|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
2.2.2009 10:21:16   
Anonimen
uauu kako čvekate, sem vas prebrala, ampak nimam pojma kaj bi mogla pokomentiratuser posted image user posted image

Danes smo dopolnili 9. teden in gremo v 3. mesec jeeeuser posted image

aja pa tolk sem se hvalila da mi nič ni slabo, vse morem vzet nazaj, ker imam celodnevne slabosti, ne samo jutranje. Še dobro da vem da je to zaradiuser posted image

DOBRODOŠLE vse nove, kak nas je dosti, bomo podirale rekorde vam rečemuser posted image

(odgovor članu cori)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
2.2.2009 10:28:03   
Anonimen
tamikaaaa ja te slabosti so od hudiča,jaz sm rekla da če mi še kter reče da je pri drugmu drugače in da ziher ne bo tko kot prvič ma ga fentam resnouser posted image jaz sploh ne vem kaj naj dam v usta da mi ne bi bilo slabo pa tud če nč ne dam ma dete močno voljo da mi je slabouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 927
2.2.2009 10:35:33   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

tamikaaaa ja te slabosti so od hudiča,jaz sm rekla da če mi še kter reče da je pri drugmu drugače in da ziher ne bo tko kot prvič ma ga fentam resnouser posted image jaz sploh ne vem kaj naj dam v usta da mi ne bi bilo slabo pa tud če nč ne dam ma dete močno voljo da mi je slabouser posted image

..evo..čisto tako je pri meni..če ne jem me boli tista praznina user posted image  , ko se pa najem mi je pa slabo...groza..nevem kaj je boljše user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 928
2.2.2009 10:42:01   
Anonimen
julie pr men je s to razliko da tud če ne jem mi je slabo,tko da v obeh možnostih mi ni fajnuser posted image

(odgovor članu jullie)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
2.2.2009 10:59:28   
sontschica
larilu, ne se sekirat, če boš mela pregled šele v 9 tednu. veš pri moji ginekologinji naročajo šele od 8 do 10 tedna, če seveda nimaš kakšnih težav. pa tut zanč sem dobila za roj. dan knjigo o nosečnosti od Pušenjaka in tudi on tam piše, da G opravljajo pregled, ko ti zamudijo že 2 menstruacije. pa veš kolk se bo fajn videl plodek pri 9 tednih...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 930
2.2.2009 11:02:09   
ja.lo09
Pozdravljene v snežnem jutru!
Kako ste kaj, doma nam je šla povezava za internet, tako da vidim, da je kar precej novega. Ene ste praznovale, čestitam, druge ste uspešno opravile preglede, pa še kakšna nova se najde.
Dobrodošla Anonimna D.
Pri nas nič novega, nekaj slabosti se res pojavlja, a bolj v popoldanskih urah in zvečer. Malo me še vedno občasno boli glava in še vedno sem napihnjena kot balon. Prvi pregled imam v četrtek, komaj ga bom dočakala.

V prvi nosečnosti sem se mazalo s kremo proti strijam že od osmega tedna dalje in ušla sem brez vsake strije. Mazala sem se z Lorealovo kremo, sedaj pa še nisem pričela. Bom po prvem pregledu.

Nataša31, mislim da imaš ti danes pregled, da mi javiš jutri kako je bilo.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 931
2.2.2009 11:50:04   
cori
larilu, jaz tudi mislim, da je bolje tako. Prejšnjo nosečnost so me naročili prej, potem se je videla samo gestacijska, pa spet en teden čakanja....no sedaj sem naročena pri polnih 8t, in vem glede na dolžino mojega cikla, da se bo moral  videti srčekuser posted image

Ste kaj gledale EMO?
Meni je bil scenarij pod nivojem, 2 pesmi sta mi bili celo všečuser posted image

