|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
1.2.2009 11:56:00   
Lara Croft
Kaj pa ve pravite, ki že dolgo dodajate? Jaz se mal bojim, da bi zarad tega Kaja full 'vzhajala'.

Ja, Lara je kr bolj celulitna postala, zdej, ko ji malo več dodajam... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
1.2.2009 12:07:42   
Lara Croft
jest sem zelo razočarana nad svojim porodam bla

Pri meni tudi ni šlo vse tko, kot sem si predstavljala....ma zato ne, ker sem se tam sama drugače odločla... se pa nisem počutla nebogljeno in nisem pustila, da kar šarijo po meni, brez besed.... je prišla ena, da mi predre mehur... in ona je kr hotela po meni brskat.... ma sem jo najpraj vprašala, kdo je in kako ji je ime.... me je tk čudno pogledala, ni vajena... user posted image

Mi je šla na živce, ne vem al babica al sestra, ko me je med hudimi popadki spraševala vse sort... đizus, kot da ni mogla prej.... ma sem ji kr ojštro odgovorila,da zdej me bom govorila.... user posted image

edina moja želja je bla, da mi pazi na presredek, ampak ne za vsako ceno... rajši bi bila prerezana, kot raztrgana.... in je res ful delala na tem... Je pa tudi res, da se tudi sama pri tem pomagala.... sem se trudla imeti sproščeno telo....

Pri sinu me niso takoj prerezali in sem bla kr ful raztrgana pa se zato nisem nikoli počutla pohabljeno.... mal pretirava, se mi zdi, ta gospod......

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
1.2.2009 12:13:35   
Lara Croft
Kaj pa je to Herbalife?

To je ena super zadeva.... ne gre samo za hujšanje, ampak tudi za dobro počutje... ponavadi si med hujšanje telo izčrpamo, tukaj pa je mal drugače, ker v tem šejku (pa zraven so tudi vitamini, minerali in vlaknine v obliki spaštank) dobiš vse, kar telo dnevno potrebuje...

Dva obroka zamenjaš s temi napitki, ki so mimogrede zeloooo okusni...

Jaz sem s tem tudi lepo shujšala, kri se mi je izboljšala, prebava je bla super.... med nosečnostjo pa jih nisem pila, ker nisem mlečnih izdelkov prenesla.... glih zdej sem si spet naročila....

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
1.2.2009 12:18:22   
Lara Croft
tko kot prej k sm bogo palačinko 10 minnut pustila da se je žgala, zato da sem jest lohk RR čekirala

Za krepat.... jst isto pred nekaj tedni... pa novo ponvo sem imela, zdej je pa čist črna na treh mestih, ki ne gre dol.... Sem zavohala, ko je bla kuhna že čist v dimu.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1979
1.2.2009 12:28:40   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...pozna katera mleko od babylove...lara mislim,da ga maš ti za tvojo lariko?

normalno kaka po njem? 

komentarje prosimuser posted image

Ja, to je Lara pila, čisto na začetku, ko sem ji dodajala samo zvečer.... ga je čist v redu prenašala.... samo mi je pa šlo na živce, ker se ne stopi v mlačni vodi, oz. predolgo rabi.....

Zdej pa Lari kupujem Neolatte - italijansko...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
1.2.2009 12:31:49   
Lara Croft

.....lara in kahlo.... naš tud ful zaspi, ko posluša to.......Somewhere Over The Rainbow  user posted image

No.... naša ne zaspi.... Laro muzika samo razživi... posluša samo takrat, ko je budna.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1981
1.2.2009 12:32:57   
Lara Croft

..babike...kje imajo dobre torte

Pri meni.... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1982
1.2.2009 12:35:01   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

Še dobro, da sva taka, da komot vsak po svoje žurava, in pohajava.... čeprav bi pasalo it v kako gledališče skupaj... ma ni panike...

k men jo prpel, bom jest Lariko pa Sariko pomerkala, vidva bosta pa šla v gledališčeuser posted image

Hm.... mamljivo.... samo kaj, ku jaz bi rajš, da bi kr sem kdo prišel, ker Lara itak spi.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1983
1.2.2009 12:42:19   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kaj pa ve pravite, ki že dolgo dodajate? Jaz se mal bojim, da bi zarad tega Kaja full 'vzhajala'.

Ja, Lara je kr bolj celulitna postala, zdej, ko ji malo več dodajam... user posted image

ma dahj.......jaz bi full rada,da je buckasta.....

< Sporočilo je popravil Saraya -- 1.2.2009 12:47:03 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
1.2.2009 12:43:06   
arabela*

ma daj...jaz bi pa full rada da je buckasta...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1985
1.2.2009 12:46:31   
arabela*

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1986
1.2.2009 13:02:16   
arabela*
nič,gremo na kosilo.............se tipkamo zvečer.................

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
1.2.2009 13:14:24   
petra1978
Evo, kupila Milumil 1 in danes probam še to in spet upam, da bomo bolje spali.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
1.2.2009 13:47:31   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
1.2.2009 13:48:05   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Evo, kupila Milumil 1 in danes probam še to in spet upam, da bomo bolje spali.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
1.2.2009 14:03:38   
Marsy
Lara, hvala za reklamo user posted image .

V glavnem punce, jaz vam Herbalife toplo priporočam. Ne trdim, da ne moremo nič doseči brez Herbalifea, je pa res, da 'šejk' (shake) zadevo zelo poenostavi.

