|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
1.2.2009 11:51:27   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja, meni se zdi malo zgodaj, se bojim, da bo "zgubljena" v njej user posted image  Kdaj pa ste ostale, ki ste večkrat mamice, dale user posted image  v tavelike postelje user posted image

Mi smo se ravno selili, ko je bil mali star 2 leti in smo kar kupili mladinsko sobo s posteljo 140x200, zraven smo pa dokupili ograjico. Nismo imeli težav, pa tudi mali je bil zadovoljen, ker je lahko sam splezal dol s posteljeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 901
1.2.2009 11:56:52   
cori

Ja, meni se zdi malo zgodaj, se bojim, da bo "zgubljena" v njej user posted image  Kdaj pa ste ostale, ki ste večkrat mamice, dale user posted image  v tavelike postelje user posted image

Ta večja je šla pri treh letih v ta veliko posteljo brez težav user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 902
1.2.2009 12:40:15   
oktavija
Čavči deklata!!!

Ja hvala za čestitke...user posted image  No jaz bi vas samo prosila da me popravite v seznamčku... PDP 07.09.2009 in naslednji pregled 27.03.2009, pa enega bejbija imamo!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 903
1.2.2009 13:01:11   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

barika mi imamo muro 4 in smo res zadovoljni... tudi košaro sem kupila...  tako, da voziček bo isti, le za malega bom kupila buggypod, da bom z obema lahko šla na sprehod user posted image

o tem tud jaz razmišljam jauser posted image user posted image

btw. nekaj malega pa tudi pri nas snežiuser posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 904
1.2.2009 16:07:03   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: barika

barika mi imamo muro 4 in smo res zadovoljni... tudi košaro sem kupila...  tako, da voziček bo isti, le za malega bom kupila buggypod, da bom z obema lahko šla na sprehod user posted image

...ne boš verjela ampak imava še nekaj skupnega.. tudi mojemu sinu je ime enako kot tvojemu  user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 905
1.2.2009 19:47:31   
barika

...ne boš verjela ampak imava še nekaj skupnega.. tudi mojemu sinu je ime enako kot tvojemu  user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image super. koliko je pa star?user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 906
1.2.2009 19:52:22   
Anonimen
Hoj,

Za enkrat se vam oglašam še kot ''anonimen'', saj razen mojega dragega nihče še ne ve, da smo spet v veselem pričakovanju. Naš korenjak, ki še nima eno leto bo tako dobil bratca ali sestrico. Test sem opravila v sredo 28.1. in več kot očitno je, da bomo septembra zibali.

Pregled pri svoji G imam 26.2., ko bo tudi že vse bolj jasno kar se dneva D tiče. Do takrat pa bom vesela če me sprejmete medse pod oznako Anonimna D.

(odgovor članu jullie)
  Neposredna povezava do sporočila: 907
1.2.2009 20:02:14   
Anonimen

Hoj,

Za enkrat se vam oglašam še kot ''anonimen'', saj razen mojega dragega nihče še ne ve, da smo spet v veselem pričakovanju. Naš korenjak, ki še nima eno leto bo tako dobil bratca ali sestrico. Test sem opravila v sredo 28.1. in več kot očitno je, da bomo septembra zibali.

Pregled pri svoji G imam 26.2., ko bo tudi že vse bolj jasno kar se dneva D tiče. Do takrat pa bom vesela če me sprejmete medse pod oznako Anonimna D.

user posted image
seveda te vzamemo user posted image

Koliko je pa tvoj korenjak star user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 908
1.2.2009 21:12:19   
Anya22
Septemberke, a ve ste se že naročile na NS??? Kam boste šle opravljati NS???? Mene mika, da bi šla v PO. Ko sem bila v prvo user posted image sem bila v Dravljah!!!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 909
2.2.2009 7:31:52   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Anya22

Septemberke, a ve ste se že naročile na NS??? Kam boste šle opravljati NS???? Mene mika, da bi šla v PO. Ko sem bila v prvo user posted image sem bila v Dravljah!!!!

Jutro!

