Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 14:04:50
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo se je začelo dogajat. Mehur so ji predrli...Spet dihamo dihamo še jest, še jest diham... DAJMO ZVEZDICA, DAJMO MEDO
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 14:29:22
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ja, lahko se vidiva. Moj G začne nekje ob 9h. Moj dragi pa začne v sredo delat ob 13.30, tako, da morava imeti kosilo nekje ob 12.30. Tako, da sem do 12h sigurno frej. Ja otročku je pa važno, da ima toplino in zizo. Je rekel en kolega, da v samem začetku tako in tako vse kupijemo večinoma za "sebe", ker otroku tako ni važno kake barve je, igrače so najbolj doma narejene (npr. plastenka in not riž) Ob 10 h bom not k bom šla na CTG, pa te lahko pokličem, ko bom končala, pa se dobiva kje?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 14:46:07
|
|
|
|
Pija76
|
Zvezdica diham s tabo! Punce jaz se tudi pridružujem čestitki in darilu, ampak prosim, da se me obvesti na ZS ali GSm koliko sem komu dolžna, ker tle gor bom jaz spregledala!!!! Please..... Pozdravček, kidam naprej
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 14:55:09
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Pozdravček, kidam naprej Prid še k men, bom dala za malco
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 14:58:35
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo se je začelo dogajat. Mehur so ji predrli...Spet dihamo dihamo še jest, še jest diham... DAJMO ZVEZDICA, DAJMO MEDO ZVEZDI, MEDO Dihamo, dihamo.... Upam, da je že medo pokukal na ta svet. Če pa še ne, pa da bo prav kmalu.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 15:00:18
|
|
|
|
miska73
|
Šuki hvala za poslane čestitke našim novim mamicam. Kaj pa smo napisale na čestitko? Za finance smo potem dogovorjene, da se krije iz RR pivske blagajne. Če pa je potreben še kak samoprispevek, pa le povejte.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 15:02:06
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Šuki hvala za poslane čestitke našim novim mamicam. Kaj pa smo napisale na čestitko? Za finance smo potem dogovorjene, da se krije iz RR pivske blagajne. Če pa je potreben še kak samoprispevek, pa le povejte. Ti pošlem ZS k se mi ne da kopirat. Lenoritis al pa lenoprstis pa to sej veš
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 15:07:23
|
|
|
|
womanpolice
|
Tud men sporočte, prosm, po kolk se pobira za nokes in sončka. Hvala
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 15:08:38
|
|
|
|
womanpolice
|
GOLDY... Na enem postu sem zasledila, da vidva v zadnjem postopku nista 4 dni pred punkcijo Glede na to, da ima moj tud ZELOOOOOOOOOOOO slabe plavalčke in ZELOOOOOOOOO počasne... ali tud nama priporočaš, da zadnjih štiri dni ne? Hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 15:19:31
|
|
|
|
womanpolice
|
Goldy.. vidm, da si "ušla" tko da grem jst kosilo kuhat, potem pa v službo.. se tipkamo... lp lep dan vam želim!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 15:20:50
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo se je začelo dogajat. Mehur so ji predrli...Spet dihamo dihamo Dihamo
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 15:20:58
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ja, lahko se vidiva. Moj G začne nekje ob 9h. Moj dragi pa začne v sredo delat ob 13.30, tako, da morava imeti kosilo nekje ob 12.30. Tako, da sem do 12h sigurno frej. Ja otročku je pa važno, da ima toplino in zizo. Je rekel en kolega, da v samem začetku tako in tako vse kupijemo večinoma za "sebe", ker otroku tako ni važno kake barve je, igrače so najbolj doma narejene (npr. plastenka in not riž) Ob 10 h bom not k bom šla na CTG, pa te lahko pokličem, ko bom končala, pa se dobiva kje? O.k. Jaz bom pa tudi tja šla okoli 9.30 da bom do 10h upam da fertik.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 15:22:12
