|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
1.2.2009 20:21:00   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image

prstek na nogici je boljši kot duda..user posted image

ma kokica zlatauser posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
1.2.2009 20:34:12   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma sej boste kmalu lahko šle densat... user posted image

Midva pa skupaj ne moreva nikamor... ne v kino, na na kak koncert... ki nimava Lare komu pustit...

Sem zdaj kar naenkrat ratala ful zaspana in brez energije.... pa sem se zmenla, da grem k eni frendici telovadit potem... je kupla nek nintendo, je ful fajn...

maš mozillo inštalirano?

Jz imam mozilla firefox..

Mislim, da ima neko zaščito...reklam že ne odpira.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
1.2.2009 20:34:18   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..kaj drugače že ful dajete bebicam za jest GH...user posted image

jaz še ne...čakam, da bo imel 6 m, mogoče kak teden prej...zdaj je začel normalno kakatuser posted image in ni potrebe, da bi začela pri 5-ih mesecih, čeprav se mi včasih zdi, da mu moje mleko ni več dovolj

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
1.2.2009 20:34:23   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

....enkrat vem da ste nekaj govorile o tem če otroci začnejo ful z jezičkom vrtet ,kr naprej premikat pa se ne spomnem kaj to pomeniuser posted image ....ful mi je smešen ko ga gledamuser posted image

J , ko neha jest, se začne oblizovat in cmakat...je tak luštn...zakaj pa to delajo...pojma nimam

Rousseau

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
1.2.2009 20:34:28   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mty ti že daješ kajuser posted image
saraya zakaj pa ne boš dajala sokcev

ne. jutri bom začela z jabolčnim sokom. pa vodo bom dodala zraven.

Mem je P rekla, da lohk tud s kamilcam zmešam.

Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
1.2.2009 20:34:39   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

nekaj me zanima..............ko pišem vsak dan za obmesečnice.........ali bo grdo, če od februarja naprej pišem samo za tiste user posted image , katerih mamice aktivno sodelujemo na forumu?? sej mi ni težko, sam v bistvu ne vemo nič o ostalih user posted image ........ne vem, vaša menja prosim......

user posted image

Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
1.2.2009 20:50:05   
arabela*

..lepe slikice...ti pa ful dober zgledašuser posted image

ja hvala lepauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
1.2.2009 20:53:01   
arabela*
mi smo že skopani,upam da bo frklja spala,ko že cel dan ni nič....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
1.2.2009 20:56:51   
lana17

user posted image

prstek na nogici je boljši kot duda..user posted image

M user posted image user posted image user posted image user posted image

J si jih je pa šele ogledovat začel...ne kaže nobenga interesa, da bi jih mal poskusu...pa manikuro bi si lohk naredu, da se men ne bi blo treba matrat s striženjem nohtovuser posted image

Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
1.2.2009 20:58:54   
lana17
Spet nobene naokrog...čvekate na drugi temah...moj princ spi...Lara na morju pa vreme ni kej prida...upam, da se so četrtka zrihta

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
1.2.2009 21:00:14   
Lara Croft
gLEDAM EMO... Samo mi gre tista voditeljica ful na jetra.... user posted image

Do zdaj sta mi samo Alya in Rudi Bučar všeč... user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
1.2.2009 21:03:29   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

J si jih je pa šele ogledovat začel...ne kaže nobenga interesa, da bi jih mal poskusu...pa manikuro bi si lohk naredu, da se men ne bi blo treba matrat s striženjem nohtovuser posted image

naša pa si že lep čas,ko ji dam plenico dol,pa na hrbet cel palec cuza(ni na tej slikici čist vidno)...user posted image
ko pa ima zokne gor,pa si si jih dol potegne...user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
1.2.2009 21:07:41   
gold fish

Bi jih ignorirala,ne klicala,ne pisala,ne nič.No,to bi pač jaz,vsak pa ima svoje mnenje...user posted image

....to že, samo ker nisem sama ...se pač moram malo prilagodi...saj njemu tud gre na k...., samo so le staršiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
1.2.2009 21:07:50   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Sem vidla le začetek

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 2064
1.2.2009 21:10:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

....tisti tvoj napis..

moram micat rit......  jaz si ga zdaj nonstop govorim, pa se režim poleguser posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
1.2.2009 21:13:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

....evo tekme je konc, 

user posted image  ....mislim, da komentar ni potreben user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
1.2.2009 21:15:51   
gloria
user posted image si vidla še Noki je prehitela po desni...je dvojna mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2067
1.2.2009 21:15:54   
Lara Croft

..lepe slikice...ti pa ful dober zgledašuser posted image

ja hvala lepauser posted image

Kje?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
1.2.2009 21:17:07   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Lara A

Sem vidla le začetek

Samo zdej mi je všeč še Langa in una bjonda.. še bolj..

