Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 30.1.2009 13:29:57
|
|
|
|
tatjana.d
|
FEBRUARJA 2009 PRIČAKUJEMO oz. xx.02. - Arual (15. krog ) XX.02. - pipika123 XX.02. - twixy XX.02. - Nattasha XX.02. - barvar ( 9.krog ) XX.02. - mikica01 ( 12.krog ) XX.02. - mojca345 XX.02. - Anonimen XX.02. - azeleja01 01.02. - Miklarom 02.02. - srecna_zvezda ( 2.krog ) 02.02. - krzlatka ( 5.krog ) 03.02. - tatjana.d (4. krog ) 04.02. - Natasha ( 4.krog ) 05.02.- Ursa30 (2. krog po HSC ) 05.02. - esy 06.02. - baby1978 ( 5. krog ) 10.02. - pikicao 10.02. - dysan 12.02. - tropical (10.krog ) 13.02. - Tiki55 ( 19.krog ) 14.02. - pikicaa25 ( 14.krog ) 17.02. - Grethy 17.02. - drobtinica29 18.02. - S* ( 7.krog ) 18.02. - Fargesia ( 34.krog ) 18.02. - misk2 19.02. - jaz5 ( 1.krog ) 19.02. - csaje 19.02. - neodkrita 20.02. - mausika (1.krog ) 22.02. - Tanisha ( 4.krog ) 22.02. - Nea_teja_ ( 3.krog po ss ) 23.02. - tinkatonka 25.02. - D0aisy ( 4.krog ) 26.02. - U 27.02. - Bojana82(5.krog) 28.02. - BEBIII ( 48.krog ) 28.02. - bejbibu FEBRUARK NAS JE 39, OD TEGA ŠE NOBENA . NAVIJAČICE Tane Tiki 55 aqua77 Sonček85 ella. ziva1 nony črviček Grethy larilu spps sontschica DIANE Ejla zarja1 alna Anya22 janaja tinkara 2 HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... FEBRUARSKA STAVNICA JANUAR......................................trenutno 40,0 % srečk nosečk FEBRUAR...................................trenutno še nobena Dejmo februarčice, še teden dni nas loči in oz. bodo začeli deževati! S*, malce urejamo ta seznamček, saj vemo, da ti uživaš na zasluženem oddihu.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 30.1.2009 13:49:52
|
|
|
|
toba
|
hoj punce, do sedaj sem vas samo brala, bila vesela + in žalostna -. Če nimate nič prosti bi se pridružila vaši debati (in seznamu) pričakovanja v februarju.??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 30.1.2009 13:53:16
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: toba hoj punce, do sedaj sem vas samo brala, bila vesela + in žalostna -. Če nimate nič prosti bi se pridružila vaši debati (in seznamu) pričakovanja v februarju.?? dobrodošla..in kdaj točno pričakuješ ? da te punce lahko dajo na seznam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 30.1.2009 14:04:50
|
|
|
|
toba
|
pričakujem okoli 25.2. - 2.krog
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 30.1.2009 14:27:51
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* U, upam, da si se pozdravila. šef bo pa šel sam delat. hja, jaz sem tudi včeraj poklicala sodelavca, da naj pride prej v službo, ker če ne bom jaz skup padla. ti pa spreminjaš svoj avatarček, komaj te dohitevam. ta prejšnji z Medvedkom Pujem je bil 1A. še moja mala je rekla, da je Pu full luškan. ona namreč obožuje Puja. csaje ja sem se pozdravla dones sm še doma jutri pa veselo na delo. Ja naš šef mora pa že cev mesec dalat pa je tko bogi se sam seb tko smil. Tega medvetka puja sem pa našla na mobitelovem portalu jih je še kar nekaj jih lahko dol potegneš za svojo sončico. Kaj pa ti si že kaj boljš?
