|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
2.2.2009 12:31:58   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Erin mi je poslala sms, da preiskave ne pokažejo ničesar. Čaka ju še eeg v Ljubljani. Danes gresta verjetno domov. Vse pa lepo pozdravlja. 

ja kje si se pa ti skrivalauser posted image ,......a ste že preseljeni?....kako je pa Eva sprejela ponovno selitev

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
2.2.2009 12:52:42   
ozziebo
Pozdravček, sem peljala očeta v Lj, ker ima jutri operacijo oči, tačas je bila Lara pri babi.

Erin, kaj to berem, uboga ti in Tilen, držim pesti, da sta OK.!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
2.2.2009 12:58:34   
ozziebo
Joj, kolk ste načvekale od petka......

Smo malo uživali čez vikend, v soboto smo se kopali v Dol.Toplicah. Lara je ful uživala, pa brcala, tudi če jo je vodo malo pošpricala se je samo smejala, David pa je itak čist usekan na vodo......
Sem hotla dat slikce, pa mi shrani. si nekaj ne dela, se ne morem prijavituser posted image , no pa kasneje............

Spet z zamudo čestitke za 5. in 6. mesecev, vse naj Karmar!

BOLANČKI, POZDRAVITE SE!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
2.2.2009 13:01:33   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Povejte, če vaši mali štruklji že protestirajo, če jih vzame v roke nekdo, ki ga prvič vidijo ali pa zelo zelo redko? ZAra čist otrpne, gleda čist  zaprepadeno, potem začne pa tko tulit, da je treba solze s škafom lovit.user posted image Lovro se ne pritužuje čez nobenga. Sam da je v naročju, pa ni važno pri komu user posted image

Naša ful protestira, če vidi nepoznane, se najprej malo kremži, potem pa tak jok, kot bi jo iz kože slačil. Moje sestre ni videla en mesec, pa se je cel dan drla, samo če jo je zagledala user posted image . Na srečo se je je zvečer že navadila.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
2.2.2009 13:19:51   
čipka

user posted image

kaja02 - LEJA
daja28 - LEON
july1 - ŽIGA
Čestitke za polovičko! user posted image

user posted image
!

čestitke še od mene!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
2.2.2009 13:42:47   
andrejaboris
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

user posted image

kaja02 - LEJA
daja28 - LEON
july1 - ŽIGA
Čestitke za polovičko! user posted image

user posted image
!

čestitke še od mene!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še od mene!!!user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
2.2.2009 13:43:09   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Hoj!

Erin upam, da bo vse vredu. Ah pa saj bo!!!

Matejchi, kje pa se dobimo?

Kot ponavadi?.. da nas "vsiljivci" ne najdejo...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
2.2.2009 14:12:00   
anita goitan
ble zuni, snežni metež naju je ujel
sedaj pa polpeti...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
2.2.2009 14:32:29   
Zoja Miša
Mi2 bili zunaj, naju je tudi snežni metež ujel. Sedaj pa zopet nič ne greuser posted image .

Joj sem jezna, sem na zone reality gledala painted babys (med pumpanjem pač moraš nekaj delati), mislim, kako mimo! Punčke stare 4 leta se gredo kao misiceuser posted image . Namazane, kot jaz nisem bila v življenju in lase natupirane in polakirane...sicer je star posnetek, ampak se mi vseen fržmaga. Pa kaj je tem staršem, so čist prfuuser posted image  Joa!!!

Cebrca, hvala za info, sem ji dala danes banano z jabolkom zjutraj, je bilo mmmmmmmmm... Prejle pa še korenček s polento, pa je pojedla ko velika. Jau se se samo čudila user posted image
Jaz ne vem, kam daje, res veliko poje. Ampak kaka pa tudi po 3x na dan. Sem se pa glede vode malo znašla, ji jo kar med hranjenjem dam malo po žlički, pa jo popije.user posted image Ampak je otrok nenasiten po vsem tem želela še mlekouser posted image . Se bojim, da bo pravi debeluščekl ratalauser posted image
Se mi zdi, da sem jo prej samo z mlekom stradalauser posted image in da je komaj čakala, da dobi kaj konkretnega v ustauser posted image

Sandra, bravo za Tajo, Teja, pa naj se temu le izogne.user posted image

Sayuri, naša ful prestrašeno gleda če pride kam kjer ne pozna ne prostora in ljudi. Mora eden od naju biti na njenem vidiku, če ne ni dobro. Me kar malo skrbi kako bo, ko imam 11.2. ginekologa, pa bo pri babici, ki je ne pozna tako zelo dobrouser posted image . In pridna si z pospravljanjem, men se pa ne dauser posted image

Bella, upam, da te je spustilo, kar te je zagrabilouser posted image

Nič, grem se še jaz malo delati, da nekaj delamuser posted image  dokler otrok še spiuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
2.2.2009 14:33:28   
čipka
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Povejte, če vaši mali štruklji že protestirajo, če jih vzame v roke nekdo, ki ga prvič vidijo ali pa zelo zelo redko? ZAra čist otrpne, gleda čist  zaprepadeno, potem začne pa tko tulit, da je treba solze s škafom lovit.user posted image Lovro se ne pritužuje čez nobenga. Sam da je v naročju, pa ni važno pri komu user posted image

Naša ful protestira, če vidi nepoznane, se najprej malo kremži, potem pa tak jok, kot bi jo iz kože slačil. Moje sestre ni videla en mesec, pa se je cel dan drla, samo če jo je zagledala user posted image . Na srečo se je je zvečer že navadila.

