|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
31.1.2009 19:25:18   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Hejla! Hvala vsem za dobre želje!
Bethany, men je tudi mami govorila, da ne bom imela mleka, ker je kao to dedno in ona ga ni nič imela, stara mama tudi ne, oma pa čisto mičkeno. 

joooj, dedno?? user posted image ... no, še dobro da imaš viška mleka, sicer ti mama tak verjetno ne bi verjela, da količina mleka ni odvisna od dednosti. prav tako ne od velikosti dojk, seveda ne... ampak samo od tega, koliko dražljajev dobi dojka s sesanjem, kar spodbudi nastajanje mleka...

ma, js sem tulk prebrala o dojenju in se pripravljala nanj, pa sem potem, ko je šlo zares, ugotovila, da vseeno ni niti najmanj enostavno.

Kathy, ti kar vzemi ta tvoj mastitis kot dobro stvar, boš vsaj lahko polno dojila, ko imaš že od začetka veliko mleka. samo uravnati se ti mora, pa bo. pol bosta pa z Galom ful uživala user posted image user posted image user posted image

brigita23, ja, našo malo je ati že takoj po rojstvu začel navajat na poziranje user posted image user posted image vsakič ful z zanimanjem gleda v objektiv. user posted image

dobr jo je nauču... prava mala pozerka je...
tole slikco ko jo maš pa za avatar pa vsakič ko pogledam mi nariše nasmeh ... prou cartkana je...
šla sem pogledat tvoje slike v albumu - buši... ej noro dobra fotka je ona črnobela ko je ati pa trebušček slikan... waw, tako bom zdej tut jst probala dobit.. sem mojmu pokazala in je tut ful navdušenuser posted image upam da ne bo zamere, ko sem ti idejo ukradlauser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
31.1.2009 19:47:23   
timy
Pozdravljeneuser posted image ,

se malce bolj pozno javim. Sem nosečka iz Celja, stara 29 let, to je moja prva nosečnost, pričakujem pa punčko. Zredila sem se za 9 kg, obseg trebuha 104 cm. PDP pa imam 8. 2. V ponedeljek, 2. 2. imam pa CTG.

Zdaj pa vas grem malo prebrati še za nazajuser posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
31.1.2009 20:34:34   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

tole slikco ko jo maš pa za avatar pa vsakič ko pogledam mi nariše nasmeh ... prou cartkana je...
šla sem pogledat tvoje slike v albumu - buši... ej noro dobra fotka je ona črnobela ko je ati pa trebušček slikan... waw, tako bom zdej tut jst probala dobit.. sem mojmu pokazala in je tut ful navdušenuser posted image upam da ne bo zamere, ko sem ti idejo ukradlauser posted image

user posted image user posted image brez skrbi, mi je nisi ukradla, sem jo že js, hehe, ni na najinem zeljniku zrasla. user posted image user posted image Tak da, vidva kar v akcijo. Tista slikca, ko moj objema trebuh je bila posneta že po PDP-ju, kak teden kasneje. Tik pred zdajci, hehe...

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
31.1.2009 20:36:46   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: timy

se malce bolj pozno javim. Sem nosečka iz Celja, stara 29 let, to je moja prva nosečnost, pričakujem pa punčko. Zredila sem se za 9 kg, obseg trebuha 104 cm. PDP pa imam 8. 2. V ponedeljek, 2. 2. imam pa CTG.

Hoj, Timy, ti maš pa tak nick, kot sem ga jaz nekoč nekje uporabljala. user posted image user posted image

Sicer pa dobrodošla! Pa veliko se načvekaj tu, dokler ne rodiš. Pol bo malo manj časa... user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
31.1.2009 20:46:17   
_kathy_
mamice, kdaj ste ve prvič peljale svoje malčke na sprehod?

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
31.1.2009 21:40:48   
Bethany

mi smo šli prvič ven dva tedna po rojstvu. vprašaj patronažno, saj vaju ziher še pride kaj pogledat, ane? kopali ste se že? popek že zaceljen?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
31.1.2009 21:49:46   
_kathy_

mi smo šli prvič ven dva tedna po rojstvu. vprašaj patronažno, saj vaju ziher še pride kaj pogledat, ane? kopali ste se že? popek že zaceljen?

