lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jao babnce, na 57. strani smo ble, ko sem bla zadnjič tle. No kakorkoli, sem že nazaj in nikakor sposobna brat za nazaj-mogoče jutri. Vikend na štajerskem je bil super ampak takoooo napoooren! V soboto smo šli ob 4h pop k tašči na abrahama. Zmenila sem se za eno sobo nad placom, kjer je praznovala za Lovra. Na začetku sva bla še spodaj med ljudmi ampak je blo v nekem trenutku Lovru zadost navdušenih tetk in je to tudi jasno in na glas pokazal... Sva šla pol za dobro uro v sobo, da si je malo spočil in zadremal. Pol sva šla spet dol in od daleč opazovala plesišče-mu je blo tolk zanimivo gledat ljudi, ki plešejo...no sej eni so res za krepnit od smeha . Ob 20h je šel spat, jaz pa na fešto. Sicer sem nosila s sabo angel care (ko sem šla plesat, sem ga postavla na eno poličko, da sem ga skoz gledala, če bi se začele lučke prižigat). Nanorela sem se kot že dolgo ne-me dons tolk ritne mišice bolijo (to je trening, ne pa leg magic ). Ob 4h zjutraj sem napokala vso opremo od Lovra, košaro v kateri je spal, mojga precej preveč veselega desca in psičko, ki je bla tud z nami (no, blizu...) in via pojstla. No pa ni šlo tko gladko... Kmal me je ustavla policija in zahtevala dokumente. Pogruntala sem, da jih mam v prtljažniku (kjer je bla tud psička ) in jih šla iskat. Vmes, ko sem odpirala prtljažnik, ukazovala psički naj počaka not, sem še policaju razlagala, da mam dojenčka na zadnjem zicu in da gremo z abrahama . Eden je posvetil v avto in rekel drugemu: Ej, res ma dojenčka not... Drugi je samo pogledal prvega in rekel: Gospa, v redu je, lahko noč! In čez 1km so me ustavli še enkrat-tisti iz nasprotne smeri. Sem ustavla in povedala, da so me glihkar ustavli in sta me takoj spustila... Mislim, halo, le kaj so si mislili-ob 4h zjutraj prevažam dojenčka naokol Dokončna selitev v hišo in celotna pot je imelo za posledico, da je Lovro mislil, da je že čas za vstat... Sicer sva se še nekak pogajala do 7h zjutraj ampak dejstvo je, da sem zdele mal brez moči. Pa še vozit sem mogla pol domov, ker je moj dragi pokasiral "rahlega" mačka. Tko da grem zdaj kar spat... , Meta pozdravljena. Dobr se naspi, da se dobimo na kavici, sprehod bo jutri vrjetno še odveč.