Jaz se bom danes naročila NS, saj so bili v petek odsotni. Grem zagotovo v Dr. Darji Strah v LJ saj mi jo je moja ginekologinja priporočala in opravila bom obe preiskave NS in pregled na osnovi odvzema krvi!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 910
2.2.2009 7:46:51   
cori
Anonimna D: dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 911
2.2.2009 7:49:38   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: Anya22

Jaz se še nisemuser posted image , sem nameravala danes...sem si včeraj po netu poiskala telefonske, ampak še sedaj ne vem ali v Dravlje ali v Domžale k dr. Strahovi.

Prejšnjič sem bila pa tudi jaz v Dravljah, pri dr. Pušenjaku.

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 912
2.2.2009 7:56:13   
Anonimen
user posted image

Eno lepo sneženo jutro od mene punce user posted image

Jaz sem pa dons šla ponoči 4x na wc, mislim groza. Sem se pa danes zjutraj vagala in se nisem še nič zredila. To me pa najbolj veseli, ker imam kar malo slabo vest, ker kar naprej nekaj jem. Vseskozi sem lačna in tukaj v sluzbi se mi sodelavka že prav smeji. Jah nimam kaj lakota je huda stvar.

Kar se opreme tiče sem se jaz odločila oz. je potrebno zamenjati voziček. Sej za začetek ga še imam potem za v avto bo pa potrebno kaj manjšega bolj zložljivega kupit, ker ta je kr mal neroden. Je pa fini. Obleke tud imam oboje roza in modre, nekaj malega bom pa že dokupila.

Posteljico pa upam, da se bomo prej selili in bo šel tamali v svojo veliko posteljo in bo naš novi user posted image  podedoval to, ki jo ima sedaj bodoči srednji.

Sonchnica čestitke za rojstni dan, sicer malce z zamudo pa vseeno iz srca.

Meni še vedno ni nič slabo user posted image user posted image  edin lačna sem. Sem pa ze prav nestrpna ravno danes mesec imam NS in komaj čakam, da izvem, da se naš user posted image  lepo razvija in da bom lahko veselo novičko povedala vsemu svetu. Sem že hotela včeraj povedat pa sem se ugriznila v jezik in upam, da mi uspe, sej sem kar karakter. Tudi za spol nisem nikoli vprašala, se mi je uspelo zadržat in je bilo presenečenje in mislim, da tudi tokrat ne bom spraševala, kar bo pač bo, samo da bo zdravo jaz pravim.

Nič lepo se imejte pa kar lepo čvekajte, da bom imela spet kaj za prebrat, ste kar pridne, kar se čvekanja tiče.

(odgovor članu cori)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
2.2.2009 8:47:42   
oktavija
Ekola... jaz sem se naročila pri dr. Strah v DOMŽALAH na NS in imam jo 26.2.2009 ob 11 uri.user posted image user posted image  Tako da je tudi to rešeno!
Ja pa ironično da mi je včeraj poknil en zob ker sem jedla trde kokiceuser posted image  oz. ne razpočene kokice, pa se danes naročim pri zobarju in mi da datum 18.03.... HALO!!! Pokjen zob imam ne morem jest!!!! Sestra pa meni sej to je že naslednji mesec, če vas bo bolelo pa pridite prej in čakajte v ambulanti med naročenimi... hahahauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 914
2.2.2009 8:59:56   
sontschica
živjo punce,

najprej vsem hvala za lepe želje ob roj.dnevu. sem bila ta vikend kar precej zaposlena, tako, da me ni bilo na forumu.

oktavija, tudi jaz imam 26.2. NS pri Darji Strah v Domžalah, ampak šele popoldne.

otroške opreme pa jaz še ne gledam, ker se mi zdi še tako daleč. mogoče, ko bo opravljena NS, pa ko marca diplomiram, da bom potem malce začela gledat te stvari.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 915
2.2.2009 9:13:36   
jullie

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image super. koliko je pa star?user posted image

čez slaba dva tedna bo 7 mesecev ..

