|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
1.2.2009 21:34:56   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

J si jih je pa šele ogledovat začel...ne kaže nobenga interesa, da bi jih mal poskusu...pa manikuro bi si lohk naredu, da se men ne bi blo treba matrat s striženjem nohtovuser posted image

zgleda, da so fantki bolj leni, naš si jih tud samo kdaj pa kdaj pride...tak do kolen...dalje je že pretežko...bi jih moral dvignituser posted image ....saj če mu jaz pomagam bi on ja, sam pa neuser posted image

..moj tudi še nič od tega ne dela...še s hrbta na trebušček se sam ne obrne...mu more mami pomagatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
1.2.2009 21:37:33   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jao babnce, na 57. strani smo ble, ko sem bla zadnjič tle.user posted image  No kakorkoli, sem že nazaj in nikakor sposobna brat za nazaj-mogoče jutri. Vikend na štajerskem je bil super ampak takoooo napoooren! V soboto smo šli ob 4h pop k tašči na abrahama. Zmenila sem se za eno sobo nad placom, kjer je praznovala za Lovra. Na začetku sva bla še spodaj med ljudmi ampak je blo v nekem trenutku Lovru zadost navdušenih tetk in je to tudi jasno in na glas pokazal... Sva šla pol za dobro uro v sobo, da si je malo spočil in zadremal. Pol sva šla spet dol in od daleč opazovala plesišče-mu je blo tolk zanimivo gledat ljudi, ki plešejo...no sej eni so res za krepnit od smehauser posted image . Ob 20h je šel spat, jaz pa na fešto. Sicer sem nosila s sabo angel care (ko sem šla plesat, sem ga postavla na eno poličko, da sem ga skoz gledala, če bi se začele lučke prižigat). Nanorela sem se kot že dolgo ne-me dons tolk ritne mišice bolijo (to je trening, ne pa leg magicuser posted image user posted image user posted image ). Ob 4h zjutraj sem napokala vso opremo od Lovra, košaro v kateri je spal, mojga precej preveč veselega desca in psičko, ki je bla tud z nami (no, blizu...) in via pojstla. No pa ni šlo tko gladko... Kmal me je ustavla policija in zahtevala dokumente. Pogruntala sem, da jih mam v prtljažniku (kjer je bla tud psičkauser posted image ) in jih šla iskat. Vmes, ko sem odpirala prtljažnik, ukazovala psički naj počaka not, sem še policaju razlagala, da mam dojenčka na zadnjem zicu in da gremo z abrahamauser posted image . Eden je posvetil v avto in rekel drugemu: Ej, res ma dojenčka not... Drugi je samo pogledal prvega in rekel: Gospa, v redu je, lahko noč! In čez 1km so me ustavli še enkrat-tisti iz nasprotne smeri. Sem ustavla in povedala, da so me glihkar ustavli in sta me takoj spustila... Mislim, halo, le kaj so si mislili-ob 4h zjutraj prevažam dojenčka naokoluser posted image
Dokončna selitev v hišo in celotna pot je imelo za posledico, da je Lovro mislil, da je že čas za vstat... Sicer sva se še nekak pogajala do 7h zjutraj ampak dejstvo je, da sem zdele mal brez moči. Pa še vozit sem mogla pol domov, ker je moj dragi pokasiral "rahlega" mačka.

Tko da grem zdaj kar spat...

user posted image user posted image user posted image user posted image , Meta pozdravljena. Dobr se naspi, da se dobimo na kavici, sprehod bo jutri vrjetno še odveč.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
1.2.2009 21:42:35   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

J si jih je pa šele ogledovat začel...ne kaže nobenga interesa, da bi jih mal poskusu...pa manikuro bi si lohk naredu, da se men ne bi blo treba matrat s striženjem nohtovuser posted image

zgleda, da so fantki bolj leni, naš si jih tud samo kdaj pa kdaj pride...tak do kolen...dalje je že pretežko...bi jih moral dvignituser posted image ....saj če mu jaz pomagam bi on ja, sam pa neuser posted image

..moj tudi še nič od tega ne dela...še s hrbta na trebušček se sam ne obrne...mu more mami pomagatuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ma to mi pa že dolg ni naredl...we are sorry...no hotla sm napisat, da se J tud še ne obrne sam...sem lih dons gruntala, ko sem ga opazoval, da ima vse na dosegu roke in se mu ni treba nič potrudit, da bi prišu do kake igrače...ga bo treba  mal aktivirat

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
1.2.2009 21:46:17   
Lara Croft
J tud še ne obrne sam...sem lih dons gruntala, ko sem ga opazoval, da ima vse na dosegu roke in se mu ni treba nič potrudit, da bi prišu do kake igrače...ga bo treba mal aktivirat

Lara tudi ne...niti ne kaže zanimanja.... če nima nič igrač, pa gleda mal okol mal rokice, pa dviguje jih v zrak, vriska in prdi z ustnicami...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
1.2.2009 21:55:03   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

..lepe slikice...ti pa ful dober zgledašuser posted image

ja hvala lepauser posted image

Kje?

