|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja
2.2.2009 11:53:19   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: S*

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

S* kaj tudi ti imaš te dni O dneve ...

tud pri nas je user posted image   aktivna živalca user posted image user posted image user posted image user posted image te dni 

user posted image   user posted image   user posted image Še dobro, da si na drugem koncu Slo. da ne bo prišlo do potresa user posted image   user posted image   user posted image

še jaz sem usklajevala gibanje tektonskih plošč user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 401
2.2.2009 11:54:13   
sonček85
cori:kako lepo slikico imaš.prav kjut je ,a to je sestrica od mojeuser posted image
mojca:čestitke za Gospo in naj se sadovi obrodijo user posted image user posted image user posted image

vse ,ki vas je obiskala user posted image pa veliko sreče v naslednjem krogu in naj bodo sami ++++++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 402
2.2.2009 12:21:54   
cori
sonček85, a ne da je lušten avatarčekuser posted image user posted image ...sem bila že predolgo božičekuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 403
2.2.2009 12:35:06   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: cori

sonček85, a ne da je lušten avatarčekuser posted image user posted image ...sem bila že predolgo božičekuser posted image
ja res je božička ni več ,no vaj 10 mesecev neuser posted image user posted image user posted image zdaj sva sestriciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 404
2.2.2009 16:30:10   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

Midva tudi PRIDNA....upajoč,da so to res najini O dnevi....drgač pa sem včeraj postala GOSPAuser posted image ....

upajmo, da februar bo najin MESEC !!!! 

saj danes se mi je zdelo, ko sva slončkala, da je blo to to !!! no upam, da bo občutek potrdil tudi user posted image  na testu...

Iskrene čestitke GOSPA mojca345
user posted image             user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 405
2.2.2009 17:59:45   
jaz5
Pozdravljene
Vidim da sem se zmotila pri datumu na seznamu. Prosim če me popravite iz 19. na 13.
Vsem nam želim veliko sreče v tem mesecu.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 406
2.2.2009 19:00:37   
Kliki
Hoj punce!
Kako ste kaj?
Prinas imamo toliko snega da ga bomo kmal lahko pradajati začeliuser posted image .
Danes se je moja tečkauser posted image   poslovila in sem ji naročila da je naslednjih 9 mesecov ni treba več. user posted image  Upam da me bo ubogala zdaj pa bova z mojim user posted image  pridno user posted image in upam da konec meseca zagledam user posted image .
Ta mesec bom veliko delala saj imamo dve v bolniški in sva vstale samo dve, tako ne bo časa dosti razmišlati o user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še tole za srečo v februarju. Dajmo punce da bo vse roza.

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 407
2.2.2009 19:26:22   
dini
A tukaj ste vseuser posted image user posted image user posted image
Kaj kej poveste?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 408
2.2.2009 19:45:47   
S*
Pri nas pa dežuje in piha burja. Prav pogrešam zimsko idilo, ki smo jo imeli cel prejšnji teden na Rogli.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 409
2.2.2009 19:49:43   
Kliki
S* ti kar na gorensko prit. lahko ti ga pa mal pošlem po hitri pošti če želiš.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 410
2.2.2009 20:13:59   
S*
Ja U se priporočam, ti kar na hitro pošto pokliči in pošlji nam snegeca, da bomo tudi primorci delali user posted image
user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 411
2.2.2009 21:51:28   
tropical
Mojca
iskrene čestitke za poroko!
user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 412
2.2.2009 21:54:39   
tropical

user posted image

FEBRUARJA 2009 PRIČAKUJEMO  user posted image    oz.  user posted image

user posted image user posted image

xx.02. - Arual (15. krog )
XX.02. - pipika123 
XX.02. - twixy  user posted image user posted image   user posted image   user posted image v nove boje
XX.02. - Nattasha
XX.02. - barvar ( 9.krog )
XX.02. - mikica01 ( 12.krog ) 
XX.02. - Anonimen
XX.02. - azeleja01  
01.02. - Miklarom
02.02. - srecna_zvezda ( 2.krog )  user posted image user posted image   user posted image  
v nove boje
02.02. - krzlatka ( 5.krog )
03.02. - tatjana.d (4. krog )  user posted image user posted image   user posted image   user posted image v nove boje
04.02. - Natasha ( 4.krog )
05.02.-  Ursa30 (2. krog po HSC )
05.02. - esy 
06.02. - baby1978 ( 5. krog ) 
10.02. - dysan
12.02. - tropical (10.krog )
13.02. - Tiki55 ( 19.krog )
13.02. - jaz5 ( 1.krog )
14.02. - pikicaa25 ( 14.krog )
15.02. - camino79
17.02. - Grethy
17.02. - drobtinica29
17.02. - mojca345 
18.02. - S* ( 7.krog )
18.02. - Fargesia ( 34.krog )
18.02. - misk2 (18.krog)
19.02. - csaje
19.02. - neodkrita
20.02. -  mausika (1.krog )
21.02. - aqua77 (2.krog po konizaciji) 
22.02. - Tanisha ( 4.krog )
22.02. - Nea_teja_ ( 3.krog po ss )
23.02. - tinkatonka
25.02. - D0aisy ( 4.krog )
25.02. - toba (2.krog)
26.02. - U
26.02. - limonita (11. krog) 
27.02. - Bojana82(5.krog)
27.02. - miska28 
28.02. - BEBIII ( 48.krog )
28.02. - bejbibu

