|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
30.1.2009 21:51:13   
m a j c i k a
Čer punce!
Ja naša biba mala ma res en kup laskov, pa se bojim da ji bojo pri pol leta začeli odpadat tak ko so prvorojenki in je bla neki časa mali pleško, zdej je pa skor čist svetlauser posted image !

NoBady: 25.01. je bla dva mesca, pa se mi zdi da je šele prilezla ven!

dali: vem da je še premrzlo, misla sem na kak sprehod, ker me smo skor vsak dan odzuni, mormo mal na zrak, do CC sicer res ni tak daleč sam za tamalo je, ker nima več vozička in bi tak sprehod sigurno trajal in trajal na konc bi mi pa v CC še zaspala, pa še nazaj domov,....... ni variante hvala

oktavija: čestirke za prvi uradni pregled!!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
30.1.2009 22:34:09   
_kathy_
Pozdravljene babnce!
Včeraj mi je vročina narasla na 39°C. Zato sva šla k dežurnem. Dobila sem antibiotik. Zdaj si vsako uro iztisnem mleko, jem antibiotike in lekadol za zbijanje vročine. Ker si pa iztisnem dojki, se mi počasneje naredi mleko kot prej, tako da po dojenju dam malem še načrpano mleko. Upam, da bo kmalu boljše, ker sem čist adijo. Tamali je pa tud zelo razdražen, veliko joka, pa malo je dobil krčev po antibiotikih.user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
30.1.2009 22:38:46   
sabina84
O Kathy upam da bo vse ok. Punce so že cel dan spraševale kaj je s tabo ko se nč ne javlaš.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
30.1.2009 22:54:13   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Aja,kje je kaj Kathy???
Da ni že kje nazaj v P zaradi mastitisa?user posted image Upam,da črpa.
Pri mani ni bilo nikoli bojazni za mastitis,ker imam mleka ravno za odžejat,čeprav bi raje zamenjala,da bi bilo dovolj.Pač ni kaj čemo.user posted image Pač dodajam ni kaj.

jah, ene majo preveč, druge pa imamo premalo. user posted image Js tud nisem mela bojazni za mastitis, mam mleka tulk, da se mal odžeja in nahrani samo rahlo lakoto, pa da se mal pocartama... upam, da bo vsaj to nekaj časa trajalo. Bi tud zamenjala, če bi lahko... to dodajanje, ne samo, da je zoprno te flaške čistit in sterilizirat, še slabo vest imam, vsakič, ko ji dam flaško, da se nisem dost potrudla, da izključno ne dojim...user posted image user posted image

Kathy, hitro okrevanje želim, potem pa veselo dojenje naprej. user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
30.1.2009 23:03:13   
mbd0411
Bethany,res je.Tudi jaz se včasih tako počutim,a se kar potolažm,saj vem,da se vseeno trudim in pač še črpam in spijem tega ogabnega čaja toooliko.
Nik je zadovoljen.Še malo pa gremo na žlico...
Zdrživa še vsaj kak mesecuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
30.1.2009 23:03:32   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a

Čer punce!
Ja naša biba mala ma res en kup laskov, pa se bojim da ji bojo pri pol leta začeli odpadat tak ko so prvorojenki in je bla neki časa mali pleško, zdej je pa skor čist svetlauser posted image !

Jooj, a se zna zgodit, da laseki odpadejo? Moja ima tud že od rojstva veliko lasekov, pa ful so dolgi, pa upam, da tako ostane, da ne bo čez čas pleško. user posted image user posted image

Majčika, je pa naša biba samo en dan starejša od tvoje. Sma zgleda ble istočasno v P., če si rodila v Celju. user posted image

Evo, pa še ena slikca naše punčke v spokojnem stanju user posted image ... za lahko in mirno noč vsem, ki vas muči nespečnost!

user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
30.1.2009 23:07:59   
Bethany

Bethany,res je.Tudi jaz se včasih tako počutim,a se kar potolažm,saj vem,da se vseeno trudim in pač še črpam in spijem tega ogabnega čaja toooliko.
Nik je zadovoljen.Še malo pa gremo na žlico...
Zdrživa še vsaj kak mesecuser posted image

JAP, se bom vsekakor potrudila. user posted image user posted image Se samo spomnim na izjavo ene moje sorodnice, ko je rekla: "ti pa ne boš dolgo dojila", me tak pogreje, user posted image da bi najraje dojila do Elininih dveh let, sam da ji dam kontra. user posted image