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ja, lahko se vidiva. Moj G začne nekje ob 9h. Moj dragi pa začne v sredo delat ob 13.30, tako, da morava imeti kosilo nekje ob 12.30. Tako, da sem do 12h sigurno frej. Ja otročku je pa važno, da ima toplino in zizo. Je rekel en kolega, da v samem začetku tako in tako vse kupijemo večinoma za "sebe", ker otroku tako ni važno kake barve je, igrače so najbolj doma narejene (npr. plastenka in not riž) Ob 10 h bom not k bom šla na CTG, pa te lahko pokličem, ko bom končala, pa se dobiva kje? O.k. Jaz bom pa tudi tja šla okoli 9.30 da bom do 10h upam da fertik. Se dobiva v čakalnici, al pa SMS kot zadnjič
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 15:29:30
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo se je začelo dogajat. Mehur so ji predrli...Spet dihamo Zvezdica, dihamo Ko se vrnem iz MŠ bo zagotovo zakladek že v naročju! Shuka, hvala za poslano našim mamicam! Dajte prosim javit, komu in koliko glede prispevkov, hvala
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 15:31:46
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ja, lahko se vidiva. Moj G začne nekje ob 9h. Moj dragi pa začne v sredo delat ob 13.30, tako, da morava imeti kosilo nekje ob 12.30. Tako, da sem do 12h sigurno frej. Ja otročku je pa važno, da ima toplino in zizo. Je rekel en kolega, da v samem začetku tako in tako vse kupijemo večinoma za "sebe", ker otroku tako ni važno kake barve je, igrače so najbolj doma narejene (npr. plastenka in not riž) Ob 10 h bom not k bom šla na CTG, pa te lahko pokličem, ko bom končala, pa se dobiva kje? O.k. Jaz bom pa tudi tja šla okoli 9.30 da bom do 10h upam da fertik. Se dobiva v čakalnici, al pa SMS kot zadnjič o.k.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 15:47:49
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo se je začelo dogajat. Mehur so ji predrli...Spet dihamo dihamo še jest, še jest diham... DAJMO ZVEZDICA, DAJMO MEDO ZVEZDI, MEDO Dihamo, dihamo.... Upam, da je že medo pokukal na ta svet. Če pa še ne, pa da bo prav kmalu. Jaz tud diham.... diham......... No tole za začetek, zdaj pa dober dan
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 16:14:37
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja super,dejmo zvezdica, lepo sproščeno dihat,.....vse dihamo s teboj in ti bo lažje
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 16:24:03
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zvezdica je odprta 3 cm. Klistir že dobila, zdej gre na umetne popadke. GO ZVEZDI, GO DEJMO DIHAT PUNCE, DA JI POMAGAMO go zvezdy, go, go,, go zvezdy, go, go, go zvezdy....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 16:31:38
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zvezdica je odprta 3 cm. Klistir že dobila, zdej gre na umetne popadke. GO ZVEZDI, GO DEJMO DIHAT PUNCE, DA JI POMAGAMO diiiiihaaaaaamoooooooooo
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 16:46:54
|
|
|
|
Serendipity
|
O, zvezdica - dihaj, dihaj, diiiiihaaaaaj! Držim pestke za vaju!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 16:49:43
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Drage tetke z RR! Sporočam vam veselo novico, da je danes ob 2:30 naša Noki postala ponosna mamica punčici Ivani (2040, 46cm) in fantičku Vitanu (2450, 49cm)!!!!!!!!!!!!!!! Čeprav sta malčka malo presenetila, je mamica rodila hitro in brez težav, malčka pa se počutita dobro in sta pri mamici! JUHUHUUUUUUU!!! BRAVO NOKI!!!!!!!!!!! Noki pozdravlja vse in čestita tudi mamici Sončku!!!! Oooooo, pa mi že mamo dva ta nova člana! Jupi! ČESTITKE & vse najlepše! Imeni sta pa drop dead great!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 2.2.2009 16:50:05 >
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 16:55:30
|
|
|
|
zarja1
|
Zvezdica še nekaj tebi ljubih navijačk.... diham draga, še kr diham s teboj!!!!!!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 16:56:19
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Zvezdica še nekaj tebi ljubih navijačk.... diham draga, še kr diham s teboj!!!!!!!! Tud jest
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 17:00:20
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Tudi jaz navijam, dihal pa raje ne bom, da ne pokvarim tempa...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 17:12:32
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Zvezdica še nekaj tebi ljubih navijačk.... diham draga, še kr diham s teboj!!!!!!!! še jest
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?