Bom ja. Mava ful vredu patronažno. Zdej me vsak dan večkrat pokliče, da vpraša kako je z manouser posted image . Kopali pa se bomo v ponedeljek. Komaj čakam, da bova lahko šla ven, ker mi je v stanovanju že mučno.
Danes sva sama doma, ker je najin ati naredil ornk fešto (čez 60 ljudi) zaradi rojstva našega cukerčka. Kaj čmo, se pa midva zato cartama. user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
31.1.2009 21:50:01   
timy

IZVIRNO SPOROČILO: timy

Hoj, Timy, ti maš pa tak nick, kot sem ga jaz nekoč nekje uporabljala. user posted image user posted image

Sicer pa dobrodošla! Pa veliko se načvekaj tu, dokler ne rodiš. Pol bo malo manj časa... user posted image user posted image

Hvala za dobrodošlicouser posted image
Bom poskusila nadoknaditi do poroda, čeprav časa ni več veliko.user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
31.1.2009 22:10:19   
barika

ko je bil star 17 dni (prej je bilo je premrzlo), drugače sem ga pa že prej po par minut dala na balkon.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
31.1.2009 22:13:31   
m a j c i k a
Bethany: ja sem bla v CE, v katerem nadstropju pa si bla?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
31.1.2009 22:19:46   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a

Bethany: ja sem bla v CE, v katerem nadstropju pa si bla?

v prvem, menda, tam nasproti CTG-ja in porodnega bloka, po stopnicah kr levo. A je več nadstropij? Sem pa nekaj dni ležala v čisto prvi sobi od tistega prostora, ko ga imajo sestre, čisto na koncu hodnika, zadnja dva dni pa v sobi 12. Pa ti?

Aja, nekaj novih slikc imam v albumu od Eline, sem ugotovila, da so že prav stare not. user posted image user posted image

zdaj grem pa spat, ker mi že pošteno vleče oči skup.

Lahko noč vsem, pa čim manj obiskov wc-ja user posted image user posted image !!

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
1.2.2009 11:12:05   
brigita23
dobro jutro vse Celjanke

Sem pa mislila, da sem jaz pozna, pa vidim da še niste nič tipkale..., pa sej je danes tak čuden dan, bolj za crklanje kot kaj druga.

Mene pa grlo boli ko samuser posted image ...tak da bo treba mal žajbelj grgratuser posted image .
A morda veste kaj je z dali?...je že par dni ni opazit tu gor.

Lep nedeljski dan

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
1.2.2009 11:12:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

dobro jutro vse Celjanke

Sem pa mislila, da sem jaz pozna, pa vidim da še niste nič tipkale..., pa sej je danes tak čuden dan, bolj za crklanje kot kaj druga.

Mene pa grlo boli ko samuser posted image ...tak da bo treba mal žajbelj grgratuser posted image .
A morda veste kaj je z dali?...je že par dni ni opazit tu gor.

Lep nedeljski dan
ona je ok,med vikendi se redko javljauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
1.2.2009 11:27:09   
brigita23
aha spps se vidi da sem še bolj nova tu gor....user posted image , sej počas si bom tudi jaz zapomnilauser posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
1.2.2009 12:30:44   
martka
dober dan zasneženo celje!

mi smo pridni.
spimo celo noč do 6h zjutraj, se gaja naje, zaspi do 9h, se previje in naje potem pa odvisno od dneva...je budna ali pa spi naprej... danes spi- v naročju, seveda!

lepo nedeljo, imejte se rade!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

Neposredna povezava do sporočila: 4690
1.2.2009 12:31:30   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image M a j c i k auser posted image user posted image user posted image  poglej kje sem te našla!!!!!!user posted image
Če boš pogledala pod moje albume boš ugotovila katera sošolka se ti je pridružila!!!!user posted image user posted image user posted image
Kako si kaj???
Jaz sem kar OK za moje tremutno stanje...imamuser posted image  in čez en teden morem nazaj v službouser posted image user posted image ...user posted image

Vidim da se je tvoja druga pupika že rodila in zato ti z zamudo iskreno čestitam!!!user posted image

Ne moreš si mislit kako sem vesela da sem te našla!!!!user posted image user posted image user posted image

A veš če je Mateja G. že rodila...zdaj enkart je imela rok... Majči kdaj gremo na kavico???

