opatija
|
Ojla drage Sem bila tako okupirana zadnje dni, da mi ni uspelo ničesar napisati . Danes sem pa dobro uro brala vaš klepet in malo nadoknadila debato Cel vikend smo se svaljkali po obiskih in hvaležno sprejemali čestitke Posledično sem danes mal debelo pogledala, ko sem stopila na vago Hitro gredo gor kile, precej bolj kot prvič. Me kar malo skrbi, da me poleti na plaži ne zamenjajo s kitom Pri tamaučku mi je bilo ful slabo, pa vse mi je smrdelo, tako da se mi ubožice, ki prestajate isto, prav smilite. Zdržite še malo, v večini primerih najkasneje po 16 tednu sledi obdobje super energije in super počutja Jaz moram potrkati, ker se tokrat počutim super, je pa problem, ker bi skos jedla Edina nadloga ki me spremlja je riganje Trudim se prikriti, pa se vseeno sliši kot bi spila tri ornk pire Neverjetno se mi zdi, da se mi že kar dobro vidi trebušček, nekaj takega kot prvič v petem mesecu! Zato tudi jaz nameravam v šoping, imam le dvoje hlače od prej, gornji deli pa so za visoko nosečnost. Hvala za info. o H&M na Rudniku. Sem mislila, da v Lj. H&M nima nič za . Nasvet pri nakupu vozička: najprej razmislite, kje se boste večino časa sprehajale (po naravi/gozdnih poteh ali po mestu/pločnikih). Nato je dobro upoštevati, da otročički hitro rastejo in so v vozičih hitro zelo utesnjeni. Zelo pomembno je, da ima voziček čim več možnosti nastavitev, saj je težko predvideti, katera poza bo vašemu otročičku najbolj odgovarjala. Pomembno je tudi, da se poze enostavno spremeni, ne da ob tem npr. zbudite otroka. Pa še to drage , izberite tisti voziček ki bo VAM najbolj všeč, saj bo kar lep čas najpomembnejši del opreme za vašega sončka. Po mojem mnenju se splača za dober voziček odšteti malo več, pa raje kje drugje kaj privarčevati. Mi imamo voziček Hartan Skater in sem super zadovoljna z njim, zato ga bomo kar obdržali. Res je velik in kar težak, vendar meni odtehta, ker je zelo vzdržljiv. Vozili smo se po gozdu, snegu, dvakrat je bil na avionu, vozili smo tudi po mivki v Tuniziji in na Karibih. Voziček je velik in udoben, zato tamauček še sedaj včasih zaspi v njem, pa je precej velik za svojih 22 mesecev. Vzeli smo model z "mehko" košaro, kjer je tamauček spal takoj po porodu. Ta košara pa se zelo enostavno spremeni v vrečo za nogice. Skratka multipraktik Za konec še iskrene čestitke vsem za uspešno opravljeno NS in držim pesti za vse ki vas še čaka! Jaz komaj čakam pregled 19.2., da spet vidim mojega otročička Bodite v cvetju, PAPA PS za tabelco: Zgleda sem pozabila napisati PDP, ki je 7.8.
|