|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
1.2.2009 13:28:05   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: go_ta

Ayo, očitno so avgustovke nekam pobegnileuser posted image pri nas snegec pada, se za zdaj grejem notri, potem bo pa treba ven na zrak. si gledala emo? mene je gianni rijavec nasmejal za ves teden ha hauser posted image  dons pa še en večer, jeejuser posted image

ja, mi smo se tud lepo nasmejali vceraj zvecer, nekateri so fino fusali, ajajajaa!!
drgac je bla pa men ful vsec love simpfony (quartissimo). sicer bomo vidli dons se ostale, ki so ze v finalu, ampak bom drzala pesti zanje. gospa ima drugac ful lep glas. user posted image

pri nas tudi snezi. zjutraj je slo zelo narahlo, sem rekla da bova sla z gabrielom vseeno vsaj za pol urce ven...ampak zdaj pa zmeraj bolj pada... Res skoda smo zaprti cel vikend tukaj doma user posted image user posted image

Barbk, jaz sem si tudi vedno zelela dvojcke...to je men fuuuuuul dobr!! user posted image
No, mam pa zato mozeka k je dvojcek. user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
1.2.2009 14:33:49   
simonalokar
res so nekam vse odšle kje ste.

jaz sem se za zdaj pocajtala sam še smrkam ampak tudi to bo. slabosti so ob večerih tako da bo upam tudi to bolje.

glede izcedka, jaz ga imam tud ampak se ne obremenjujem sam da ne srbi pa je vredu imam nevrtalno milo oz. intimno tako upam da bo bolje.

voziček in lupinico imam od 1user posted image tako da imam kombiniranega in sem zadovoljna in še enega z marelo tako da ne bom kupovala. nakupovala ne bom ničesar ker imava z mojo sestro 1user posted image pozimi drugo pa poleti tako da bom imela vse od nje. samo kupt morava odraslo pojsteljo za našega sinka, ker je to že prerastel in jo bo dal svojemu user posted image .

nosečniških oblek še ne kopujem nekaj imam iz prve user posted image - trenirko. kupit moram kakšno tuniko za polet in kratke hlače mal sem gledala v quelle je katera že kdaj kupovala nosečniške stvari tam majčke si upam kupt hlač pa ne.

zdajle pa gledam naše kako se sankajo in od sestre mož in otroc kako so kul se žaklajo po naših hribih ko bi jih videle kako padajo in uživajo na snegu vključno z odraslimi.

jaz sem pa notr zaradi bolezni še ne grem vn se mal mirkam.

lepo nedeljo še naprej

lp simona 13 t in 1/7

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
1.2.2009 17:55:28   
Serendipity
Uh, smo pa res tiho, kot mišike, čez vikend. Se vse cartate, mar ne?

Še dva dni do NS. Komaj čakam. Pravkar sem se super lepo nažrla torte. Mnjami! Zdaj pa spet počivam, ker so me spet začeli oreng krči grabit... A pri vas je tudi tako s temi krči? Meni se zdijo kar pogosti in kot pred M. Sicer pijem Magnesol (bljk) ampak se še vseeno ponavljajo.
Za nosečniška oblačila - še malce počakam, potem bomo pa videli. KO imam kako tanjšo majico, se kar narahlo vidi izboklinica user posted image , hlače me še ne tiščijo tak da zaenkrat ni potrebe. Mi je pa toliko super, da gre za poletne mesece, ker so mi cool tunike, pa oblekce user posted image Le, kot opažam tudi pri drugih, vročina me skrbi ... user posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
1.2.2009 18:05:32   
Muca83
Pa je res bolj tiho tukaj ta vikend, se vidi, da vas ima večina v službi čas tipkat user posted image Jaz pa ravno obratno...

