|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
30.1.2009 19:20:57   
Piha
srečke so user posted image  jaz sem se odločila, da se selim za nekaj časa na uporabne forume z istim nickname in emailom...
lepo čuvajte vse svoje pikice in uspešno opravljate vse preglede , lepo nakupujte, zbirajte vozičke, nabavljate lepe nosečniške oblekce in seveda fino čvekajte še naprej ......
Ko bom ostala doma, čez ene dobre tri mesece... upam... se vrnem ... upam, da vas bom vse še vedno vse prepoznala !

SREĆNO
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
30.1.2009 20:32:31   
Muca83
Joj, jaz se pa nič ne javljam, ker se večinoma ful slabo počutim zvečer. Samo preberem ponavadi, za pisanje pa ni energije.

Čez en teden bo pri meni jasno, na čem smo. Komaj čakam, čeprav me je že na trenutke zagrabil strah, da se ponovi tragedija s prejšnje NS... Ampak mislim, da se ne bo. Ker se res preslabo počutim, da bi se user posted image Pregleda se veselim tudi zato, ker bom potem lahko nehala jemati utrogestan (progesteron) in mogoče se bom tudi zaradi tega kaj bolje počutila.

Sicer pa danes ful čutim raztezanje maternice, do sedaj ga nisem ravno velikokrat. Danes pa res veliko.

Sem pa tudi zelo vesela, saj se je moj dragi očitno brez mojega prepričevanja premislil in bo probal dobiti dopust v petek, da gre z mano user posted image Upam, da ga bo res dobil, ali pa vsaj, da bo lahko ven skočil, ker imam itak zjutraj pregled. Jaz bom pač skočila iz službe in potem hitro nazaj.

Imam pa NS ravno na dan, ko ima moj tast rojstni dan in to okroglo številko. Se bomo najbrž zvečer vsi zbrali pri njem in mogoče bo takrat pravi trenutek za oznanitev novice. Ne vem, bova še videla. user posted image

(odgovor članu Piha)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
30.1.2009 21:26:55   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Piha

srečke so user posted image  jaz sem se odločila, da se selim za nekaj časa na uporabne forume z istim nickname in emailom...

RR je NE-neuporaben forum user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srecno tudi tebi in ja, mi bomo tukaj, ti se kar cimpreje oglasi!

No, mi smo bili danes na NS kar v celotni posadki. Sem jo imela ob 17.30, tako da Gabriela nisva imela kam dat in sva ga peljala zraven.
Skartka je vse ok!!! user posted image user posted image user posted image
Lepo se je vse videlo, user posted image je migal z nogicami, rokicami, videli smo stopala, slisali srcek user posted image ...drugace moj g ni bil nic dosti zgovoren (je rekel, ce ne govorim, pomeni da je vse ok), na koncu samo je rekel, da je vse super. Moj je bil malo razocaran, ampak meni je on super. In pri nas je tako, da te ima tvoj osebni g na porodu. No in ta moj je sef v P, kjer ima porode.
Pri Gabrielu sem imela drugega g., ta mi je takrat vse pokazal, vse notranje organe, razlozil po dolgem in pocez. No, saj vseeno, vazno da je vse ok! user posted image

Jaz bom sla za kaksne nos. hlace pogledat cez kaksne 2 tedna... Prav veliko ne rabim, imam se veliko iz 1. user posted image

Vozicek imamo mi trio od Inglesine, stirikolesnik, tako da bo user posted image vse podedoval od Gabriela.

Nic, grem pocasi ajat! Lahko noc!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Piha)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
30.1.2009 21:34:17   
moom
Ojla!
Da se še jaz po dolgem času javim. Mi je hudo, ker me ni več tu gor, samo nimam rednega dostopa do neta.

Danes sem imela NS in je vse ok! Sem prav vesela... Pa tako lepo je videt pikico ko miga!

Pa user posted image  za dobor opravljene preglede!

