M_mojca
|
Heeej mamice!! Že kr nekaj časa se nism oglasla...skoz je neki. Tud na FB nism kej velik komentirala. Zdej mal berem za nazaj pa bom sproti kateri kej odgovorila. Madonca, sva z Nikom mela buren večer...dokler sva plesala in pela, je blo ok, potem ko sem šla pa kopalnico naštimat za kopanje, se je pa začelo...jok, vreščanje, histerično kričanje - vse to, ko sva se začela oblačit; v vodi je priden. Grem hitro naštimat flaško, dam novo flaško, ki je večja in ima 2 luknjici, pa še Novalac NF naštimam in kot bi mu kdo ne vem kaj naredil...tako histerično je jokal da nism vedla kaj naj nardim! Grem zlit stran, nardim drugo flaško z navadnim Novalacom, pa še kr jok...sm se mislila kr zjokat zravn! No, ko mi je le uspelo da je začel pit, je spil tam nekje 60ml in ni hotel več!! Ponavadi pred spanjem spije 150ml in se je že zgodilo da je hotel še! No, potem ga položim v posteljico, ker mu nikakor nisem spravla dol niti požirka več, mu dam dudo in v momentu je zaspal!! Zdaj se pa sprašujem do kdaj bo spal...??? Ja, pestro je pri nas Za na seznamček: imeli smo cepljenje in smo ga kar uredu prenesli. Veliki smo 65cm (rojstvo 51cm) in težki 7500g (rojstvo 3540g)...madonca, kr precej, ampak je tud velik tako da nisva bila okregana. Sicer pa kaj naj pri dojenčku, ki hoče jest?? Brez ga ne moreš pustit! spanje v lupinici: med vožnjo ja, ko pa je avto pri miru pa ni šans:) spiranje perila: jaz ga samo 1x, ker dam malenkost manj praška. Vseeno dobro opere. plenice: za ponoči pampers, čez dan eno firmo Bambolina (sem jih dobila), ko mi jih bo pa zmanjkalo, bom pa čez dan uporabljala Mullerjeve. mbd, vidim da uporabljaš sparkijeve plenice!! Mojmu Niku ne odgovarjajo, mam pa cel paket doma od 4-9!! Če hočeš, ti jih dam!! talcy, tud moj Nik zadnje dni štrajka s hrano! Zelo malo poje in razmake je podaljšal na 4-5ur! prej smo pa 3 ure komaj počakali! Nimam pojma zakaj... duda: ja, imamo jo in sicer od Nuka. Mu najbolj pašejo. Zvečer preden da zaspi, ponoči tudi, ko se zbuja, dam dudo, čez dan pa niti ne. nadležna teta :) Ja, že prišla na obisk (po treh mesecih po rojstvu), ostala en teden, niti ni bla kej preveč huda, in vesela sem da je ni več Celjanke z okolico, kako pa s piknikom? Kdaj bo? Nism na tekočem pa vrjetno trapasto sprašujem...???