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 932
2.2.2009 11:51:37   
barika

user posted image user posted image user posted image user posted image , a me boš fentala? jaz se počutim odlično, napram prvič, slabo mi je za vzorec

drugače pa pri meni coca cola dela čudežeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 933
2.2.2009 11:52:19   
cori
kter reče da je pri drugmu drugače in da ziher ne bo tko kot prvič ma ga fentam resno

Če primerjam vse nosečnosti med sabo-vsaka popolnoma drugačna, z vsakič novimi tegobicamiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 934
2.2.2009 11:53:26   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: barika

drugače pa pri meni coca cola dela čudežeuser posted image

user posted image user posted image pri meni tudi

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 935
2.2.2009 11:53:50   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: cori

Ste kaj gledale EMO?
Meni je bil scenarij pod nivojem, 2 pesmi sta mi bili celo všečuser posted image

se podpišem, tale MMM je ena kura od voditlce/igralke ... sramota za nekaj kar moramo plačevati.user posted image
no ja, vsaj pesem je kolker tokl, čeprav mi je  bila langa bolj všeč.

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 936
2.2.2009 12:03:11   
cori
Ja, mene je najbolj razočaral scenarij in voditeljica...na momente sploh nisem mogla verjeti, da je to res prireditev nacionalne televizije. Polno teh kvazi smešnih? vložkov prežetih z negativno energijo....res ne znajo pripraviti ene sproščene prireditve...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 937
2.2.2009 12:13:59   
yenny
Se strinjam naša ema ni za nikamor.Tako so trapasti,da ne veš,a je sploh kakšen scenarija napisan ali se pa kar sproti zmišljujejo.Naj bi bili duhoviti,kaj pa vem,jaz sem se vmes večkrat vprašala a sem jaz čudna,da se ne smejim,ali pa je z njimi nekaj močno narobe.Itak,da je z njimi!!!user posted image
Drugače pa,kaj naj rečem,slabo mi je iz dneva v dan bolj,bruham ne,ker ne moremuser posted image  in za povrhu sem v totalnem minusu z energijo!user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 938
2.2.2009 12:37:47   
Anonimen
ma jaz bi ga mogla met prej ker sm mela prvo nosečnost rizično pa 2 meseca preden se je plusek pokazal sm mela ss pa tko no,no sej še ta teden pa drug potem bomo vidil kako pa kaj.
barika ne ne bom te tist s mislna v tem smislu če bi men kdo reku da bo ta nosečnost drugačna brez slabosti k ga pa res napadem k lev oz. levinjauser posted image
jaz pa coca cole ne smem,drgač sm pa že vse probala kar bi mi pomagal proti slabosti pa ni učinkauser posted image
jaz eme nisem gledala k je vsak let slabša prej sm edin vidla komad k je zmagu in je dober čeprav se melodija skoz ponavlja pa una tja pa sem hoče neki zapet ampak ok ,mi pa ne deluje kot komad za evrovizijouser posted image

(odgovor članu yenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
2.2.2009 13:54:32   
vila MaLiNa
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image  PDP / NICK (STAR.)   (?. user posted image ,?. user posted image )   NASLEDNJI PREGLED    NS