FEBRUARK NAS JE 43, OD TEGA  ŠE NOBENA user posted image .

FEBRUARK NAS JE 43 OD TEGA  0  SREČK    

Modrih         3  
                              Roza           0

Skupaj         3

user posted image

NAVIJAČICE

Tane user posted image  
Tiki 55
aqua77
Sonček85user posted image
ella.user posted image
ziva1
nony
črviček
Grethy
lariluuser posted image
sppsuser posted image
sontschica user posted image
DIANE
Ejla

zarja1
alna
Anya22user posted image
janajauser posted image
tinkara 2
jaknik1 user posted image
skrivnost
cori

user posted image  

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...   

FEBRUARSKA  STAVNICA  

JANUAR......................................trenutno 40,0 % srečk nosečk
FEBRUAR...................................trenutno še nobena
user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 413
2.2.2009 22:05:40   
LUNA83
Ojla tudi mene dajte na seznam, test bom delala tam konec tedna ko naj bi dobila tečko. Ali pa na začetku drugega tedna. Jojj ne morem več čakat ;(.

vse vas lepo pozdravljam

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 414
2.2.2009 22:23:59   
mojca345

Midva tudi PRIDNA....upajoč,da so to res najini O dnevi....drgač pa sem včeraj postala GOSPAuser posted image ....

saj danes se mi je zdelo, ko sva slončkala, da je blo to to !!! no upam, da bo občutek potrdil tudi user posted image  na testu...

HVALA ! HVALA ! HVALA !

S* si se pa res POTRUDILA !!!

Midva sva PRIDNA koker se le da...

Danes sem mami zaupala mojega user posted image  in ga je izgubila. 3 ure in pol nismo vedeli kje je. Prej mu je pa še ovratnico dol snela, kjer ima mojo številko gor, razno za take primere. Zakaj je to nardila ? Ker je očitno nora. Pol me je klicala ji je bilo čist vseen. Midva sva šla pajčolan vrnit, ker sem si ga izposodila in me je ob novici začelo žgat v želodcu, slabo mi je bilo, ker me je začelo tako skrbet za mojeg kužija.  Vozila sva se sneg je padal ko nor,pa se mi je vrtel film, kak joje kaki avto zbil in zdaj šepa po tem mrazu pa ne najdem domov, ker je sneg na tleh pa ni več sledov. pol sem začela jokat, moj me je držal pa sam pizdil,na mojo matko. Pol sem jo klicala, da naj vsaj vrtna vrata odpre, da če se bo vrnila, bo tukaj takoj zavohala, da je njen teren. In pol je šla mat ven in kliče čez 3 minute, da je pes se vrnil, da je čakal pred vrtnimi vrati. user posted image user posted image Ona pa men po gsmu govori, da vzuni kriči in da je ni....krula...jest sem ji rekla sam : če ti tka paziš na mojega psa, verjemi, da boš vnruka vidla sam od daleč...

ker tole ni prvič, da se je to zgodil... 

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 415
2.2.2009 22:28:00   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

Ojla tudi mene dajte na seznam, test bom delala tam konec tedna ko naj bi dobila tečko. Ali pa na začetku drugega tedna. Jojj ne morem več čakat ;(.

vse vas lepo pozdravljam

Verjamem luna83...sej bo...dnevi tko hitr minejo...vmes se mal razvaji,d a boš pozabila....upam, da bo user posted image

Držim pestkeuser posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 416
3.2.2009 8:14:17   
tane

HVALA ! HVALA ! HVALA !

S* si se pa res POTRUDILA !!!

Midva sva PRIDNA koker se le da...