Moja Tia je pa začela s "takšnimi izpadi" pred neznanci ali pa tistimi ki jih ni videla dolgo časa... Ugotovili smo, če se ta dotični neznanec ukvarja z njo-je le ene 10 min. uredu, potem ji rata dolgčas in se joka in histerijo zganja dokler jo jaz ali oči ne primeva v roke. Pa do zdaj nikoli ni-samo da je bila v rokah nekoga. Pred enimi sedmimi dnevi se je to začelo.

Erin in Tilen- mislimo na vaju in držimo pesti da je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj vaju angelčki čuvajo...

-

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
2.2.2009 14:33:35   
čipka

user posted image

-

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
2.2.2009 14:34:30   
Zoja Miša
Krysia, nekaj zateuser posted image :

GENIALNO

TRIJE  PRIJATELJI SO ŠLI V MOTEL. RECEPTOR JE POVEDAL, DA STANE SOBA 30 EUR. VSAK OD PRIJATELJEV JE TOREJ PLAČAL 10 EUR IN ŠLI SO V SOBO.
NEKAJ KASNEJE SE JE RECEPTOR SPOMNIL, DA STANE SOBA LE 25 EUR, ZATO JE POSLAL POMOČNIKA, DA VRNE TREM PRIJATELJEM 5 EUR. POMOČNIK SE PO POTI NI IN NI MOGEL DOMISLITI, KAKO  RAZDELITI 5 EUR MED TRI LJUDI, ZATO JE VRNIL VSAKEMU 1 EUR, SAM PA OBDRŽAL 2  EUR.
TO POMENI, DA JE VSAK OD TREH PRIJATELJEV PLAČAL ZA SOBO 9 EUR, KAR JE SKUPAJ 27 EUR.
POMOČNIK JE OBDRZAL 2 EUR, KAR JE SKUPAJ 29 EUR.

IN KJE JE 1 EURO?

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4287
2.2.2009 14:35:46   
Zoja Miša
user posted image
Tole je pa za Erin in Tilna!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4288
2.2.2009 14:55:32   
Luna2008
kaja02 - LEJA
daja28 - LEON

july1 - ŽIGA

Čestitke za polovičko !!! user posted image user posted image user posted image

Erin in Tilen- mislimo na vaju in upamo da je vse ok user posted image   !!

vidim da avgustovčki pridno uvajate GH. midve sva začele v petek z mlečnim rižem, ni šel.
zdaj sva 3 dni na korenčku, vsega skup poje za pol žličke. jutri grema na jabolko, upam da bo bolje.
kako hitro ste pa prišle do celega obroka? no jaz upam da bo vsaj v dveh tednih...

drugače ste šle kaj ven? nama danes ni uspelo. pa itak spet pada sneg.....

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

Neposredna povezava do sporočila: 4289
2.2.2009 14:58:57   
gajka
Luna2008 - če za cel obrok res smatramo nekje 2 dcl oz. cel jogurtov lonček hrane, potem mi po dobrem mesecu še nismo na celem obroku. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.2.2009 14:59:18 >

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
2.2.2009 15:11:22   
Ryssa
Zoja miša vesela bodi da ti tak lepo papa user posted image
Teb vsej ne bo treba do osnovne šole pumpat user posted image

Sem mu dala prej prvič bučko. Sem skor umrla zraven kake frise je pokal, pa blek je govoril, pa kr tresu se je tolk mu je blo nagravžno user posted image Kremžil se je res tak, da so mi solze tekle zraven - od smeha (dolgo mi verjetno ne bo smešno).
Kljub vsemu nama je ratalo ca 30g pojest. Sej sem ga posnela, bi skor mogla video pokazat user posted image
Čist popolnoma nič mu ne paše, ne jabolko, ne korenček, ne hruška, ne bučka, no ja edino banana še kolkrtolk, sam mu je ne upam dajat zaradi kakanja.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
2.2.2009 15:22:27   
kaja02
HVALA ZA ČESTITKE V LEJINEM IMENU, slike pa še sledijo kasneje, ko se zbudi in ji poslikam ob tortici- made by me!!!

Ryssa- če ma rad banano pa jo kombiniri zostalim sadjem in mčlečnimi kašami. Naša tudn ne mara jabolka, ko pa ji dam banano še zraven, pa ji komaj follgam v usta dajat,

zoja miša- user posted image  za takšnega jedca, bo mala pravi  gurman user posted image

NEŽA- WB, smo te pogrešal, pa mala je ...user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
2.2.2009 15:30:56   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca
neža7 no si nas prišla spet malo pogledat. Slikce so pa za obliznit!