Tole se kar bojim napisat, da se mi ne maščuje ampak ta vikend so slabosti malo bolje kot prej. Se pojavijo nekajkrat v dnevu ampak ko nekaj pojem, je dobro. Upam, da tako ostane oz. počasi mine tudi to user posted image

Očitno se tudi s trebuhom spet nekaj dogaja... Danes sem ravno na meji udobja še zapela kavbojke in pas sem mogla za eno luknjo bolj na široko zapet user posted image Očitno bo počasi čas, da potegnem nosečniške hlače iz omare... Ampak bi rada še do NS počakala, upam, da bodo hlače zdržale user posted image

A katera ve, a imajo v H&M v LJ (Citypark ali Rudnik) tudi nosečniški oddelek? Nisem nikoli opazila, ko sem bila tam.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
1.2.2009 18:09:31   
Muca83
Aja, pa še nekaj. A mislite punce, da nam bo uspela kaj na morje skočit poleti? Jaz se prav sprašujem do kdaj (katerega tedna) je še pametno it kam na oddih. Rezervirala pa vnaprej sigurno ne bom nič, ker se nikoli ne ve, kako bo nosečnost sploh potekala.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
1.2.2009 18:35:51   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
Zdaj pa spet počivam, ker so me spet začeli oreng krči grabit... A pri vas je tudi tako s temi krči? Meni se zdijo kar pogosti in kot pred M. Sicer pijem Magnesol (bljk) ampak se še vseeno ponavljajo.

a ves da so mene pa danes nekaj zagrabili krci in tudi kot pred M. sem hitro zacela pit Mg (do zdaj ga nisem), meni je drugace dober. Mi vsa pijaca smrdi, ampak tole je pa kar okusno. user posted image

pa se nekaj se me je zacel lotevat kaselj in slabo pocutje user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
1.2.2009 18:56:12   
Barbk
Muca83 nosečniška oblačila v H&M dobiš na Rudniku, V CP-ju jih nimajo.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
1.2.2009 18:57:49   
Barbk
Aja pa morček si omenila. Mi naj bi šli zadnje 14 dni v juniju. Upam, da nam uspe.user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
1.2.2009 19:04:14   
tulpek
Glede morja razmišljam o začetku junija, če bo vse OK.
Je pa že odprta tema o tem, ampak mislim, da je zdrsnila na drugo stran.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
1.2.2009 19:08:27   
SAŠA77
pozdravljene vse skupaj,
vidim da je tema glede dopusta,mi imamo v planu it konec junija v moravce
če bo vse vredi,no mogoče še prej za kakšen podaljšan vikend na morje,ampak vse je odvisno kako bo potekala nosečnost seveda,
želim vam prelep večer z svojimi domačimi,

še dva dni in juhejjjjj veselo na NS,iii komaj čakamouser posted image user posted image user posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
1.2.2009 19:13:38   
Muca83
Barbk, hvala za odgovor!

Mislim, da bo moj dopust letos kvečjemu kakšen podajšan vikend, ker imamo v službi drugače kolektivca, ki pa je konec julija in takrat bo že prepozno za kam hodit. Bomo videli.

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
1.2.2009 19:15:24   
tulpek
Povzetek zadnjih dni:
- dopoldne še kar gre, bolj se bližamo večeru, slabše je. Vsakih 10 minut se mi hoče vsebina želodca dvignit, ampak mi uspe to preprečit. Pa slabo mi je bilo včeraj zvečer tako, da sem lahko samo na miru ležala, vsako premikanje mi je povzročalo nepotrebne bolečine.
- zelo me napihuje. Čist preveč, sam zrak je v meni. In potem letam vsakih 20 min na wc, pa pride ven samo zrak.
- trebušček se mi tudi zjutraj že pozna, ampak nihče ne opazi, ker se primerno oblečem. Čez dan me pa napihne za vsaj 5. mesec.
- nosim še običajna oblačila.
- prebava mi laufa kot prej, vsaj 3krat dnevno, čeprav ne jem veliko.
- apetita še vedno ni, je pa malo boljše. Občasno me prime jesti kakšno hrano, ki je prej nekaj let nisem (jajca).
- z utrujenostjo je boljše, ne hodim več čez dan spat, grem pa zvečer zelo zgodaj.

