|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
26.1.2009 16:05:09   
Dream
Vianne sorry, je bil očitno res nesporazum user posted image

Kamilice  a mi lahk ktera pove, kolk časa to puščate na prsih? Menda ne cel dan, ne?

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
26.1.2009 16:08:14   
Dream
Aja, sem pozabila napisat, da sva si tudi mifva danes privoščila dolg sprehod in me noge bolijo za nzoret - sem vsa zarjavela, ko je bilo tako dolgo tako slabo vreme in nisva hodila z vozičkom ven. Matic bi moral jesti ob 14.30, pa še vedno spi user posted image  Svež zrak z izpušnimi plini očitno omamlja...

Jutri je napovedan sneg in sicer do 20 cm v nižinah user posted image  Pa bo treba spet noter čepet, razen če končno aktiviram kengurujčka, sam se mi ne sanja, kolk ga moram še potem obleč, oz. bolj obut...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
26.1.2009 16:15:40   
janja 27

JUTRI  PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image     TRETJI MESEC    user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

MAŠA  od mamice EVELIN

AMADEJ od mamice DA*RJA

MARCEL od mamice TALY82

user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
26.1.2009 16:15:44   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image       Č E T R T I     M E S E C    user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

MATIC od mamice B.M.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
26.1.2009 16:26:50   
mbd0411
Dream!
Kamilice je najbolje,da daš zvečer,ko otrok zaspi.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
26.1.2009 16:29:43   
Pšemek
Mi smo nazaj z dolgega sprehoda. Kolk je fino se po sončku sprehajat! Komej čakam pomlad, da bo skos lepo vreme. Upam, da ju3 ne bo preveč snežilo! Mi ni za ven hodit, če je slabo vreme, pol sem pa vsa tečna, če sem predolgo samo notri. user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
26.1.2009 16:32:22   
janja 27
pozdravljene

no za mano je en user posted image user posted image user posted image dan

manca mi je ponoči začela ob pol dveh bruhat v postelji....je pobruhala celo posteljo in seveda sebe ker sem mogla vžgat luč se je tud metka budila , ena mi je jokala v sobi druga v wc ju, no ko sem jih mal potolaža počistla zamnjala posteljnino smo se nazaj ulegle ( moj je bil v nočni ) in je manca čez 5 minut začela spet bruhat..postopek ponovitve...vse očistit posteljino mene metko manco joj.....kriza..manco sem imela na wc ju kjer je mela drisko in je bruhala v kahlico, metko na povijalni tekla sem mal sem mal tja....potem sem mogla še očistit posteljo spet...zamenjat posteljnino....dat prat...ker je smrdelo k samuser posted image user posted image user posted image manco sem tipala če ma vročino pa jo ni imela sem ji zmerla....no tko da so punce potem zaspale ob treh jaz pa sem vsa panična poslušala če bo manca še bruhala....no je spala potem do 9 h jaz pa tud z njo..zjutraj pa sem mela akcijo pranja sušenja umivanja wcja umivanja potleh sobe....in kuhala danes so vsi jedli pri meni...no sem delala lazanjo..zjutraj je bil moj ata najprej pri meni da jih je mal počuval potem paje moj ustal..no manca je vstala kot da ni bilo nič...dobre volje ..jedla...kaj je bilo to ponoči....hm..ne vem..ker mi je prejšnji večer tud bruhala sicer ne veliko v kuhniji..ne vem al kak virus..no tko da sem imela nenapovedano generalno stanovanja....
jedli smo ob 14 pa sem rekla da bom šla na en sprehod z metko pa je lih zaspala...no tko da sem potem obupala pospravla do konc kuhinjo od kosila potem mi je pa še stroj spuščal v kopalnici ( nič narobe preveč praška k se peniuser posted image user posted image user posted image )no tko da sem že kopalnico sčistla....
sedaj obe punci spita..jaz pa sem prišla mal pojokat k vam....no v glavnem da manci ni nič hudega ker sem že delala paniko da je kak rota virus...jah pomislim na najslabš....danes je jedla pila ...no je vse ok HB

pri metki pa sem v soboto videla da ima bel jeziček in sem misla da je od mleka pa včeraj je bil še vedno bel in v ustih so se ji ob straneh naredila dva bela mehurčak in to je to,jaz mam doma dakratin tko da sem ji namazala s palčko za uha...pa namažem brdavico pred vsakih podojem....je že bojlš stanjeuser posted image user posted image
jutri bo sneg moj gre spet delatuser posted image user posted image user posted image ....manco pa verjetno ta teden en bom peljala v vrtec naj bo doma....
nč grem tud jaz mal počivat...lp