user posted image   24.08.  Lorian (37)            (3.user posted image ,3. user posted image          27.01
user posted image   28.08.  altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )        06.03.    13.02.
user posted image   30.08.  tulpek (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )          03.03.     12.02.
user posted image   30.08.  sarajan (?)             (1.user posted image , ?.user posted image )            ??
user posted image   01.09.  Tanchy (?)              ( 2.user posted image , 1. user posted image        ??
user posted image   01.09.  vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0 user posted image )         4.02. 
user posted image   02.09.  eva Ana (27)              ( 1.user posted image , ? user posted image )       19.02.  24.02.
user posted image    02.09.  Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image      ?.?.
user posted image   02.09.  tinec78 (30)            (1.user posted image , 0 user posted image )         22.01. 
user posted image   03.09.  TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0 user posted image )         ?.?. 
user posted image   04.09.  ne vem (29)             (3. user posted image , 1. user posted image )      16.01.
user posted image   03.09.  barika (24)              (2. user posted image , 1. user posted image )      23.01.  23.02.
user posted image   05.09.  enaS (32)                (2. user posted image , 1.user posted image )       11.02.
user posted image   05.09.  Pia67 (41)               (2. user posted image , 1.user posted image )       19.01.
user posted image   05.09.  tajčika (31)             (3. user posted image , 1.user posted image )       19.01.
user posted image   06.09.  pingi (?)                    (2.user posted image , 1. user posted image )      04.02.    
user posted image   06.09.  teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2. user posted image )       ?.?.    
user posted image   06.09.  koss (?)                    (?.user posted image , ?. user posted image )       04.02.    
user posted image    07.09.  oktavija (28)           (2. user posted image , 1. user posted image )    27.03.    26.02.
user posted image   07.09. *TaMiKaaa* (21)     ( 1. user posted image , 0 user posted image )    24.02.    05.03.
user posted image   08.09.  veselka (27)           
(1. user posted image , ?. user posted image )     02.02.
user posted image   09.09.  cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )    10.02.   
user posted image   09.09.  S1902 (29)             (2. user posted image , 1.user posted image )     11.02.
user posted image   09.09.  sontschica (24)       (1. user posted image , 0.user posted image )     02.03.   26.02.
user posted image   09.09.  zadovoljnalana(?)    (?. user posted image , 1.user posted image )      11.02.
user posted image    10.09.  baja* (29)                 (2. user posted image , 1. user posted image )    29.01.
user posted image   10.09.  JaLuca (32)               (3. user posted image , 2.user posted image    30.01.
user posted image    10.09.   tejabrina (?)              (?.user posted image , 2.user posted image )        ?.?.
user posted image   11.09.  Pupček (28)              (1. user posted image , ?. user posted image )    23.02.
user posted image   11.09.  jpnincy (25)              (1. user posted image , 0. user posted image )    13.02.
user posted image   12.09.  kepica (27)                (4. user posted image , 1.user posted image )     20.01.    02.03.
user posted image   12.09.  Casiopea (?)                (?. user posted image , ?.user posted image )     12.02.   
user posted image   13.09.  Anonimenuser posted image  (28) (4.user posted image , 2.user posted image )     19.01.     02.03.
user posted image   13.09.  baby blue (26)            (1. user posted image , ?. user posted image )    14.01.
user posted image   13.09.  pika_nogavicka (22)  (1. user posted image , ?. user posted image )    ?.?.
user posted image   13.09.  darjau (28)            (3. user posted image , 2. user posted image )    11.02.
user posted image   15.09.  soncek_25 (29)          (1.user posted image , 0.user posted image )     03.02.
user posted image  
 17.09.  nussy (?)                      (?.user posted image , 2.user posted image )      03.02.
user posted image   19.09.  Nepoznana (26)           (1.user posted image , 0 user posted image )     ?.?. 
user posted image    19.09.  zorion  (?)                     (2.user posted image , 1.user posted image )     25.02.     19.03.
user posted image    20.09.  larilu (?)                       (3.user posted image , 1.user posted image )      13.02.
user posted image   20.09.  noa1  (33)                    (2. user posted image , 1. user posted image )    16.02.
user posted image   21.09.  laraa (24)                     (2.user posted image , 1.user posted image )     02.02.
user posted image   21.09.  yenny (34)                   (2.user posted image , ?.user posted image )      11.02.
user posted image   22.09.  ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )       02.02.
user posted image   25.09.  Anya22 (25)                (2.user posted image , ?.user posted image )      11.02.
user posted image   25.09.  cori (29)                      (3.user posted image , 2.user posted image )       12.02.
user posted image    27.09.  anonimna user posted image  (31)  (?.user posted image , ?.user posted image )        13.02.
user posted image   27.09.  Anonimna user posted image  (?)       (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
user posted image   27.09.  Nataša31 (?)               (2.user posted image , 1.user posted image )       02.03.
user posted image   27.09.  Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1.user posted image )       09.02.
user posted image   30.09.  Bety11 (43)                (xx.user posted image , 3.user posted image )     11.02.
user posted image   01.10.  nincika (24)                (1.user posted image , 0.user posted image )       11.02.  
user posted image   xx.xx.  Anonimna D (?)            (?.user posted image , ?.user posted image )        26.02.
user posted image   xx.xx.  ja.lo09 (28)                 (?.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx.  jullie (?)                       (?.user posted image , ?.user posted image )        27.01.
user posted image   xx.xx.  mojgal (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )        22.01.
user posted image   xx.xx.  poloko (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx   punčka10 (24)            (1. user posted image , 0 user posted image )     20.01.
user posted image   xx.xx.  smetanca (?)               (?.user posted image , ?.user posted image )        26.01.
user posted image   xx.xx.  tažana (?)                    (2.user posted image , 1.user posted image )       02.02.

