Dream
|
Dviganje v naročju ja, precej se dviga zadnje dni, pa ga pustim ker itak ne zdrži dolgo. Je pa res, da se sploh noče več nosit v ležečem položaju. Sem se tudi sama sprva sekirala, potem pa sem si rekla, da je brez veze, ker je tako zelo, zelo malo časa na rokah, še največ je v igrlanem centru in posteljici. Jolly123 sej ne vem, no Sorry, ampak se moram smejat, ker si tko dobro tole napisala glede denarja. Sicer pa sama nisem nič boljša, vse izgubljam, vse pozabljam - Matic mi je pobral vso koncentracijo in spomin - in sem včasih pošteno jezna sama nase... Prekuhavanje stekleničk in dud že od samega začetka stekleničke prekuhavam 1x tedensko, drugače pa jih operem z vročo vodo. Dudo prekuham po 14 dneh ali 3 tednih, odvisno, kdaj se spomnim. Matic jo ima zelo malo, zato se niti ne ubadam tolk s tem. Bombažne pralne plenice sama sem Racman plenice uporabljala samo zaradi širokega povijanja namesto tetra plenic. Kolegica jih je uporabljala oz. jih še uporablja (mala je stara 15 mesecev in pol), pa se mi ne zdi ravno poceni varianta - če preračunaš, koliko plenic moraš imeti, koliko kar naprej pereš, likaš... Ne vem, no... Po mojem se ravno ne splača s tega vidika, razen če ni v ozadju kakšna druga zdravstena omejitev... 4-urni delavnik verjetno ga ne bom koristila, glede na to, da imam doma mami in taščo, ki lahko pazita na Matica. Nikoli se pa ne ve, kaj se še lahko spomnim do septembra... Lučka1 jaz sem ugotovila, da je začel joške odrivati zgolj zato, ker je tako radoveden, da je joj - in ker mimo joška pač nič ne vidi, ga odriva. Potem ga pustim, da se malo razgleda okoli in nato naprej jeva. Pri steklenički je pa podobno, le da je ne pljuva ven, temveč glavo suče naokrog kot vrtavka...
|