Ja, pa še podatki za seznam: PDP 6.8., 25 let, poročena, Obala. Naslednji pregled 6.2.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
30.1.2009 22:08:55   
Muca83
Ah sem smotana... Zdele sem ugotovila, da sem v prejšnjem postu pozabila napisat Čestitke vsem za dobre rezultate na NS!!! user posted image user posted image

In seveda dobrodošle nove nosečke!

Jaz pa še nič ne načrtujem kupovanja nosečniških oblačil, to bom pač po potrebi. Imam pa dvoje hlače od prejšnje nosečnosti, ene črne in ene bež, take lepe elegantne. user posted image Sem jih v Domžalah v Brezi probavala in so mi bile tako všeč in poceni so se mi zdele (cca 30 eur ene), da sem kar dvoje vzela takrat user posted image Črne sem potem nekaj časa nosila, še tudi potem, ko nisem bila več nosečka (pač abrazija pa to) ker so mi bile tako udobne. Bež so pa še čisto nove - če jih niso že molji pojedli ker so toliko časa nenošene v omari user posted image .

(odgovor članu moom)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
30.1.2009 22:22:55   
moom
30 eur se pa meni zdi za nosečniške hlače poceni. Srečkauser posted image  tu v kopru ni nič podobnega. Sem ravno včeraj dala za kavbojke 52 eur. No, sej drugega si pa itak ne bom verjetno kupla, ker ne bom rabila, ker sem doma z mojim prvim sončkom.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
30.1.2009 22:42:01   
Muca83
Mah saj me bomo imele srečo in bo v času največjega trebuha poletje. Pa si bomo lahko kakšne zelo elastične oblekce kupile in majčke pa bo. Mislim, da bi bila zimska garderoba bolj problematična user posted image

(odgovor članu moom)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
30.1.2009 23:01:28   
go_ta
jp, men je tud všeč, da smo poletne nosečkeuser posted image bomo nosile tunike pa oblekce, ko bomo ko žogiceuser posted image  jst si ne predstavljam, kako bi to blo pozimi. no, zdj se še skup držim, upam, da se bom razlezla tam nekje aprila, majauser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
31.1.2009 10:04:21   
Anonimen

PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),  NASLEDNJI PREGLED

XX.08.  
irency84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), NS-02.02. 
mayathebee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??    

any83   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), 19.02. 

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ) , ??

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , user posted image , 11.02.
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??           
ema82   -  ??, ?, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), 24.02.

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ) , user posted image , 28.02.

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), ?? 
M1987   -  21, zaročena, LJ, (1 user posted image ), 04.02., NS-04.02.
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , 10.02.  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), ??                
Drnula   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image )
, ??

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), 05.02.
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 06.02.

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ?? 
Anonimna 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ),18.02. 
5ra83   -  25, P, MB, (1 user posted image ) , ??

09.08.
Ayo   -  33, P=02.03.09, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
cowgirl   -  29, ?, Medvode, (1 user posted image , ? user posted image ), ?? 

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.02.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), NS-02.02.

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 09.03.                             
Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ), 09.02., AC-24.02. 

13.08.      
Zima07   -  29, IZS, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ) , user posted image , ??
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ) , 12.02. 
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), NS-04.02.

14.08.
lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
mognolija1984 
 -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??
sarajan   -  27, IZS, Kamnik, (1 user posted image ), ??

katyy26   -  ??, ?, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 02.03., NS-02.02.

15.08.
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), 04.03.

16.08. 
Anonimna16   -  ??, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), NS-02.02.

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??

19.08.

muca83   -  25, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ) , NS-06.02.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??              
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ) , NS-05.02. 
anonimen   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ) , 13.02., NS-03.02.   
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 12.02., NS-03.02. 
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), 13.02., NS-10.02.

20.08.
Anonimen
   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.02., NS-02.02.
mony5   -  29, ?, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-10.02. 
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-10.02.
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 17.02.. NS-06.02. 
lara27   -  26, ?, CE, (3 user posted image , ? user posted image ), 10.03., NS-09.02. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ) , 06.02., NS-09.02. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), NS-16.02.