Dali* kje se skrivaš???

Spps našla sem nove vaje za hrbet, vprašala sem tudi G če jih lahko uporabljamo nosečke, pa je rekla da čist brez problema.. tako da ko dobim nazaj skener jih bom pripopala gor da jih še druge vidijo!

Lep dan vam želim!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 4691
1.2.2009 14:32:21   
NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

user posted image user posted image brez skrbi, mi je nisi ukradla, sem jo že js, hehe, ni na najinem zeljniku zrasla. user posted image user posted image Tak da, vidva kar v akcijo. Tista slikca, ko moj objema trebuh je bila posneta že po PDP-ju, kak teden kasneje. Tik pred zdajci, hehe...

user posted image user posted image user posted image no potem pa grem kr v akcijouser posted image ...  no če gledam na PDP pa imam še dovolj časauser posted image ... joj upam da moj user posted image ne bo zamujal... ne bi rada da bi bil prej, ampak še manj pa kasnej.... ker se mi zdi da si tok neučakan že pol... pa še drugi te morijo.... jst mam še 1mesec časa, pa sem že včeri dobila na msnju vprašanje če sem že rodila...user posted image joj joj joj...  no pa sej konc koncev pa ni važno, samo da bo vse uredu z njim in z manouser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
1.2.2009 14:35:14   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

user posted image user posted image user posted image user posted image M a j c i k auser posted image user posted image user posted image  poglej kje sem te našla!!!!!!user posted image
Če boš pogledala pod moje albume boš ugotovila katera sošolka se ti je pridružila!!!!user posted image user posted image user posted image
Kako si kaj???
Jaz sem kar OK za moje tremutno stanje...imamuser posted image  in čez en teden morem nazaj v službouser posted image user posted image ...user posted image

Vidim da se je tvoja druga pupika že rodila in zato ti z zamudo iskreno čestitam!!!user posted image

Ne moreš si mislit kako sem vesela da sem te našla!!!!user posted image user posted image user posted image

A veš če je Mateja G. že rodila...zdaj enkart je imela rok... Majči kdaj gremo na kavico???

Dali* kje se skrivaš???

Spps našla sem nove vaje za hrbet, vprašala sem tudi G če jih lahko uporabljamo nosečke, pa je rekla da čist brez problema.. tako da ko dobim nazaj skener jih bom pripopala gor da jih še druge vidijo!

Lep dan vam želim!!!

dali* lahko pričakuješ jutri kej, mislim da je napisala da se za vikend poslavlja, sepravi da bo v ponedeljek kej slišat od njeuser posted image

vaje za hrbet? joj se priporočam tut jst... mam take bolečine v križu- sploh ponoč ko ubistvu nič ne delam...  al pa če dlje časa na nogah stojim....  tko da kr na skener pa sem z njimiuser posted image bo marsikatera veselauser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
1.2.2009 16:41:51   
_kathy_
Punce, jst nimam več vročine, jupi!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja dva fanta spita ...Gal je zaspal, ker se je napapal, ati pa je utrujen od neprespane nočiuser posted image user posted image .  Men se zdi, da mi sedaj, ko imam te antibiotike težje priteče mleko, ker se tamali ful muči in zraven ornk buni. Tko da se podojiva, potem mu pa dam še malo po flaški (20 ml). Ko si ve iztisnete mleko (Bethany in mbd0411), koliko vama priteče oz. koliko ga imasta??
Mislim, da se mi končuje čišča ...komaj čakam, da mi gredo šivi in potem prvi pregled, ker to je že mučno ...jst bi tko rada domačo nalogouser posted image user posted image user posted image !!!user posted image user posted image
Ugotovila sem, da se je naš fantič razvadil ...leži in se mi tko nenormalno joče, da postane temno rdeč ...potem ga pa vzamem v roke in utihne. A ima katera isto težavo???user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
1.2.2009 17:18:30   
Bethany

