Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 22:24:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nekaj fotk novih pa sem dala še v album... iiiiii bubika pa še ne daje nogic v usta.... kolikor se spomnim, jih bubi sploh nikoli ni
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 22:27:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: urska238 dober večer... mene pa zanima, a je mogoče katera zanosila pa je imela pregrado maternice? To mam jst, pa sem že razmišljala o operaciji, sam pol sem pa prej zanosila in je blo na srečo, vse oh in sploh v redu. Zdej pa ne vem, kaj nej, ko bova hotla met še enga ? Kaj mislte, bi šla prej na operacijo, al ne? K jst ful ne bi šla, k je blo prvič vse OK. jaz ne bi šla na operacijo. Če bi se začeli ss, potem pa ja. Jaz imam tudi eno manjšo pregrado (ugotovljena že pred 1. ), pa mi je takrat G rekla, da sploh ni panike. Pa sem 3x zanosila v prvo, nobenega ss in nobenih težav, ki bi bile povezane s pregrado.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 22:32:30
|
|
|
|
*bubi*
|
bubiki je danes 1x ratalo, da se je na trebušček obrnila. Ko leži na hrbtu, pa se v krogu zasuče za celih 360° Nujno jo moram več na tla dajat in jo malo stimulirat.... še dobro, da sem pri bubiju kako stvar v njegov album zapisala, ko sva na nfth hodila Samo zdaj ko gledam, je bil res hiter v motoriki.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 22:39:49
|
|
|
|
lana17
|
Bubi, me je tale photoscape čist zasvojil...sej ne bi blo nič narobe, če pol ne bi dale vseh slik razvit...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 22:42:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Bubi, me je tale photoscape čist zasvojil...sej ne bi blo nič narobe, če pol ne bi dale vseh slik razvit... JA, lušen programček je Jaz še s Photoimpact X3 pokombiniram
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 22:42:16
|
|
|
|
lana17
|
Grrrrrrrrr...spet jem...kolkr sm mal dle pokonc, me popade lakota.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 22:42:52
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Bubi, me je tale photoscape čist zasvojil...sej ne bi blo nič narobe, če pol ne bi dale vseh slik razvit... JA, lušen programček je Jaz še s Photoimpact X3 pokombiniram a je tud brezplačen?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 22:47:04
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 22:48:42
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nočka...jaz bom tud šla...sam programček še dol potegnem.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 22:50:29
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša ni normalna,300ml je pojedla ...tolk naenkrat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 22:52:11
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubiki je danes 1x ratalo, da se je na trebušček obrnila. Ko leži na hrbtu, pa se v krogu zasuče za celih 360° Nujno jo moram več na tla dajat in jo malo stimulirat.... še dobro, da sem pri bubiju kako stvar v njegov album zapisala, ko sva na nfth hodila Samo zdaj ko gledam, je bil res hiter v motoriki. bravo bubika
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 22:52:55
|
|
|
|
gloria
|
...nočka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 22:58:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Bubi, me je tale photoscape čist zasvojil...sej ne bi blo nič narobe, če pol ne bi dale vseh slik razvit... JA, lušen programček je Jaz še s Photoimpact X3 pokombiniram a je tud brezplačen? Na javnem mestu moram NE napisat
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 22:59:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Lahko noč. Jaz tudi grem, sem včeraj predolgo tukaj dežurala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 23:11:53
|
|
|
|
lana17
|
nočka
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 7:41:43
|
|
|
|
Marsy
|
petra, a sta probala učer dodat? Mislim, da sem se prekmal hvalila, da smo rešili najino hranjenje ponoči. Včeraj namreč gospodični Milumil ni dišal. Ni hotla pit, če je 10 ml popila, je pa velik. Tuhtam, da je možno to, da je v soboto pojedla, ker mene ni blo doma. Včer je pa sam mene gledala, ko ji je oči ponujal flaško. Pri meni je bla pa flaška totalno nezanimiva. Al pa sam ni bla dost lačna Vglavnem, jedli smo spet 3x...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 8:54:10
|
|
|
|
Jazzy1
|
Dobro jutro punce . Tukaj v Lj. smo se prebudili v sneg. Zaenkrat zgleda še idilično, se bojim, da bo pa plundra kmalu pokvarila to vzdušje . Mi smo spali še kar dobro. Zbudili smo se dvakrat, kar je kar ok, vstali pa ob 8., kar je odlično . Drugače pa za tiste ki dodajate Aptamil za daljše spanje...če vam to ne pomaga lahko poskušate v mleko dodati riževo kašico (saj mislim, da sem to celo že enkrat napisala). Najina Lija je skoraj dva meseca vstajala 3-4x na noč, potem pa sva ji v mojo izčrpano mleko ko se je prvič zbudila dala še malo kašice in od takrat naprej se zbuja nekako enkrat do dvakrat. Tako da sva fuuul vesela, da sva to probala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 9:03:02
|
|
|
|
urska238
|
dobro jutro... punce, kaj je hladna sterilizacija?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 9:26:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša ni normalna,300ml je pojedla zgleda, da še za našega not spravlja ..on pa 80ml
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 9:29:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish zgleda, da še za našega not spravlja ..on pa 80ml ja,res.... pol je zaspala,nekje ob pol enajstih z mukami,pa se je ob pol dveh zbudila in spet jedla,tokrat malo manj.Potem pa zaspala in spala do devetih pridna
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 9:30:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* še dobro, da sem pri bubiju kako stvar v njegov album zapisala, ko sva na nfth hodila Samo zdaj ko gledam, je bil res hiter v motoriki. jaz tud not gledam...al pa slikice čekiram, pa datume gor ..... ..je bil tud ful hiter... ..sem se pa zadnjič naročila na comr...pa me vpraša kaj pravi pediater, jaz pa, da je bla to mojo želja.... pa mi je rekla, da niti slučajno, da primerjam dečka med sabo.... ..tak da bomo videli 25.2 kaj bodo rekli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 9:30:20
|
|
|
|
arabela*
|
aja,dobro jutro vsem
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 9:33:03
|
|
|
|
gold fish
|
dobro jutro.... ..za zajtrk sem imela in kidanje....... a naj še kaj komentiram ... ...pa delavci od elektra spet neke kable popravljajo ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 9:33:04
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro! Marsy, včeraj sem mu probala dat dodatek, samo je bilo vse tako noro, da ni nič kaj pojedel. To pa zato, ker je eno popoldansko spanje spustil in je bil zvečer tako zaspan, da se je prvo drl kot nor od zaspanosti, ko pa sem ga uspela pomirit, pa je čisto malo pojedel na moji zizi in zaspal. Pol pa mu v spanju tiščim tisto flašo v usta, on pa nič. Tako da bomo danes še enkrat probali. Upam, da bo šlo. Jazzy1, vem da si ti že govorila o riževi kašici, samo jaz bi z temi stvarmi še malo počakala. Pa tudi Bubi je rekla, da bi lahko rižolino v mleko. Bom videla, malo bom še probala s tem, če pa ne bo bolje, bom pa morala res rižolino ali kašico. Bubi, kako to misliš, da boš začela bubiko dajat na tla? A prav na tla? Pa ni malo hladno? Saraya, ful sta srčkani tvoji pupiki.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 9:33:48
|
|
|
|
gold fish
|
petra za 1s sem bla hitrejša
|
|
|
Kako naj poimenujem svojga še nerojenega sinka?Rosana29Vid (
22%)
Gal (
23%)
David (
27%)
Mark (
28%)
Število vseh glasov: 337Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!