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 17.02., NS-04.02. 
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image  ) , 05.02., NS-13.02.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), NS-10.02.
Alisa
   -  28, ?, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-12.02.

22.08.

Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ) , 06.02., NS-11.02. 
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), NS-09.02.

24.08. 
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), ??

28.08.
altaya  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), 06.03., NS-13.02.  
hel32   -  ??, ?, Lovrenc, (? user posted image , 1 user posted image ), ??

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-16.02. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), 03.02. 

30.08.   
tulpek  -  26, ??, ??, (1 user posted image ) , 03.03., NS-12.02. 
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ) , 23.02., NS-16.02. 

04.09. 
Pia67   -  41, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ) , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 81 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1484
31.1.2009 10:40:54   
simonalokar
kako vas je lepo brati

jaz sem pa gotova glavoboli vročina kašelj in boleča ušesa tako da sem včeraj skoraj cel dan prespala dobr da je bil mož doma da me klical da sem vsaj pila.

vzela pa sem 2 lekadola in danes spet upam da mu ne bom škodovala kaj pa ve mislite o lekadolu sem videla da lahko nosečnice jemlejo lekadol prosim za mnenje.

kar se tiče nuhalne pa vsem čestitam za lepe razultate.

simona 13 tednov

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
31.1.2009 12:18:37   
Alja_

Pozdrav vsem.

Tudi jaz sem ena izmed tisitih, ki komaj uspem prebrat vse kar napišete, potem pa zmanjka časa za pisanje...
Torej tudi moja NS je bila včeraj. G je rekel, da je odličen rezultat... Ampak sem mogoče pričakovala še večje razmerje... 

Aja, naslednji pregled 26.2.09, za v tabelco.

kea: "Koliko pa ima dr. Pušenjak na Ptuju 3D? "
Ne vem ali misliš dr. Pušenjaka ali koga na Ptuju.
Za Ptuj ti lahko povem - vem za dr. Lukmana,ki ima ceno 70€, mislim pa da še ima 3D dr. Rosic, ampak za ceno ne vem.

Lep dan vsem

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
31.1.2009 14:47:39   
cowgirl
Ojla punce!
V sredo 28.1. sem imela NS in je vse OK. Ima 2 roki, 2 nogi, srček sva slišala, velik je 61mm.

U glavnem vse OK razen tega, da sem že od torka v postelji z angino, hudimi slabostmi in jem antibiotike. Zdravnica mi je rekla, da če je vročila več kot 38, potem je lekadol OK, saj naj bi vročina in neprekrvavljenost notranjih organov bolj škodovalo malemu, kot en lekadol. Se pa ne sme vzeti več kot 2-3 na dan. Jaz sem vzela enega na dan, če je bilo res hudo. Mislim pa,da antibiotiki bolj škodujejo, kot lekadol (moje mnenje). Ampak če je treba to zdravniki najboljše vedo.

Kako je kaj z vašimi trebuščki? Jaz zjutraj čutim  bunkico, zvečer se mi pa zdi, da sem tako napihnjena, da izgledam že kot kaka žoga. user posted image

Sem pa že od kolegice dobila veliiiko nosečniških hlač in jih lahko že nosim - sploh zvečer mi paše. Poleti bodo pa oblekce in majčke! user posted image   juhu

cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 , 1 ), 15.2.

Carpe diem

(odgovor članu Alja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
31.1.2009 16:45:44   
Serendipity
Ojla sonosečke,

mene danes spet matrajo krči... Jao, komaj čakam v torek NS, da zvem, da je vse OK in da so tile pogosti in močni krči res del normalne nosečnosti, ker včasih se prav ustrašim.

Vsem čestitke za super opravljene NS!

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
31.1.2009 17:20:50   
irency84
Hey po dolgem času sem spet prišla na forum avgustovk 2009

Moji začetni nosečniški problemi so se na srečo uspešno končali. Moja nosečnost poteka brez slabosti, tudi utrujenost ne čutim v veliki meri. V ponedeljek začnem službo, saj sem zdaj zaključila z bolniško. Upam da bo vse potekal vredu, če bo zavladala slabost, ali kakšni drugi slabi simptomi bom ponovno šla na bolniško.

