|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 19:59:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2426
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 20:02:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2427
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 20:03:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2428
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
31.1.2009 20:05:28   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Netki, jaz sem tole gruntala že pred časom, ker sem opažala, da zanemarjam sebe, familijo.. ipak imam tri otroke. Sem poskušala biti samo zvečer z vami, ampak to ni isto. Veselilo me je, da sem bila na tekočem, da sem se pohecala, zjokala, da sem vas sledila... Se pa strinjam, da je Blackyin post pospešil odhajanje. Drugače bi se pa vse skupaj začelo s prvimi odhodi v službo.

men je vseen ampak žalosti me to, da je en post vse razdrl, en post ki ga sploh ne bi blo treba in veselo bi čvekale naprej

no netki to se pa ne strinjam glih s tabo, mislim, da vsak sam stoji za svojimi odločitvami in blackijin post nima veze, če že je lahko edino izgovor.

zakaj pa prej ni blo odhodov user posted image in pol gre ena in njena kolegica in še in še

kaj če blacky tega nebi napisala.....bi lepo čvekale naprej?

ok, sej ne bom več.....bomo vidli kaj bo porekla blacky na to?

ja najbrž bi slej ko prej si vzele premor,

Blacky bo pa najbrž po vsem tem še bolj hudo, ker se ji s takimi posti zbuja slaba vest, pa sploh ni nič kriva.

Tako, da Blacky, prosim, ne vzemi si nič k srcu,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sončika84, sem te pogrešalauser posted image

hD, luštna si, ja imaš drugačne barve kot Viktorija, ampak je kul!!user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
31.1.2009 20:07:09   
lejla969
Živjo pupike

evo še jaz vas zapuščam. Pa ne zaradi tega, ker rabim več časa za moje ampak zato, ker to, kar se zdaj tu gor dogaja je že tu mač. Užaljenost, ljubosumnost, predvsem pa ti znaki user posted image user posted image user posted image  za vsak odgovor vsaki, ki gor kaj napiše ali pa objavi sliko. Ne morem verjet, da vse enako mislimo in da je vsem vse všeč. Pa najbolj me je še zmotlo to, da se je Bleki čudežno pokvaril računalnik in da se vrača, ko ga porihta. Res otročje. Spet bo SPET DOMA. Ne ob nedeljah ampak vsak dan. Do kdaj? Do nove užaljenosti? Imejte se, jaz se ne vračam več. Povedala sem samo, kar si resnično mislim!

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
31.1.2009 20:12:01   
metuljcek321
Dober vecer, dame!

Najprej za ilatic:
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
31.1.2009 20:12:01   
sončika84
tut js sem vas pogrešala. hjo,sej sem blA 2 MESCA BREZ KOMPJUTRA.user posted image no ja,zdej ga končno imam in upam,da bo delal tko kot se za gre,ma če je nov mora.user posted image  

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 20:14:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lejla969)
  Neposredna povezava do sporočila: 2433
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 20:17:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2434
31.1.2009 20:18:54   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969

Živjo pupike

evo še jaz vas zapuščam. Pa ne zaradi tega, ker rabim več časa za moje ampak zato, ker to, kar se zdaj tu gor dogaja je že tu mač. Užaljenost, ljubosumnost, predvsem pa ti znaki user posted image user posted image user posted image  za vsak odgovor vsaki, ki gor kaj napiše ali pa objavi sliko. Ne morem verjet, da vse enako mislimo in da je vsem vse všeč. Pa najbolj me je še zmotlo to, da se je Bleki čudežno pokvaril računalnik in da se vrača, ko ga porihta. Res otročje. Spet bo SPET DOMA. Ne ob nedeljah ampak vsak dan. Do kdaj? Do nove užaljenosti? Imejte se, jaz se ne vračam več. Povedala sem samo, kar si resnično mislim!

in zakaj nebi user posted image za vsak uspeh naših otrok....kako bi pa ti komentirala?

blacky in pokvarjen računalnik.....je mal čudn, ja

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 20:19:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2436
31.1.2009 20:21:04   
glugluglu
dost vas mam, jaz tudi grem, vas zapuščam, ne pridem več, adijoooooo

ja hd imaš prav,

HECAM se, nikamor ne gremuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2437
31.1.2009 20:21:25   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

uh jst pa ne zastopim zakaj je treba zdej tukaj tolk javno oznanjat da nas zapuščate??? spokaš in greš via..gotovo..če se tolk in tolk časa ne boste javle, mislim da ostale nismo tolk glupe da nebi zaštekale da ne sodelujete več na forumu..ali pač???

to je zdej v modi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2438
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 20:22:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 20:26:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2440
31.1.2009 20:27:23   
netki

uh jst pa ne zastopim zakaj je treba zdej tukaj tolk javno oznanjat da nas zapuščate??? spokaš in greš via..gotovo..če se tolk in tolk časa ne boste javle, mislim da ostale nismo tolk glupe da nebi zaštekale da ne sodelujete več na forumu..ali pač???

to je zdej v modi user posted image

dejmo spremeit modo...mn je dosadila...torej..od kere otrok še ne spi,ker ga matrajo zobki????

moja!!!!