Skupaj: 61 user posted image
Z nami so pot začeleuser posted image :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška 
user posted image   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu vila MaLiNa)
  • Neposredna povezava do sporočila: 940
    2.2.2009 14:04:11   
    sontschica
    danes ima kar nekaj user posted image prve preglede, morate potem poročati, kako je šlo.

aja larilu, če je pa tako, bi pa jaz na tvojem mestu (če slučajno nisi že sama) opozorila sestro pri naročanju. brez skrbi, vse bo v redu. pozitvno je treba razmišljat.

men je zanč kar mal pomagal, ko nas je lenck okregala, da preveč negativnih misli bere. jaz sem zdej optimistično naravnana, vem, da bo vse OK in da bom septemra dobila v roke najlepšega user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 941
    2.2.2009 14:10:52   
    vila MaLiNa

pregledi v tem tednu
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponedeljek 02.02.2009
    veselka
    laraa
    tažana

torek 03.02.2009
    soncek_25
    nussy

sreda 04.02.2009
    vila MaLiNa
    pingi
    koss

četrtek 05.02.2009

petek 06.02.2009 

pregledi v naslednjem tednu
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponedeljek 09.02.2009
    Rožica82

torek 10.02.2009
    cukr07

sreda 11.02.2009
    Anya22
    Betty11
    enaS
    ninicka
    S1902
    yenny
    zadovoljnalana

četrtek 12.02.2009
    Casiopea
    cori

petek 13.02.2009 
    Anonimnauser posted image
    jpincy
    larilu

(odgovor članu sontschica)
    Neposredna povezava do sporočila: 942
    2.2.2009 14:19:26   
    vila MaLiNa
    Pozdravljene punce,

vas ima pa kar nekaj naslednji teden pregleduser posted image
    Jz tudi komaj čakam svojegauser posted image  Še moj dragi pravi, kaj se to vleče user posted image , ker je ves navdušen in hoče na pregled z mano.

Midva pa sva že malo pogledala stvari za najinega dojenčkauser posted image  Ampak samo gledala... nagledan imava GT3 voziček (je ravno pravšnji za tok visoke ljudi kot sva midvauser posted image ), pa posteljice sva gledala... samo so vse kar drage a niso? S tem, da rabiš potem kupiti še vzmetnico in posteljnino. Aja... pa dragi je tudi že sobico zrisaluser posted image .

