Anonimen
|
Čer so od anonimne Danes sem se končno uspela naročiti na pregle, ki ga imam šele 24.2., ampak bomo potrpeli, ni Bom ko mali otrok, ki odpteva na koledarju do počitnic Potem pa mogoče povam katera sem, mogoče pa vseeno počakam do NS Sem videla, da vas nekatere že malo v šoping vleče Jaz sem skoraj vse oz. lahko rečem da vse kupila, ker nisem imela praktično kje dobiti. Vedela sem, da ne bo zadnji , zato sem kupovala malo kvalitetnejše (po mojem mnenju in priporočilih) in posledično malo dražje, pa mi ni žal, ker je vse dobro ohranjeno in sedaj grem samo še v nekaj "kozmetičnih" nakupov in bo to to. Sej ne vem ali sem pisala ali ne, voziček imam Bugaboo Cameleon jeans, sam voziček je super, poleti sem dokupila strehico ki "diha" in ni bilo nič vroče, košara je dolga in prostorna, voziček lahek, lahko vodljiv, obrača se v obe smeri, tudi s košaro (tako da je lahko vedno obrnjen proti tebi tudi v športnem delu), pa košara se da v naklon (če se npr po klancu sprehajaš). Teža je kar pomembna, ker morate vedeti, da boste verjetno veliko hodile okoli s tudi same in takrat je veliko jemanja vozička iz avta in nazaj, kar pomeni poleg dvigovanja nše dodatno obremenitev. Se splača razmišljati o tem Sobice mi2 za 1 nisva kupovala, samo posteljico (Stokke) v beli barvi, ostalo bova začela dokupovati kasneje, ko bodo dejansko potrebe, ker oblačila so bila do sedaj v previjalni, sedaj bodo pa v garderbni sobi. Sobico bi namreč rada opremila v stilu igralnice, pa sva raje malo počakala, da se malo financ nabere in pade kaka dobra ideja.... Cunjice sem tako kot Barika, nabavila v C&A, H &M, pa nekaj v Premaman (Emporium - na razprodajah), nekaj v Zari.... CA in HM imata fajn cotike, ker se lahko na 60 pere, kar je na začetku pomembno, ker drekec čez pride....pa pobruhajo kaj... Predlagam, da si nekaj d+financ v ta namen za razprodaje prihranite in si takrat potem malo duška daste, jaz na razprodajah še za naslednjo sezono kaj kupim ponavadi In zdaj sem se čist preveč razpisala..... Bomo imele še dovolj časa za te stvari
|