Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 17:13:50
|
|
|
|
miska73
|
TASSII Poročilo !!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 17:23:10
|
|
|
|
gloria
|
Zvezdica tudi jaz diham....gremoooooooooo punca po medota .... ...jaz sem tudi zraven pri čestitkah za mamice...kol moram dati in kateri.......
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 17:39:43
|
|
|
|
mateja_goljev
|
ojla punce! Čestitam vsem nosečkam in tudi novo pečenim mamicam, ostalim pa, tudi mi bomo nekega dne na njihovem mestu. Mene lahko date na seznam, v ponedeljek 9.2. grem dat kri in na nato na posvet k sestri v ambulanto IVF. Imam 2 zamrzjenčka, postopek je naravni ciklus. Hvala in lp pozdrav vsem sotrpinkam. mateja
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 17:54:00
|
|
|
|
Goldy
|
Zvezdica - sej ne vem ali je že prepozno, ali ne, v glavnem diham s tabo....Da spoznaš tega tvojga medota in ga cartaaaaaaaaš.... WP - sorry, ker sem ti prej "ušla". Hja, ne vem, ali ti priporočam, ali ne. Da jih ne bom potem dobila, če ne bo pomagalo. S policijo se takle igraš ni mala šala.... Moj se je kar tak odločil, sem bila neki skeptična takrat..., pa je rekel, da so ga sestre že 2x nafarbale, ko smo imeli 1x2dni posta, enkrat pa 1x pa 3 dni. Slabše kot je že, da tak ne more bit. Zdej ali je to bilo to, ali so bili vitamini (ki jih je jedel tako tako) pa ve on tam zgoraj, ali pač nekdo. Ali se je pač vse poklopilo. Človek pač marsikaj poskusi - in to je bil eden od poskusov. Moj se je v 2. postopku držal vsega - mislim vitaminčki, čajčki, brez alkohola 6 mesecev. In potem vpraša biologinjo, kakšen je rezultat, pa je rekla, saj veste tak pač, kot je. No, zadnjič sicer ni nič vprašal, ker se mu je že zdelo neumno. Ma sem naklofala. Me neki vprašaš, pa dobiš skoraj dizertacijo.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 17:54:39
|
|
|
|
lara light
|
Zvezdica, sem že nazaj, nič novega? Dihamo dalje Mateja, navijam!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 18:04:58
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Tole pa traja.... Ps; Shuka, sporoči kam pa kolk...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 18:10:07
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Tudi jaz navijam, dihal pa raje ne bom, da ne pokvarim tempa... Kruce sem se od srca nasmejala NIČ NI NOVEGA PRI ZVEZDICI. VSAJ OGLASILA SE ŠE NI TOREJ DIHAMO ŠE KAR NAPREJ
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 18:14:04
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Tole pa traja.... ..jaz sem se pa temu nasmejala
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 18:16:58
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Tudi jaz navijam, dihal pa raje ne bom, da ne pokvarim tempa... Saj lahko tud sedaj malo treniraš za pozneje ko boš rabil! Babike upam da tud mene zraven računate za vse 3 mamice in 4 malčke! Saj nisem kaj pozabila!!! Ščukica, kdaj pa kaj ti greš?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 18:21:19
|
|
|
|
Abra
|
Kok smo mi nestrpni najbrž ne drži mobija v roki Kruce ima pa prav, da ji ne bomo tempa kvarili Zvezdica, držim pesti!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 18:22:18
|
|
|
|
Abra
|
Aja, mene tut za telegrame računajte.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 18:26:30
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Aja, mene tut za telegrame računajte. Midva z mlinčkom sva tud zraven !
