Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 11:42:17
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Drage tetke z RR! Sporočam vam veselo novico, da je danes ob 2:30 naša Noki postala ponosna mamica punčici Ivani (2040, 46cm) in fantičku Vitanu (2450, 49cm)!!!!!!!!!!!!!!! Čeprav sta malčka malo presenetila, je mamica rodila hitro in brez težav, malčka pa se počutita dobro in sta pri mamici! JUHUHUUUUUUU!!! BRAVO NOKI!!!!!!!!!!! Noki pozdravlja vse in čestita tudi mamici Sončku!!!! iskrene čestitke mamici in očku. Ivana in Vitan dobrodošla med nami Zvezdica držim pestke, da bo hitro in čimmanj boleče tasssika kako je šlo danes?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 11:43:26
|
|
|
|
Stella Rossa
|
spelka slišim da si ti Gorenjka....s kirga konca pa si?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 11:43:51
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zvezdica je odprta 3 cm. Klistir že dobila, zdej gre na umetne popadke. GO ZVEZDI, GO DEJMO DIHAT PUNCE, DA JI POMAGAMO Dejmo Zvezdi, čimprej do cilja, samo še malo, malo, pa boš objela svoje drugo sončece...mislimo nate lubica!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 11:45:14
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zvezdica je odprta 3 cm. Klistir že dobila, zdej gre na umetne popadke. GO ZVEZDI, GO DEJMO DIHAT PUNCE, DA JI POMAGAMO evo dete prihajaaaaaa dihamo joj se mi že vrti od dihanja
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 11:46:16
|
|
|
|
gigi1
|
Punce imam tehnični problem Imam službeni mobitel in ne morem poslati telegrama (to pač nekako ne gre na stroške firme), preko neta pa ne da naročit Ali se katera, ki ima mobitel št. ali stacionarni telefon od telekoma javi, da ji pošljem podatke za telegrame. Mišmiška ji bo pa preko klika vrnila stroške. Hvala
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 11:46:58
|
|
|
|
KIWI
|
Shuki, ko sem brala o teh tvojih težavah z rokami, mi je bilo ful hudo. Pa saj si tega sploh predstavljat ne morem, kako to je. Moram rečt, da te prav občudujem, ko to tako lepo prenašaš. Pa naj ti teh osem dni do konca čimhitreje mine, pa bodo tudi roke boljše, a ne?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 11:48:09
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zvezdica je odprta 3 cm. Klistir že dobila, zdej gre na umetne popadke. GO ZVEZDI, GO DEJMO DIHAT PUNCE, DA JI POMAGAMO vidim , da se je začela akcija. Diham zvezdi.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 11:50:10
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ok pupike Mam podatke. Sicer je pri Noki še nekaj?, pa tudi pri Sončku imam 2 priimka. Pa bom kar oba napisala A dam zraven še medvedke? How mač je za dodat in komu ???? Jaz tud....komu pa denarce?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 11:52:01
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Punce imam tehnični problem Imam službeni mobitel in ne morem poslati telegrama (to pač nekako ne gre na stroške firme), preko neta pa ne da naročit Ali se katera, ki ima mobitel št. ali stacionarni telefon od telekoma javi, da ji pošljem podatke za telegrame. Mišmiška ji bo pa preko klika vrnila stroške. Hvala Gigi, jaz nimam stacionarnega, žal. Upam, da se kera druga javi. Za denar pa prosim, da obvestite, da lahko prispevam. Hvala
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 11:54:00
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ok pupike Mam podatke. Sicer je pri Noki še nekaj?, pa tudi pri Sončku imam 2 priimka. Pa bom kar oba napisala A dam zraven še medvedke? How mač je za dodat in komu ???? Jaz tud....komu pa denarce? Tud mene to zanima.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 11:55:21
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Punce imam tehnični problem Imam službeni mobitel in ne morem poslati telegrama (to pač nekako ne gre na stroške firme), preko neta pa ne da naročit Ali se katera, ki ima mobitel št. ali stacionarni telefon od telekoma javi, da ji pošljem podatke za telegrame. Mišmiška ji bo pa preko klika vrnila stroške. Hvala Gigi jaz imam žal vse preko siola.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 11:56:49
|
|
|
|
lana08
|
Gigi če se ni še nobena javila lahko jaz pošljem telegrame.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 11:56:56