V torek sem naročena na nuhalno tako da komaj čakam da izvem (upam da  lepe) razultate.

Moj predvidem datum poroda je 19. 8. user posted image  Upam, da se bomo tega datuma držali, kajti junija imava poroko, upam da ne bo kaj prehitelo.

Vsem avgustkam želim lepo in mirno nosečnost.

Vam sporočim, rezultat od nuhalne.

Lp, Irency

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
31.1.2009 17:27:13   
kerala
Ojla punce!

Res so kriiiza te viroze in infekti, katerim se zdaj tako težko izognemo. Tudi jaz sem dala skozi že dve virozi. Glede zdravil pa tako. Dajte se čimbolj izogibati antibiotikom!!! Zdravniki jih še vedno tako radi predpišejo. No, če je zadeva resna, pa če zdravnik potrdi bakterijski infekt (s krvno preiskavo), potem pa ni kaj, v nasprotnem primeru pa je res bolje kak dan potrpeti, se cartat pa počivat, pa kak lekadolček, ta ne bo škodil. Kar pa je sploh izredno pomembno, kadar smo na slabem zdravju, je TEKOČINA!! Te naj bi že tako spile vsaj 2-3 litre dnevno, pri slabem zdravju pa kake 4 l. Vode, čajčke, med, limonca... Še posebno kadar antibiotike jemljete, se je potrebno dobesedno nalivati s tekočino - presnovni produkti namreč prav tako negativno vplivajo na nas in naše user posted image , zato jim moramo čimprej "izprati" iz telesa.
Sicer pa jaz v času nosečnosti jemljem le homeopatska zdravila. Ta nič ne skodijo, niti nam niti našim bebicam. Kupim jih v Trstu, dobijo pa se tudi Avstriji in kolikor sem slišala, jih tudi homeopati v Lj prodajajo. Okrevanje je malo daljše, vendar se večinoma zdravilom lahko izognemo. Jemala sem le folno, če bo treba bom železo, pa upam, da bo to vse.

Kar pa se oblek tiče, je pa res super, da bomo v času največjih trebuščkov potrebovale le kako tuniko. Po drugi strani pa upajmo, da nas vročina ne bo preveč zdelala. Joj, čim pomislim na poletje, imam že user posted image pred očmi...

Vglavnem, uživajte vikend kar se da, božajte bušije in počnite kar vas nejbolj veseli!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
31.1.2009 18:49:33   
Maja T.
user posted image user posted image user posted image GO GO GO....  avgustovke 2009, sem vas malo brala in imam kar nostalgijo na lansko leto 2008, ko sem sama šla skozi vse te preglede in user posted image ,zdaj je pa naša mala že 6 mesecev 

lp, avgustovka 2008

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
31.1.2009 18:59:14   
Ayo
Ja, kar se tice nasih trebuskov, poletja in vrocine, jaz upam, da ne bo prevec vroce, ker zadnje trimesecje za biti user posted image precej vroce, ne glede na sezono. Gabriel je zimski in vem, da mi je bilo obupno vroce, ponoci sem spala prakticno odkrita.

Punce, a se katero bolijo joske?
Moje so trde ko user posted image in auuuuu boli! Tako se obdobje spanja na trebuhu pocasi zakljucuje user posted image

Mi imamo grdo vreme, za jutri pa celo napovedujejo sneg.