Ema je pa itak razred zase - vodenje tudi meni ni bilo všeč (preveč čudni humoristični vložki, kot je že ena omenila), komisija ima spet različen okus od večine glasovalcev... Zmagovalna pesem mi je pa še kar luštna, čeprav besedilo in pevkauser posted image  Osebno je bil meni Naber najvolj všeč. Če bi pa Dremeljca in Verbotnova nastopali s to pesmijo bi bile najbolj primerne, bi vsaj veliko glasov moškega dela publike dobili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 943
    2.2.2009 14:39:42   
    Anonimen
    jaz zdele neki malga pokukam na emo k je ponovitev,pa morm rečt karmen stavec mislim skoz je z roko neki mahala in je zgledala k tip k si jajca popravljauser posted image čist mimuser posted image pol en tip k je pel k da bi mel ščipalko na nosu jao groza,pa nexys al karkol hudiča je že,groza nisem vedla da so se maškare že začeleuser posted image
    jaz sm pa dohtarco klicala pa sm dobila sestro pa glede na to da sm krvavo slino kašljala pa tko da baje ni nič hudega če bo pa karkol narobe naj pridem pa kuj,moj ni bil čist nič navdušen nad odgovormuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 944
    2.2.2009 15:18:43   
    Lenck
    user posted image jaz sem tudi gledala emo. alternativa je bil en film s trupli, pa sem rekla, da to za bebo ni ok user posted image če se bom režala nad glupostmi na emi, da bo že boljš. no, pa skoraj ni bilo za smejat, oddaja je bila res bolj za zjokat, vsaj po mojem okusu ni bila user posted image

sicer pa mi je čedalje manj slabo, wau, prav fejst se mi zdi. sem se nekak zmenila, da mi ne rabi bit slabo, da bi vedela, da sem noseča, in se zdaj res zmanjšujejo slabosti. čisto me razganja user posted image doma mora počivat (hkrati majčkeno berem o tej rh negativnosti, je katera med vami tudi negativna? kako gre?), enkrat na teden pa me fant in brat peljeta ven. user posted image madonca me razvajajo user posted image ta teden padejo terme user posted image

eno vprašanje za tiste, ki že kaj gledate okoli za otroško opremo in podobnem - na podlagi česa se odločate/ocenjujete/izbirate? ok, saj bodije in pajacke še gre, ampak ko sem samo uč vrgla na vozičke user posted image saj rabiš diplomo user posted image no, pa do septembra bo tudi za to diplomo še časa user posted image

lep dan vsem user posted image želim, pa bodite razumevajoče do svojih partnerjev, vidim, da je težko biti noseč. moj je čisto bogi - slabosti, napihnjenost, bolečine, crkljivost... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 945
    2.2.2009 15:31:41   
    vila MaLiNa
    Lenck bravo za dobro počutje user posted image . Pri meni je tudi vsak dan bolje, samo skos morm neki jestuser posted image , sem taka kot hrčekuser posted image  Kaj boš pa v termah delala? A se boš kopala ali boš šla tudi v savno?

Midva sva želela trikolesnik, so nama pač lepšiuser posted image . No in ker ima moja svakinjo že hčerko je rekla, da lahko posodi lupinico in košaro. No in tako smo pristali na GT3user posted image  Čeprav je velik in težek ni problema, ker je avto dovolj velik. Je pa res, da izbira vozičkov nenormalno velika. Pri nama kot vidiš ni bila težka odločitevuser posted image

Lp

(odgovor članu Lenck)
    Neposredna povezava do sporočila: 946
    2.2.2009 17:33:27   
    veselka
    oj souser posted image ,

se kr neki časa nisem javila, ampak dons je pa kr treba. smo imel pregled. veliki smo 30,9 mm, kar je točno 10 dopolnjenih tednov in imam zdej PDP 31.8.2009. (le kje sem se zaračunala), ampak bom kr tuki ostala, med vami. moram rečt, da se sploh ne morem nagledat slikice user posted image user posted image . nuhalno svetlino imamo 18.2.