Punce, jst nimam več vročine, jupi!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja dva fanta spita ...Gal je zaspal, ker se je napapal, ati pa je utrujen od neprespane nočiuser posted image user posted image .  Men se zdi, da mi sedaj, ko imam te antibiotike težje priteče mleko, ker se tamali ful muči in zraven ornk buni. Tko da se podojiva, potem mu pa dam še malo po flaški (20 ml). Ko si ve iztisnete mleko (Bethany in mbd0411), koliko vama priteče oz. koliko ga imasta??
Mislim, da se mi končuje čišča ...komaj čakam, da mi gredo šivi in potem prvi pregled, ker to je že mučno ...jst bi tko rada domačo nalogouser posted image user posted image user posted image !!!user posted image user posted image
Ugotovila sem, da se je naš fantič razvadil ...leži in se mi tko nenormalno joče, da postane temno rdeč ...potem ga pa vzamem v roke in utihne. A ima katera isto težavo???user posted image

Bravo, Kathy!! user posted image user posted image

Iztis mleka: ja, čist odvisno. Ponavadi, potem ko se podojiva na obeh dojkah, si iz leve uspem stisnat še kakih 20 ml, ampak ful počasi šprica ven, s takimi premori vmes, iz desne pa tudi še kakih 50, skupi ponavadi dobim nekje od 50 do 80 ml, pa ji včasih kr dam takoj za popit, ali kasneje, pri naslednjem obroku.

Čišča: si že proti koncu? fino, to je pa kr hitro, saj še dva tedna ni, odkar si rodila. user posted image user posted image No, js sem jo mela točno 4. Zdej pa upajmo, da bo tudi menstruacija še dolgo izostajala, hehe. Je tak fajn bit brez.

Sem pa začela jemati kont. tabletke, imam ene ki se lahko jemljejo kljub dojenju, pa kr neprekinjeno.

Domača naloga: Kathy, kaj jo že pogrešaš? Madonca... user posted image user posted image Ni porod nič vplival na začasno abstinenco... Jooj, js še zdej nimam neke pogoste želje, sej ko začnema, je fajn, sam vedno na moževo pobudo, ne več na mojo... Pravijo da tudi dojenje zavira željo po cartanju... pa bo pr meni kr držalo.

Dojenčka ne moreš razvaditi, če že govorimo o razvadi, smo jih razvadile že v trebuhu, kjer so imeli devet mesecev pravi luksuz. user posted image user posted image potem pa kar naenkrat konec... Čist normalno, da se bolje počuti v tvojih rokah, kot sam samcat na postelji. Tak da ti ga kr brez skrbi potolaži kadarkoli se bo jokal, ga ne boš razvadila.

Tako, zdaj grem pa na torto... in to brez slabe vesti. user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
1.2.2009 17:32:14   
_kathy_
Ja jst sm prišla domov, pa sm kr na njega planila.user posted image user posted image user posted image Men se zdaj še bolj luštauser posted image user posted image , ker ni ovire (beri: trebuh), čeprav me še tu in tam šivi zabolijo.
Glede kontracepcije ...Bethany, a to si se na prvem pregledu zmenila? Pa lahko kljub tabletam dojiš? Katere pa so?
Glede flaške ...je možno, da če otrok je tudi po flaški, da potem noče več zizat, ane??user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
1.2.2009 17:38:49   
cesandra
Ojla.

Kot prva na seznamu (PDP 19.1.) vam sporočam, da sem še vedno v 1 kosu haha.

Danes so mi (glede na 1 UZ) postavili novi PDP, ki bi naj bil oz. je bil 24.1., tako da bodo (bomo) zdaj od tega datuma čakali 14 dni.