Upam, da se me v naslednjem tednu minejo slabosti in siljenje na bruhanje, ta teden je bil kar pester glede objemanja školjke. En dan sem pa delala test, če je slučajno elevit kriv, pa ni bilo nič boljše.

Tiste, ki imate krče, kje jih imate? V nogah? Js sem jih imela včasih veliko, zdaj pa na srečo ne. Ampak že od prej preventivno pijem Mg.

Sneži pri nas že cel dan in upam, da nas ne zameče preveč, ker moram jutri v službo.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
1.2.2009 19:30:47   
go_ta
očitno bo tale tema junija samevala, tud midva nameravava junija it na morje, na pag, sam še ne veva točno, kdaj bova šla. ampak važno, da greva, komj čakam!!user posted image moramo naše morske/poletne otroke na morje pelat he he.
jst se pa vsak dan bolj širim - hlače težko zapenjam, bunda me mal tišči čez prsi. zato pa komaj čakam toplejše mesece, bo pomoje lažje zarad oblačil. bom pomoje kr skočila v celovec v c&a, imajo nosečniški oddelek.
serendipitiy, jst mam kr srečo s krči, včasih čutim kaj, ni pa tok moteče. pikice pač rabjo prostor. tko da kr pij magnesol pa bo. vse to bo minilo - slabosti, krči ... bomo pa dobivale druge radosti vrjetnuser posted image
jst si grem pa zdj gres (beri: pšenični zdrob, za tiste ki temu ne rečete tkouser posted image  narest pol pa ema. da vidim, kaj bomo letos izbral - tko ali tako pa ljudem ne bo všečuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
1.2.2009 19:40:10   
toninena
Tema bo samevala, Pag bo pa poln nosečnicuser posted image . Midva tudi planirava julija na Pag

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
1.2.2009 19:52:07   
kerala
Vidim, da ste že vse pred TVjem - tudi jaz se na hitro javim, pol pa akcija...

Sem vam kar fauš, če vam hrana ne paše preveč, jaz bi kar jedla in jedla. Čeprav se mi zdi, da se v zadnjem mesecu nisem kaj velik zredila, sem imela celo kilco manj, tako da zaenkrat +3.

Mene pa dopusti vedno tako mamijo. Mi prad koncem junija praktično nikamor ne moremo, imamo 2 šolarki doma, ki ne želita zamuditi ravno zadnjih dni. Parkrat smo jo na daljša potovanja popihali prej, zdaj pa protestirata. No, kam daleč tako ne razmišljamo. Sem mislila, da bi izkoristili novemberske jesenske počitnice, jih podaljšali za kaka 2 tedna in šli z dojenčkom kam na toplo... bomo ideli, če bo vse OK...

Dvojčke bi si pa tudi jaz zelooo želela. Z možem sva razmišljala, da bomo zdaj imeli enega pravega edinčka, ki ga bodo kar tri "mamice" cartale, zato bi bilo najbolje, da imamo takoj še enega - druga runda - hčerki, ki sta zdaj stari že 12 in 14 let, sta namreč le 17 mesecev narazen in to se mi je vedno zdelo res super!

Zdaj pa že Emo napvedujejo, šibam še nekaj za popapcat pripravit...

Ajde, lep večer in polno smeha vam želim!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
1.2.2009 20:05:28   
tulpek
Js si pa tako želim apetita in tega, da bi lahko zdravo jedla. Imam kar slabo vesti, ker tako slabo jem, kot že nekaj let ne. 