Kateri čaj pa to piješ, da ti je ogaben? JA, js tud črpam, ko se naveliča vlečit, si sčrpam in včasih še pride kakih 60 do 80 ml ven, pa ima za naslednji obrok, za predjed. user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
31.1.2009 8:23:03   
mbd0411
Jutro! Bethany,pijem čaj za dojenje od Tekane,al pa od Allette.Prvi je cenejši pa nič drugačen.Hippovega pa prehitro zmanjka.
Tolk je fajn pogledat tole tvojo slikco avatarja.Mala je tak angelček.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
31.1.2009 8:58:25   
mbd0411
Bethany,a tvoja noče vlečt al kaj že,da si toliko sčrpaš?
Zakaj ti je pa ena rekla,da ne boš dolgo dojila?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
31.1.2009 9:15:36   
sonček85
oktavija:še tukaj čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kathy:joj boga revica,no pa samo da bo počasi bolje in da si šla k dr,ker 39 je pa že too much.
Pazi nase in otročka pozdravi.

user posted image
kako je cartkanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
31.1.2009 9:17:49   
malaMravljica
Jaz se bom pa malo vrinila med Celjanke in Soncku zazelela dobro jutro user posted image user posted image  Pa se k nam posij danes.

Pa vsem drugim tudi dobro jutro od nosecemaleMravljice user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
31.1.2009 9:34:17   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Pozdravljene babnce!
Včeraj mi je vročina narasla na 39°C. Zato sva šla k dežurnem. Dobila sem antibiotik. Zdaj si vsako uro iztisnem mleko, jem antibiotike in lekadol za zbijanje vročine. Ker si pa iztisnem dojki, se mi počasneje naredi mleko kot prej, tako da po dojenju dam malem še načrpano mleko. Upam, da bo kmalu boljše, ker sem čist adijo. Tamali je pa tud zelo razdražen, veliko joka, pa malo je dobil krčev po antibiotikih.user posted image user posted image

Živjo!!!

Držimo pesti, da se boš kmalu pozdravilauser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
31.1.2009 9:35:03   
Bethany

Jutro! Bethany,pijem čaj za dojenje od Tekane,al pa od Allette.Prvi je cenejši pa nič drugačen.Hippovega pa prehitro zmanjka.
Tolk je fajn pogledat tole tvojo slikco avatarja.Mala je tak angelček.

Dobro jutroooo!

Aha, js tud mam od Tekanne, mi je kar dober, Allettovga ne poznam, Hippov mi je pa sicer dober, sam ful predrag za tak mal vrečk, ko jih je not.

Hehe, user posted image tale slikca iz avatarja je bila slikana eno jutro med vikendom, ko je bila sita in naspana in se je ful smejala. Sej je v albumu na FB tud, ko je še moj zraven, tole sem mogla mal obrezat.

Dojenje: zakaj mi je rekla, da ne bom dolgo dojila? Ker baje nimam nič kej večjih prsi... user posted image kot da je to merilo koliko je noter mleka.... ddddd! Primerjala me je z eno drugo, ko so se ji že med nosečnostjo fuuul povečale, men se pač niso, pa kaj?? Vsaj nimam strij. user posted image Drugače pa je naša Elina prava gospodičnica in ko ne teče več tak ornk kot na začetku, se naveliča trudit in protestira, se mi kr sama odstavi in tečarni zraven. Je že pogruntala, da bo dobila flaško, kjer pa gre lažje ven, čeprav je ena sama micena luknjica... Mal sem prehitro prešla na flaško prvi mesec, bolj bi mogla vztrajat, da se potrudi povlečt. user posted image user posted image

No, ja, na napakah se učimo, ane?

Zdaj grem pa še js na zaslužen zajtrk. papa, čvekice!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
31.1.2009 9:46:01   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a

Čer punce!

Jooj, a se zna zgodit, da laseki odpadejo? Moja ima tud že od rojstva veliko lasekov, pa ful so dolgi, pa upam, da tako ostane, da ne bo čez čas pleško. user posted image user posted image

Majčika, je pa naša biba samo en dan starejša od tvoje. Sma zgleda ble istočasno v P., če si rodila v Celju. user posted image

Evo, pa še ena slikca naše punčke v spokojnem stanju user posted image ... za lahko in mirno noč vsem, ki vas muči nespečnost!

user posted image

bethany- ti lahko iz prve roke poveš...pravijo da ko dojenčku lasi rastejo, ko si user posted image , da te takrat zgaga dajeuser posted image
pol je tebe mogla kar ornk dajat, a to drži?

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
31.1.2009 9:52:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Jaz se bom pa malo vrinila med Celjanke in Soncku zazelela dobro jutro user posted image user posted image  Pa se k nam posij danes.