< Sporočilo je popravil U -- 30.1.2009 14:30:26 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 30.1.2009 14:31:46
|
|
|
|
Kliki
|
Punce pomoč kako naredim da od ene kopiram tekst in potem spodaj komentiram? Kot ste opazile ne obvladam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 30.1.2009 15:15:31
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: U Punce pomoč kako naredim da od ene kopiram tekst in potem spodaj komentiram? Kot ste opazile ne obvladam. U, vidim, da ne obvladaš najbolj. vaja dela mojstra. ti samo vklopi citiraj in svoje besedilo začni pisat za quete delom. tebi je pa ratalo vmes pisat.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 30.1.2009 15:17:49
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* IZVIRNO SPOROČILO: U Punce pomoč kako naredim da od ene kopiram tekst in potem spodaj komentiram? Kot ste opazile ne obvladam. U, vidim, da ne obvladaš najbolj. vaja dela mojstra. ti samo vklopi citiraj in svoje besedilo začni pisat za quete delom. tebi je pa ratalo vmes pisat. Ja upam da mi rata, res nisem glih mojster za računalnike.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 30.1.2009 15:18:27
|
|
|
|
Kliki
|
Bravo za mene mi je ratal se vsak dan kej novega naučim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 30.1.2009 15:39:06
|
|
|
|
camino79
|
Tudi jaz se vam pridružujem...sredi februarja začneva s prvo rundo klomifena, tako da je ne pričakujem okrog 15. 2. ali pa , karkoli, le da je. najlepše pa bi bilo itak, če kar oboje naenkrat, hi hi. Držimo pesti za vse nas.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 30.1.2009 15:42:25
|
|
|
|
camino79
|
Eh, trapa jaz! pričakujeva, ja...pa potem ne bo treba klomifena, sicer pa se bo čakanje prestavilo za 1 mesec...na marec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 30.1.2009 15:55:27
|
|
|
|
Kliki
|
Lepo da si se nam pridružila na seznamček te bodo pa dale tiste k to obvladajo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 30.1.2009 18:11:44
|
|
|
|
Grethy
|
nas je kar lepo število ... seznamček se daljša .... vse veselo v boju za
|
|
RE: II pričakujemo februarja 30.1.2009 19:22:44
|
|
|
|
pikicao.
|
hellou punce mene briste dol s seznama, k nisva uspela ta mesec lih skakat tko d navijam za vseeee ostaleeee
|
|
RE: II pričakujemo februarja 30.1.2009 20:46:52
|
|
|
|
dysan
|
FEBRUARJA 2009 PRIČAKUJEMO oz. FEBRUARK NAS JE 41, OD TEGA ŠE NOBENA . NAVIJAČICE Tane Tiki 55 aqua77 Sonček85 ella. ziva1 nony črviček Grethy larilu spps sontschica DIANE Ejla zarja1 alna Anya22 janaja tinkara 2 jaknik1 HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... FEBRUARSKA STAVNICA JANUAR......................................trenutno 40,0 % srečk nosečk FEBRUAR...................................trenutno še nobena Dejmo februarčice, še par dni nas loči in oz. bodo začeli deževati! S*, malce urejamo ta seznamček, saj vemo, da ti uživaš na zasluženem oddihu. toba in camino79 - dobrodošle pupike srečna_zvezda ,pikicao - žal mi je za vaju , močno novim bojem naproti
|
|
RE: II pričakujemo februarja 31.1.2009 4:34:23
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82 No, drage moje očitno bom v mesecu februarju jaz prva obarvana v modro, kajti danes me je obiskala .... .....dva dni prej kot sem pričakovala oz. nisem pričakovala! Sploh mi ni jasno, rada se imava vsak drugi dan, med ovulacijo sploh....pa se ne prime in ne prime ...... Sedaj pa pričakujem , 27.2., prosim če me daste še enkrat na listo čakajočih v februarju ! In držim pesti za vse nas! hvala enako Bojana82...ista story...sam treba je pozitivno naprej korakat pa bo....ni magičnega recepta...vsak par ima svoj magični recept...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 31.1.2009 4:45:45
