Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 20:09:46
|
|
|
|
sesil
|
Se je Naty kaj oglasla? kako je z žanom?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 20:10:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dela mi slikica Luštkano
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 20:12:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR eh pri nas sneži le za vzorec..delam kosilo, pomivam po tleh, pol ob 17h greva pa na 5moških.com Kak je bilo na predstavi?? Jaz že tudi komaj čakam, da pridejo k nam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 20:12:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR eh pri nas sneži le za vzorec..delam kosilo, pomivam po tleh, pol ob 17h greva pa na 5moških.com fajn se imejta. mi2 greva pa 10.2. na koncert Jana P. je moj zrihtal karte za moj roj. dan Me ženske pa gremo na Jana 6.3.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 20:14:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil uuuuuuuu, 13. del. mene pa niste nič pogrešale? hmmm sam da se pofočkam , ker gremo na obisk. pri nas pada sneg že cel dan O Sesil , a mate full snegeca?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 20:15:07
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR eh pri nas sneži le za vzorec..delam kosilo, pomivam po tleh, pol ob 17h greva pa na 5moških.com Kak je bilo na predstavi?? Jaz že tudi komaj čakam, da pridejo k nam. meni je bla tudi predstava fenomenalna. pa v prvi vrsti sem sedela in molila, da ne pride k meni se zabavat z mikrofonom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 20:15:31
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil uuuuuuuu, 13. del. mene pa niste nič pogrešale? hmmm sam da se pofočkam , ker gremo na obisk. pri nas pada sneg že cel dan O Sesil , a mate full snegeca? jaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 20:16:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Babici je kar dobro šlo Prvo rundo je spal do polnoči, potem pil in hitro nehal težit. Potem je šlo do 4h nekako tako: občasno z malo zbujanja, soka, dudke. Ob 4h je pa zagnal svoj znani vrešč in sta se eno uro fino zabavala Mi smo doma uživali 100 na uro Najprej smo skuhali za večerjo basmati riž in goveji chop suey ter se kraljevsko nažrli. Nato smo v mikrovalovki naredili orjaško porcijo kokic, se namestili pred Tv in v miru pogledali en animiran film Aja, pa naspaaaliiiiiiiiiii smo se za babi in naspano mami in atija . Gregi zate pa tudi, da si bil kar priden
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 20:17:00
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR eh pri nas sneži le za vzorec..delam kosilo, pomivam po tleh, pol ob 17h greva pa na 5moških.com fajn se imejta. mi2 greva pa 10.2. na koncert Jana P. je moj zrihtal karte za moj roj. dan Me ženske pa gremo na Jana 6.3. meni je Petar Grašo zakon . lani za dan žena sem ga šla poslušat z velikim trebuhom. noge so me bolele, otekle....ma je blo pa zakon.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 20:19:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil uuuuuuuu, 13. del. mene pa niste nič pogrešale? hmmm sam da se pofočkam , ker gremo na obisk. pri nas pada sneg že cel dan O Sesil , a mate full snegeca? jaaaaaa A si ga vesela?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 20:20:58
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil uuuuuuuu, 13. del. mene pa niste nič pogrešale? hmmm sam da se pofočkam , ker gremo na obisk. pri nas pada sneg že cel dan O Sesil , a mate full snegeca? jaaaaaa A si ga vesela? aha. obožujem zimo in zimsko idilo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 20:34:32
|
|
|
|
Taula
|
Se vidi da je vikend, da je malo zatišja. Mi smo danes spali ko polheki. Mala je spala od 19.20h do 7.30h, pojedla in spala do 10h Nato je pa spala še od 14.30h do 16h, in sedaj spet spi od 19.20h. Paše da sva zjutraj potegnila SS...moja dama nikoli ne spi na trebuhu, ker ne mara biti na trebuhu. Ona še ležati ne zna na trebuhu da bi malo počivala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 20:35:55
|
|
|
|
sesil
|
kaj vse gledate izbor za evrovizijo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 20:42:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj vse gledate izbor za evrovizijo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 20:44:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj vse gledate izbor za evrovizijo? Kot vsako leto - tuga
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 20:49:44
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj vse gledate izbor za evrovizijo? Kot vsako leto - tuga ne vem kaj se tam dogaja, ker ne gledam. verjetno nič pametnega. zdej grem še anejo podojit in gre pupa spat. anitka, še kaj dojiš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:08:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Oooo, mafi is back tally, fajn stiskam pestke, da bo današnja noč veliiiiiko boljša Emilija bo gramčke lepo nazaj pridobila, samo da se konkretno pozdravi jana81, uživajta na predstavi, pazita na cesti. Poroka: eni dajo več, drugi manj. jana81, saj ni treba razkošne ohceti, poročiti se da tudi čisto na tiho in praktično zastonj Zame ni poanta v velikem žrtju, pitju in fešti, ampak v sklenitvi zakonske zveze. Poročni prstani: midva sva prstana kupila v eni zlatarni v CE, za oba sva pred 10. leti dala (če preračunam v sedanjo valuto) 100 EUR. Nosiva jih ne, ker ga mož zaradi narave dela ne more, meni pa se koža na prstih vname, zato sploh ne nosim prstanov. yes i am back sam ko se spomnim prstanov mi gre kar na , enega naročili pri močniku belo,rdeče in rumeno zlato-pa so bili za en drek ker mi je kao roka oksidirala...., no pol ga je pa dragi izgubu v morju ko sva imela nočno kopanje, pa sva pec letela v Rovinj po novega, ker ni bilo izbora sva vzela čisto navadna, pa mi ni bil všeč, pol sva šla pa v šoping in sem se čist zaljubila v un prstan, tako da sem dobila3-jega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:09:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, da se vam javim, da sem doma Smo šli okrog 15ih od tašče, pa smo komaj z avtom prilezli domov, na parih koncih se nam je že fajn ustavilo,ampak smo se ravno "glih za glih" prebili čez klance. Uglavnem, smo doma važn da ste srečno prispel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:10:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer! A ste me kaj pogrešale??? Saj vem, da ne pa se vseeno javim. Včeraj smo zažurali vse do jutranjih ur (do pol dveh) skupaj z Galom, ki je bil do konca fešte kot sovica. Pa psssssssssst, da ne bom imela CSD-ja za vratom. Sem se končno spet malce naplesala pa nasmejala, Gal je bil pa cel čas tako priden Res pravi srček. Danes pa je bil bolj len dan in pa tudi večer bo bolj tak. Sicer ne računam na kakšno zgodnejše spanje, pa vseeno. Se je pa ati javil, da bo imel Gala na očeh, če bom šla prej spat, ker ima še neke službene maile za porihtat. Grem malce prebrat za nazaj, da vidim kaj sem zamudila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:13:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla.... vidim, da je danes snežni mrk na RR
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:14:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Pri nas sneži ko sam . Že prej popoldan smo komej prišli domov. Pa je tik pred tem moj oče spucal dvorišče in sva ga midva prej ob pol 8ih šla še 1x in je blo že spet skor 10cm snega. Pa kdaj bo ta nehal padat, grrrrrrrrrrr Estrella: kako kaže pri vas? Vas je že čisto zamedlo?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?