A boste kaj EMO gledale? Mi jo obicajno gledamo, da se lahko zraven fino nasmejimo taksnim in drugacnim maskaram user posted image user posted image

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
31.1.2009 19:14:52   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

A boste kaj EMO gledale? Mi jo obicajno gledamo, da se lahko zraven fino nasmejimo taksnim in drugacnim maskaram user posted image user posted image

No, neko idejo rabim za pusta in si me kar opomnila, kje lahko pofirbcam user posted image user posted image user posted image

Mene prsi bolijo včasih bolj, včasih manj. Pa tak srbeč feeling imam včasih. Spim pa na boku. Ker če sem na hrbtu je baje nočni koncert (no, iskreno povedano mislim, da ima moj možek bujno domišljijo), na trebuhu pa nekak ne morem...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
31.1.2009 19:57:36   
go_ta
ayo, jaz sem nekako evrovizijski frikuser posted image tok mi je dobro gledat pa šinfat z eno kolegico vse nastopajoče vse nastopajočeuser posted image to je najina tradicija ... tko da prigrizki so pripravljeni, zdaj pa čakamo. moj dragi že zavija z očmiuser posted image upam, da bom imela punčko,bova skup gledale, bogega fantka ne bi silila v to ha hauser posted image  khm, vroče ti je bilo pozim??? fak, polet bom še bolj tečna kot sem zdajuser posted image
dons sva šla drugač z dragim na morje, v koper in piran. sonček je bil, ampak je pihal, brr...v glavnem, super dan, sva šla še na picouser posted image
prsi: me ne bolijo, so me pa nekaj začele srbet. vrjetno se koža razteguje? Nobenih vsadkov ne potrebujem torej za zdajuser posted image
pa strinjam se s keralo glede tablet. tud men je ginekolog rekel, da lahko vzamem le kakšen lekadol. sicer se pa tud lekadolov raje izogibam, me je že glava bolela, virozo sem imela in sem pač sam velik pila pa počivala. ampak če te res ful ful kaj boli, pa lekadol ne bo imel kakšnih drastičnih posledic.
zdaj pa emauser posted image
pozdravček vsem!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
31.1.2009 20:18:49   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: go_ta

ayo, jaz sem nekako evrovizijski frikuser posted image tok mi je dobro gledat pa šinfat z eno kolegico vse nastopajoče vse nastopajočeuser posted image to je najina tradicija ... tko da prigrizki so pripravljeni, zdaj pa čakamo. moj dragi že zavija z očmiuser posted image upam, da bom imela punčko,bova skup gledale, bogega fantka ne bi silila v to ha hauser posted image

isto!! prigrizki na mizi in hudi komentarji! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
31.1.2009 23:02:42   
kea
Hojla, danes mi je uspelo zdržati malo dlje pokonci in da se na hitro javim preden grem spat.
Vidim, da že skoraj vse pridno nabavljate nosečniške obleke...no, se mi zdi da se je tudi meni v nekaj dneh trebuh kar precej napihnil. Tudi jaz sem si v H&M in C&A v Mb že nagledovala, pa nekako nimam sreče ali pa sem preveč izbirčna- jaz enostavno ne nejdem nič pametnega! Ene hlače so mi bile všeč pa tiste so bile 49 €, to pa mi za par mesecev ni za dati! No, bom počakala, ker nekaj prenavljajo in bodo mogoče čez nekaj dni dali še kaj novega zraven, saj nekaj še imam iz prejšnje nosečnosti!
Ja, voziček pa bomo tudi imeli od našega malega, Quiny-a! Edino lupinico bi sedaj rada kupila Maxi-cosi, da bi pasala na voziček, ker smo prejšnjič dobili lupinico za darilo in je bila Romer-jeva in ker je kot nova, zelo malo rabljena se mi je zdi škoda, ni pa mi je uspelo prodati na oglasih! Bomo videli!
No, zdaj pa lahko noč!  

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
1.2.2009 9:48:54   
Urša T.
Zdravo user posted image !

kea
Ali imaš voziček quinny speady?Kako se obnese? Z dragim se namreč odločava za nakup Quinniya, pa me malo zanima. Poleg bova kupila seveda tudi košaro ter lupinico Maxi Cosi.

