze (norice) (
13%)
Pneumokok (
5%)
Rota virus (
33%)
Tuberkuloza (
11%)
Ne bi dodatno cepil (
27%)
Sploh ne bi cepila otroka niti za redna cepljenja (
10%)
Število vseh glasov: 283Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!