najjači ostanejo do konca....tud lejla969 je rabla en razlog za odhod.....me ga ne rabmo ....bla bla bla bla bla

aha nas tud neki muči ponoč...vsaka druga noč je porazna

Neposredna povezava do sporočila: 2441
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 20:28:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2442
31.1.2009 20:29:09   
metuljcek321
Danes smo se potepali - bili smo na obisku pri Anjinem bratrancu in sestricni, bilo je prima. Se je pa nasa malcica odlocila, da ne bo vec odpirala ust pri kasicahuser posted image  Kar tako, na hitro ... pojma nimam, kaj jo je picilo, ampak danes je bil pravi cigu migu kaj hrane spravit vanjouser posted image  Se dobro, da ima nekaj zalogeuser posted image  user posted image  user posted image  A se je se pri kateri zgodilo, da se je malcek/malcica kar na lepem odlocil/-a, da GH ni vec zanj/-o? Kaj narest? HELP!

Bili smo tudi po trgovinah - isceva eno sedezno za v dnevno, pa se je tko tezko odlocit, da je joj. Ma, menda jo bova do spomladi ze imelauser posted image  user posted image

Kaj dogaja tu gori? Neka slaba energija/karma ... hm ... me je kar vrglo, ko sem sla cez poste. Ma, res skoda, no! Meni je blo tko fajn pridt sem gor in pocvekat z vami - iz dneva v dan ... sem tud jaz kar rahlo prevec padla v RR, priznam, in sem na mini-odvajanju, ampak, da bi pa kar naredila kriz cez vas, to pa ne. Skoda za zimsko, Tinky, lejlo, .... ki so sle ... daj, pokukajte se kdaj nazaj, bejbike, pa napisite, kako in kaj, a prav? We already miss you!

user posted image  lex za ultra simpaticen video in slikice! Pa tisti nosilcki za zobke so totalno kjiut. A potem to najde zobna miska al kako?user posted image

user posted image  rebeci, da je nasla ta prave lece (jaz sem jih imela - mehke, celoletne, pa se mi je potem kar na lepem vnelo eno oko ... dioptrije imam cez 5 ... prevec je to, prevec!!! ... pa ti?) ... mogoce jih pa se kdaj nadenem, lecice male. Btw: a ima se kaksna lece? Kaksne? Je OK? Rebeca, thanks za info & link - sem si ga ze shranila.

user posted image  Kali za zobek nr. 3!

user posted image  za neboglasnicnega mozeka & ostale tako ali drugace trpece!

user posted image  Janu za skutko in jogurt! Katero sadno skutko si mu pa dala? Jaz pa nasi tezim z banano, jabolkom in ostalimi osnovnimi recmi ... ni cudno, da je danes zaprla ustauser posted image  user posted image  user posted image

user posted image  sonciki za popravljen net! WB!

user posted image  hd za fajn frizurco - meni je oblikovno zelo vsec! K je taka asimetricna - to mi je na drugih FUL fajn, sama pa do sedaj se nisem bila tolk pogumna, da bi si  omislila kaj takega (user posted image  user posted image , pa kva jaz to govorim, k se itak sama strizem zadnje caseuser posted image  user posted image ). Barva - mene temni prameni ne motijo! Se malo se spere & bo 1A, verjemi!

user posted image  za lepe copatke. Nanka, a ti si jih ze dobila? So tudi tebi vsec? Jaz bi pa tko, kot je ze Almera rekla - imela ene take, ki obstajajo manjsa stevilka, od 6 do 12 mes. jih pa ni. Se moram pozanimat, ce jih naredijo.

user posted image  Majuski za lep dopust! WB! Pa naj te branje ne zamori prevec! Tale januar je bil prav kilerski, res! Thank God, da se jutri zacne februaruser posted image

user posted image  Almeri za sodobno gospodinjo - kosilo iz Muellerja, potem pa dooolg sprehod. Mi smo se tudi sprehajali - bili smo v okolici Polhovega Gradca - Anjina bratranec in sestricna sta se pa se sankala - to je bilo veseljauser posted image  Komaj cakam, da bo tudi nasa dovolj velika za taksne vragolije!

user posted image  glugluglu za uspesno preziveto dinamicno noc, enako pa tudi populis.

user posted image  Eli za zobek nr. 2.

(author unknown)

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
31.1.2009 20:29:21   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

hehe, lejla...ja tu gor sploh ne smeš več povedat svojega mnenja, takoj si napaden, če ne misliš, kot večina.

veš kaj je najbolj smešno....dan nam vse user posted image očita nekdo ki vsake tolko časa pokuka sem.....

Neposredna povezava do sporočila: 2444
31.1.2009 20:31:04   
netki
metuljček....a boš nehala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
31.1.2009 20:31:46   
netki
aja pa še to....ene odhajajo, druge bodo pa prišle....pa bo!!!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
31.1.2009 20:36:25   
glugluglu

res no, metuljcek, nehi že bravat user posted image ,

user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 20:37:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2448
31.1.2009 20:38:04   
metuljcek321

user posted image  user posted image  user posted image  poslusava z mojim Emo, pa sem skocila se semle ...

(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
31.1.2009 20:39:07   
glugluglu
 rebeca, se v vsem strinjam s tabo,

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?