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
26.1.2009 16:40:32   
Dream
Joj, Janja27 pri vas ste imeli pa res slab dan in noč... Upam, da bo res vse OK, da se ne bo spet vrnilo... Pa še generalno si delala!!! Pridna, res!!! Meni je uspelo samo celo stanovanje po tleh pobrisati, skuhati kosilo in oditi na sprehod. Trenutno pa lenarim, ker Matic še vendo spi, jaz pa vsa zmozgana od enega samega bogega sprehoda user posted image  Bo res treba še 20 kg dol dat, da se bom začela normalno gibat...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
26.1.2009 16:48:17   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Joj, Janja27 pri vas ste imeli pa res slab dan in noč... Upam, da bo res vse OK, da se ne bo spet vrnilo... Pa še generalno si delala!!!

kaj pa sem htela k je bilo vse po hodniku wcju pobruhano, ponoči sem sam obrisala na hitro kolikor mi je čas dopuščak.....jp se strinjam sam da je HB sedaj ok z manco

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
26.1.2009 17:27:42   
Lovely
Uf Janja27, samo da je mimo in da se ne nadaljuje bruhanje. Pa vsaka čast kaj vse tebi rata tkole čez dan, pa obiskov ful in to, bravo res.

Me2 z Inyo sva bili pri mojih in smo šli z dedijem na sprehod. Potem mi je zaspala, pojedla in ko sem bila s Pikicostonogo zmenjena 5 min stran sem Inyo valda pustila pri babici in dediju misleč naj se še malo pocartajo preden grem dam in bodo spet jokal, da jo pogrešajo in da nič ne pridemo k njim. Ma nisva bli 5 minut v Baby centru pa kliče fotr da naj pridem dam k se mala tok dere, da ne vedo kaj bi. Fora je v tem, da je nisem prvič pustila tako. Tudi 3, 4 ure mi je zdržala. Je pa mami rekla, da se ji zdi da je prav dojela, da mene ni. Hm user posted image
V glavne, čist je bla rdeča okrog oči (nikoli je nisem vidla take), sem jo samo potolažila, oblekla in sva odhiteli dam. Pojedli, peljali Larsa ven in zdaj aja. In sem skoz pri njej. Just in case boga revica kok se mi smili.

Afnica mala, vem kako ti je, meni se je v petek življenje obrnilo 100% ko je P rekla, da je vse OK. Ma res, skoz razmišljaš kaj je, skoz te nekaj skrbi. Ampak verjemi, tega bo kmalu konec in če ti intuicija pravi, da je ta refluks kot praviš le pojdi, da čimprej ugotovijo kaj in kako. Boš videla, da bo vse v redu in veš kok bo vse fino fajn!
Če boste šle jutri kaj na sprehod tu okoli bi se vam z Inyo pridružili če smeva? Bomo vidli kako vreme bo...

Pa še nekaj: jaz zadnje dni nenormalno švicam. A se vam tudi to dogaja?

Lovely

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
26.1.2009 17:41:45   
vianne
Gledam slikce na FB vaših škratkov ...  joj kako lepo vsi pasejo kravice.... naš pa nič. Ne vem ali naj me skrbi ... sploh ne dojame kako naj se dvigne. Samo krili z rokami in nogami.

Lovely jaz sem se potila ma 1000000 na uro po porodu. Sem se preoblekla tudi 3x na noč saj sem bila cela mokra. Sedaj se samo še občasno ...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
26.1.2009 18:08:30   
Pšemek
vianne, tudi naša še ne pase kravic. Zaenkrat se še ne obremenjujem preveč. Pač, eni prej, drugi kasneje. Če P na zadnjem pregledu ni nič omenila, tudi jaz ne mislim panike zganjat.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
26.1.2009 18:41:10   
*talcy*
ojla punce...šele zdaj sem utgnila sem pridet ....

je pa skrajno v p**** dan .... naša nona je v bolnici in je staknila bakterijo pa na to bakterijo ne prime noben antibijotik so nam povedali naj se pripravimo na najhujše user posted image user posted image user posted image  ....... tko da jok,jok pa jok .... no ne bom vas morila ...

drugač sem vas prebrala in opazla da jolly ni še sporočila kako ji je šlo .....

pa vprašanje glede kengurujčka .... jaz sem šla v petek ven in user posted image dala v kengurujčka ... me zanima kaj mu date okol ust in noseka da ne vdihava tko mrzlega zraka al pustiste kar tko? ....tak mi je zaspal kot klada notr user posted image  in je bil pol stisnjen z obrazom h meni .. ma če malo pihlja kaj daste?