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 18:30:03
|
|
|
|
Hope2
|
Dogaja , super same mamice in otročički . Punce prosim, če še meni sporočite komu lahko nakažem dinarčke za naše/vaše mamice in njihove zaklade. Tudi ve ste naju z Lovrom razveselile in rade volje še jaz koga . Čestitke vsem , tistim, ko pa še čakate na svoje zaklade pa vso srečo
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 18:46:49
|
|
|
|
gigi1
|
OK zdej pa da se zmenimo. RESNO! Vsi, ki bi radi prispevali za voščilnice in medije naj se zglasijo na naslednjem srečanju v Kongu in dajo za eno rundo. Tisti, ki niste iz LJU pa udeležba še bolj obvezna, da vas spoznamo v živo Da zapijemo skupaj naše RR otročke A smo zmenjeni? PS Še nič novičk od Zvezdi
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 18:52:49
|
|
|
|
Hope2
|
gigi, tale bo mal težka, ker mi hodimo ob 7-8 spat , vaše žurke pa se še ne začnejo takrat
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 18:53:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 OK zdej pa da se zmenimo. RESNO! Vsi, ki bi radi prispevali za voščilnice in medije naj se zglasijo na naslednjem srečanju v Kongu in dajo za eno rundo. Tisti, ki niste iz LJU pa udeležba še bolj obvezna, da vas spoznamo v živo Da zapijemo skupaj naše RR otročke A smo zmenjeni? PS Še nič novičk od Zvezdi Žiži, tako se govori. Ženske čisto resno, lepo da ste vse zraven, a pomislite malo, če bi hotela nositi vsaka svoj delež, bi na koncu 40 žensk nakazovali Shuki po 1 €. Za znoret, a ne. Takole se zmenimo, tokrat gre denar iz skupne kasice Kongo prasice, na ta način ste vse, ki ste napisale, da želite prispevati avtomatsko prispevale. Se mi zdi, da bo pa potrebno v februarju spet kakšno srečanje narediti, da bomo napolnile kasico prasico ravno za takšne primere
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 18:53:35
|
|
|
|
gigi1
|
Hope ni blema, bomo pa prej štartal
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 18:56:40
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Žiži, tako se govori. Ženske čisto resno, lepo da ste vse zraven, a pomislite malo, če bi hotela nositi vsaka svoj delež, bi na koncu 40 žensk nakazovali Shuki po 1 €. Za znoret, a ne. Takole se zmenimo, tokrat gre denar iz skupne kasice Kongo prasice, na ta način ste vse, ki ste napisale, da želite prispevati avtomatsko prispevale. Se mi zdi, da bo pa potrebno v februarju spet kakšno srečanje narediti, da bomo napolnile kasico prasico ravno za takšne primere A jst to slišim, da bo spet srečanje...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 18:57:02
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja jaz bi se rade volje udeležila srečanja in vas osebno spoznala Samo moram vedeti, kdaj bo srečanje, vsaj en teden prej, da se lahko organiziram Kakšen vikend, bi mi prišel najbolj prav Juhuu, se že veselim
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:00:08
|
|
|
|
gloria
|
....JAZ SE UDELEŽIM SREČANJA V DRUGI ALI TRETJI RUNDI KO BO NIK ZNAL KAJ POVEDAT DA VAS BO ZABAVAL .... ...bi vas pa rada spoznala ...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:01:37
|
|
|
|
gloria
|
..grem večerjo nardit do konca....upam da bo do takrat že kaj novic...... GO ZVEZDI GO...DIHAMO GLOBOKO, ZADRŽIMO IN IZDAHNEMO....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:03:00
|
|
|
|
mismis
|
BEBIII, ne skrbi za srečanje boš dovolj prej obveščena. Ponavadi damo najmanj en teden fore, pa objavimo na naši temi. Gloria, ko boš lahko, boš pa lahko. Prej, kot lahko, pa ne gre. Full filozofija, kajne Tassi, kako je bilo danes na punkciji, ali je vse v redu?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:07:54
|
|
|
|
miska73
|
Da razbijem tole monotono črkovno ozadje... Za mojo Fargi da ji malo preusmerim misli...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:12:10
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mismis....ok Sem se že vstrašila, da neboste imeli fešto brez mene
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 19:12:25
|
|
|
|
spelka12
|
ZA VSE BODOČE NOSEČKE, KI PRIČAKUJEJO FANTKA. Doma imam posteljnino v modri barvi za posteljco 120/60. Je zelo lepa in čisto nova. Če katero zanima naj mi javi na zs, da zrihtam slike in ceno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?