Ni to neka čudežna formula za hujšanje. Gre preprosto za to, da nadomestiš obrok. Med dojenjem meni to prav pride, da to 'jem' in se mi ni treba ubadat s tem, a bo mala imela prebavne težave al ne in če dobiva vse kar rabiva al ne, ker vem, da je v šejku vse, kar naj bi bilo v polnovrednem obroku. Da bi si hotla to pripravit, bi rabla več časa, pa po mojem denarja tud.

Drugač je pa shake zelo praktičen, če nimaš časa za malico in nadomestiš npr. nezdrav sendvič, pa čeprav ne hujšaš. To zdej prakticira kar precej najinih kolegov.
Se pa da zelo lepo in zdravo shujšat, če se 2 obroka dnevno nadomesti s tem napitkom.

Res ne želim kar na forumu neke velike reklame delat, da ne bo kdo hud user posted image .

Saj pravim, lahko se zmenimo in si organiziramo, da smo do poletja fit, pa naj bo to s HL ali brez. Zdej sem vsa zagnana, ker se prijateljica poleti poroči in sva šle zdej v akcijo, ker mora biti za poroko lepa.

< Sporočilo je popravil Marsy -- 1.2.2009 14:06:18 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
1.2.2009 14:25:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

V glavnem, če rabite kak nasvet glede prehrane, vadbe, zdravega načina življenja, se lahko tud name obrnete.

Ja, vse to.... user posted image user posted image user posted image

boma šle kar skup do nje user posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
1.2.2009 14:29:59   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...lani na tak dan 31.01. bi mogle imeti uz skupi v lj. pa ji ni ratalo in je ful obupala(tko kot mi vsi) zdej pa že caratuser posted image user posted image user posted image

...eto..je imel bogec prste vmes..pa ji je namnil kar ji pripada...

IZVIRNO SPOROČILO: gloria
ma ful sem vesela za njouser posted image ker je res super pupauser posted image user posted image user posted image ...

jaz tud..., sicer je ne poznam osebno (mogoče pa sem jo v LJ tud vidlauser posted image ) samo tak preko rr lahko potrdim tvoje besede user posted image user posted image user posted image

.... torej Lovro ma super  mamico.....user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
1.2.2009 14:32:08   
gold fish

naš tuduser posted image ...se pa jaz lahko zdaj zgovarjam, da če pa je to od mleka, pa jaz lahko še naprej jem čokolado...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1994
1.2.2009 14:34:29   
gold fish

a jo pol pri tebi naročim za krstuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1995
1.2.2009 14:37:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Saj pravim, lahko se zmenimo in si organiziramo, da smo do poletja fit, pa naj bo to s HL ali brez. Zdej sem vsa zagnana, ker se prijateljica poleti poroči in sva šle zdej v akcijo, ker mora biti za poroko lepa.

.... a to se bomo pol kar preko rr organizirale al se mormo kje dobivatuser posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
1.2.2009 14:45:56   
Marsy
Če ne rabite nekoga, da vas priganja in biča, se lahko vse zmenimo kar na RR. Drugač pa k men na aerobiko in govorilne ure user posted image .

Še eno mnenje rabim. Lubi bi šel spomladi rad v Egipt, da bo kajtal (v glavnem, športna norija na vodi). Mala bo takrat stara cca 7 mesecev. Jaz pa se nekako upiram Egiptu, ker je full vroče in bi blo treba senco iskat. Če ne bi blo tega kajtanja, bi se lahko igrali ob hotelu, pa se gre ob najhujši vročini v sobo ipd. Tko pa cel dan na plaži, sama z malo user posted image

Pa pol še cvikam zarad hrane, da ne bi user posted image  staknila kakšne popularne egiptovske infekcije. Verjetno za dojenčka to ni ravno priporočljivo, če so že odrasli čist bogi, če jih to doleti... Takrat pa predvidevam, da je treba vse v usta nosit, če je že zdej tko.

Kaj menite ve?

Neposredna povezava do sporočila: 1997
1.2.2009 14:51:29   
gold fish
..glede egipta pojma nimam..jaz ne bi šla.....  mam sama probleme s tem kaj jem tak, da mi to ne odgovarja...čeprav bi ful šla...

je pa bla kolegica...sicer v tuniziji z malo..približno isto je bila stara.... so bili v hotelu z *****...all inclusive..je rekla, da ni blo panike...... za "teren" je pa vprašljivo....

za ta prvo zadevo pa se še slišimo....  sem malo špegala na lesmiles..pa te nisem našlauser posted image ..kak bi te le...če user posted image ...ja katera pa je user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
1.2.2009 15:39:55   
Lara Croft

a jo pol pri tebi naročim za krst

Komot.... boš pol šla okoli riti v žep... user posted image

Aja... samo ne bo lepa.... bo fina...

Neposredna povezava do sporočila: 1999
1.2.2009 15:43:34   
Lara Croft
Kaj menite ve?

Midva sva šla v Egipt, ko sem bla v 21 tednu.... je blo prow fino in bi takoj tudi z Laro šla... moj sicer ne bi športal bi bil verjetno spet v sobi na hladnem, jaz pa na plaži pod dežnikom.... meni je to tudi čist ok.... HAHA

tAM, Kjer sva bla je blo res dobro poskrbljeno.... voda in soki je blo vse iz plastenk oz,. tetrapaka..... sadje so nosili v rokavicah, kruh tudi...

user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Norice oz. vodene koze
Michonne RR

Koliko so bili stari vaši malčki, ko so preboleli norice oz. vodene koze?

0-1 leto (19%)

1-3 leta (19%)

3-5 let (14%)

5-10 let (7%)

10 in več (2%)

Jih še niso (38%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!