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
1.2.2009 20:09:43   
go_ta
toninena, kam na pag pa ti odhajaš? jaz bom v novalji kot že par let, ma sestrica apartma doluser posted image
pri meni so tud prigrizki pripravljeni - sadje, zdaj pa mal šinfanja čez nastopajočeuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
1.2.2009 22:42:08   
toninena
Sva bla zdaj 7 let v Sukošani pri Zadru, ma pa direktor v Šimunih 2 rezidence tik ob obali pa bova šla letos tja mal pogledat, če bo buša pustila seveda. Ja, zda jso pa spremembe, do zdaj sem bil vsako leto min 14 dni, zdaj bo pa konc

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
1.2.2009 22:44:26   
Muca83
Eh, mene pa Ema ne gane preveč. Itak je vedno isto, nobenega pametnega izbora, komadi so sicer taki, da grejo v uho, ampak nič posebnega, da bi lahko izstopali. Ker moraš z nečim izstopat, če hočeš na Eurosongu kam prit, časi klasičnih popevk so minili. Jaz sem imela danes kot vsako nedeljo na sporedu večerno likanje in sem zraven Emo gledala, potem se je pa moj iz računalnika za TV preselil in takoj začel prestavljat kanale. user posted image Pa se nisem preveč sekirala, saj mi je bilo povezovanje komadov pa res čisto zgrešeno. Komadi pa tudi nič takega, da bi želela navijat za koga user posted image

Tale vikend sem kar dobro izkoristila, ko je boljše počutje. Včeraj sem malo bolje pospravila stanovanje, ker prej je bilo bolj žalostno s tem. Danes pa sem celo user posted image , kar je cel dosežek ker tako poredko user posted image Pa zlikala sem tisti ogromni kup cunj, ki se je nabral. Prav ponosna sem nase user posted image

Joj, kdaj bo že petek... Se mi zdi, da ga čakam že pol leta user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
2.2.2009 6:20:43   
Alisa
jutr,
očitno smo se vse ta vikend crkljale, ker smo bolj malo čvekale.
Mi smo bili v Čatežkih kjer je naš korenjak prav užival in ga nisi mogel spravit iz bazenov, star je 2,5 let in se je sam vozil po toboganu, z rokavčki, res je bil prav posrečen ker se je dru če si hotu jit zraven in je vpiv sam bom šol, tako da ga je moj dragi spodaj čakal, da ga je uloviv. ljudi je bilo pa neverjetno veliko. uglavnem imeli smo se super.

- glede izcedka jaz ga imam tud en dan veliko, drugič pa ničč, to je normalno dokler te ne srbi in peče, tako kot ste nekatere že napisale.
- voziček bomo imeli istega kot pri prvem, saj sem z njim zadovoljna.
- morje tudi mi gremo konec junija na Ugljan, potem pa še malo na Kvarner, kjer imajo starši prikolico, če bo vse po sreči.

Vsem ki imate danes NS veliko sreče!
Zdaj pa na šiht, saj je tukaj na Gorenjskem snega za izvoz, ceste pa ne zgledajo nič sčiščene, to bo spet cela štalauser posted image .

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
2.2.2009 7:01:05   
aprilčica07
Jutro bejbe,

ja, vikend je bil pester in mi je zmanjaklo cajta za rr:):) Imeli smo se  lepo, je bla tle svakinja in njen može, pa smo šli malo pohajat zvečer, drug dan smo malo poležavali, pol pa so moški šli obrezovat trte, mi2 sva pa šli spet na teren, tokrat malo zapravljat.. Mi je prav pašalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer smo spet v službi in spet bo treba delat.. Jao, danes zjutraj sem šla na vago.. Ufa, bo treba se malo počuvat, ker imam v petek pregled in je tista sestra ful občutljiva na kilažouser posted image user posted image user posted image user posted image In se mi zdi, da jih bom malo slišala... Je pa res, da smo ful jedli te dva dni in je to najbrž posledica vsega tega:)

Muca83; mislim,da si spraševala za morje.. ja, mi bomo šli, če bo z mano vse ok, enkrat junija, najbrž v drugi polovici, ali na Lošinj ali pa do Medulina.. Ponavadi hodimo na Hvar, letos pa to definitivno odpade, kam blizek pa bomo šli, ja.. Že zaradi tamalga:):) Sicer bo šel tamali tudi z mojimi in taščo, pa se mi zdi prav, da gremo tud mi3 malo počofotatuser posted image user posted image

