lučka 25
|
Vitabella, nič razmišljat, saj je že konec ali p se se vdala kar bo p bo. Misli pozitivno. Mene je tako zelo črvičilo, kot ta hudi menstrualni krči, pa se nisem vdala, kljub rahlim krvavitvam, ki sem jih imela pred testom. Ker rezultat pa tako in tako veš, je bil potem en lep debel + na CB. Tako, da nič razmišljat o zamrznjenčkih za to leto, ker to leto, jih boš kako leto po porodu potrebovala. efika, si pa res dobila hudo alergijo na vse te hormone. važno, da se vse uredi in boš res lahko šla v petek po svoje otroke. T1979, danes še kar počivaj doma zaradi snega. Sem pa se jaz tudi bolj zamotila v službi, manj razmišljala o vsem skupaj, tako da meni odgovarja, da sem v službi. Sodelavka me je pazila, da nisem previjala in dvigovala otrok in fizično delo opravljala ona. Sem ji še sedaj nooooro hvaležna za vse to. Samo, ker j ona taka dobra duša, me to ni presenetilo. lana, kako lepo da si prišla malo naokoli. kako si? gigi, ti boš kilce dobila v nosečnosti in to sedaj, kar pripravi se. Podatkov o mamicah pa žal nimam. lara, sem že nazaj iz P. Sem bla prvič ob 7h, da sem daal vodo, potem pa še ob 9.30 da sem dala kri. V sredo pa bodo izvidi.Moj pa sedaj pridno kida sneg. A pri vas pa še kar bacilonošci strašijo? kajsica, če jeO test pozitiven, potem folikel poči, če se prav spomnim, 24-48 ur kasneje. mismis, evo si že ti povedala malo bolj obširno razlago naši kajsici. Ti p kar pridno delaj, vemo da nas ne zanemarjaš zanalašč. frrrr, hvala za pozdrave od sončka.
|