A si mislila zadnjo...?user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
2.2.2009 17:10:25   
gajka
Danes ne bomo očitno nič zelenjavce papali. Imam že 2 uri in pol kašico pripravljeno, Rok pa še vedno spi kot polh. user posted image Očitno je danes res neke čudne volje. Še na plavanju ni bil nekam razpoložen, opoldan ni in ni hotel spat, potem ga je pa okrog pol treh naenkrat zmanjkalo in še kar spi...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
2.2.2009 17:16:38   
sayuri
Je nekaj v zraku, gajka. Tud L&Z se čudno obnašata. zara je spala samo pol urce danes. Bila je pa tko tečna in sitna, kot hudič. Šele prej ob 17h je zaspala. Lovro pa ni danes sploh hotel odpret ust, ko sem mu hotla dat krompirček in meso. Ni šans. user posted image  In dopoldne pri sadni kašici tudi ne user posted image

Imamo pa probleme s Filipom in zobozdravnikom. Prvič je lepo odprl usta in mu je naredil zvezdico. Ta drugič je bilo že kriza...smo ga pregovarjali na vse možne načine. Sedaj, ta tretjič...ni pogojev. Kriči, maha, vpije, se dere.... Sem totalno razočarana nad njim. user posted image  Pa mi vse obljubi...da bo zdržal, da bo potrpel...ampak nič... Me je prejle ob živce spravil. Sem mu pobrala vse DVDje. Res! Ima prepoved gledanja TVja.user posted image  Aploh ne vem, na kakšen način naj mu pomagam. Na lep način ne gre. NA grd način (kazen, strogo) tudi ne user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
2.2.2009 17:20:17   
matejchi

Je nekaj v zraku, gajka. Tud L&Z se čudno obnašata. zara je spala samo pol urce danes. Bila je pa tko tečna in sitna, kot hudič. Šele prej ob 17h je zaspala. Lovro pa ni danes sploh hotel odpret ust, ko sem mu hotla dat krompirček in meso. Ni šans. user posted image  In dopoldne pri sadni kašici tudi ne user posted image

Imamo pa probleme s Filipom in zobozdravnikom. Prvič je lepo odprl usta in mu je naredil zvezdico. Ta drugič je bilo že kriza...smo ga pregovarjali na vse možne načine. Sedaj, ta tretjič...ni pogojev. Kriči, maha, vpije, se dere.... Sem totalno razočarana nad njim. user posted image  Pa mi vse obljubi...da bo zdržal, da bo potrpel...ampak nič... Me je prejle ob živce spravil. Sem mu pobrala vse DVDje. Res! Ima prepoved gledanja TVja.user posted image  Aploh ne vem, na kakšen način naj mu pomagam. Na lep način ne gre. NA grd način (kazen, strogo) tudi ne user posted image

Zamenjajta zobarja, pri meni je pomagalo, ta prvo sem ugriznila v prst ...user posted image pol sem imela pa bolj prijaznega zobarja..

RD RR

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
2.2.2009 17:29:22   
andrejaboris
Sayuri Lan še ni bil pr zobozdravniku in me je kar strah, ko bo mogo it.

Midva sma dans jedla banano z jabolkom, včeraj zajčjo juhico s korenčkom, in mali maže kot da že 3 dni ni jedo. user posted image user posted image Sem full vesela. Danes je šal user posted image po 14 dneh delat, Lan v vrtec, Enej pa pri meni sploh noče zaspat. Ga je skoz user posted image uspaval in se je očitno razvado.user posted image user posted image

Grem se igrat.user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
2.2.2009 17:30:58   
andrejaboris
Meni ne gre na shrani.si več slik davat tu gor. Še je kaka druga možnost???

Matejchi torej se dobimo v EP v Gingerju?!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
2.2.2009 17:41:36   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Danes ne bomo očitno nič zelenjavce papali. Imam že 2 uri in pol kašico pripravljeno, Rok pa še vedno spi kot polh. user posted image Očitno je danes res neke čudne volje. Še na plavanju ni bil nekam razpoložen, opoldan ni in ni hotel spat, potem ga je pa okrog pol treh naenkrat zmanjkalo in še kar spi...

Verjetno je res, ker tudi pri nas nismo dobre voljeuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
2.2.2009 18:12:47   
kaja02
sayuri- poznam to z zobozdravnikom; je blil za Kajo in zame najhujša nočna mora. 1. je blo vse ok, potem pa ni hotla več odpret ust, pa jih je le po dolgem prigovarjanju, pa obljubah, darilu....ma ni da ni, aja pa vedno je sedela na men; med nosečnostjo pa ni mogla več name sest, sploh ni odprla ust, smo dobil nov datum, je šel ati z njo, brez problemov, dobila zvezdico, naslednji mesec spet vse vredu, prejšni mesec je bil tud ati z njo pa je vse vredu,

sklep ;;: od sedaj vedno hodi ati z njo!!!!!-!!! poskusi, mogoče pomaga!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?