Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 30.1.2009 21:51:13
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Čer punce! Ja naša biba mala ma res en kup laskov, pa se bojim da ji bojo pri pol leta začeli odpadat tak ko so prvorojenki in je bla neki časa mali pleško, zdej je pa skor čist svetla ! NoBady: 25.01. je bla dva mesca, pa se mi zdi da je šele prilezla ven! dali: vem da je še premrzlo, misla sem na kak sprehod, ker me smo skor vsak dan odzuni, mormo mal na zrak, do CC sicer res ni tak daleč sam za tamalo je, ker nima več vozička in bi tak sprehod sigurno trajal in trajal na konc bi mi pa v CC še zaspala, pa še nazaj domov,....... ni variante hvala oktavija: čestirke za prvi uradni pregled!!!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 30.1.2009 22:34:09
|
|
|
|
_kathy_
|
Pozdravljene babnce! Včeraj mi je vročina narasla na 39°C. Zato sva šla k dežurnem. Dobila sem antibiotik. Zdaj si vsako uro iztisnem mleko, jem antibiotike in lekadol za zbijanje vročine. Ker si pa iztisnem dojki, se mi počasneje naredi mleko kot prej, tako da po dojenju dam malem še načrpano mleko. Upam, da bo kmalu boljše, ker sem čist adijo. Tamali je pa tud zelo razdražen, veliko joka, pa malo je dobil krčev po antibiotikih.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 30.1.2009 22:38:46
|
|
|
|
sabina84
|
O Kathy upam da bo vse ok. Punce so že cel dan spraševale kaj je s tabo ko se nč ne javlaš.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 30.1.2009 22:54:13
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Aja,kje je kaj Kathy??? Da ni že kje nazaj v P zaradi mastitisa? Upam,da črpa. Pri mani ni bilo nikoli bojazni za mastitis,ker imam mleka ravno za odžejat,čeprav bi raje zamenjala,da bi bilo dovolj.Pač ni kaj čemo. Pač dodajam ni kaj. jah, ene majo preveč, druge pa imamo premalo. Js tud nisem mela bojazni za mastitis, mam mleka tulk, da se mal odžeja in nahrani samo rahlo lakoto, pa da se mal pocartama... upam, da bo vsaj to nekaj časa trajalo. Bi tud zamenjala, če bi lahko... to dodajanje, ne samo, da je zoprno te flaške čistit in sterilizirat, še slabo vest imam, vsakič, ko ji dam flaško, da se nisem dost potrudla, da izključno ne dojim... Kathy, hitro okrevanje želim, potem pa veselo dojenje naprej.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 30.1.2009 23:03:13
|
|
|
|
mbd0411
|
Bethany,res je.Tudi jaz se včasih tako počutim,a se kar potolažm,saj vem,da se vseeno trudim in pač še črpam in spijem tega ogabnega čaja toooliko. Nik je zadovoljen.Še malo pa gremo na žlico... Zdrživa še vsaj kak mesec
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 30.1.2009 23:03:32
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a Čer punce! Ja naša biba mala ma res en kup laskov, pa se bojim da ji bojo pri pol leta začeli odpadat tak ko so prvorojenki in je bla neki časa mali pleško, zdej je pa skor čist svetla ! NoBady: 25.01. je bla dva mesca, pa se mi zdi da je šele prilezla ven! Jooj, a se zna zgodit, da laseki odpadejo? Moja ima tud že od rojstva veliko lasekov, pa ful so dolgi, pa upam, da tako ostane, da ne bo čez čas pleško. Majčika, je pa naša biba samo en dan starejša od tvoje. Sma zgleda ble istočasno v P., če si rodila v Celju. Evo, pa še ena slikca naše punčke v spokojnem stanju ... za lahko in mirno noč vsem, ki vas muči nespečnost!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 30.1.2009 23:07:59
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Bethany,res je.Tudi jaz se včasih tako počutim,a se kar potolažm,saj vem,da se vseeno trudim in pač še črpam in spijem tega ogabnega čaja toooliko. Nik je zadovoljen.Še malo pa gremo na žlico... Zdrživa še vsaj kak mesec JAP, se bom vsekakor potrudila. Se samo spomnim na izjavo ene moje sorodnice, ko je rekla: "ti pa ne boš dolgo dojila", me tak pogreje, da bi najraje dojila do Elininih dveh let, sam da ji dam kontra. Kateri čaj pa to piješ, da ti je ogaben? JA, js tud črpam, ko se naveliča vlečit, si sčrpam in včasih še pride kakih 60 do 80 ml ven, pa ima za naslednji obrok, za predjed.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.1.2009 8:23:03
|
|
|
|
mbd0411
|
