Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Jutro! Bethany,pijem čaj za dojenje od Tekane,al pa od Allette.Prvi je cenejši pa nič drugačen.Hippovega pa prehitro zmanjka. Tolk je fajn pogledat tole tvojo slikco avatarja.Mala je tak angelček. Dobro jutroooo! Aha, js tud mam od Tekanne, mi je kar dober, Allettovga ne poznam, Hippov mi je pa sicer dober, sam ful predrag za tak mal vrečk, ko jih je not. Hehe, tale slikca iz avatarja je bila slikana eno jutro med vikendom, ko je bila sita in naspana in se je ful smejala. Sej je v albumu na FB tud, ko je še moj zraven, tole sem mogla mal obrezat. Dojenje: zakaj mi je rekla, da ne bom dolgo dojila? Ker baje nimam nič kej večjih prsi... kot da je to merilo koliko je noter mleka.... ddddd! Primerjala me je z eno drugo, ko so se ji že med nosečnostjo fuuul povečale, men se pač niso, pa kaj?? Vsaj nimam strij. Drugače pa je naša Elina prava gospodičnica in ko ne teče več tak ornk kot na začetku, se naveliča trudit in protestira, se mi kr sama odstavi in tečarni zraven. Je že pogruntala, da bo dobila flaško, kjer pa gre lažje ven, čeprav je ena sama micena luknjica... Mal sem prehitro prešla na flaško prvi mesec, bolj bi mogla vztrajat, da se potrudi povlečt. No, ja, na napakah se učimo, ane? Zdaj grem pa še js na zaslužen zajtrk. papa, čvekice!
|