timnala
|
ooo Marija..CVEKE!!! Tekom dneva vas ponavadi kr berem, ampak zdejle ste pa nasibale spet za malo enciklopedijo Tejcika29, ja smo ze zdravi..ze dolgo in veselo vozickamo spet zunaj..vsak dan, v vsakem vremenu..in vsem to pase Tak da, ko boste rekle za shod, naceloma pridem..razen, ce kej prileti vmes. Nas pancka, jst sm se pa po dooooolgem casu zdepilirala in uredila, tak da se prav fajn pocutim..prej sem to pocela res redno, zdej se mi pa kr nekak ne da spravit zraven.. Obseg glavice pri treh mesecih je imel 41,5. Kakanje - nas ze od zacetka kaka ful pogosto..verjetno ma res dobro prebavo, zato pa tud tako pogosto hoce jest..v glavnem kaka 3x al pa 4x na dan..zelo redko pa pride dan, da nic.. Glasba..ponavadi vse, razen kaksen rave in tehno..ce si pa doma v zgornji savinjski dolini, so ti pa veselice zakon.. a ne PikicaStonoga? Tam srecas vse, se nacvekas, napleses, (ce zelis napijes..) Od izvajalcev so mi pa ljubi Kreslin, Gibonni, Sank Rock, Jinx...malo morje jih je..najbolj mi pa verjetno lezi soft rock Ukvarjanje z ..hm..kaj naj recem..po moje se kr v primerjavi z nekaterimi, ki veliko spijo, ker nas to kr zelo zahteva in ga pac nosis, se pogovarjas, mu pojes..cist srecna sem, ce se zamoti v igralnem centru al pa lezalniku pa seveda v vozicku, ko je mir Spi pa ze od rojstva cez dan 3x do 4x po 20 minutk al pa vcasih ploskamo za pol urce.. Zdej ga tud pustim jokcat in cmevkat..vedno veckrat, da bi se navadil, da je lahko sam in da se sam zamoti, ampak nam ne uspeva najbolje..bomo se trenirali Aja, PikicaStonoga, glede nocnega vstajanja..jap..vstanem vedno, ker prvo mu dudico tiscim pa ni nic boljse in cmevka naprej al pa se zacne jokat in potem ga morem dvignit in podojit, ampak vcasih res popije zelo malo, tako da predvidevam, da je samo zejen. No, sem se jst napisala roman..cakam, da se perilo opere, da ga obesim in grem ninat. Vam pa mirno nocko, timnala