|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
2.2.2009 17:13:50   
miska73
TASSII Poročilo !!!!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 601
2.2.2009 17:23:10   
gloria
Zvezdica tudi jaz diham....gremoooooooooo punca po medotauser posted image ....

...jaz sem tudi zraven pri čestitkah za mamice...kol moram dati in kateri.......

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 602
2.2.2009 17:39:43   
mateja_goljev
ojla punce!
Čestitam vsem nosečkam in tudi novo pečenim mamicam, ostalim pa, tudi mi bomo nekega dne na njihovem mestu.

Mene lahko date na seznam, v ponedeljek 9.2. grem dat kri in na nato na posvet k sestri v ambulanto IVF. Imam 2 zamrzjenčka, postopek je naravni ciklus.

Hvala in lp pozdrav vsem sotrpinkam.

mateja

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 603
2.2.2009 17:54:00   
Goldy
Zvezdica - sej ne vem ali je že prepozno, ali ne, v glavnem diham s tabo....Da spoznaš tega tvojga medota in ga cartaaaaaaaaš....

WP - sorry, ker sem ti prej "ušla". Hja, ne vem, ali ti priporočam, ali ne. Da jih ne bom potem dobila, če ne bo pomagalo. user posted image  S policijo se takle igraš ni mala šala....
Moj se je kar tak odločil, sem bila neki skeptična takrat..., pa je rekel, da so ga sestre že 2x nafarbale, ko smo imeli 1x2dni posta, enkrat pa 1x pa 3 dni. Slabše kot je že, da tak ne more bit. Zdej ali je to bilo to, ali so bili vitamini (ki jih je jedel tako tako) pa ve on tam zgoraj, ali pač nekdo. Ali se je pač vse poklopilo. Človek pač marsikaj poskusi - in to je bil eden od poskusov. Moj se je v 2. postopku držal vsega - mislim vitaminčki, čajčki, brez alkohola 6 mesecev. In potem vpraša biologinjo, kakšen je rezultat, pa je rekla, saj veste tak pač, kot je. No, zadnjič sicer ni nič vprašal, ker se mu je že zdelo neumno. Ma sem naklofala. user posted image  Me neki vprašaš, pa dobiš skoraj dizertacijo.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 604
2.2.2009 17:54:39   
lara light
Zvezdica, sem že nazaj, nič novega?user posted image  Dihamo daljeuser posted image

Mateja, navijam!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 605
2.2.2009 18:04:58   
Kruce Fiks
Tole pa traja....user posted image

Ps; Shuka, sporoči kam pa kolk...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 606
2.2.2009 18:10:07   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Tudi jaz navijam, dihal pa raje ne bom, da ne pokvarim tempa...

Kruce sem se od srca nasmejala user posted image  user posted image  user posted image

NIČ NI NOVEGA PRI ZVEZDICI. VSAJ OGLASILA SE ŠE NI user posted image

TOREJ DIHAMO ŠE KAR NAPREJ user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 607
2.2.2009 18:14:04   
gloria

Tole pa traja....user posted image

..jaz sem se pa temu nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 608
2.2.2009 18:16:58   
kajsica

Tudi jaz navijam, dihal pa raje ne bom, da ne pokvarim tempa...

user posted image

Saj lahko tud sedaj malo treniraš za pozneje ko boš rabil!

Babike upam da tud mene zraven računate za vse 3 mamice in 4 malčke!  Saj nisem kaj pozabila!!!

Ščukica, kdaj pa kaj ti greš?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 609
2.2.2009 18:21:19   
Abra
Kok smo mi nestrpni user posted image najbrž ne drži mobija v roki user posted image
Kruce ima pa prav, da ji ne bomo tempa kvarili user posted image
Zvezdica, držim pesti!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 610
2.2.2009 18:22:18   
Abra
Aja, mene tut za telegrame računajte.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 611
2.2.2009 18:26:30   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Aja, mene tut za telegrame računajte.

Midva z mlinčkom sva tud zraven user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 612
2.2.2009 18:30:03   
Hope2
Dogajauser posted image user posted image , super same mamice in otročičkiuser posted image user posted image . Punce prosim, če še meni sporočite komu lahko nakažem dinarčke za naše/vaše mamice in njihove zaklade. Tudi ve ste naju z Lovrom razveselile in rade volje še jaz kogauser posted image .