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
   [Brisano sporočilo]
26.1.2009 19:51:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2914
26.1.2009 20:22:26   
Anonimen
Od mojega zadnjega javljanja ste toliko napisale, da sem vas samo na hitro prebrala. Mi ne znese pred računalnikom sedet od dveh malih otrocih. Poleg tega sem se tudi jaz začela učiti. Tudi naš fant je imel soor in smo se ga znebili z daktarinom, pa se mu je kmalu ponovilo...in tako je že dva meseca. Upam da se kmalu dokončno znebimo te nadloge. Meni je pediatrinja rekla, da če jeziček podrgnem z gazo, namočeno v sladko prekuhano vodo in gredo bele obloge dol, to ni soor, drugače je.  Jutri pa bomo stari že tri mesece... Hja, kako hitro čas beži, kmalu se naši lumpiji ne bodo hoteli več crtat. Naša tavečja se že noče več. Zdaj se čuva pri starih starših, tko da sem si vzela malo časa. Ravnokar sem mojemu fantu naredila odtise nogice, rokice bom pa jutri. Upam da mi jih bo uspelo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2915
26.1.2009 21:32:56   
laknerš
glede dvigovanja za rokice in pasenja kravic se jaz strinjam z vallo je pa res da moraš upoštevati da so eni user posted image stari že 4mesece drugi pa šele 3 in zato tudi eni že ful stvari delajo drugi pa še nič. pri dojenčkih so razlike vidne včasih celo v dnevih. danes nečesa še ne zna ko jutri že skoraj obvlada tako da ni treba tako skrbet.

drugače smo pa mi danes letali celo popoldne po trgovinah in naša hana je ko angelček spala non stop. mi je zaspala že pred sedmo in sem ji zdele ob deveth samo še dala za jest (na pol v spanju) in zdaj spi dalje. bomo videli kako bo ponoči.

sem ji poskusila dat štiri dni nazaj pol žličke banane in je pojedla drugi dan je pa dobila ene pikice po obrazu pol sem pa pustila in čakala. en dan jih že ni blo in sem včeraj spet poskusila in danes pikic ni. zgleda da je možno da jih je dobila samo zato ker je nova hrana. sem pa opazila da ima odkar ji malo poskušam dajat banano pa jabolčke ima zelenkasto blato pa se ne spomnim ali ga je imela moja prva tudi? pa mislim da ni elergija na kaj ker nič ne joka pa nič jo ne zvija pa normalno spi in kaka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
26.1.2009 21:38:05   
PikicaStonoga
Joj, da še jaz opišem svoj dan ...
Ravno sem domov prišla, sem imela 4 ure inštrukcij in mal zaslužila za plenice al pa za par kvadratov ploščic za hiško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no in pridem domov in je ati svojo hčerkico nahranu in je že spala ...mi je blo prav nenavadno, da nisem bla doma, ko je šla spat user posted image user posted image  pa sej prav, sme prav ponosna nanj!user posted image
Kar se pa dneva tiče, me je valla mal prestrašila, da bo jutri sneg user posted image in sme otem danes letela v BTC po mešalnik v baby center pa v hofer po ene škatle za kosmiče. No in vzamem jaz v Hoferju te škatle ko Tijana začne jokat ...shit no kr nisme vedla kaj naj, sme jo odprla, sme mislila, mogočeji je vroče, pa ona še kr joka, pa jo vzamme iz lupince, pa še kr jokauser posted image  mi je blo ful nerodno, pol me pa valda vsi spustijo, da preskočiva celo vrsto (enih 6 ljudi) in te škatle plačava, ko neha jokat in se smejeuser posted image , No ni dolog trajalo, ko spet joka in sem dojela, da je lačna (čeprav je jedla pred uro45min), ampk je pojedla sma eno joško, ker več ni hotlam kaj nej ne morme je silit no in sem poiskala najbolj osamljen parkirplac in v avtu podojila in itak ker ni blo tri ure od podoja, je zmanjkalo in ona še vendo jokala in sme mogla še AM delat , voda pa prevroča ;) še dobr, da sme našla tam en konc snega in sem od laknerš metodo in flašo zabila v sneg, da seje hitro ohladilo user posted image
no ko se naje, mirno zaspi in grem v baby center na celovško,sem zmenjena z lovely ;) ona odhiti domov k Inyi, jaz pa tud in ridem v Medvode in začnem pogrešat denarnico user posted image user posted image  Kličem baby center v BTC (mam v telefonu številko), če mi dajo telefonsko od onega na Celovški, ker sme bla nazadnje tam, če mi je kje do avta padla, če lahko pogledajo), pa preden uspe poklicat, že oni mene kličejo (od lje jim moja telefonska ne vemuser posted image ), da je en gospod zunaj našel denarnico  in jim jo prinesel O HB, se nisme vračala sme poslala moža po njo po službi ...no in ko je prišel prevzame Tijano, jaz pa delat ...potme naprej pa že veste ...pester dan ha????
zdej se bom pa malo svoji boljši polovici posvetila user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
26.1.2009 21:39:43   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Da*rja

