Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Punce, jst nimam več vročine, jupi!!!!! Moja dva fanta spita ...Gal je zaspal, ker se je napapal, ati pa je utrujen od neprespane noči . Men se zdi, da mi sedaj, ko imam te antibiotike težje priteče mleko, ker se tamali ful muči in zraven ornk buni. Tko da se podojiva, potem mu pa dam še malo po flaški (20 ml). Ko si ve iztisnete mleko (Bethany in mbd0411), koliko vama priteče oz. koliko ga imasta?? Mislim, da se mi končuje čišča ...komaj čakam, da mi gredo šivi in potem prvi pregled, ker to je že mučno ...jst bi tko rada domačo nalogo !!! Ugotovila sem, da se je naš fantič razvadil ...leži in se mi tko nenormalno joče, da postane temno rdeč ...potem ga pa vzamem v roke in utihne. A ima katera isto težavo??? Bravo, Kathy!! Iztis mleka: ja, čist odvisno. Ponavadi, potem ko se podojiva na obeh dojkah, si iz leve uspem stisnat še kakih 20 ml, ampak ful počasi šprica ven, s takimi premori vmes, iz desne pa tudi še kakih 50, skupi ponavadi dobim nekje od 50 do 80 ml, pa ji včasih kr dam takoj za popit, ali kasneje, pri naslednjem obroku. Čišča: si že proti koncu? fino, to je pa kr hitro, saj še dva tedna ni, odkar si rodila. No, js sem jo mela točno 4. Zdej pa upajmo, da bo tudi menstruacija še dolgo izostajala, hehe. Je tak fajn bit brez. Sem pa začela jemati kont. tabletke, imam ene ki se lahko jemljejo kljub dojenju, pa kr neprekinjeno. Domača naloga: Kathy, kaj jo že pogrešaš? Madonca... Ni porod nič vplival na začasno abstinenco... Jooj, js še zdej nimam neke pogoste želje, sej ko začnema, je fajn, sam vedno na moževo pobudo, ne več na mojo... Pravijo da tudi dojenje zavira željo po cartanju... pa bo pr meni kr držalo. Dojenčka ne moreš razvaditi, če že govorimo o razvadi, smo jih razvadile že v trebuhu, kjer so imeli devet mesecev pravi luksuz. potem pa kar naenkrat konec... Čist normalno, da se bolje počuti v tvojih rokah, kot sam samcat na postelji. Tak da ti ga kr brez skrbi potolaži kadarkoli se bo jokal, ga ne boš razvadila. Tako, zdaj grem pa na torto... in to brez slabe vesti.
|