slabosti mi že ponehujejo, bruham tud ne več user posted image . apetit je še zmer tak, da ne ve kaj bi user posted image . pa ful mam skos grenko v ustih, pol pa skos bombone jem. pa zlo hitr sm lačna in mi je pol grozn slabo in moram pol spet hitr kej pojest. no, kukr sta šle 2 kg dola, so zdej 3 nazaj user posted image user posted image user posted image

slikico prilepim, takoj ko ugotovim kako user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 947
    2.2.2009 18:02:19   
    Lenck
    vila Malina (user posted image všeč mi je tvoj nick), ne o apetitu user posted image saj meni verjetno zato ni slabo, ker samo jem. stalno. meljem. tale primerjava s hrčkom je zelooooooo primerna user posted image

v termah pa nameravam bolj ali manj samo poležavat v vodi user posted image pri savnanju sem morala biti že prej previdna, tako da sedaj niti ne razmišljam o tem. kolikor vem, so mnenja zelo deljena, pa ne bom tvegala. za kopanje pa sem vprašala zdravnico in je rekla, da ni problema, samo treba se je zaščitit pred okužbami (z vodoodpornim tamponom). bolj crkljanje kot pa trening user posted image če je vse ok, potem ne bi smelo biti problema - sicer pa, jaz sem bolj problematična, pa mi je vseeno rekla, da grem lahko. treba je pač poslušat telo, koliko česa mu paše, in nikakor ne pretiravat, ne s temperaturo vodo (najbolj vroči/hladni bazeni) ne z miganjem, po mojem.

hja, midva niti nimava sorodnikov, ki bi že kaj imeli, kolegov z otroki pa tudi zelo malo, tako da bomo očitno šli v trgovino in kupili, kar pač bomo user posted image bom pa potem znala kaj povedat mlajšemu bratu, če bo kaj "naštimal" user posted image

mogoče pa bi lahko kaj o opremi in nakupih napisale tudi tiste, ki že imate doma naraščaj? user posted image

veselka, jaz sem prešaltala na čigumije, da bonbonov ne toliko. dlje jih lahko žvečim, pa še pašejo mi, slabost tudi odganjajo. ampak spet ne pretiravat, ne user posted image

(odgovor članu veselka)
    Neposredna povezava do sporočila: 948
    2.2.2009 18:26:37   
    tulpek
    IZVIRNO SPOROČILO: barika

Jutro
    jaz sem se naročila na NS v Velenje, imam pa 23.2.
    Po pravici povedano, sovražim vožnjo in me iz npr. Celja do Maribora tak utrudi zadeva, dapotem polovico popoldneva prespim ... tak da, če samo pomislim, da bi mogla it do Lj, se mi že dremat začneuser posted image . Edino kar sovražim so doooolge vožnje, zdej v nosečnosti pa še tolk hujš.

H kateri pa greš v Velenje? Js grem h K. Mohorko, imam pa 11 dni prej. Meni tudi vožnja niti malo ne diši in še utruja me, čeprav samo sedim zraven. Velenje mi je pa pred nosom, sem vsak teden vsaj 1krat tam, tako da sem se odločila, da grem kar tja. Ne vem pa, zakaj se v celju ne najde eden, ki bi delal NS.

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 949
    2.2.2009 18:31:43   
    tulpek

tm na polovic 9 tedna se mi zdiuser posted image ma sploh mi ni fajn pa k me boli pa take fore pol me pa naroči šele takrat,k pravi pregled bi mogu bit med 6 in 8 tednom,ma serje ga naše zdravstvo orng

Js sem ga imela šele pri 8tin 5 dni, imela bi še en teden  kasneje, če bi sestra vedela, da sem imela dolge cikle, pa sem to zamolčala. Pregled v 6-7t je brezvezen, ker se pogosto še ne vidi srčka in je sama panika po nepotrebnem. Kar vprašaj kakšno, ki se ji je to zgodilo... boljše malo počakat, čeprav vem, da je hudo.
    Če imaš pa kakšne probleme (krvavitve, hude krče ipd) je pa druga stvar in bi te res mogli pregledati. Meni so rekli, če bi bilo kaj takega, naj tako pokličem, da se zmenimo za pregled.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 950
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......