Tudi naš fant je imel soor in smo se ga znebili z daktarinom, pa se mu je kmalu ponovilo...in tako je že dva meseca

Daktarin je potrebno uporabljati 14 dni, tudi če soor ni več viden .. ker je možna še okužba ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
   [Brisano sporočilo]
26.1.2009 21:44:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu PikicaStonoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2919
26.1.2009 21:51:16   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

flašo zabiti v sneg, haha, ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image

če ne bi laknerš zadnjič med telovadbo nardila tega, ko je šla v avto iskat mleko,  ne vem če bi mi to padlo na pametuser posted image  je pa dobra in uporabna idejauser posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2920
26.1.2009 21:51:34   
Dream
Jooj, danes ste imele pa nekatere res pestre dneve. PikicaStonoga, HB, da se je denarnica našla, sicer bi imela samo še dodatne nevšečnosti...

Nam pa Matic danes full spi, pa ne vem, ali ga res toliko zrak zdela ali kaj user posted image  Ob 18 je pojedel, okrog 19h pa že začel tečnarit za spanje, ampak sva ga uspela zamotit do 21h, da se je najedel in je že vmes zaspal user posted image  No, bom vsaj perilo oz. plenice v miru sedaj zlikala, ko je poceni elektrika user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
26.1.2009 21:53:03   
laknerš

pikicastonoga, si imela pa res pestro user posted image  jaz sem se pa tolk začvekala s kolegico, da nisem niti kupila tistega, kar sem nameravala user posted image user posted image
flašo zabiti v sneg, haha, ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image

je smešno ampak nuca. je pol mleko zelo hitro hladno. pa da ne bo katera mislila da jaz doma tako hladim mleko. tako sem ga ohladila zadnjič ko smo imele telovadbo in je bla moja tečka lačna pa njikjer nič za ohladit. izhod v sili.

Neposredna povezava do sporočila: 2922
   [Brisano sporočilo]
26.1.2009 22:09:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu laknerš)
  Neposredna povezava do sporočila: 2923
26.1.2009 22:14:30   
corti
Da se še jaz pofočkam ...
No tudi mi imamo spet soor...pa jst tega res ne zastopm...in naša boga po temu daktarinu spet bruga in se ji vzdiguje...user posted image user posted image jst nne vem kako naj ji še dam to, da ne bo vse takoj zbruhan...ne pomaga pred hranjenjem ne po hranjenju in tudi ne vmes. Tudi če ji namažem čisto malo...je cel polom kmalu po tistem. Ali mogoče obstaja še kakšna druga zadeva za soor?

Drugače pa smo danes fan izkoristile sončka...smo bile vzunaj cele tri ure...je blo tolk fino...in toplo. Ampak na hodila pa sem se čisto preveč, me noge bolijo ko user posted image .

Ja jutri spet za sneg napovedujejo....ma upam da ga ne bo...no vsaj ne veliko...da lahko kam greva s Hanno.

Zdaj imam vse prekuhano...pospravljeno in sedaj grem v mižole. Sta mojedva že zdavnaj tamuser posted image .

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
26.1.2009 22:48:02   
vianne

vianne, a si ti napisala zadnjič, da tudi ne sledi z glavico, če ga dvigneš za rokice? Če ja, in če ne pase kravic pri 4 mesecih, je mogoče hipoton (ima premehke mišice).

Naš dvigne glavico če ga primeš za rokice. Na pregledu pri treh mesecih ja malo zastajala vendar vse v mejah normale. Sedaj jo lepo dvigne in obdrži. Gremo pa se spet pokazati pri štirih mesecih za vsak slučaj, da za 100% izključimo hipotoničnost. Je pa p. rekla, da v takem primeru ne smemo preveč pasti kravic. Ma mi jih itak nočemo.

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Zgaga med nosečnostjo?
Matejčika

DA (64%)

NE (36%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!