Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 11:56:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj pa ve pravite, ki že dolgo dodajate? Jaz se mal bojim, da bi zarad tega Kaja full 'vzhajala'. Ja, Lara je kr bolj celulitna postala, zdej, ko ji malo več dodajam...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 12:07:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
jest sem zelo razočarana nad svojim porodam bla Pri meni tudi ni šlo vse tko, kot sem si predstavljala....ma zato ne, ker sem se tam sama drugače odločla... se pa nisem počutla nebogljeno in nisem pustila, da kar šarijo po meni, brez besed.... je prišla ena, da mi predre mehur... in ona je kr hotela po meni brskat.... ma sem jo najpraj vprašala, kdo je in kako ji je ime.... me je tk čudno pogledala, ni vajena... Mi je šla na živce, ne vem al babica al sestra, ko me je med hudimi popadki spraševala vse sort... đizus, kot da ni mogla prej.... ma sem ji kr ojštro odgovorila,da zdej me bom govorila.... edina moja želja je bla, da mi pazi na presredek, ampak ne za vsako ceno... rajši bi bila prerezana, kot raztrgana.... in je res ful delala na tem... Je pa tudi res, da se tudi sama pri tem pomagala.... sem se trudla imeti sproščeno telo.... Pri sinu me niso takoj prerezali in sem bla kr ful raztrgana pa se zato nisem nikoli počutla pohabljeno.... mal pretirava, se mi zdi, ta gospod......
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 12:13:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj pa je to Herbalife? To je ena super zadeva.... ne gre samo za hujšanje, ampak tudi za dobro počutje... ponavadi si med hujšanje telo izčrpamo, tukaj pa je mal drugače, ker v tem šejku (pa zraven so tudi vitamini, minerali in vlaknine v obliki spaštank) dobiš vse, kar telo dnevno potrebuje... Dva obroka zamenjaš s temi napitki, ki so mimogrede zeloooo okusni... Jaz sem s tem tudi lepo shujšala, kri se mi je izboljšala, prebava je bla super.... med nosečnostjo pa jih nisem pila, ker nisem mlečnih izdelkov prenesla.... glih zdej sem si spet naročila....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 12:18:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
tko kot prej k sm bogo palačinko 10 minnut pustila da se je žgala, zato da sem jest lohk RR čekirala Za krepat.... jst isto pred nekaj tedni... pa novo ponvo sem imela, zdej je pa čist črna na treh mestih, ki ne gre dol.... Sem zavohala, ko je bla kuhna že čist v dimu....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 12:28:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...pozna katera mleko od babylove...lara mislim,da ga maš ti za tvojo lariko? normalno kaka po njem? komentarje prosim Ja, to je Lara pila, čisto na začetku, ko sem ji dodajala samo zvečer.... ga je čist v redu prenašala.... samo mi je pa šlo na živce, ker se ne stopi v mlačni vodi, oz. predolgo rabi..... Zdej pa Lari kupujem Neolatte - italijansko...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 12:31:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....lara in kahlo.... naš tud ful zaspi, ko posluša to.......Somewhere Over The Rainbow No.... naša ne zaspi.... Laro muzika samo razživi... posluša samo takrat, ko je budna....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 12:32:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..babike...kje imajo dobre torte Pri meni....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 12:35:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna Še dobro, da sva taka, da komot vsak po svoje žurava, in pohajava.... čeprav bi pasalo it v kako gledališče skupaj... ma ni panike... k men jo prpel, bom jest Lariko pa Sariko pomerkala, vidva bosta pa šla v gledališče Hm.... mamljivo.... samo kaj, ku jaz bi rajš, da bi kr sem kdo prišel, ker Lara itak spi....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 12:42:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj pa ve pravite, ki že dolgo dodajate? Jaz se mal bojim, da bi zarad tega Kaja full 'vzhajala'. Ja, Lara je kr bolj celulitna postala, zdej, ko ji malo več dodajam... ma dahj.......jaz bi full rada,da je buckasta.....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 1.2.2009 12:47:03 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 12:43:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj pa ve pravite, ki že dolgo dodajate? Jaz se mal bojim, da bi zarad tega Kaja full 'vzhajala'. Ja, Lara je kr bolj celulitna postala, zdej, ko ji malo več dodajam... ma daj...jaz bi pa full rada da je buckasta...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 12:46:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..babike...kje imajo dobre torte Pri meni....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 13:02:16
|
|
|
|
arabela*
|
nič,gremo na kosilo.............se tipkamo zvečer.................