...v album pokukajuser posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
1.2.2009 21:58:56   
Lara Croft

...v album pokukaj

Ja, sej sem... pa ne vidim Saraye...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
1.2.2009 22:04:10   
arabela*

sej neboš nič zamudilauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2082
1.2.2009 22:04:15   
lana17

...v album pokukaj

kak je ne vidiš...mal bolj poglej user posted image

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 2083
1.2.2009 22:06:12   
arabela*
meta,sem se nasmejala tvojemu postuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2084
1.2.2009 22:07:27   
morango
Pa ste res lušne, Saraya. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
1.2.2009 22:07:47   
urska238
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Včeraj ste pisale o zanositvi po CR. Jaz sem mojega G vprašala, kdaj lahko spet zanosim in mi je rekel, da nekega pravila ni in da če želim, lahko že takoj, samo mi on priporoča, da vsaj leto dni po CR počakam, da se maternica in vse ostale ureznine dobro zacelijo.

dober večer...

mene pa zanima, a je mogoče katera zanosila pa je imela pregrado maternice? To mam jst, pa sem že razmišljala o operaciji, sam pol sem pa prej zanosila in je blo na srečo, vse oh in sploh v redu. Zdej pa ne vem, kaj nej, ko bova hotla met še enga user posted image ? Kaj mislte, bi šla prej na operacijo, al ne? K jst ful ne bi šla, k je blo prvič vse OK. 

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
1.2.2009 22:08:34   
urska238
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Pa ste res lušne, Saraya. user posted image user posted image user posted image

se strinjamuser posted image user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
1.2.2009 22:08:44   
morango
Lena se je pa danes začela premetavat s trebuščka na hrbet. Sam še eno rokco ima tak čudno spodvito, da ji ne uspe vedno. Je pa ful zadovoljna s svojim dosežkom, se skoz smeji, ko to počne.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
1.2.2009 22:09:12   
Lara Croft

kak je ne vidiš...mal bolj poglej

Matr.... sem začela pisat, kaj vse vidim, pa sem opazla na koncu, da sta dve strani.... user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
1.2.2009 22:09:20   
arabela*
naša ni normalna,300ml je pojedlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
1.2.2009 22:11:00   
Lara Croft

sej neboš nič zamudilauser posted image user posted image

Hej... ma punci sta pa čist atijevi... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
1.2.2009 22:11:07   
morango
Meta21, vi ste pa res imeli pester vikend. No, ti si pa tud lepo pokomandirala: user posted image , user posted image  in še user posted image . To pa ni kar tako. user posted image user posted image  

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
1.2.2009 22:12:14   
gloria

...v album pokukaj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2093
1.2.2009 22:12:47   
gloria

meta,sem se nasmejala tvojemu postuuser posted image

jaz tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
1.2.2009 22:14:09   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: urska238

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Včeraj ste pisale o zanositvi po CR. Jaz sem mojega G vprašala, kdaj lahko spet zanosim in mi je rekel, da nekega pravila ni in da če želim, lahko že takoj, samo mi on priporoča, da vsaj leto dni po CR počakam, da se maternica in vse ostale ureznine dobro zacelijo.

dober večer...

mene pa zanima, a je mogoče katera zanosila pa je imela pregrado maternice? To mam jst, pa sem že razmišljala o operaciji, sam pol sem pa prej zanosila in je blo na srečo, vse oh in sploh v redu. Zdej pa ne vem, kaj nej, ko bova hotla met še enga user posted image ? Kaj mislte, bi šla prej na operacijo, al ne? K jst ful ne bi šla, k je blo prvič vse OK. 

..mogoče boš pa spet brez problema zanosila...počakaj raj...no vsaj jaz biuser posted image

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
1.2.2009 22:14:46   
gloria

Lena se je pa danes začela premetavat s trebuščka na hrbet. Sam še eno rokco ima tak čudno spodvito, da ji ne uspe vedno. Je pa ful zadovoljna s svojim dosežkom, se skoz smeji, ko to počne.

..bravo Lenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
1.2.2009 22:18:35   
morango
Ajde, lepo se mejte pa lahko noč. Grem spat, tamala že urco spi, jaz bi pa tud. Danes sva pa popoldne 2 uri skup drnjohale, je tako pasalo. Men bi blo prav všeč, da se spet uvede vsaj polurni popoldanski spanec ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
1.2.2009 22:19:48   
lana17

..bravo Lenauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lena, super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rousseau

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
1.2.2009 22:19:50   
*bubi*

....enkrat vem da ste nekaj govorile o tem če otroci začnejo ful z jezičkom vrtet ,kr naprej premikat pa se ne spomnem kaj to pomeniuser posted image ....ful mi je smešen ko ga gledamuser posted image

J , ko neha jest, se začne oblizovat in cmakat...je tak luštn...zakaj pa to delajo...pojma nimam

bubika je tudi zadnje dni začela s tem. Kak je sladka user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
1.2.2009 22:21:42   
arabela*
lenauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Katero vodo pijete?

Katera ustekleničena voda vam je najboljša?

Radenska (11%)

Costella (17%)

Zala (13%)

Dana (10%)

Jana (4%)

pijem vodo iz pipe (46%)

Število vseh glasov: 13559

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!