...sicer pa nič novega: čakanje, čakanje, čakanje .... ne privoščim nobeni tega (jaz pa že drugič to preživljam!user posted image )

lp.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
1.2.2009 17:49:03   
Naty*Taja

Punca dej ti kr malega pristavljaj, naj se matra - to je zaradi mastitisa, da ti one štoflčke ven potegne, bo tebi odleglo on bo pa spet lepo lahko jedel in bo zadovoljen. Ne ga sračkat med dojenjem s tem pumpanjem. Sem že zjutraj napisala en roman in stisnila bogvekaj pa mi je ven vrglo in ni blo več. user posted image   Bethany - tebi sem hotla napisat en dobronameren nasvet - stran pumpo in flaško, če res želiš puno dojit! Naj se kak dan mala pomatra (ne seveda tako, da bi jo sestradala) pa nič po flaški. Mogoče je še čas. Pa kar se tiče velikosti jošk - nima veze z mlekom! Jaz sem imela pred otročki AA, pa je bilo potem mleka za izvoz. Pri Maruši npr. četrti dan po porodu 120 iz obeh jošk. Sem mogla pumpat eno noč, ker je bila mala pod dvojno fototerapijo in smo hotli, da se čimprej pozdravi. Materino mleko pa baje zavira zdravljenje zlatenice. No v glavnem to je to. DObronamerno, nikar ne pumpajte, če res ni treba. Samo dojenčkova ustka masirajo tako, da se tvori mlekec. Drugače pa ponavadi kr hitro poide mlekec. Pa še ena preizkušena fora celjskih čvek - SEZAMOV ČAJ enormno poveča količine mleka - preizkušeno vsaj pri 4 celjankah. Poskusite - žlico sezama prevreš 5-10 min in popiješ čaj ter poješ sezam...kmalu po tem bodo joškice polne. user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
1.2.2009 17:51:21   
Naty*Taja
Aja Katy - glede domače naloge. Naj ti samo povem, da sem imela jaz pet tednov čiščo, potem se je končala in takoj nato sem spet krvavela - ko sem šla na pregled. Sem misla, da pač še ni končana čišča. Ja boš vraga. G me je pogledala in ugotovila, da sem pa že plodna...user posted image Tolk o domači nalogi takoj in tiste vraže o zaščiti DOJENJE ne držijo!!!user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
1.2.2009 18:25:56   
Bethany

kathy, js mam tabletke cerazette, so prilagojene dojenju, nimajo vpliva na mleko. je pa hecn, da se jih kr je, brez prekinitve, nevem kak je pol s tistimi kvazi krvavitvami... nč, bomo vidli. js sem jih vzela, ker zarad cr ni pametno prej kot v enem letu spet zanosit, midva pa tak nimama v planu tako hitro še enega otročka.

naty, sezam?? prvič slišim. to pa vsekakor probam! user posted image user posted image a misliš, da še ni prepozno povečati količino mleka in pa Elino mal spodbudit, da mi bolj sprazni dojke?? veš, kaj mene skrbi, ali je res sita, ko se nehama dojit?? sej, ko mi zadovoljno zaspi, vem da ma dost. ko pa še kar tečnari in mi zavrča zize, pol pa po flaški popije še 90 ml, se pa vprašam, kulk je sploh pr men pojedla?? user posted image user posted image da ne govorim o tem , da me vsi sprašujejo, maš dost mleka? maš dost mleka?maš dost mleka?... al pa, ko se dere, vsi predvidevajo da je pač lačna, midve pa glih končale z dojenjem... user posted image user posted image pol dam pa flaško, pa se vsaj glede njene sitosti potolažim, s slabo vestjo se pa tak sama ukvarjam...

evo, sem mal potožla user posted image

cessandra, kok ti pa lahk še zdaj prestavljajo pdp?? svašta... user posted image kaj so ti na papirjih tud spremenili? to ziher ne... ah ja... sem se js tud ful načakala, 11 dni je naša biba zamujala... tak da, vem kak se počutiš. user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?