Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 9:35:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 9:35:31
|
|
|
|
petra1978
|
Danes pa praznuje moj mali sonček GAL!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 9:36:23
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish petra za 1s sem bla hitrejša
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 9:37:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: urska238 dobro jutro... punce, kaj je hladna sterilizacija? ena izmed metod, kjer se pač ne uporablja vročina. Recimo kake kemikalije, žarčenje,... V zvezi s čim konkretno, pa ti tudi jaz bolj konkretno odgovorim
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 9:41:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Bubi, kako to misliš, da boš začela bubiko dajat na tla? A prav na tla? Pa ni malo hladno? ne, ne..... imamo Airex terapevtsko blazino še od bubija. Kar namesto tepiha v dnevni sobi . Pa igralno dekico dam gor. Na tla sem bolj mislila da čim manj v ležalniček. Ker je tudi v nejm prav zadovoljna Saj je že zdaj bila veliko v igralnem centru.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 9:41:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Danes pa praznuje moj mali sonček GAL!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 9:56:31
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 9:57:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
bubiki je danes 1x ratalo, da se je na trebušček obrnila. Ko leži na hrbtu, pa se v krogu zasuče za celih 360° Jupiiiiiiiiiiiiiiii.... bravo!!! Smo dali Lari v stajico eno prešito oddejo.... da je bolj na mehkem.... zdej pa gruntam, da jo morda to omejuje pri gibanju???????? Verjetno, ker se tko malo pogrezne notril..... Imamo sneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeggggggggggggggggggggg.......
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 10:01:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: urska238 dobro jutro... punce, kaj je hladna sterilizacija? Pomeni, da ne smeš prekuhavati..... smeš pa oprati v slani vodi oz. daš v zmrzovalnik, kjer bakterije tudi pocrkajo....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 2.2.2009 10:03:27 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 10:02:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Danes pa praznuje moj mali sonček GAL! Vse dobro mali/veliki Gal...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 10:06:20
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: urska238 dobro jutro... punce, kaj je hladna sterilizacija? Pomeni, da ne smeš prekuhavati..... smeš pa oprati v slani vodi oz. daš v zmrzovalnik, kjer bakterije tudi pocrkajo.... Kolikor jaz vem se v raznih baby centrih kupi ena tekočina, ki jo potem razredčiš s toliko in toliko vode, namočiš flaške, dude za ene 10 min notri in so sterilizirane. Pomoje da je to to. Ena moja prijateljica je samo na tak način sterilizirala, ker ni mela parnega sterilizatorja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 10:07:29
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Danes pa praznuje moj mali sonček GAL! Jupi!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 10:08:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kolikor jaz vem se v raznih baby centrih kupi ena tekočina, Ja, lahko kupiš, lahko pa se tudi sam znajdeš... .... sicer pa ne vem, če je res to s skrinjo.... enkrat se nekaj o tem slišala.... Mah, jaz Lari nič več ne steriliziram....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 2.2.2009 10:13:38 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 10:10:02
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Danes pa praznuje moj mali sonček GAL! čestitke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 10:12:07
|
|
|
|
misa4
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kolikor jaz vem se v raznih baby centrih kupi ena tekočina, Ja, lahko kupiš, lahko pa se tudi sam znajdeš... Jaz imam to tekočino, kupila sem jo v pikapolonici, stane nekaj čez 5€. Pri nas je toliko kamna, da so bile flaške čisto bele, stelerizatorja pa nimam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 10:14:10
|
|
|
|
misa4
|
Jaz pa mojega pikca peljem h zdraniku, grozno kašlja in je čisto bogi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 10:15:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pri nas je toliko kamna, da so bile flaške čisto bele, stelerizatorja pa nimam. V naši bajti je končno kis v omari.... haha.... drugače ga sploh ne rabimo....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 10:17:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Bubi, kako to misliš, da boš začela bubiko dajat na tla? A prav na tla? Pa ni malo hladno? ..jaz tud našega na tla dajem...no ne direkt....spodaj ma tiste pazle penaste...na njih pa igralni center... tak to zgleda pol ...pa mu je boljše...en čas sem ga dajala v spalnici na posteljo, pa je mehka podlaga pa ni preveč fajn....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 10:17:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Imamo sneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeggggggggggggggggggggg....... mi tudi. ampak za nas to ni nič nenavadnega
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 10:17:41
|
|
|
|
gold fish
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 10:19:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Jaz pa mojega pikca peljem h zdraniku, grozno kašlja in je čisto bogi. na čim hitrejše okrevanje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 10:19:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mah, jaz Lari nič več ne steriliziram.... jaz tudi ne
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 10:19:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Imamo sneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeggggggggggggggggggggg....... mi tudi. ampak za nas to ni nič nenavadnega ..pa niti razveseljivega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 10:20:15
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Danes pa praznuje moj mali sonček GAL! ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 10:20:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mah, jaz Lari nič več ne steriliziram.... jaz tudi ne jaz pa še......ne po vsakem obroku, 2-3x na teden pa ziher
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?