Zoja Miša
|
Mi2 bili zunaj, naju je tudi snežni metež ujel. Sedaj pa zopet nič ne gre . Joj sem jezna, sem na zone reality gledala painted babys (med pumpanjem pač moraš nekaj delati), mislim, kako mimo! Punčke stare 4 leta se gredo kao misice . Namazane, kot jaz nisem bila v življenju in lase natupirane in polakirane...sicer je star posnetek, ampak se mi vseen fržmaga. Pa kaj je tem staršem, so čist prfu Joa!!! Cebrca, hvala za info, sem ji dala danes banano z jabolkom zjutraj, je bilo mmmmmmmmm... Prejle pa še korenček s polento, pa je pojedla ko velika. Jau se se samo čudila Jaz ne vem, kam daje, res veliko poje. Ampak kaka pa tudi po 3x na dan. Sem se pa glede vode malo znašla, ji jo kar med hranjenjem dam malo po žlički, pa jo popije. Ampak je otrok nenasiten po vsem tem želela še mleko . Se bojim, da bo pravi debeluščekl ratala Se mi zdi, da sem jo prej samo z mlekom stradala in da je komaj čakala, da dobi kaj konkretnega v usta Sandra, bravo za Tajo, Teja, pa naj se temu le izogne. Sayuri, naša ful prestrašeno gleda če pride kam kjer ne pozna ne prostora in ljudi. Mora eden od naju biti na njenem vidiku, če ne ni dobro. Me kar malo skrbi kako bo, ko imam 11.2. ginekologa, pa bo pri babici, ki je ne pozna tako zelo dobro . In pridna si z pospravljanjem, men se pa ne da Bella, upam, da te je spustilo, kar te je zagrabilo Nič, grem se še jaz malo delati, da nekaj delam dokler otrok še spi