Jutro! Bethany,pijem čaj za dojenje od Tekane,al pa od Allette.Prvi je cenejši pa nič drugačen.Hippovega pa prehitro zmanjka. Tolk je fajn pogledat tole tvojo slikco avatarja.Mala je tak angelček.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.1.2009 8:58:25
|
|
|
|
mbd0411
|
Bethany,a tvoja noče vlečt al kaj že,da si toliko sčrpaš? Zakaj ti je pa ena rekla,da ne boš dolgo dojila?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.1.2009 9:15:36
|
|
|
|
sonček85
|
oktavija:še tukaj čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kathy:joj boga revica,no pa samo da bo počasi bolje in da si šla k dr,ker 39 je pa že too much. Pazi nase in otročka pozdravi. kako je cartkana
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.1.2009 9:17:49
|
|
|
|
malaMravljica
|
Jaz se bom pa malo vrinila med Celjanke in Soncku zazelela dobro jutro Pa se k nam posij danes. Pa vsem drugim tudi dobro jutro od nosecemaleMravljice
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.1.2009 9:34:17
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Pozdravljene babnce! Včeraj mi je vročina narasla na 39°C. Zato sva šla k dežurnem. Dobila sem antibiotik. Zdaj si vsako uro iztisnem mleko, jem antibiotike in lekadol za zbijanje vročine. Ker si pa iztisnem dojki, se mi počasneje naredi mleko kot prej, tako da po dojenju dam malem še načrpano mleko. Upam, da bo kmalu boljše, ker sem čist adijo. Tamali je pa tud zelo razdražen, veliko joka, pa malo je dobil krčev po antibiotikih. Živjo!!! Držimo pesti, da se boš kmalu pozdravila
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.1.2009 9:35:03
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Jutro! Bethany,pijem čaj za dojenje od Tekane,al pa od Allette.Prvi je cenejši pa nič drugačen.Hippovega pa prehitro zmanjka. Tolk je fajn pogledat tole tvojo slikco avatarja.Mala je tak angelček. Dobro jutroooo! Aha, js tud mam od Tekanne, mi je kar dober, Allettovga ne poznam, Hippov mi je pa sicer dober, sam ful predrag za tak mal vrečk, ko jih je not. Hehe, tale slikca iz avatarja je bila slikana eno jutro med vikendom, ko je bila sita in naspana in se je ful smejala. Sej je v albumu na FB tud, ko je še moj zraven, tole sem mogla mal obrezat. Dojenje: zakaj mi je rekla, da ne bom dolgo dojila? Ker baje nimam nič kej večjih prsi... kot da je to merilo koliko je noter mleka.... ddddd! Primerjala me je z eno drugo, ko so se ji že med nosečnostjo fuuul povečale, men se pač niso, pa kaj?? Vsaj nimam strij. Drugače pa je naša Elina prava gospodičnica in ko ne teče več tak ornk kot na začetku, se naveliča trudit in protestira, se mi kr sama odstavi in tečarni zraven. Je že pogruntala, da bo dobila flaško, kjer pa gre lažje ven, čeprav je ena sama micena luknjica... Mal sem prehitro prešla na flaško prvi mesec, bolj bi mogla vztrajat, da se potrudi povlečt. No, ja, na napakah se učimo, ane? Zdaj grem pa še js na zaslužen zajtrk. papa, čvekice!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.1.2009 9:46:01
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a Čer punce! Ja naša biba mala ma res en kup laskov, pa se bojim da ji bojo pri pol leta začeli odpadat tak ko so prvorojenki in je bla neki časa mali pleško, zdej je pa skor čist svetla ! NoBady: 25.01. je bla dva mesca, pa se mi zdi da je šele prilezla ven! Jooj, a se zna zgodit, da laseki odpadejo? Moja ima tud že od rojstva veliko lasekov, pa ful so dolgi, pa upam, da tako ostane, da ne bo čez čas pleško. Majčika, je pa naša biba samo en dan starejša od tvoje. Sma zgleda ble istočasno v P., če si rodila v Celju. Evo, pa še ena slikca naše punčke v spokojnem stanju ... za lahko in mirno noč vsem, ki vas muči nespečnost! bethany- ti lahko iz prve roke poveš...pravijo da ko dojenčku lasi rastejo, ko si , da te takrat zgaga daje pol je tebe mogla kar ornk dajat, a to drži?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.1.2009 9:52:54
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Jaz se bom pa malo vrinila med Celjanke in Soncku zazelela dobro jutro Pa se k nam posij danes. Pa vsem drugim tudi dobro jutro od nosecemaleMravljice hvala in naj Sonček sije , a ti si tudi kje iz Celjske okolice?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.1.2009 10:04:47