Ja, poleti bo najbrž res kar precej težko s trebuščki, tako, da bova midva do najhujše vročine defenitivno vse nabavila, saj pravijo izkušene poletne nosečke user posted image , da je izredno težko nabaljet z velikim trebuščkom in v vročini.
Kako ste kaj s počutjem, so se tistim ki ste imele slabosti, umirile?
Jaz imam prsi napihnjene, kaki dan me bolijo, kaki dan pa ne.
Sem pa mogla že v prvem mesecu menjat modrčke, se mi je zdelo zelo fajn, saj sem med tistimi, neobdarjenimiuser posted image .
Upam, da bodo prsi ostale tudi potem, hahaha.Pobožne želje.

(odgovor članu kea)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
1.2.2009 10:46:13   
Ayo
Tale vikend je pa bolj mrtvilo na RR user posted image user posted image

Tiste, ki ste poleti ze rodile, jaz sem se ze sprasevala, kako kaj izgleda vrocina v porodnisnicah? Verjetno klima tam ne obstoja...

Jaz imam pa zadnje dni ful izcedta tam spodaj, kar lije ven, je treba skos menjat mini vlozke. A se katera?

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
1.2.2009 12:28:38   
Barbk
Madonca me je prej ven vrglo....

No še enkrat...Kako ste danes moje sonosečke? Mene spet nekaj slabost daje, pa joške tud precej bolijo. Pa, če priznam, jaz sem teh "neprijetnosti" zelo vesela, le da moji žabici pridno napredujeta. Pa komaj čakam jutri ko imam NS. Komaj čakam, da z mojim user posted image  vidiva najini žabici, da sta zdravi in da se pridno razvijata v zdrava dva otročička.
Jaz nosečniške kavbojke nosim že kakih 14 dni, pa čeprav sem na cca. -2 kg (nič hudega, ker sem imela 10 kilc viška user posted image ). Buško enostavno ne pusti več starih kavbojk. Verjetno sta k temu pripomogli moji dve žabici, ki ju nosim pod srčkom. user posted image
Kar se tiče vozička, pa bova mogla midva kupit seveda novega, dvojnega. user posted image  Manca je imela Quinny Buzz-a 3-kolesnika in z njim smo bili super zadovoljni. Se pa še zdaj zelo rada prevaža v njem. Ga bova pa poleti verjetno mogla prodati, da bova Manci kupila marelo, verjetno kar Zapp-a. Rabimo prostor v prtljažniku za še en dvojni voziček. user posted image  Lupinico pa smo imeli tudi Maxi cosi in moramo zdaj še eno kupit.
No toliko za enkrat.

Aja Ayo mene že od začetka mal izcedki dajejo, kak dan več, kdaj skoraj nič. Če te skrbi pa pokliči G. Mislim pa, da dokler ne peče ni panike, je pa nadležno ja.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
1.2.2009 13:08:05   
go_ta
hej souser posted image !tud mene je prej vn vrglo pa se mi ni dal še enkrat pisat, sem kosilu kuhala.
Ayo, očitno so avgustovke nekam pobegnileuser posted image pri nas snegec pada, se za zdaj grejem notri, potem bo pa treba ven na zrak. si gledala emo? mene je gianni rijavec nasmejal za ves teden ha hauser posted image  dons pa še en večer, jeejuser posted image glede izcedka ... tud jst ga imam- včasih več, včasih manj, mi gre na živce, ampak kaj češ, nosečniška radostuser posted image dokler ne srbi, je v redu baje.
vozički ... ima katera peg perego ali quinnyja 3xl comfort? sicer bi raje imela štirikolesnika, ampak tud trikolesnik bi šel ... sicer sem pa videla, da so v sloveniji vozički ful dragi, čez mejo (avstrija, italija) pa malo bolj pocen. Se bo treba nekam odpravit, ampak kam?? 
barbk, nenehno ti pozabljam napisat, da sm čist navdušena, ker boš mela dva! men se tolk noro zdi ... dvojčka - VAUUUU!user posted image dvojna sreča!držim pesti jutri za NS!!!
vse druge se pa tudi lepo imejte za zdaj, se tipkamo!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.