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy nas je kar lepo število ... seznamček se daljša .... vse veselo v boju za ful CUTE slikca .....evo meni baby že maha in mi pravi : "Mami, kmalu bomo skupaj" moja Hana...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 31.1.2009 4:52:02
|
|
|
|
mojca345
|
dysan, bi prosila, če še mene daš na SEZNAM....17.2. kljub nerednim, se bom pač ozirala na zadnji cikel, k je bil dolg 29 dni...k ti glih ne morem napisat ja enkrat od 17.2. do 25.2. Blagor puncam, k imajo redne...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 31.1.2009 9:29:39
|
|
|
|
sonček85
|
ojoj moja srečna zvezdica pa kaj je sedaj to.Kdaj misli ta nesramna tebe pustit pri miru ,in seveda vse ,ki se veselite + za vse ,ki vas je že tečka prehitela evo sem prišla še navijattttttttttttttttttttttt
|
|
RE: II pričakujemo februarja 31.1.2009 9:43:42
|
|
|
|
misk2
|
hello... punce vam morm povedat da sem govorila z drobnicem..in sva se tako zmenila... da po naslednji ( ce bo prisla) zacnem jemati klomifen.. (imam ze recept) ...in da narediva uz (na uz morata biti dve stvari- folikli in debela sluznica) ce tega ni ..zacnemo z naslednjim mesecem z insemenacijo in gonadotropini. aja drugace sem pa po lpsc in hsc 18. krog lep vikend :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 31.1.2009 9:51:50
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: misk2 hello... punce vam morm povedat da sem govorila z drobnicem..in sva se tako zmenila... da po naslednji ( ce bo prisla) zacnem jemati klomifen.. (imam ze recept) ...in da narediva uz (na uz morata biti dve stvari- folikli in debela sluznica) ce tega ni ..zacnemo z naslednjim mesecem z insemenacijo in gonadotropini. aja drugace sem pa po lpsc in hsc 18. krog lep vikend :)
|
|
RE: II pričakujemo februarja 31.1.2009 13:57:50
|
|
|
|
miska28
|
Evo še ena za na seznam! Tudi jaz ne pričakujem okrog 27.2! Držim pesti za vse da bo uspelo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 31.1.2009 15:08:22
|
|
|
|
skrivnost
|
Evo punce, mene pa med navijačiče... ze grem navijat. papa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 31.1.2009 15:28:43
|
|
|
|
Nončika
|
Mojca345, danes maš dan, ki si ga želi doživeti vsaka ženska. dan tvoje poroke. danes postaneš gospa. naj bo tvoj dan dan najlepših sanj. želim ti tudi, da čimprej zagledaš svoji željeni dve črtici. MOJCA, ČESTITKE ZA POROKO!!!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 31.1.2009 15:29:09
|
|
|
|
dysan
|
FEBRUARJA 2009 PRIČAKUJEMO oz. FEBRUARK NAS JE 42, OD TEGA ŠE NOBENA . NAVIJAČICE Tane Tiki 55 aqua77 Sonček85 ella. ziva1 nony črviček Grethy larilu spps sontschica DIANE Ejla zarja1 alna Anya22 janaja tinkara 2 jaknik1 skrivnost HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... FEBRUARSKA STAVNICA JANUAR......................................trenutno 40,0 % srečk nosečk FEBRUAR...................................trenutno še nobena Dejmo februarčice, še par dni nas loči in oz. bodo začeli deževati! S*, malce urejamo ta seznamček, saj vemo, da ti uživaš na zasluženem oddihu. mojca345 - , res je veliko lažje, če imaš redne, in precej lažje zadaneš tiste dni ko kepo pridno , vendar to ni merilo za uspeh. Ampak upat pa moramo, ne?? misk2 - ,nekaj konkretnega je padlo, vseeno upam, da ti rata pred IUI, če ne prej bo pa pol. miska28 - dobrodošla skrivnost - ti pa kr med navijačke in veselo navijat, dobrodošla
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.