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
1.2.2009 21:18:37   
gold fish

nekaj fotk novih pa sem dala še v album...

user posted image user posted image user posted image  lubike male

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
1.2.2009 21:20:39   
meta21
Jao babnce, na 57. strani smo ble, ko sem bla zadnjič tle.user posted image  No kakorkoli, sem že nazaj in nikakor sposobna brat za nazaj-mogoče jutri. Vikend na štajerskem je bil super ampak takoooo napoooren! V soboto smo šli ob 4h pop k tašči na abrahama. Zmenila sem se za eno sobo nad placom, kjer je praznovala za Lovra. Na začetku sva bla še spodaj med ljudmi ampak je blo v nekem trenutku Lovru zadost navdušenih tetk in je to tudi jasno in na glas pokazal... Sva šla pol za dobro uro v sobo, da si je malo spočil in zadremal. Pol sva šla spet dol in od daleč opazovala plesišče-mu je blo tolk zanimivo gledat ljudi, ki plešejo...no sej eni so res za krepnit od smehauser posted image . Ob 20h je šel spat, jaz pa na fešto. Sicer sem nosila s sabo angel care (ko sem šla plesat, sem ga postavla na eno poličko, da sem ga skoz gledala, če bi se začele lučke prižigat). Nanorela sem se kot že dolgo ne-me dons tolk ritne mišice bolijo (to je trening, ne pa leg magicuser posted image user posted image user posted image ). Ob 4h zjutraj sem napokala vso opremo od Lovra, košaro v kateri je spal, mojga precej preveč veselega desca in psičko, ki je bla tud z nami (no, blizu...) in via pojstla. No pa ni šlo tko gladko... Kmal me je ustavla policija in zahtevala dokumente. Pogruntala sem, da jih mam v prtljažniku (kjer je bla tud psičkauser posted image ) in jih šla iskat. Vmes, ko sem odpirala prtljažnik, ukazovala psički naj počaka not, sem še policaju razlagala, da mam dojenčka na zadnjem zicu in da gremo z abrahamauser posted image . Eden je posvetil v avto in rekel drugemu: Ej, res ma dojenčka not... Drugi je samo pogledal prvega in rekel: Gospa, v redu je, lahko noč! In čez 1km so me ustavli še enkrat-tisti iz nasprotne smeri. Sem ustavla in povedala, da so me glihkar ustavli in sta me takoj spustila... Mislim, halo, le kaj so si mislili-ob 4h zjutraj prevažam dojenčka naokoluser posted image
Dokončna selitev v hišo in celotna pot je imelo za posledico, da je Lovro mislil, da je že čas za vstat... Sicer sva se še nekak pogajala do 7h zjutraj ampak dejstvo je, da sem zdele mal brez moči. Pa še vozit sem mogla pol domov, ker je moj dragi pokasiral "rahlega" mačka.

Tko da grem zdaj kar spat...

Neposredna povezava do sporočila: 2071
1.2.2009 21:22:47   
gold fish

zgleda, da so fantki bolj leni, naš si jih tud samo kdaj pa kdaj pride...tak do kolen...dalje je že pretežko...bi jih moral dvignituser posted image ....saj če mu jaz pomagam bi on ja, sam pa neuser posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
1.2.2009 21:23:38   
gold fish

user posted image si vidla še Noki je prehitela po desni...je dvojna mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image

za njo še pa nisem čulauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
1.2.2009 21:25:40   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jao babnce, na 57. strani smo ble, ko sem bla zadnjič tle.user posted image  No kakorkoli, sem že nazaj in nikakor sposobna brat za nazaj-mogoče jutri. Vikend na štajerskem je bil super ampak takoooo napoooren! V soboto smo šli ob 4h pop k tašči na abrahama. Zmenila sem se za eno sobo nad placom, kjer je praznovala za Lovra. Na začetku sva bla še spodaj med ljudmi ampak je blo v nekem trenutku Lovru zadost navdušenih tetk in je to tudi jasno in na glas pokazal... Sva šla pol za dobro uro v sobo, da si je malo spočil in zadremal. Pol sva šla spet dol in od daleč opazovala plesišče-mu je blo tolk zanimivo gledat ljudi, ki plešejo...no sej eni so res za krepnit od smehauser posted image . Ob 20h je šel spat, jaz pa na fešto. Sicer sem nosila s sabo angel care (ko sem šla plesat, sem ga postavla na eno poličko, da sem ga skoz gledala, če bi se začele lučke prižigat). Nanorela sem se kot že dolgo ne-me dons tolk ritne mišice bolijo (to je trening, ne pa leg magicuser posted image user posted image user posted image ). Ob 4h zjutraj sem napokala vso opremo od Lovra, košaro v kateri je spal, mojga precej preveč veselega desca in psičko, ki je bla tud z nami (no, blizu...) in via pojstla. No pa ni šlo tko gladko... Kmal me je ustavla policija in zahtevala dokumente. Pogruntala sem, da jih mam v prtljažniku (kjer je bla tud psičkauser posted image ) in jih šla iskat. Vmes, ko sem odpirala prtljažnik, ukazovala psički naj počaka not, sem še policaju razlagala, da mam dojenčka na zadnjem zicu in da gremo z abrahamauser posted image . Eden je posvetil v avto in rekel drugemu: Ej, res ma dojenčka not... Drugi je samo pogledal prvega in rekel: Gospa, v redu je, lahko noč! In čez 1km so me ustavli še enkrat-tisti iz nasprotne smeri. Sem ustavla in povedala, da so me glihkar ustavli in sta me takoj spustila... Mislim, halo, le kaj so si mislili-ob 4h zjutraj prevažam dojenčka naokoluser posted image
Dokončna selitev v hišo in celotna pot je imelo za posledico, da je Lovro mislil, da je že čas za vstat... Sicer sva se še nekak pogajala do 7h zjutraj ampak dejstvo je, da sem zdele mal brez moči. Pa še vozit sem mogla pol domov, ker je moj dragi pokasiral "rahlega" mačka.

Tko da grem zdaj kar spat...

zanimivo user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
1.2.2009 21:34:29   
gold fish
..ker nočete čvekat...grem spat...

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poštnina
nada56

Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?

Da, ker nimam drobiza (23%)

Da, ker je to dodatni strošek (43%)

Da, placal bi rad vse naenkrat, (14%)

Ne, to je pac dostava, ki stane (20%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!