...no kar se pa opreme tiče bova midva kupila posteljico 70x140, enako kot jo imava  zdaj...preverjeno lahko otrok spi dolgo v njej..še cel vrtec.. ker otroško sobo v kompletu mislimo kupiti šele, ko se bo začela šola in nič prej... poznam primere, ko so že pri dveh, treh letih kupili komplet sobo in rezultat: poškodovano in porisano pohištvo user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 916
2.2.2009 9:27:49   
baby blue
jst se imam namen danes naročit na NS pa me zanima če mi lahko katera posreduje telefonsko številko dr. Strahove pa tiste ki ste že bile pri njej če mi lahko poveste približno, kje se nahaja?

Drugače pa je moje počutje solidno... še vedno imam slabosti in sem utrujena... tako da si vsak dan privoščim sprehod vsaj za 10 minutk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 917
2.2.2009 9:43:49   
barika
Jutro
jaz sem se naročila na NS v Velenje, imam pa 23.2.
Po pravici povedano, sovražim vožnjo in me iz npr. Celja do Maribora tak utrudi zadeva, dapotem polovico popoldneva prespim ... tak da, če samo pomislim, da bi mogla it do Lj, se mi že dremat začneuser posted image . Edino kar sovražim so doooolge vožnje, zdej v nosečnosti pa še tolk hujš.

Npr. ko sem bila prvič noseča, sma šla z mojim do Ikee (iz Celja), pa me je potem še 2 dneva bolela glava, mislim groza no.

GREm malega nafojtrat, se je pred dobre pol ure zbudil (spal je od sedmih zvečer user posted image ) potem pa na sneg ...ene 15 cm ga je.user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 918
2.2.2009 9:44:13   
sontschica
baby blue - tole je telefonska št. za naročanje k dr. Strahovi 051 - 636-000. jaz ne vem točno kje se nahaja, ti bo pa zagotovo sestra razložila, ker se sedaj seli na novo lokacijo.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 919
2.2.2009 10:05:45   
cori
evo, sem se hotela naročit na nuhalno, pa je linija skoz zasedenauser posted image .

Larilu, si se ti že naročila?

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 920
2.2.2009 10:12:35   
Anonimen
evo meneeeeeee poleg vasuser posted image
cori ne nisem se ker še nisem mela pregleda k mam prvi pregled šeleeeee 13.2. tko da ne bom nič se naročala dokler mi G. ne pove da detetu srček bijeuser posted image
pr nam je tud snegec pa kaže da ga bo še

(odgovor članu cori)
  Neposredna povezava do sporočila: 921
2.2.2009 10:14:21   
cori
Vidiš, jaz sem se pa probala naročit, pa zasedeno. Pa sem si rekla, kaj hitiš....saj je še čas. Jaz imam pa en dan pred tabo prvi pregled. Po eni strani komaj čakam, po drugi pa me je takooo strah. Koliko boš ti noseča, ko boš imela prvi pregled?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 922
2.2.2009 10:16:39   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

user posted image user posted image user posted image ...jaz se še vedno rada zadržujem na oni temi, kjer sva bili prej,...imam občutek kot da punce poznam...
Bo treba zdaj še med septembrke večkrat pokukatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 923
2.2.2009 10:17:54   
Anonimen
tm na polovic 9 tedna se mi zdiuser posted image ma sploh mi ni fajn pa k me boli pa take fore pol me pa naroči šele takrat,k pravi pregled bi mogu bit med 6 in 8 tednom,ma serje ga naše zdravstvo orng

(odgovor članu cori)
  Neposredna povezava do sporočila: 924
2.2.2009 10:19:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cori

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

user posted image user posted image user posted image ...jaz se še vedno rada zadržujem na oni temi, kjer sva bili prej,...imam občutek kot da punce poznam...
Bo treba zdaj še med septembrke večkrat pokukatuser posted image

ja sej jaz tud pridm sm pokukat pol me pa te anonimne tok zmedejo k itak ne vem ktera kdaj pišeuser posted image aha evo dobr da sm se spomnila adnonimna d welcomeuser posted image user posted image

(odgovor članu cori)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......