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Punce imam tehnični problem Imam službeni mobitel in ne morem poslati telegrama (to pač nekako ne gre na stroške firme), preko neta pa ne da naročit Ali se katera, ki ima mobitel št. ali stacionarni telefon od telekoma javi, da ji pošljem podatke za telegrame. Mišmiška ji bo pa preko klika vrnila stroške. Hvala Lohka jest prek mobitela, sem že delala za telegrame tko. Pošlji mi ZS
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 12:06:44
|
|
|
|
bambi75
|
Tassi sedaj je že vse za tabo in upam, da zvečer vidim lepo novico. Prav tako tudi za zvezdico, da bo že imela v naročju. Šuki zdaj pa že lahko počasi ti greš, sem se že navadila, da so vsak dan nove . Rokce pa upam, da bodo le popustile. lambr?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 12:07:45
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Tassi sedaj je že vse za tabo in upam, da zvečer vidim lepo novico. Prav tako tudi za zvezdico, da bo že imela v naročju. Šuki zdaj pa že lahko počasi ti greš, sem se že navadila, da so vsak dan nove . Rokce pa upam, da bodo le popustile. lambr? Lohk bi šla pa mali noče lambr = posoda, vedro, lavor
< Sporočilo je popravil Shuka -- 2.2.2009 12:09:29 >
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 12:10:52
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zvezdica je odprta 3 cm. Klistir že dobila, zdej gre na umetne popadke. GO ZVEZDI, GO DEJMO DIHAT PUNCE, DA JI POMAGAMO evo dete prihajaaaaaa dihamo joj se mi že vrti od dihanja ZVEZDI, ZVEZDI, ZVEZDI, ZVEZDI....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 12:10:55
|
|
|
|
gigi1
|
Punčke hvala, sem že Šuki angažirala
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 12:13:59
|
|
|
|
zarja1
|
Zvezdica diham, diham, diham kr s sestanka!!!!!!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 12:15:02
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Punčke hvala, sem že Šuki angažirala No, super, drgač bi jaz - preko neta in plačaš z Moneto :) Pridne ste!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 12:17:06
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zvezdica je odprta 3 cm. Klistir že dobila, zdej gre na umetne popadke. GO ZVEZDI, GO DEJMO DIHAT PUNCE, DA JI POMAGAMO evo dete prihajaaaaaa dihamo joj se mi že vrti od dihanja ZVEZDI, ZVEZDI, ZVEZDI, ZVEZDI.... Dejmo ZVEZDI, dejmo ZVEZDI
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 12:17:47
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Punčke hvala, sem že Šuki angažirala No, super, drgač bi jaz - preko neta in plačaš z Moneto :) Pridne ste! Reby ne da se preko neta. zato je pa problem nastal
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 12:18:14
|
|
|
|
Kicsi
|
Hoj,hoj. Same fetne stvari se pišejo po forumu. Najprej vse čestitke NOKI za nova družinska člana.Lepo jih cartaj. Zvezdica,ti pa dobro dihaj,še bolš pritiskaj,da boš tudi ti čimprej cartala svojega angelčka. Sonček33,tebi, možu in Lovrotu pa vračam pozdrave pa vsem skupaj en velik .Imejte se lepo.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 12:21:17
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Punčke hvala, sem že Šuki angažirala No, super, drgač bi jaz - preko neta in plačaš z Moneto :) Pridne ste! Reby ne da se preko neta. zato je pa problem nastal Madonca sem jaz sto let za luno. JAz sem do zdaj pošiljala samo tako, da sem šla na pošto in gasa.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 12:26:55
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Tassi sedaj je že vse za tabo in upam, da zvečer vidim lepo novico. Prav tako tudi za zvezdico, da bo že imela v naročju. Šuki zdaj pa že lahko počasi ti greš, sem se že navadila, da so vsak dan nove . Rokce pa upam, da bodo le popustile. lambr? Lohk bi šla pa mali noče lambr = posoda, vedro, lavor Kaj pa če te mali preseneti. Sicer sem navijala za valetntinčka , ampak lakho tud kar zdaj. Drugače pa: posoda=posoda vedro=ajmr lavor= lavor; no pa naj tud lambr.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 2.2.2009 12:28:52
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr sonček33 vas vse lepo pozdravlja! lubčka malemu Lovrotu......Sončku pa velik, velik objem!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?