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 13:14:24
|
|
|
|
petra1978
|
Evo, kupila Milumil 1 in danes probam še to in spet upam, da bomo bolje spali.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 13:47:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..babike...kje imajo dobre torte Pri meni....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 13:48:05
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Evo, kupila Milumil 1 in danes probam še to in spet upam, da bomo bolje spali.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 14:03:38
|
|
|
|
Marsy
|
Lara, hvala za reklamo . V glavnem punce, jaz vam Herbalife toplo priporočam. Ne trdim, da ne moremo nič doseči brez Herbalifea, je pa res, da 'šejk' (shake) zadevo zelo poenostavi. Ni to neka čudežna formula za hujšanje. Gre preprosto za to, da nadomestiš obrok. Med dojenjem meni to prav pride, da to 'jem' in se mi ni treba ubadat s tem, a bo mala imela prebavne težave al ne in če dobiva vse kar rabiva al ne, ker vem, da je v šejku vse, kar naj bi bilo v polnovrednem obroku. Da bi si hotla to pripravit, bi rabla več časa, pa po mojem denarja tud. Drugač je pa shake zelo praktičen, če nimaš časa za malico in nadomestiš npr. nezdrav sendvič, pa čeprav ne hujšaš. To zdej prakticira kar precej najinih kolegov. Se pa da zelo lepo in zdravo shujšat, če se 2 obroka dnevno nadomesti s tem napitkom. Res ne želim kar na forumu neke velike reklame delat, da ne bo kdo hud . Saj pravim, lahko se zmenimo in si organiziramo, da smo do poletja fit, pa naj bo to s HL ali brez. Zdej sem vsa zagnana, ker se prijateljica poleti poroči in sva šle zdej v akcijo, ker mora biti za poroko lepa.
< Sporočilo je popravil Marsy -- 1.2.2009 14:06:18 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 14:25:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Marsy V glavnem, če rabite kak nasvet glede prehrane, vadbe, zdravega načina življenja, se lahko tud name obrnete. Ja, vse to.... boma šle kar skup do nje ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 14:29:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...lani na tak dan 31.01. bi mogle imeti uz skupi v lj. pa ji ni ratalo in je ful obupala(tko kot mi vsi) zdej pa že carat ...eto..je imel bogec prste vmes..pa ji je namnil kar ji pripada... IZVIRNO SPOROČILO: gloria ma ful sem vesela za njo ker je res super pupa ... jaz tud..., sicer je ne poznam osebno (mogoče pa sem jo v LJ tud vidla ) samo tak preko rr lahko potrdim tvoje besede .... torej Lovro ma super mamico.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 14:32:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj pa ve pravite, ki že dolgo dodajate? Jaz se mal bojim, da bi zarad tega Kaja full 'vzhajala'. Ja, Lara je kr bolj celulitna postala, zdej, ko ji malo več dodajam... naš tud ...se pa jaz lahko zdaj zgovarjam, da če pa je to od mleka, pa jaz lahko še naprej jem čokolado...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 14:34:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..babike...kje imajo dobre torte Pri meni.... a jo pol pri tebi naročim za krst
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 14:37:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Saj pravim, lahko se zmenimo in si organiziramo, da smo do poletja fit, pa naj bo to s HL ali brez. Zdej sem vsa zagnana, ker se prijateljica poleti poroči in sva šle zdej v akcijo, ker mora biti za poroko lepa. .... a to se bomo pol kar preko rr organizirale al se mormo kje dobivat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 14:45:56
|
|
|
|
Marsy
|
Če ne rabite nekoga, da vas priganja in biča, se lahko vse zmenimo kar na RR. Drugač pa k men na aerobiko in govorilne ure . Še eno mnenje rabim. Lubi bi šel spomladi rad v Egipt, da bo kajtal (v glavnem, športna norija na vodi). Mala bo takrat stara cca 7 mesecev. Jaz pa se nekako upiram Egiptu, ker je full vroče in bi blo treba senco iskat. Če ne bi blo tega kajtanja, bi se lahko igrali ob hotelu, pa se gre ob najhujši vročini v sobo ipd. Tko pa cel dan na plaži, sama z malo Pa pol še cvikam zarad hrane, da ne bi staknila kakšne popularne egiptovske infekcije. Verjetno za dojenčka to ni ravno priporočljivo, če so že odrasli čist bogi, če jih to doleti... Takrat pa predvidevam, da je treba vse v usta nosit, če je že zdej tko. Kaj menite ve?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 14:51:29
|
|
|
|
gold fish
|
..glede egipta pojma nimam..jaz ne bi šla..... mam sama probleme s tem kaj jem tak, da mi to ne odgovarja...čeprav bi ful šla... je pa bla kolegica...sicer v tuniziji z malo..približno isto je bila stara.... so bili v hotelu z *****...all inclusive..je rekla, da ni blo panike...... za "teren" je pa vprašljivo.... za ta prvo zadevo pa se še slišimo.... sem malo špegala na lesmiles..pa te nisem našla ..kak bi te le...če ...ja katera pa je
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 15:39:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a jo pol pri tebi naročim za krst Komot.... boš pol šla okoli riti v žep... Aja... samo ne bo lepa.... bo fina...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 1.2.2009 15:43:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj menite ve? Midva sva šla v Egipt, ko sem bla v 21 tednu.... je blo prow fino in bi takoj tudi z Laro šla... moj sicer ne bi športal bi bil verjetno spet v sobi na hladnem, jaz pa na plaži pod dežnikom.... meni je to tudi čist ok.... HAHA tAM, Kjer sva bla je blo res dobro poskrbljeno.... voda in soki je blo vse iz plastenk oz,. tetrapaka..... sadje so nosili v rokavicah, kruh tudi...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
otroci in varstvoLIA2006otroci so v varsvu, vi pa boste naredili kaj, ko boste sami doma : pred tv (
25%)
greste na večerjo v restavracijo (
25%)
v kino (
20%)
spat (
30%)
Število vseh glasov: 259Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!