Pa vsem drugim tudi dobro jutro od nosecemaleMravljice user posted image
hvala in naj Sonček sije , a ti si tudi kje iz Celjske okolice?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
31.1.2009 10:04:47   
malaMravljica
nee Soncek, daaaaaaalec stran sem.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
31.1.2009 10:06:31   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

nee Soncek, daaaaaaalec stran sem.
user posted image user posted image user posted image user posted image sn misla da si kje z bližine.Srečka nosečka a ti je kaj posijalo sonce tam pr vas.pr nas je tko turobno da mi je že slabo od tega vremenauser posted image

grem pospravljat

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
31.1.2009 10:38:35   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Čer dekleta!!!

Sam na hiter na raport...
Danes sem imela 1.uradni pregled:
- nosečia sem 8 tednov in 4 dni
- bebica velika 20,5 mm in srček veselo tiktaka
- dobila materinsko knjižici in dala vse preiskave
- naslednja kontrola 27.03.2009
- PDP 07.09.2009

user posted image

Naslednji teden sem še doma pol pa nazaj v službo...
Full sem utrujena in nisem niti brala kaj se je dogajalo zato vam pošiljam samo EN VELIK POLJUBČRK!!!!user posted image user posted image user posted image

bravo bravo bravo user posted image user posted image user posted image za 1. pregled...  user posted image user posted image user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
31.1.2009 10:38:47   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

bethany- ti lahko iz prve roke poveš...pravijo da ko dojenčku lasi rastejo, ko si user posted image , da te takrat zgaga dajeuser posted image
pol je tebe mogla kar ornk dajat, a to drži?

user posted image user posted image ja, bo kr držalo. me je fejst matrala. pa sem se smejala, ko so mi govoril, da laski rastejo, pol pa pride na svet s tako čupo. user posted image user posted image je mela daljse ko jst.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
31.1.2009 12:51:08   
_kathy_
Hejla! Hvala vsem za dobre želje!
Bethany, men je tudi mami govorila, da ne bom imela mleka, ker je kao to dedno in ona ga ni nič imela, stara mama tudi ne, oma pa čisto mičkeno. 

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
31.1.2009 15:40:15   
brigita23
bethany- sem mal slikce pogledala v albumu, ful lepe. Mala je pa kot iz reklame, ful luštna, pa vidim da je tak dorovoljčekuser posted image .
kathy-sicer te ne poznam od prej, ker še nisem dolg na forumu, sam ko berem tvoje poste, mi je pa kr težko, da vaju tak matra...upam da ti bo kmalu bolje in da se spočiječ

oktavija-čestitke, pa čimlepšo in mirno nosečnost, sicer pa si bomo še velik tipkale.
sonček-slabo ti siješ dansuser posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
31.1.2009 16:45:28   
_kathy_
Bethany, velikost prsi sploh ni merilo. Moja mami jih ima ogromne, pa kot sem že povedala, ni imela nič mleka. Ji je ena babica rekla, da tiste ki kažejo, lažejo.user posted image
Poznam pa eno, ki ma ful mičkene, pa je mela ful mleka, celo mastitis je dobila. Tko da velikost res ni merilo. Men je že pri 4 mesecih ven teklo mleko. Najprej prozorne barve, kasneje bele, zadnji mesec pa že rumene barve. Pa tudi povečale so se mi za 3 x velikost, no in tu so se mi pojavile strijeuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4672
31.1.2009 18:17:52   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Hejla! Hvala vsem za dobre želje!
Bethany, men je tudi mami govorila, da ne bom imela mleka, ker je kao to dedno in ona ga ni nič imela, stara mama tudi ne, oma pa čisto mičkeno. 

joooj, dedno?? user posted image ... no, še dobro da imaš viška mleka, sicer ti mama tak verjetno ne bi verjela, da količina mleka ni odvisna od dednosti. prav tako ne od velikosti dojk, seveda ne... ampak samo od tega, koliko dražljajev dobi dojka s sesanjem, kar spodbudi nastajanje mleka...

ma, js sem tulk prebrala o dojenju in se pripravljala nanj, pa sem potem, ko je šlo zares, ugotovila, da vseeno ni niti najmanj enostavno.

Kathy, ti kar vzemi ta tvoj mastitis kot dobro stvar, boš vsaj lahko polno dojila, ko imaš že od začetka veliko mleka. samo uravnati se ti mora, pa bo. pol bosta pa z Galom ful uživala user posted image user posted image user posted image

brigita23, ja, našo malo je ati že takoj po rojstvu začel navajat na poziranje user posted image user posted image vsakič ful z zanimanjem gleda v objektiv. user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
31.1.2009 18:51:02   
brigita23
ki pa ste danes vseuser posted image ?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
31.1.2009 19:12:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

sonček-slabo ti siješ dansuser posted image
k je sonček prehlajen ne more sijatiuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?