Čestitke vsemuser posted image , tistim, ko pa še čakate na svoje zaklade pa vso srečouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 613
2.2.2009 18:46:49   
gigi1
OK zdej pa da se zmenimo. RESNO! user posted image  user posted image  user posted image

Vsi, ki bi radi prispevali za voščilnice in medije naj se zglasijo na naslednjem srečanju v Kongu in dajo za eno rundo. Tisti, ki niste iz LJU pa udeležba še bolj obvezna, da vas spoznamo v živo user posted image

Da zapijemo skupaj naše RR otročke user posted image

A smo zmenjeni?user posted image

PS Še nič novičk od Zvezdi

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 614
2.2.2009 18:52:49   
Hope2
gigi, tale bo mal težka, ker mi hodimo ob 7-8 spatuser posted image , vaše žurke pa se še ne začnejo takratuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 615
2.2.2009 18:53:29   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

OK zdej pa da se zmenimo. RESNO! user posted image  user posted image  user posted image

Vsi, ki bi radi prispevali za voščilnice in medije naj se zglasijo na naslednjem srečanju v Kongu in dajo za eno rundo. Tisti, ki niste iz LJU pa udeležba še bolj obvezna, da vas spoznamo v živo user posted image

Da zapijemo skupaj naše RR otročke user posted image

A smo zmenjeni?user posted image

PS Še nič novičk od Zvezdi

Žiži, tako se govori.
Ženske čisto resno, lepo da ste vse zraven, a pomislite malo, če bi hotela nositi vsaka svoj delež, bi na koncu 40 žensk nakazovali Shuki po 1 €. Za znoret, a ne.

Takole se zmenimo, tokrat gre denar iz skupne kasice Kongo prasice, na ta način ste vse, ki ste napisale, da želite prispevati avtomatsko prispevale. user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, da bo pa potrebno v februarju spet kakšno srečanje narediti, da bomo napolnile kasico prasico ravno za takšne primereuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 616
2.2.2009 18:53:35   
gigi1
Hope ni blema, bomo pa prej štartal user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 617
2.2.2009 18:56:40   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Žiži, tako se govori.
Ženske čisto resno, lepo da ste vse zraven, a pomislite malo, če bi hotela nositi vsaka svoj delež, bi na koncu 40 žensk nakazovali Shuki po 1 €. Za znoret, a ne.

Takole se zmenimo, tokrat gre denar iz skupne kasice Kongo prasice, na ta način ste vse, ki ste napisale, da želite prispevati avtomatsko prispevale. user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, da bo pa potrebno v februarju spet kakšno srečanje narediti, da bomo napolnile kasico prasico ravno za takšne primereuser posted image

A jst to slišim, da bo spet srečanje...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 618
2.2.2009 18:57:02   
Rakica_80
Ja jaz bi se rade volje udeležila srečanja in vas osebno spoznalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo moram vedeti, kdaj bo srečanje, vsaj en teden prej, da se lahko organiziramuser posted image Kakšen vikend, bi mi prišel najbolj pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Juhuu, se že veselimuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 619
2.2.2009 19:00:08   
gloria
....JAZ SE UDELEŽIM SREČANJA V DRUGI ALI TRETJI RUNDI KO BO NIK ZNAL KAJ POVEDAT DA VAS BO ZABAVALuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

...bi vas pa rada spoznalauser posted image ...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 620
2.2.2009 19:01:37   
gloria
..grem večerjo nardit do konca....upam da bo do takrat že kaj novic......

GO ZVEZDI GO...DIHAMO GLOBOKO, ZADRŽIMO IN IZDAHNEMO....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 621
2.2.2009 19:03:00   
mismis
BEBIII, ne skrbi za srečanje boš dovolj prej obveščena. Ponavadi damo najmanj en teden fore, pa objavimo na naši temi.

Gloria, ko boš lahko, boš pa lahko. Prej, kot lahko, pa ne gre. Full filozofija, kajne user posted image user posted image user posted image

Tassi, kako je bilo danes na punkciji, ali je vse v redu?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 622
2.2.2009 19:07:54   
miska73
Da razbijem tole monotono črkovno ozadje...

Za mojo Fargi da ji malo preusmerim misli...

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 623
2.2.2009 19:12:10   
Rakica_80
Mismis....okuser posted image
Sem se že vstrašila, da neboste imeli fešto brez meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 624
2.2.2009 19:12:25   
spelka12
ZA VSE BODOČE NOSEČKE, KI PRIČAKUJEJO FANTKA.  Doma imam posteljnino v modri barvi za posteljco 120/60. Je zelo lepa in čisto nova. Če katero zanima naj mi javi na zs, da zrihtam slike in ceno.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?