Grem, na kafe in pol delat.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
2.2.2009 7:43:28   
Anonimen
ojla čvekice... Jaz sem tudi imela okupiran vikend user posted image   Sorrry......  No zdaj sem tukaj in če dovolite bi se malo potožila user posted image   Sem se ob pol dveh zbudila z upanjem, da grem samo normalno kak-at pa sem totalno obsedela z lavorjem v naročju... Sicer bruhala na koncu nisem ampak falilo je pa NIČ user posted image user posted image user posted image user posted image   zadnjič ko sem se napela, sem že čutila tako, da sem mislila, da bom otročka na svet spravila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdej počivam in se ne dam... VEM da je vse OK in da me samo prebava malo heca user posted image user posted image user posted image

No zdej pa še o vas... če mi kera malo poroča, kako ste bile čez vikend bo SUPER user posted image user posted image user posted image user posted image   da ne grem tehle spisov za nazaj brat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. Hvala ker ste me poslušale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 1522
2.2.2009 8:53:04   
tejči77
Pozdravljene!
Končno se tudi jaz javljam.
V petek sem imela nuhalno, pikec je velik 57mm, dr. Pušenjak pravi, da je rezultat dober, je pa precej slabši kot dve leti nazaj. Ampak glavno, da je OK Je pridno telovadil, velika verjetnost pa je, da bo spet punčka.user posted image user posted image user posted image . Mene je čez vikend mučil hud bronhitis, zjutraj je najhuje, tako da sem danes komaj prilezla v službo. Ne morem se odkašljati, polna pljuča imam sranja in vse me tako peče, da komaj diham. Sem klicala včeraj v dežurno ambulanto, pa so mi rekli, da mi pljuč tako ali tako ne smejo slikati in naj veliko pijem in počivam. Kot da lahko, če vzamem bolniško bom še isti mesec brez službe.

Glede vozička, mi imamo tudi Quinny-a speedy-a, super zadovoljna. Sva ga pa izbrala zato, ker paše nanjga lupinica maxi-cosi. Če greš kam na hitrco ali pa k zdravniku in otrok spi, ga lahko kar z lupinico vred vzameš iz avta in ga ne budiš, pa direkt na vozek. Enostavno in priročno. Pa za kakšen kratek sprehod tudi. Čeprav za taprave sprehode imamo mi še košaro dreami. Mi je bil všeč pa tudi Jane slalom pro, moj favorit, pa je odpadel ravno zaradi lupinice, ki se na testih ni najbolje odrezala. Sem komplicirala.
Pa še ena stvar. Ne vseh večjih nakupov odlagat za poletje. Meni je bilo noro vroče, komaj sem dihala in niti slučajno mi ni bilo za hodit okol po trgovinah. Jaz sem imela maja že vse doma in hvala bogu, da je bilo tako.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
2.2.2009 9:36:35   
čačka
Pozdravljene

Od NS se nisem nič oglasila, ker me je vuroza priklenila na posteljo. V glavnem... NS je super (nad 8000), videli smo rokice, nogice, glavo, želodček... super! Sva bila pri dr. Strahovi in nimam drugih besed kot pohvale. Prijazna, strokovna, sproti vse razlaga... Tako da vam jo priporočam!
Rok ostaja 12.8., velik pa je bil 6,2cm. Spol pa se ni videl... Itak ni panike, saj imava še čas izvedet. Pa tudi, če ne bova zvedela do dneva D, ne bova delala tragedije iz tega user posted image
No, drage nosečke, velik užitkov na zasnežen dan.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
2.2.2009 9:37:13   
5ra83
tejči,
čestitam za dobre rezultate, tudi jaz sem imela v petek NS in imam dobre rezultate. Pri 25 letih imam 1: 19750. Je rekel, da je to zelo dobro. user posted image je velik 7 cm in se je kar vstran obrnil, tako,d a smo ga morali kar malo drezat, da se je pustil zmerit. Spola pa se ni videlo, ampak to sploh ni pomembno, glavno, da je vse vredu.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.