Danes sem mami zaupala mojega user posted image  in ga je izgubila. 3 ure in pol nismo vedeli kje je. Prej mu je pa še ovratnico dol snela, kjer ima mojo številko gor, razno za take primere. Zakaj je to nardila ? Ker je očitno nora. Pol me je klicala ji je bilo čist vseen. Midva sva šla pajčolan vrnit, ker sem si ga izposodila in me je ob novici začelo žgat v želodcu, slabo mi je bilo, ker me je začelo tako skrbet za mojeg kužija.  Vozila sva se sneg je padal ko nor,pa se mi je vrtel film, kak joje kaki avto zbil in zdaj šepa po tem mrazu pa ne najdem domov, ker je sneg na tleh pa ni več sledov. pol sem začela jokat, moj me je držal pa sam pizdil,na mojo matko. Pol sem jo klicala, da naj vsaj vrtna vrata odpre, da če se bo vrnila, bo tukaj takoj zavohala, da je njen teren. In pol je šla mat ven in kliče čez 3 minute, da je pes se vrnil, da je čakal pred vrtnimi vrati. user posted image user posted image Ona pa men po gsmu govori, da vzuni kriči in da je ni....krula...jest sem ji rekla sam : če ti tka paziš na mojega psa, verjemi, da boš vnruka vidla sam od daleč...

ker tole ni prvič, da se je to zgodil... 

joj, Mojca meni bi se zmešal če bi se mi kdaj kaj takega zgodilo, ker naj se tole sliši čudno ampak meni psi in otroci isto pomenijo...jaz imam tako srečo, da je moja mama edina ki ji 100% zaupam varstvo psa, pri drugih npr. bratu od mojega me je vedno malo strah, da se ne bo kaj takega zgodil kar se je tebi...no, še dobro da je prišel domov in se je vse srečno končalouser posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 417
3.2.2009 8:41:05   
toba
lepo dobro jutro vsem.
Zame je tako kot bi bila ura že 12- sem vstala ob 4h, da bi šla kidat, pa sem sneg iz avta odmetala v 5 min pol pa čakala, da bo ura čas za v službo. Bravo jaz!
U - verjamem in držim pesti, da rata...samo glej, da ne boš  od samega napora v službi pozabila na user posted image user posted image
Luna83 - danes je že torek, konec tedna se bliža izjemno hitro...samo še malo. Močno držim pesti, da bo +

Pozdravček vsem

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 418
3.2.2009 8:42:23   
krzlatka
Dobro jutro soborke!
Moram vam povedati da včeraj še ni bilo user posted image  živci so me matral, imela sem tak občutek kot da se nekaj dogaja tam spodaj, vsake toliko me je rahlo zbadalo že cel teden. Danes zjutraj pa me je radovednost premagala in sem naredila test, v sekundi se je narisal +. A je to možno, kar nism mogla verjet, sploh se nisem upala veselit. pa sem naredila še en test in isto. Sej nevem al sanjam al kajuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 419
3.2.2009 8:46:05   
Anya22
Krzlatka, torej si nosečka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu krzlatka)
Neposredna povezava do sporočila: 420
3.2.2009 8:47:45   
toba
Bravo krzlatka! Čestitam!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krzlatka)
Neposredna povezava do sporočila: 421
3.2.2009 8:51:38   
krzlatka
Hvala! ampak sploh ne dojemam.user posted image Drugače pa drugih znakov kot so boleče prsi ali slabosti nimam. A se je kej prehitro za veselit, bo bolje če počakam do pregleda ne? Pomoje bom že kar danes klicala g in se naročila.

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 422
3.2.2009 9:01:51   
toba
Krzlatka brez panike, moja prva nosečnost oziroma začetek nosečnosti je tudi potekal čisto brez znakov. Nobenih slabosti, bolečih prsi, špikanja... sam kondicije sem imela bolj malo, kar pomeni, da sem kolesarla bolj s težavo oziroma sem bila prej ob sapo, pa še to sem šele čez čas dojela, da je bilo verjetno povezano z nosečnostjo. Ti kar brez skrbi, grde misli vstran!!!
G. lahko pokličeš, itak te bo naročil šele okoli 8 tedna.

Želim ti lepo in umirjeno nosečnost

(odgovor članu krzlatka)
Neposredna povezava do sporočila: 423
3.2.2009 9:33:24   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: Anya22

Krzlatka, torej si nosečka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Februar pluskov se je začeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 424
3.2.2009 9:40:13   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: cori

IZVIRNO SPOROČILO: Anya22

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Februar pluskov se je začeluser posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  ČESTITKE! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.