Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 17:33:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pri nas pa tudi snežiiiiiiiiiiiiiiiiii.... (tle bi rabla tizga smejkota, ki poskakuje) Samo kaj, ku tudi piha in je mrzlooooooooo.... Smo šli ven samo za 15 minut, toliko, da je Lara zaspala in da sva jo pol kr v košari pustila spat, samo okno sva odprla v njeni sobi.... Ma je prow problem že ratalo to njeno dnevno spanje... ne gre in ne gre.... je zaspana in ne more zaspat.... na rokah joče v pojsli se čist prebudi.... če jo dam v košaro je en čas dobro, ker misli, da gremo ven, ma potem začne cmizdit.... Samo zato, da bo madam zaspala pa tudi ne bom šla vsakič ven.... Prej dopoldne je eno uro tečnarla, preden je zaspala,.... Največja kriza pa je tazadnje popoldansko spanje... Zanimivo, za nočno pa nobenega problema... kdu bi jo zastopu...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 17:34:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
Drgač pa mi2 že cel dan igrice špilava na play station....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:19:27
|
|
|
|
gloria
|
Se lotimo skupinske diete in smo si v moralno podporo in motivacijo. sem za
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:21:45
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Me to you babnce, ste za to, da od tega meseca naprej vsaka za svojega napiše za obmesečnico?? jaz nisem vsak dan na RR, včasih pozabim, pa bo nekak najbolj fer, da vsaka zase napiše. ker ne bo potem slabe volje, če jaz pozabim. ...ja sam razloži kok se to nardi samo napišeš da danes praznuje tvoj sonček, nalimaš kakšno slikco; http://www.glitterfy.com/ http://www.33smiley.com/ http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm in to je to............ no evo... ...ups šele zdej vidla da sem prehiter preletela in v bistvu prebrala da si pišemo mere v seznam po pregledih ....slikce pa ja vem limat z seznamom bi pa bil problem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:23:10
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj pa je to Herbalife? To je ena super zadeva.... ne gre samo za hujšanje, ampak tudi za dobro počutje... ponavadi si med hujšanje telo izčrpamo, tukaj pa je mal drugače, ker v tem šejku (pa zraven so tudi vitamini, minerali in vlaknine v obliki spaštank) dobiš vse, kar telo dnevno potrebuje... Dva obroka zamenjaš s temi napitki, ki so mimogrede zeloooo okusni... Jaz sem s tem tudi lepo shujšala, kri se mi je izboljšala, prebava je bla super.... med nosečnostjo pa jih nisem pila, ker nisem mlečnih izdelkov prenesla.... glih zdej sem si spet naročila.... ...to se da kupit v lekarni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:23:55
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Evo, kupila Milumil 1 in danes probam še to in spet upam, da bomo bolje spali.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:26:55
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Drgač pa mi2 že cel dan igrice špilava na play station.... ...uživajte,,,mi dva sva pa vsaka v svojem kotu na sedežni ...moj zaspan od pohajanja jaz pa od neprespane noči zaradi malega ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:27:22
|
|
|
|
gloria
|
...grem rokomet gledat nazaj ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:27:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Aja... samo ne bo lepa.... bo fina... boljše tak kot obratno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:29:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...grem rokomet gledat nazaj .... kdaj boš pa na maile odgovarjala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:32:56
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...grem rokomet gledat nazaj .... kdaj boš pa na maile odgovarjala ...evo že grem...ma danaes sem čist nič
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:33:26
|
|
|
|
arabela*
|
ko ste že pri hujšanju. Tašča je iz 106kg prišla na 84,nekje dva meseca je rabla...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:34:28
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Aja... samo ne bo lepa.... bo fina... boljše tak kot obratno ...ej to pa drži...včasih majo eni take torte za dol padit ko jo pa začneš jesti sam čakaš kje jo boš lahk odložil...ker je na žalost sam fasada lepa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:34:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ko ste že pri hujšanju. Tašča je iz 106kg prišla na 84,nekje dva meseca je rabla... kak pa je hujšala... ...to je kar dosti kg....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:35:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ko ste že pri hujšanju. Tašča je iz 106kg prišla na 84,nekje dva meseca je rabla... ..na kakšni dieti je pa bila...manj žri ali kaj drugega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:35:57
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ko ste že pri hujšanju. Tašča je iz 106kg prišla na 84,nekje dva meseca je rabla... Po kateri dieti pa? Pa je potem ostala na teh kg?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:36:43
|
|
|
|
gold fish
|
babe ..kaka je fora med aptamil 1 in milumil 1..... vidla sem, da ma milumil not škrob, aptamil pa ne.... pa da nekaj o sitosti piše pri milumilu ...bubi...si mogoče ti stručko tu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:37:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ..na kakšni dieti je pa bila...manj žri ali kaj drugega vedno je mela okol 100 kg Ja,danes mi je rekla da je večkrat po malo,pa te oreščke(študentska hrana)si kupuje,pa dost ananasovega soka,pa lubenice,malo kruha,skratka,te težke obroke bolj na izi,pa dost,dost sadja.....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 1.2.2009 18:38:03 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:37:34
|
|
|
|
gold fish
|
..kar tri smo "napadle" sarayo s podobnim vprašanjem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:39:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish kak pa je hujšala... ...to je kar dosti kg.... nimam pojma,ni se neke stroge diete držala,ampak vam povem,da sem na lastne oči videla razliko in sem ji danes rekla,da je res lepo shujšala...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 1.2.2009 18:40:09 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:40:11
|
|
|
|
gold fish
|
...drugače bom pa jaz danes ...... sem rekla, da sem pošiljala pošto t...in t...za krst..... pa da so se danes najavili..... in kot ponavadi...jih seveda spet ni blo ...najrajši bi jutri poklicala, pa rekla, da jih ne želim videt na krstu, pa se zdrla....ampak šparam energijo za kaj druga
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:41:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vedno je mela okol 100 kg Ja,danes mi je rekla da je večkrat po malo,pa te oreščke(študentska hrana)si kupuje,pa dost ananasovega soka,pa lubenice,malo kruha,skratka,te težke obroke bolj na izi,pa dost,dost sadja..... ...no tak ji teža zna ostat...one brze variante...ponavadi dobiš nazaj... jaz sicer ne vem osebno, ker še nisem nikoli bla na dieti, ampak pravijo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:41:37
|
|
|
|
gloria
|
POSLALA
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:42:53
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..kar tri smo "napadle" sarayo s podobnim vprašanjem ...ja res ...se visi da bomo kmalu zalaufale hujšat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 18:43:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...najrajši bi jutri poklicala, pa rekla, da jih ne želim videt na krstu, pa se zdrla....ampak šparam energijo za kaj druga nevem,kako ti na to gledaš,ampak meni bi se enostavno j.....za njih. Bi jih ignorirala,ne klicala,ne pisala,ne nič.No,to bi pač jaz,vsak pa ima svoje mnenje...
|
Ime za punčkoBrenčačkaKatero ime vam je bolj všeč?Maja (
52%)
Gaja (
48%)
Število vseh glasov: 517Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!