Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:20:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Me to you nekaj me zanima..............ko pišem vsak dan za obmesečnice.........ali bo grdo, če od februarja naprej pišem samo za tiste , katerih mamice aktivno sodelujemo na forumu?? sej mi ni težko, sam v bistvu ne vemo nič o ostalih ........ne vem, vaša menja prosim...... ...sem za...če se pa javijo slučajen pa ih naknadno daš ...jaz sem tud za...sem že večkrat bla med tistimi, ki smo to omenjale
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:21:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you danes smo imeli kosilo za mamin rd............no, in ln je bila e nkfrat ful tečna, ker je bila zaspana...........pa se je nekdo pohecal-ima to po mami ali atiju, ta dretje??in tašča takoj.............ja moj sinko je bil pa tok priden dojenček, da to že nima po njem............
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:22:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria a nisi dobila zadnjega maila ...sem zdaj vidla, da si še enga poslala...grem odgovorit...A sonček je že mamica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:23:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... ma jaz ne vem, če mu recimo čez dan nekaj probavam..neko novo stvar, če lahko pol zvečer vseeno dobi kašico..... .. glej, jaz ne bi isti dan dala dveh novih stvari. Ampak če je mlečna kašica že preskušena, jo komot daš zvečer.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:23:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Jutri bo dobil korenček iz juhe, pa mogoče malo krompirja ...... jaz pa ji nisem upala dat,ker se je v juhi kuhal....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:23:33
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria mty ti že daješ kaj saraya zakaj pa ne boš dajala sokcev ne. jutri bom začela z jabolčnim sokom. pa vodo bom dodala zraven. ...jaz sem si ga tudi danes nabavila pa bomo enkrat probali....mogoče tudi z vodo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:24:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ne, res je bubi. Nisem tega še napisala - ko bubika kravice pase, se vedno enako zraven vleže in hoče, da ju slikam. Ti pošljem po mailu original fotko, če ne verjameš ..verjamem, samo lahko vseeno pošlješ..... Sem šla med maile gledat, ko si mi džunglo poslala..pa vidim, da sta tam drugač naštimana z bratrančkom .. ...slikico /slikice pa čakam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:24:56
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria a nisi dobila zadnjega maila ...sem zdaj vidla, da si še enga poslala...grem odgovorit...A sonček je že mamica ...ne....zdej me je že začelo mal skrbet ker se mi še ni javila ...ma upam da že carta in nima časa študirat na telefon
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:25:33
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Jutri bo dobil korenček iz juhe, pa mogoče malo krompirja ...... jaz pa ji nisem upala dat,ker se je v juhi kuhal.... ...zakaj...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:25:53
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria mty ti že daješ kaj saraya zakaj pa ne boš dajala sokcev ne. jutri bom začela z jabolčnim sokom. pa vodo bom dodala zraven. ...jaz sem si ga tudi danes nabavila pa bomo enkrat probali....mogoče tudi z vodo jaz ji bom pa sama naredila sok iz jabolke. ne kupljeno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:28:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* sokce smo mi malo preskočili. sem ji kar jabolčno kašico dala, ker ji sokec ni bil najbolj njami Ampak to res par žličk, ne zamenjava obroka. Mlečno kašico na žličko pa že ima komplet obrok. No, danes je ni dobila, sem ji pa za probo malo rižolina dala zvečer v mleko. mi smo td sokove preskočili, ker je dobil 1x jabolko/kamilica..pa se je nekak napravljal zraven.... pa sma tud s kašico jabolčno začela... Kak ji ti daš to mlečno kašico? Zvečer? Jaz mu nekak ne upam dat, da ga ne napenja al kaj jaz vem kaj .... Kolko pa ji pol tega narediš..... Pa rižolino si ji dala kar malo bolj tekoče? Ma midva sva tud že bila na obroku celem...pol je pa zaštrajkal....zdaj spet nekaj šteka...včasih poje samo 80ml...pol pa nimam pojma kdaj in koliko mu naj dam...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:29:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you http://bibaleze.si/clanek/dojencek/lili-zagar-rodila-sinka.html sem videla že na čveku,ja....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:30:59
|
|
|
|
arabela*
|
,pa zakaj pa želiš,da ravno zvečer kašico dobi
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:31:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tašča takoj babnca smotana
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:31:12
|
|
|
|
misa4
|
Čer, moj pikec že 4 ure pančka. Bošček je prehlajen, ma zamašen nos in kašlja. Moj že probal korenje(ga ne mara), jabolko in banano. Ko vidi da bo banano papcov se kar trese in brca jutri bova pa zelenjavo štartala, upam da bo hotel. Mleko mu ni več dosti, je že po uri in pol lačen in se dere ko sraka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:32:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... ma jaz ne vem, če mu recimo čez dan nekaj probavam..neko novo stvar, če lahko pol zvečer vseeno dobi kašico..... .. glej, jaz ne bi isti dan dala dveh novih stvari. Ampak če je mlečna kašica že preskušena, jo komot daš zvečer. kašico že pozna, ni reakcije zato po moje lahko ...samo nekak mi ni..... pa bom probala..enkrat tak moram....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:33:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Jutri bo dobil korenček iz juhe, pa mogoče malo krompirja ...... jaz pa ji nisem upala dat,ker se je v juhi kuhal.... če pa skoraj vse tak dajejo...... pa tistega hippovega kašice ne je..pa tud meni ni dober .... domači pa bo...kuhan mislim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:33:59
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa glede GH sploh nič ne kompliciram.kaj ji dam,sploh ne štejem za obro.Itak nikoli nisem niti obrokov štela.Včasih ji dam,včasih ne,GH,mislim,tako vmes med obroki.......zvećer pa bomo mi še na mleku,imamo še od Aneje to navado,da mleko spije in gre spat.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:34:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,pa zakaj pa želiš,da ravno zvečer kašico dobi ...da bi enkrat spet malo spali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:35:51
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tašča takoj babnca smotana ...res
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:36:00
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz sem mu tud že banano dala...pa ga je tak napenjalo revčeka, pa polno tistih črnih niti iz sredine banane je pokakal...da sma prekinila...mu je pa ful dobra
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:36:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,pa zakaj pa želiš,da ravno zvečer kašico dobi ...da bi enkrat spet malo spali misliš,da zarad mleka ne spi
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:37:02
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Čer, moj pikec že 4 ure pančka. Bošček je prehlajen, ma zamašen nos in kašlja. Moj že probal korenje(ga ne mara), jabolko in banano. Ko vidi da bo banano papcov se kar trese in brca jutri bova pa zelenjavo štartala, upam da bo hotel. Mleko mu ni več dosti, je že po uri in pol lačen in se dere ko sraka. ...priden pikec ...pa naj se čim prej pozdravi
|
|
|
izbira imenanataly33katero ime vam je ljubše?Nastja (
10%)
Natalija (
15%)
Nina (
42%)
Neja (
33%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!