|
|
|
|
malaMravljica
|
nee Soncek, daaaaaaalec stran sem.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.1.2009 10:06:31
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica nee Soncek, daaaaaaalec stran sem. sn misla da si kje z bližine.Srečka nosečka a ti je kaj posijalo sonce tam pr vas.pr nas je tko turobno da mi je že slabo od tega vremena grem pospravljat
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.1.2009 10:38:35
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Čer dekleta!!! Sam na hiter na raport... Danes sem imela 1.uradni pregled: - nosečia sem 8 tednov in 4 dni - bebica velika 20,5 mm in srček veselo tiktaka - dobila materinsko knjižici in dala vse preiskave - naslednja kontrola 27.03.2009 - PDP 07.09.2009 Naslednji teden sem še doma pol pa nazaj v službo... Full sem utrujena in nisem niti brala kaj se je dogajalo zato vam pošiljam samo EN VELIK POLJUBČRK!!!! bravo bravo bravo za 1. pregled...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.1.2009 10:38:47
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 bethany- ti lahko iz prve roke poveš...pravijo da ko dojenčku lasi rastejo, ko si , da te takrat zgaga daje pol je tebe mogla kar ornk dajat, a to drži? ja, bo kr držalo. me je fejst matrala. pa sem se smejala, ko so mi govoril, da laski rastejo, pol pa pride na svet s tako čupo. je mela daljse ko jst.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.1.2009 12:51:08
|
|
|
|
_kathy_
|
Hejla! Hvala vsem za dobre želje! Bethany, men je tudi mami govorila, da ne bom imela mleka, ker je kao to dedno in ona ga ni nič imela, stara mama tudi ne, oma pa čisto mičkeno.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.1.2009 15:40:15
|
|
|
|
brigita23
|
bethany- sem mal slikce pogledala v albumu, ful lepe. Mala je pa kot iz reklame, ful luštna, pa vidim da je tak dorovoljček . kathy-sicer te ne poznam od prej, ker še nisem dolg na forumu, sam ko berem tvoje poste, mi je pa kr težko, da vaju tak matra...upam da ti bo kmalu bolje in da se spočiječ oktavija-čestitke, pa čimlepšo in mirno nosečnost, sicer pa si bomo še velik tipkale. sonček-slabo ti siješ dans
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.1.2009 16:45:28
|
|
|
|
_kathy_
|
Bethany, velikost prsi sploh ni merilo. Moja mami jih ima ogromne, pa kot sem že povedala, ni imela nič mleka. Ji je ena babica rekla, da tiste ki kažejo, lažejo. Poznam pa eno, ki ma ful mičkene, pa je mela ful mleka, celo mastitis je dobila. Tko da velikost res ni merilo. Men je že pri 4 mesecih ven teklo mleko. Najprej prozorne barve, kasneje bele, zadnji mesec pa že rumene barve. Pa tudi povečale so se mi za 3 x velikost, no in tu so se mi pojavile strije .
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.1.2009 18:17:52
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Hejla! Hvala vsem za dobre želje! Bethany, men je tudi mami govorila, da ne bom imela mleka, ker je kao to dedno in ona ga ni nič imela, stara mama tudi ne, oma pa čisto mičkeno. joooj, dedno?? ... no, še dobro da imaš viška mleka, sicer ti mama tak verjetno ne bi verjela, da količina mleka ni odvisna od dednosti. prav tako ne od velikosti dojk, seveda ne... ampak samo od tega, koliko dražljajev dobi dojka s sesanjem, kar spodbudi nastajanje mleka... ma, js sem tulk prebrala o dojenju in se pripravljala nanj, pa sem potem, ko je šlo zares, ugotovila, da vseeno ni niti najmanj enostavno. Kathy, ti kar vzemi ta tvoj mastitis kot dobro stvar, boš vsaj lahko polno dojila, ko imaš že od začetka veliko mleka. samo uravnati se ti mora, pa bo. pol bosta pa z Galom ful uživala brigita23, ja, našo malo je ati že takoj po rojstvu začel navajat na poziranje vsakič ful z zanimanjem gleda v objektiv.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.1.2009 18:51:02
|
|
|
|
brigita23
|
ki pa ste danes vse ?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.1.2009 19:12:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sonček-slabo ti siješ dans k je sonček prehlajen ne more sijati
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?