metuljcek321
|
Danes smo se potepali - bili smo na obisku pri Anjinem bratrancu in sestricni, bilo je prima. Se je pa nasa malcica odlocila, da ne bo vec odpirala ust pri kasicah Kar tako, na hitro ... pojma nimam, kaj jo je picilo, ampak danes je bil pravi cigu migu kaj hrane spravit vanjo Se dobro, da ima nekaj zaloge A se je se pri kateri zgodilo, da se je malcek/malcica kar na lepem odlocil/-a, da GH ni vec zanj/-o? Kaj narest? HELP! Bili smo tudi po trgovinah - isceva eno sedezno za v dnevno, pa se je tko tezko odlocit, da je joj. Ma, menda jo bova do spomladi ze imela Kaj dogaja tu gori? Neka slaba energija/karma ... hm ... me je kar vrglo, ko sem sla cez poste. Ma, res skoda, no! Meni je blo tko fajn pridt sem gor in pocvekat z vami - iz dneva v dan ... sem tud jaz kar rahlo prevec padla v RR, priznam, in sem na mini-odvajanju, ampak, da bi pa kar naredila kriz cez vas, to pa ne. Skoda za zimsko, Tinky, lejlo, .... ki so sle ... daj, pokukajte se kdaj nazaj, bejbike, pa napisite, kako in kaj, a prav? We already miss you! lex za ultra simpaticen video in slikice! Pa tisti nosilcki za zobke so totalno kjiut. A potem to najde zobna miska al kako? rebeci, da je nasla ta prave lece (jaz sem jih imela - mehke, celoletne, pa se mi je potem kar na lepem vnelo eno oko ... dioptrije imam cez 5 ... prevec je to, prevec!!! ... pa ti?) ... mogoce jih pa se kdaj nadenem, lecice male. Btw: a ima se kaksna lece? Kaksne? Je OK? Rebeca, thanks za info & link - sem si ga ze shranila. Kali za zobek nr. 3! za neboglasnicnega mozeka & ostale tako ali drugace trpece! Janu za skutko in jogurt! Katero sadno skutko si mu pa dala? Jaz pa nasi tezim z banano, jabolkom in ostalimi osnovnimi recmi ... ni cudno, da je danes zaprla usta sonciki za popravljen net! WB! hd za fajn frizurco - meni je oblikovno zelo vsec! K je taka asimetricna - to mi je na drugih FUL fajn, sama pa do sedaj se nisem bila tolk pogumna, da bi si omislila kaj takega ( , pa kva jaz to govorim, k se itak sama strizem zadnje case ). Barva - mene temni prameni ne motijo! Se malo se spere & bo 1A, verjemi! za lepe copatke. Nanka, a ti si jih ze dobila? So tudi tebi vsec? Jaz bi pa tko, kot je ze Almera rekla - imela ene take, ki obstajajo manjsa stevilka, od 6 do 12 mes. jih pa ni. Se moram pozanimat, ce jih naredijo. Majuski za lep dopust! WB! Pa naj te branje ne zamori prevec! Tale januar je bil prav kilerski, res! Thank God, da se jutri zacne februar Almeri za sodobno gospodinjo - kosilo iz Muellerja, potem pa dooolg sprehod. Mi smo se tudi sprehajali - bili smo v okolici Polhovega Gradca - Anjina bratranec in sestricna sta se pa se sankala - to je bilo veselja Komaj cakam, da bo tudi nasa dovolj velika za taksne vragolije! glugluglu za uspesno preziveto dinamicno noc, enako pa tudi populis. Eli za zobek nr. 2.